Köszönöm a kedves szavakat. Ma megvolt a hazaút, és nagyon rendesen aludt a kislány. Persze nem egészen 3 naposan, mi mást is tett volna. Jó dolog egy ilyen anyaméh szerűen brummogó autó. De még jobb egy gyerek, meg még egy gyerek:-)
Lehet hulye a kerdes de nem lenne egyszerubb belerakni egy jo kis V8 at ( mondjuk egy 5.2 -t azt konnyu szerezni es orok darab ) ennyi penzert , mint amibe kerul a feujitas?
Így van No oltás! És ha esetleg baj van,senkire sem számíthatsz.Mindenki mossa kezeit.. Arról nem is beszélve hogy sokkal nagyobb a kockázat hogy szövődménye lesz,ha beadatod,mintha nem!
Sziasztok! Rég jártam erre. Ajánlanék frissebb, fittebb sporttársaknak egy overhead console-t. Upgrade-nek vettem a kocsimba, de baromi lusta vagyok berakni. :-S Asszem sosem fogok már nekiállni. Van hozzá külső hőmérsékletmérő szenzor is, emg komplett install instrukció.
Amikor én nézegettem az Expedition-okat akkor azt láttam, hogy 3 explorert nekem nem ér egy ugyanannyi idős ám lányegesen rosszab állapotban levő nagyobb tesója az enyémnek.
A Ram nem jó semmire, elhányja magát a kutya a keresztgyorsulástól a platón, meg amúgy is letépné a fülét a szél 270-nél.
Átkozottúl sokat esznek azok a masinák ám.
Pl. C. Foose arra büszke, hogy egyik kocsija sem eszik 50 alatt.
A 8.1-es Suburban is más régióban eszeget. Fene tudja esetleg egy régi Blaser, vagy K 10, 20.
Lehetne egy gumicsövet szereltetni mindkét első ülésbe ami a tankba megy, anyósülésbe vennék egy vietnami kandisznót, én nyomatnám a tankot babgázzal, a dög meg csinálná a metángázt és milyen jó lenne. Egyszer úgyis beleestem a moslékosvödörbe kb. 3 éves koromban.