Keresés

Részletes keresés

Wic Creative Commons License 2005.03.03 0 0 108
Érdekes napok jöhetnek. Bár szerintem a jobboldali sajtóban lesz hallgatás doszt.

az ne zavarjon, hogy Jo Tunder a MNO-ról idézett.
Előzmény: Libera nos, Domine! (104)
Jo Tunder Creative Commons License 2005.03.03 0 0 107

igen, a Likud olyan CDU-féle, gaullista féle párt, ezt mondom én is.

Előzmény: netizen (102)
soltika Creative Commons License 2005.03.03 0 0 106
Hi, a Csurka a mostani királlyá választásán "érdekes" dolgokat mondott, elővette a régi Bosnyák Zoltán féle szöveget, hogy a zsidótúlhatalom Magyarországon statisztikailag bizonyított. Ezt senki nem tette szóvá hogy ökörség.
Azért kíváncsi vagyok rá hogy mit fog a címlapján lehozni a következő Magyar Fórum.
Előzmény: Libera nos, Domine! (104)
soltika Creative Commons License 2005.03.03 0 0 105
Hi, az lehet de Ariel Saron kicsit fasiszta hélya, habár mostanában elég sokat változott.
A nacionalizmus ellen a legjobb a nacionalistákat használni ez eléggé régi szabály.
Előzmény: netizen (102)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2005.03.03 0 0 104
Meglátjuk. Érdekes napok jöhetnek. Bár szerintem a jobboldali sajtóban lesz hallgatás doszt.
Előzmény: soltika (103)
soltika Creative Commons License 2005.03.02 0 0 103
Dehogynem, nézd csak meg, biztos vagyok benne hogy az MDF ellen most több oldalról fognak neki menni hogy minnél nagyobb helyet biztosítsanak a MIÉPnek.
Csóri Dávidnak most fognak majd komolyan nekimenni.
Előzmény: Libera nos, Domine! (100)
netizen Creative Commons License 2005.03.02 0 0 102
az izraeli palettan a likud jobbkozep part. nezz utana. btw ki az a torkos matild?
Előzmény: Jo Tunder (-)
soltika Creative Commons License 2005.03.02 0 0 101
A Demo szülinapján elég sok Fityiszes tótumfaktum volt ott tavaly. Hi, ezt még a KBS se tudja letagadni:-)))
Előzmény: Libera nos, Domine! (95)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2005.03.02 0 0 100
Igen, erre lehet számítani. Habár az ilyen átállások, szavazó-átcsoportosítások nem szoktak ennyire könnyen és ennyire direktben menni.
Előzmény: soltika (99)
soltika Creative Commons License 2005.03.02 0 0 99
Fogadjunk hogy a Csurka most neki fog ezerrel ugrani az Orbánnak és azok majd szépen eltűrik, néha majd azért tessék-lássék elhárítják, de a média birodalmukat és a gazdasági befolyásolóképességüket nem fogják komolyan nekiereszteni.
Jó az öreg Pista bohóc a háznál, ezt csinálja vagy 50 éve.
Előzmény: Libera nos, Domine! (88)
Wic Creative Commons License 2005.03.02 0 0 98
te szoktál uszulni a zsidók ellen,

még nem látom az idézeteidet.
Előzmény: Jo Tunder (22)
Jo Tunder Creative Commons License 2005.03.02 0 0 97
...Te is meg Jó Tündér is pont olyanok vagytok, mint a régi arab évfolyamtársaim, csak fordítva....

Ja. És ha tudnád milyen nehéz a villamoson fordított arab évfolyamtárshoz hasonlítani, pláne pont olyannak lenni. Lábbal kapaszkodni. Tökhalál.
Előzmény: mmormota (87)
Állományjavító Creative Commons License 2005.03.02 0 0 96

O.K., nem akarok személyeskedni, de amit írtál, hajszálpontosan beleillett Jó Tündér prognózisába...

Elnézést kérek, ha túl közel léptem volna hozzád (zu nahe getreten).

Előzmény: Wic (93)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2005.03.02 0 0 95
Nehogy már ne tudd, mi az értéke egy két választási forduló között elejtett kampányfélmondatnak.

Nemcsak Orbán kitüntető jelenlétéről (!) és "kampányfélmondatáról" van szó természetesen a náci hetilap rendezvényén. Hanem az egész fideszes sajtóról a MN-től a Demokratáig és tovább. A Heti Választ csak azért nem sorolom ide, mert egyszer-készer vitába bocsátkoztak LOvasékkal.

Bár idesorolhatnám: ők is ezt az Orbán Viktort támogatták. :(
Előzmény: Kovács Béla Sándor (79)
soltika Creative Commons License 2005.03.02 0 0 94
Hi, biztos hogy csak ezen?:-)))
Előzmény: Wic (93)
Wic Creative Commons License 2005.03.02 0 0 93
az "évődik" azért kicsit erős volt. :o)

(mellékesen: a "szegrül végrül" azt jelenti az én szóhasználatomban, hogy volt zsidó a felmenőim közt, igaz, elég régen. én magam nem vagyok zsidónak tekinthető, több okból sem, bár ha tükörbe nézek, néha meglepődök :o) )
Előzmény: Állományjavító (81)
Állományjavító Creative Commons License 2005.03.02 0 0 92

Úgyse fogod megérteni, félre ne érts, nem azért, mert buta volnál, hogy ennek Magyarország élhetősége szempontjából van jelentősége, a magyar társadalom mentálhigiénéje szempontjából. És nem azért, mert mondjuk én vagy velem korú és helyzetű emberek félnének valamitől.

Ez egy nagyon erős és pontos mutatója világszemléleti és etikai és történelmi tudati és gondolkodásbeli torzulásoknak, nagyképűen szólva modernizációs és emberi deficiteknek.

Előzmény: mmormota (87)
soltika Creative Commons License 2005.03.02 0 0 91
Szerintem erre készülhet az Orbán, egyszer már bevált neki az a látszatellenzéki.
Előzmény: Libera nos, Domine! (88)
soltika Creative Commons License 2005.03.02 0 0 90
Hopparé! Tán még egy NYÚJORK-TELAVIV tengelyt is összefusizik a Vik a valamely csőszkunyhóban vagy a genfi tó mélyén, erre céloztál?:-)))
Előzmény: turulmester (84)
Állományjavító Creative Commons License 2005.03.02 0 0 89
Alijázzon Szaúd-Arábiába...
Előzmény: Libera nos, Domine! (85)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2005.03.02 0 0 88
Kétségtelenül sokat lendített most Pista bátyámon! :)
Előzmény: soltika (65)
mmormota Creative Commons License 2005.03.02 0 0 87
Te is meg Jó Tündér is pont olyanok vagytok, mint a régi arab évfolyamtársaim, csak fordítva. Totál be vagytok kattanva erre az antiszemita hülyeségre. Valahogy érthetetlenül fel van súlyozva.
Előzmény: Állományjavító (81)
Állományjavító Creative Commons License 2005.03.02 0 0 86
Ez messzire vezet és ahhoz most túl érdekes a topik, hogy ezzel eltömjem.
Előzmény: turulmester (84)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2005.03.02 0 0 85
Az örök ász pedig Lovas....

Orbán közbejárhatna érte a szövetségesénél, hogy Lovas/Horkait esetleg mégis engedjék alijázni. :)
Előzmény: Állományjavító (56)
turulmester Creative Commons License 2005.03.02 0 0 84
"Egy cionistát cion érdekli. És cion népe."

De természetesen nem cion földjén. Szép oximoron egy magyar cionista.
Előzmény: Állományjavító (61)
soltika Creative Commons License 2005.03.02 0 0 83
No most akkot te meg kedves dokkancsom arra akarsz kijukadni hogy az Orbán hülyeségeket beszél össze-vissza és a sóderét/ajánlásait nem kell komolyan venni?
Előzmény: Kovács Béla Sándor (79)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2005.03.02 0 0 82
Macisajt pofácskájára vagyok kiváncsi :)))) hö :))))))))))

Hívjuk meg Macisajtot! :)
Előzmény: Jo Tunder (43)
Állományjavító Creative Commons License 2005.03.02 0 0 81

Ez egy tömegpszichológiai tanulmány.

Két óra nem kellett hozzá, és Wic zsidó vallási ismeretekben ad felvilágosításokat, velem tréfálkozva évődik, mert előbb írtam le, mint ő kikereste, mmormota meg gúnyolja, de csak szordinóval...

Nem gondoltam volna.

Előzmény: Jo Tunder (68)
soltika Creative Commons License 2005.03.02 0 0 80
Hi, én már néhány hónapja nem veszlek komolyan:-)))
De most legalább ezt te is leírtad:-)))
Előzmény: Wic (76)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2005.03.02 0 0 79

Nehogy már ne tudd, mi az értéke egy két választási forduló között elejtett kampányfélmondatnak.

Előzmény: Libera nos, Domine! (75)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!