Hi, a Csurka a mostani királlyá választásán "érdekes" dolgokat mondott, elővette a régi Bosnyák Zoltán féle szöveget, hogy a zsidótúlhatalom Magyarországon statisztikailag bizonyított. Ezt senki nem tette szóvá hogy ökörség. Azért kíváncsi vagyok rá hogy mit fog a címlapján lehozni a következő Magyar Fórum.
Hi, az lehet de Ariel Saron kicsit fasiszta hélya, habár mostanában elég sokat változott. A nacionalizmus ellen a legjobb a nacionalistákat használni ez eléggé régi szabály.
Dehogynem, nézd csak meg, biztos vagyok benne hogy az MDF ellen most több oldalról fognak neki menni hogy minnél nagyobb helyet biztosítsanak a MIÉPnek. Csóri Dávidnak most fognak majd komolyan nekimenni.
Fogadjunk hogy a Csurka most neki fog ezerrel ugrani az Orbánnak és azok majd szépen eltűrik, néha majd azért tessék-lássék elhárítják, de a média birodalmukat és a gazdasági befolyásolóképességüket nem fogják komolyan nekiereszteni. Jó az öreg Pista bohóc a háznál, ezt csinálja vagy 50 éve.
Nehogy már ne tudd, mi az értéke egy két választási forduló között elejtett kampányfélmondatnak.
Nemcsak Orbán kitüntető jelenlétéről (!) és "kampányfélmondatáról" van szó természetesen a náci hetilap rendezvényén. Hanem az egész fideszes sajtóról a MN-től a Demokratáig és tovább. A Heti Választ csak azért nem sorolom ide, mert egyszer-készer vitába bocsátkoztak LOvasékkal.
Bár idesorolhatnám: ők is ezt az Orbán Viktort támogatták. :(
(mellékesen: a "szegrül végrül" azt jelenti az én szóhasználatomban, hogy volt zsidó a felmenőim közt, igaz, elég régen. én magam nem vagyok zsidónak tekinthető, több okból sem, bár ha tükörbe nézek, néha meglepődök :o) )
Úgyse fogod megérteni, félre ne érts, nem azért, mert buta volnál, hogy ennek Magyarország élhetősége szempontjából van jelentősége, a magyar társadalom mentálhigiénéje szempontjából. És nem azért, mert mondjuk én vagy velem korú és helyzetű emberek félnének valamitől.
Ez egy nagyon erős és pontos mutatója világszemléleti és etikai és történelmi tudati és gondolkodásbeli torzulásoknak, nagyképűen szólva modernizációs és emberi deficiteknek.
Te is meg Jó Tündér is pont olyanok vagytok, mint a régi arab évfolyamtársaim, csak fordítva. Totál be vagytok kattanva erre az antiszemita hülyeségre. Valahogy érthetetlenül fel van súlyozva.
No most akkot te meg kedves dokkancsom arra akarsz kijukadni hogy az Orbán hülyeségeket beszél össze-vissza és a sóderét/ajánlásait nem kell komolyan venni?
Két óra nem kellett hozzá, és Wic zsidó vallási ismeretekben ad felvilágosításokat, velem tréfálkozva évődik, mert előbb írtam le, mint ő kikereste, mmormota meg gúnyolja, de csak szordinóval...