Keresés

Részletes keresés

e_dora Creative Commons License 2005.04.22 0 0 667
Pedig "aki a metált szereti, rossz ember nem lehet".
Előzmény: Locsmándi Bence (660)
Locsmándi Bence Creative Commons License 2005.04.22 0 0 666

Nem tetszik.

Előzmény: diesel()diablo (664)
e_dora Creative Commons License 2005.04.22 0 0 665
((még nincs is regisztrálva a domain.. megjegyzem, a MM sincs, pedig azt sürgősen ajánlatos volna a zkar részéről..))
Előzmény: Locsmándi Bence (657)
diesel()diablo Creative Commons License 2005.04.22 0 0 664
miért, a noxnak mi köze? hallgasd meg az egészet, ha van időd, és majd rájössz. ha.
Előzmény: Locsmándi Bence (663)
Locsmándi Bence Creative Commons License 2005.04.22 0 0 663
Már bocs, de ennek mi köze a magyar népzenéhez (épp hallgatom)? Azt hiszem, erről volt szó korábban.
Előzmény: e_dora (659)
diesel()diablo Creative Commons License 2005.04.22 0 0 662
ne az iron maidenre vagy kreatorra gondolj. azokhoz képest, csak rock.
Előzmény: Locsmándi Bence (660)
diesel()diablo Creative Commons License 2005.04.22 0 0 661

ja, szorii, com a vége!

 

sőt, ha tetszik, jövő kedden pesti trafóbártangóban koncert. én is ott leszek, egy másik bandában, és akkor már semmi arctalanság, kiderül, bírom-e vállalni a véleményemet! gyere, laca, te is!

Előzmény: Locsmándi Bence (657)
Locsmándi Bence Creative Commons License 2005.04.22 0 0 660

Nem szeretem a metált.

 

b.

Előzmény: e_dora (659)
e_dora Creative Commons License 2005.04.22 0 0 659
népzenemetál, de nekem se jön be az oldal (csak ez: http://mp3.metalindex.hu/3.shtml)
Előzmény: Locsmándi Bence (657)
diesel()diablo Creative Commons License 2005.04.22 0 0 658

igen, a huli dolgot. és hogy mi, te meg én járunk-e.

 

egyébként fe tudtma törni a nexusos címem, és!

 

bigdady: bazz, nem akartam, hogy szomorú légy! ne légy! de ne azért, mert nem törődsz az olyan névtelen faszokkal, mint én, hanem lekezeled magadban, szembenézve minden kis részeddel, amit ez az egész téma érint.

télleg elfogadom azt, hogy régóta gityózól, és ki akarod próbálni magad, mint rockzenész, na, neee! ez fasza, télleg. csak nem kell csodálkozni, ill. együtt kell élni azzal, hogy te nem annak vagy elkönyvelve, és óhatatlanul eszébe jut az embernek, hogy a te neved eléggé felhúzza azok szemöldökét, akik amúgy nem érdeklődnének a mm után. mondjuk a plázákban tengődő kartelboyok és -girl-ök.

 

ja, de akkor is muszáj leírnom, hogy ilyen szart még senki sem írt, hogy

'huligirls, hulioboys

nektek szól a rockandroll

volt egy dance, ős-ramszesz

együtt mondjuk: huligans.'

 

érted, ez szar. mindegy, csak ki kellett írnom magamból, mert ez így egészséges. ezzel ellenben nem azt mondom, hogy te szar ember vagy, hiszen azt honnan a faszból tudnám, érted.

Előzmény: e_dora (656)
Locsmándi Bence Creative Commons License 2005.04.22 0 0 657

A cím nem elérhető.

 

b.

Előzmény: diesel()diablo (653)
e_dora Creative Commons License 2005.04.22 0 0 656

márhogy a hooli dolgot? vagy hogy járni akarsz BDLval?!?? 

(a hooli véleményem kitöröltem, nehogy okoskodónak tűnjek megin, de azért beírom, hogy demégis :) - szerintem vagy meg kell változniuk vagy le kell mosni a hoolikat és jobbnak lenni vagy elfogadni a hasonlítgatást)

Előzmény: diesel()diablo (655)
diesel()diablo Creative Commons License 2005.04.22 0 0 655
basszus, ezt az utsó kkérdést akartam végül feltenni lacának, de elfelejtettem, mire a végére. :-) jó, hogy itt vagy, járunK? :-))
Előzmény: e_dora (652)
diesel()diablo Creative Commons License 2005.04.22 0 0 654
ja, a műfajtól független zsenialáitás nem is kérdés. csak mondjuk ugye nem mindegy, hogy pierott-féle hiphop-alapok, vagy neptunes.  ha már a zseniknél tartunk.
Előzmény: Locsmándi Bence (649)
diesel()diablo Creative Commons License 2005.04.22 0 0 653

sziiiii, azért az egy kicsit erős, hogy a nox vezeti vissza a népdalhoz a fiatalokat. ismersz olyat, aki ennek hatására beleássa magát mondjuk egy kodály-gyűjtésbe?

 

www.aebsence.hu töltsd. igaz, ez sem vezeti vissza a népdalhoz a gyerekeket, ez sajnos nem történhet meg. a szülők feladatát se a nox, se senki nem veheti át.-

Előzmény: Locsmándi Bence (649)
e_dora Creative Commons License 2005.04.22 0 0 652

Egyébként ezen már magam is eltöprengtem, hogy amikor az indítékokat firtatjuk, zenekarról beszélünk, miközben emberekről, 4 külön emberről van szó. Lehet, hogy egyiket a pénz, másikat a hangszeres gyakorlás érdekli, vagy a nők vagy zene... Nem is tudom. Ez lehet, hogy a tévedések alapja, vagy lehet, hogy ez a "normális", hogy az embernek az image meg a többi alapján lesz egy koncepciója, elképzelése egy bandáról - ami egyrészt fikció másrészt mégiscsak ez az, ami konkrétan "lejött".

 

Mindenesetre ez a Hooligans-párhuzam talán nem jött valami jól a MMnak. Kiváncsi lennék (kérdés), hogy számítottak-e rá, és most, hogy mindenki ezzel jön, mi a teendő.

diesel()diablo Creative Commons License 2005.04.22 0 0 651

bigdadi, hi!

 

na, azért van, mert már millió éve nem néztem ezt a fazsomazindexbe-címet, nem is tudom már a jelszót, de majd igyekszem kideríteni. szal a leveled ezért nincs itten.

egyébként igazad van sok mindenben. pl. gondolom, hogy megélsz, meg minden, hiszen ezek szerint nem szobafestésből vagy szarpakolásból élsz. ezeken felül, még gratulálnom is kell, hogy tudol basszerolni. jó is az.

de:

aranylemez-téma:ne legyen már magyarázat bármire is, érted. ennyire azért láss tisztán. tudom, hogy milliószor elpuffogtatott cucc, dezért csak annyit mondok, kozsó. mivel neki több van, ezért jobb, mint te. nem? de. sokkal.

skinhead: fú, ezek szerint, hogy már ketten félreértettétek, nem jött át, hogy ez poén. ha el bírod képzelni rólam (még így ismeretlenül is), hogy rádmegyek egy csomó skinheaddel, akkor jó.

'zenekarnak puncsolva' ne gondolj rólam ilyet, amíg nem ismersz. ja, itt tenném hozzá, hogy kb. 5 perc alatt ki tudod deríteni, hogy ki vagyok, nem mintha ismerned kéne, vagy bármi, csak hogy mondjuk tudj hovatenni. laci, érted. ajánlom a doomstonersludge-topikot.  különben is, egyszer mentél át előttem a rákóczin gyalog, és nem ütöttelek el, úgyhogy örülés! nyehe, nyehheeeehee!

kis kihagyás nyeheeeee. kicsi. ja.

huligánok kitartása: respekt. ez így van télleg. de, minden rosszindulat nélkül: minek? de ez itt már megint ízlés, ugyebár.

kis senki: most önérzetesen leírhatnám, hogy te, azért mert eladtál akármennyi lemezt (arról ne is szóljak, hogy mondjuk egyedül, mint rapper, mit kezdtél volna, zolee nélkül, mindegyis, geciskedem csak) még nem tuti, hogy vagy akárki is. visszutalnék akkor ismét kozsóra, vagy jobb, mondjuk sziszire, a valóvilágból. róla többen tudják, kicsoda, mint te, tehát ő még nagyobb nálad. ja, leírtam mégis.

szal itt az a baj, hogy kicsit megbántódtál (legalábbis így tűnik, javíts ki, amit gondolom meg is teszel), annak ellenére, hogy leírtad, hogy nem kell az iléyenekkel törődni, mint én. ez egyébként igaz.,

 

és végül: kösz, hogy válaszoltál. megtiszteltél vele, de kérlek, hadd feleljek meg ennek úgy, hoyg leírom a véleményemet őszintén. ha ez fikázás, akkor az. attól még őszinte.

csók, pali

Előzmény: BigDaddyLaca (646)
e_dora Creative Commons License 2005.04.22 0 0 650

Ezt a hozzászólást nagyon szépen köszönjük (mindenki nevében mernék szólni)! Nincs is hozzáfűznivaló, megakorrekt. :)

Előzmény: BigDaddyLaca (646)
Locsmándi Bence Creative Commons License 2005.04.22 0 0 649

Magad adtad meg a választ, Barátom!

Amúgy azt tartom, hogy műfajtól függetlenül lehet zseniálisat alkotni, akár még pl. r'nb-ben is, bár ilyet még nemigen hallottam. A NOX szerintem nagyon jó, nagyon jó az ötlet, hogy a köznép ízlését egy kicsit visszakanyarítsa a magyar népdalkincshez, amire büszkéknek kell, hogy legyünk.

Az általad említett nevet nem ismerem.

Előzmény: diesel()diablo (647)
Locsmándi Bence Creative Commons License 2005.04.22 0 0 648

Szia Laca!

 

Üdvözlégy itt, még ismeretlenül is!

Kösz a korrekt hozzászólást!

 

bence

Előzmény: BigDaddyLaca (646)
diesel()diablo Creative Commons License 2005.04.22 0 0 647

akkor mit mondasz az aebsence-re, ha a nox gagyihouse-népműdal keveréke zseniális?

 

jó, mondjuk ízlésről vitatkozni... ennyi erővel elméleti matematikáról is mehetne

Előzmény: Locsmándi Bence (643)
BigDaddyLaca Creative Commons License 2005.04.22 0 0 646

Sziasztok Big Daddy Laca vagyok!

A Pockyval folytatott tegnapi beszélgetésből fakadóan nem írtam volna, csak egy "hozzászóláshoz" szeretnék szólni, mert személyről ebben az esetben elég nehéz beszélni ugye a modern világban név és arc nélkül nagyon bátran tudnak véleményt alkotni. Én már privát e-mail-ben üzentem ennek a diablo valakinek és kértem is hogy azt a levelet valahogy tegye fel ide, de nem tette. Én az 579-es hozzászolásához fűztem hozzá némi kiigazítást, amit itt is leírok.

big daddyn se csodálkozz, ha fikkantják: döglégy mellett már nincs annyi zsé, most a plázarock hoz hasznot, azt kell csinálni. ráadásul olyan háttérrel, hogy ugyebár bigdadi írt szövegeket a hooligansnak.  

A Kartel 10 éve működő zenekar és egyáltalán nem úgy néz ki hogy a közeljövőben megdöglene. Megnyugtatlak de semmi közöd hozzá, hogy bár nem ugyanannyi a pénz mint kb 5 évvel ezelőtt de most is elég szépen eléldegélünk belőle a feleségemmel és a két gyermekemmel! Ezért vállaltunk nyugodtan gyerekeket!!!! 

Mellesleg még van egy tetováló szalonom ami szintén.....

Tehát egyáltalán nem anyagi érdekek vezettek az MM-hez!!!!!!!!

Plusz hozzátenném hogy az "új"MM-ben hála istennek senkinek nem kell remegni hogy holnap tud-e venni egy kiló kenyeret, mert mindenkinek szépen "csordogál" a pénz! Tehát megjegyzem itt mindenkinek, hogy egyenlőre senkinek nem anyagi érdeke fűződik a zenekarhoz. Ha később-mert ugye most még nem lehet pénzről beszélni- lehet vele pénzt keresni hát akkor szóljon!!! 

Ezek mellett nekem egy nagy lehetőség volt amikor a Ragáék megkerestek hogy én egy zenekarban hangszeresként is megmutatkozzam, mivel már elég régóta tanulom.

Természetesen az első kérdésem az volt hogy a "POCKY NEM AKAR?"

De ezeket Ő már leírta. Én így vagyok a zenekarban ami nekem egy feladat, egy kihívás, egy nagyon jó és új dolog ami a KARTEL MELLETT NEKEM FONTOS!!!

A zenei megítélés nem annyira érdekel mert kinek a pap és kinek a papné alapon bárki szeretheti vagy nem. A Kartel eltelt 10 évében ezeket már megszoktam és nem rökönyödök meg névtelen fikázódó embereken mert ez velejárója minden zenekarnak és előadásnak, mást mutat a 6 arany- és 2 platinalemez!! Én azt nem szeretem amikor emberek ülnek a számítógép előtt és kitalálnak más emberekről mindenféle dolgot hogy ő hogy gondolja és stb. Én azért szoktam bejelentkezni a Kartel fórumra néha hogy az ilyen képzelgőket helyreigazítsam. Természetesen a rosszindulatúakat nem lehet és nem is kell. Egyszerűen le kell őket kullantani.

Azt is olvastam hogy:  és hogy őszintén ez jön a szívükből, megkeresem őket egy tized skinhead-csoporttal.

Hát mi van vele te diablo mittudoménkivagy? Eszednél vagy?

Elmondanám hogy soha nem nyomoznék utánad mert egyszer úgyis előkerülsz a nagy semmiből a zenekarnak puncsolva és soha nem árulnád el hogy egyszer mekkora vagány voltál az internet nagy homályában.

Itt a végén még a 638-as kérdéseidre néhány válasz:

Ha arról van szó hogy kinézet és hasonlóság akkor inkább a Cult, a Velvet Revolver, vagy a Mötley Crüe volt előtérben semmi esetre sem a Hooligans!(Ők is ezekből táplálkoztak vagy -nak, tuti infó)

Nem beszélve a tyúk vagy a tojás volt előbb még ha egy kis kihagyással is?

A kirukkolás annak szólt hogy végre valahára már eladható az élő zene, mert mostanra döglöttek meg a "discóshaknibrigádok".

Természetesen szem előtt volt a huligánok példátlan kitartása tizenéveken keresztül amíg átvészelték azt az időszakot!

Nem ugyanaz a managment, és a stylist sem, de ezekre abszolút nincs is szükség.

Azt hogy én hogy kerültem ide már leírtam, azt hogy rap-pelni nem tudok ki-ki megítélése, de ezt is leírtam.

Azt hogy téged minek tartalak azt se írom le mert leírtad te magad:

én meg csak egy internethuszár vagyok.

Hozzátenném hogy "kis senki" és ezzel meg is nyugodtam, mert mindig kiderül, hogy igaza van a Zoli barátomnak és MVP barátomnak akik azt mondták hogy soha ne foglalkozzak az ilyen "névtelennullaotthonszámítógépelőttállatságokatírogatófütyimorzsolgatósenki"-vel.

Ha pedig valamire kiváncsi vagy mind az anyagi és személyes dolgaimról nyugodtan kérdezz, mert ha akarok úgyis válaszolok, csak ne fórumokon.

Mindenkinek minden jót kívánok, és jó volt látni a régi képeket az együttesről mert nekem is feltolulnak a tizenakárhányévesblackjack-es emlékek!

Szevasztok: Laca

 

Előzmény: diesel()diablo (638)
e_dora Creative Commons License 2005.04.22 0 0 645
Jár a Díj. :-)
Előzmény: Alanis32 (618)
e_dora Creative Commons License 2005.04.22 0 0 644
lehet h rossz példa volt. akkor inkább: Uhrin benedek - 4800.
Előzmény: Locsmándi Bence (643)
Locsmándi Bence Creative Commons License 2005.04.22 0 0 643

Na, a NOX pl. szerintem nagyon jó, igaz, nem az én világom, de ettől még zseniális!

 

b.

Előzmény: e_dora (642)
e_dora Creative Commons License 2005.04.22 0 0 642

Ha levonnánk kb 30%át, amit én írtam plusz azokat, akik engem küldenek el anyámba, akkor már csak a fele :) Egyébként meg pl a NOX-nak 14ezer hozzászólása van, aminek kb 99%-a arról szól, hogy mennyire szarok, szóval érdemesebb volna bevezetned valami fejlettebb értékrendszert :)) Nyilvánvaló, hogy van érdeklődés: de láttál itt olyat, aki _ezt_ tagadja???

Előzmény: MVP (637)
e_dora Creative Commons License 2005.04.22 0 0 641

szerintem a gondolkodásoddal van valami bibi..
siker=érték pénz=érték van értelme=jó, érdeklődés=sikeréspénzhajhászás=érték figyelem=tetszés... Ennyire gyors az agymosás odaát?? (bezzeg az emailezés lassú:)

 

Szerinted azért jön ide beszélgetni valaki az őt meglehetősen közelről értintő (kvázi róla szóló) témáról, mert különben nem kaszálna nagyot a franctudjamin? (egy zkar sikerén egyébként bukni is lehet. pl megbecsülést, szakmai megitélést...)

nem minden arany ami fénylik

Előzmény: MVP (630)
Locsmándi Bence Creative Commons License 2005.04.22 0 0 640

Kedves MVP!

 

Ha jól emlékszem, e helyütt már kétszer érintettem a témát: igen, volt szó róla, hogy az egész velem és Pokival (sőt, Pelével is) indul újra, de aztán így alakult. Hidd el azonban, hogy sikerült a dolgon túltennem magam azóta! ;-)

Előzmény: MVP (637)
diesel()diablo Creative Commons License 2005.04.22 0 0 639

miért hiszik azt állandóan, hogy valami tle kell rakni az asztalra?! ez csak az internet. én meg csak egy internethuszár vagyok. a fikázást vállalni kell, főleg, hogy biztos vagyok benne hogy maga a zenekar is itisztában van ezzel az egész helyzettel, legfeljebb nem vallják be maguknak. teljesen tiszta a dolog, nem hiszem, hogy nem lehet érteni a fikkantást. nem rosszindulatból megy, amúgy, ha ez bárkit is meg tud nyugtatni, örülnék neki. szal amúgy van egy lemezem, de nem mutatom meg a gyerekemnek, csak ha már bizonyos kort elér, mert nem értené úgysem gyerekkkorban.

 

Előzmény: MVP (596)
diesel()diablo Creative Commons License 2005.04.22 0 0 638

fú, ha bigdadi benézett, akkor nekem végem, kideraíti, ki vagyok, azt' jönnek a haverok, és nekem végem. nem baj, válallom a véleményem, bruhahahaaaaaaéeeee!

 

szal kérdéseim a zenekarhoz (előre elnézést, hogy nem bírok úgy fogalmazni, hogy alapból ne szkeptikus nézőpontot tükrözzön, de ennek ellenére érdekel):

-mi ért kell úgy kinézni szinte egy-az-egyben, mint a huliboys

-miért épp' ebben az időszakban jött az ötlet, hogy 'gyerünk, rokkoljunk'?

-ugyanaz a manager, mint a huléknál?

-ugyanaz a stylist is?

-hogy kerül bigdadi ide? ő tényleg basszeros (ezt nem tudtam róla, azt mondjuk igen, hogy rappelni nem nagyon tud, bár stílusosan csinálja -ill. nem csinálja- azt)

-és a legfontosabb: ez most pénzkereset vagy rockundroll?

 

vegyük úgy, hoyg ez egy interjú, m,ajd kiteszem az oldalunkra :-)

 

ja, és őszinte választ várok, remélem, nem erős.

 

és kérlek, ne bántódjatok meg! vegyétek fel a keszkenőt, és üssetek!

 

 

Előzmény: MVP (637)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!