Drága szüleimet elküldtem a Hotel Ezüstparba 1 hétre. Szegények úgy jöttek haza, hogy ők aztán SIÓFOKRA többet az életbe nem nem mennek. Állítólag volt vagy 500 (na jó azért ez talán túlzás... :))) német fiatal, akik úgy viselkedtek mint az állatok! Nappal aludtak a parton, aztán egész éjszaka törtek-zúztak, tv-t dobtak ki az ablakon stb...
Hááát. Ha válogathatnék, én inkább Füredet preferálnám.
Strandolás szempontjából Siófok sokkal jobb, csak hát nagyon elbalkánosiasodott az NDK-s és a magyar diszkópatkányok kiszolgálására kihegyezett vendéglátástól.
Nem emberi, ami éjjel itt van. Az illetékesek meg persze semmit sem tesznek ellene semmit, ellenérdekeltek.
Egyszer fürödtem 17 fokos tengervízben. Ki lehet bírni :) Mondjuk idén is simán belvágtam magam a Balatonba (még nagyon nem volt senki se a parton se a vízben...de ha már végre ott voltam :) A balatoni nyarat várom egész évben!
Ne viccelj! :) Füreden kezdek pénteken, szombaton meg Siófokra szállásoltam volna magunkat, de nem lesz belőle semmi azt már látom. Marad ,,csak" Füred :)
Aztán a meteurológusok azt mondták, hogy július utolsó és augusztus első hete lesz csak nyári, a fennmaradó időben eső és hideg várható. Ennek az inverze jött be.
Valamikor csak abba kell maradnia az ősznek.
Ráadásul vasárnap egész napos biciklitúrára megyek.
Ezekből adódik, hogy jó idő lesz és kész (tegnap este óta nem esett).
Én ha nézem (ha nem azt veszem alapul, hogy kinézek reggel az ablakon :))) ezen az oldalon nézem az előrejelzést. Azért még ne temessük ezt a hétvégét! ;)
Csak nehogy úgy járj, mint az egyszeri rendőr, aki elkezdett gödröt ásni. Csakhát mit csináljon a kiásott földdel? Útba volt, így ásott neki egy másik gödröt, hogy beletegye. Aztán annak a gödörnek a földjét egy harmadik kiásott gödörbe lapátolta. És így tovább...
Nyáron kerti tó, télen meg jégtörés után kutyaúsztató.
Vagy fordítva...
Szóval nem elég, hogy folyótok van, még egy tó is kell.
Az örök elégedetlenek.
Szerezz be inkább valami zsebkutyát, annak egy mélytányér is bőven elég úszkálni.
Egyébként lezajlódott az Aranykagyló fesztivál.
Azt hittem, hogy a tavalyit már nem lehet elulmúlni. Határozottan nagyot tévedtem.
Ha az a cél, hogy elhalasszák a rendezvényt, akkor nagyon jó úton járnak.
Teljesen dilettáns szervezés, helyszín kiválasztás, ismertetés-propagálás. Nem csodálom, hogy a gálán is konogott a szabadtéri színpad az ürességtől, és előadás közben is a nézők jelentős része hazament. Ilyen edig azért még nem volt.
Ooo,ne is mondd,eppen anyu kadjara emlekeztem milyen jo lenne most.
Nem,anyunal megmarad minden csak nalunk volt az egyik fürdöben csötöres ahol a minikad volt,aztan olyannyira felazott minden,hogy bontani kellett,de nem is lenne baj,mert minden tök regi meg kopott törött volt.
Azota is ugy all.Ha mar ujbol megcsinaltatjuk akkor a fütessel/vizmelegitessel is varialni kellene egy kalap alatt,komplett szanalasra meg most nincs penz.
Most megmaradt egy zuhanyzo wecevel.
Ja,anyukam most epitetett be uj konyhabutort,szoval az is klassz lett.
Kad:Labradorunknak kellene az udvarra,beasnam a földbe :) csak most lett illetve lesz kutyank hetfötöl. De mar mas megoldason töröm a fejem,lehet,hogy beasunk a földbe egy gödröt,kibelelem foliaval es kesz a kad :)