Nagyon rossz meccs volt részünkről (de egyébként is).
Volt egy srác, mindig a bírok hozzátartózóját szidta, valamint a játékosoknak kiabált, hogy nyudodjatok már meg.
Hát nem egy kapkodó idegbetegek voltak.
Maczó ismételten az ellenfélnek adta a labdát:
Bekiabálás: Az elöbb is elmondtam már, hogy nem veled van.
Bedobásnál bekiabálás:
Dobd már el mert lejár az igazolásod.
Hasonló nálam is volt: kispályás meccs a seregben, általában kapus vagyok, de akkor épp elöl voltam. Üres kaputól mintegy 40 centire állva varázsolták a fejemre a labdát, köbö 1 méterrel fejeltem fölé. Haver kintről:
- basszus, Gr0, ez nem amerikai foci!!!
Nyomjuk a kispályás focit, üres kapuval állok szembe kb. 1 m-re, a csapattárs odavarázsolja a lábamra a labdát és meg fölé vágom! Eltorzult hangon ráordítottam: -Hogy adod bazmeg! … aztán röhögtünk egy kicsit
Anno egy Loki-Kispest meccsen történt, mikor még a B-ben álltunk.Volt ott egy srác aki minden meccsen kinézett egy vendégjátékost magának és azt szídta nagyon leleményes változatossággal.Ezen a meccsen persze Plókait találta meg és szídta mint a bokrot.Plókai viszont egy szögletnél visszaszólt:
-Mi van te kis buzi?
A nagypofájú srác ezen annyira meglepődött, hogy így sikerült "visszavágnia":
-Te...te...te...te KÖCSÖG! - mindezt vérvörös fejjel:)
A fél szektor ezen röhögött:))
Kis társaság verődött össze haver lakásában a mexikói vb magyar-szovjet meccsére. Kereplő, ropi, sör stb. Mint tudjuk igen hamar bekaptunk hármat. Döbbent, síri csend, egyszer csak az egyik srác valami végtelen szomorúsággal:
-Ez valami összefoglaló? ... akkor nem röhögtünk
Felvidéki magyar haver kis faluban lakik, a helyi csapatról mesélt történetek alapján Moldova nagyon jó könyvet tdna írni :)))
Haver nagybátyja (asszem), mindenes a csapatnál. Egyik nyár végén, a csapat évkezdő gyűlése, délután 4kor kezdődik.
Nagybáty este 7 körül benéz, hogy mi újság.
Ő lett az edző :))) (De holt komolya!!!)
Esős meccs, az edző a meccs uccsó 10 percére érkezik meg (érdekes móccer :))). Első taktikai utasítása, miuátn a scapatok már 80 percet játszottak a zuhéban:
- Laposan, mert csúszik a fű!!!
Azt hiszem 2 éve, a szezon kezdetekor történt egy Újpest-Debrecen meccsen. A vége 8-3 lett, 7-3-nál az újpesti B-közép kórusban számol:
egy-kettő-három-négy-öt-hat-hét-(ováció)
ezt a maroknyi debreceni sem hagyhatta szó nélkül:
egy-kettő-három-(bizonytalan csönd)-(röhög az egész stadion)
Hát, valahogy így kell viselni a vereséget... :-)
Egy másik Újpest-DVSC meccsen, a lecserélt játékosnak:
"Szép volt! - hogy lejöttél..."
Ez nagyon régi, de nekem a kedvencem. A hatvanas évek végén volt egy Müncz nevű bíró aki télen hokimeccseket vezetett. Na a Kisstadionban Frad-Volán 50 néző, baromi hideg. Egy borízű hang a nézőtérről:
- Müncz, te olyan hülye vagy mint én!
tavalyelőtt élete első OB1-es jégkorongmeccsén vonalazott a haverom, Kisstadinban fogadta a Fradi az Alba Jolán csapatát pár száz Fradi szurkoló+50 fehérvári és a meccs hevében a Fradi szurkolótábora el kezdte kiabálni a Fehérváriaknak, hogy: "csürhe, csürhe, csürhe......" ennél röhejesebbet még soha életemben nem halottam - tipikus bagoly mondja verébnek effektus