Sikerult megcsinalni a 193.6.144.100 on levo mindket szervert.
Megcsinaltuk a szavazast a ket nega szerveren.
nincs palya szavazas a clienseknek, de ki lehet rugni barkit, aki nem nzeri meg az emberek teszeset. 1-yes 2-no valasztassal. de ezt nem kerheti mindenki, csak az aki benne van registralva a szerverbe. ezert irjatok a nega@maffia.hu ra, es akinek ugy iteljuk adunk pass-t. Nem akarok senkivel kivetelezni, es ne haragudjon meg senki, ha veletlen nem kap.
Mostmar nem mulik rajtam semmi, es igerem, hogz mind a ket szerver mukodni fog ejjel-nappal.
a
193.6.144.100 regi palyakkal, a
193.6.144.100:27035 csak uj palyakkal, ahogy nemreg megigertuk.
Ha kell megyünk, illetve benézünk.
7xx Gonosz/2-vel, meg sok baltával,
Lakatus nem tud mennyi me lesitteltík...
De komolyan támogatunk, de csak részegen...
:)
Holnap egész véletlenül ráérek... még talán el is mennék erre a sörözésizére... de hát ennyi HUB közé, nem is tudom... meg Nanyu is ott lesz... biztos megkéselne, vágásonként 20 hp... :-)))
Most vagy álnéven tolom oda a pofám, vagy viszek erősítést vmelyik tezsvérklányból (végszügségben a CIGANból)... :-))
a csuda a bonyolult logikádba :-) Különben is minek neked az a mikrofon! inkább cséznél... na Rephyx előre az aranyér'! Szerintem középen fenn KeFe áll. (totózzunk gyerekek :-)
HUB, az elit alakulat... nem semmi :-)
Mi lenne, ha az emberkék olyan sorrendben vannak a képen, mint ahogy a neveket KeFe felírta ? :-)
na, én nyertem a kétnyelű trimetál ionizációs mikrofont ? :-)))
Nemar, 4-bol csak egyet talaltam? Legalabb azt mond meg Proton, hogy kit lottem le! Kulonben irok egy emailt! vagy akarmi. Kinevezlek lpb-nek es atkok szazait szorom rad. (jahj, vegre tortenik valami, nem unom magam! :)
Hm. Tron csak a kekpolos lehet (?) Pedig o sem igy nezett ki :)
Eh, necsak en tippeljek mar! :)
Ez tiszta lutri. Ha valakit eltalalok, akkor tessek szolni!
Nem egy szerverrol beszeltunk, de a masikon volt a damx, es most add-oltam, es azt hittem, hogy azon vannak az uj mapok, de hat nem..... A vezeteket csak kineztem, hogy majd milyen jol maszok rajta :) De ezexerint nem fog menni....
(ugy erzem ujmap-elvonasi tuneteim vannak, remegek, a hideg raz, es izzadok. nem tudok aludni, felriadok minden ejjel. adminok, ugye nem akarjatok, hogy igy vegezzem ?:)
KeFe, ez telleg gaz. Nanu fent jobboldalt, nem a kekpolos, ugye ? Kozepen talan te, lennkozepen Butch... (mondjuk nem igy nez ki de hatha)Vagy a fene tudja, a multkoriak jobbak voltak.... :)
(latom kell itt csinalni AWF- csoportkepet is, csak ugy unalomuzesnek. Ja meg majd lesbol lefotozlak titeket amint becsiccsentve indultok holnap klanwarozni :)
Nemtom hogy halott volt-e, en nyomultam a cs_damx-en, ki is neztem, hogy el lehet maszni a vezeteken a viz tulso oldalara ha minden igaz... :) De mindegy, ezentul ha lesz idom benezek es maradok, majd szervezek vkit a klanbol hogy ne legyen uncsi....
Mar abszolut nem latom at a helyzetet szerver-teren, valaki legyen olyan jo es szedje ossze a szervereket, es lehetoseg szerint ne az ip-cim szerinti cimeiket. (pl ne 192.xxx.kutyafule, hanem alabama.inf.elte.hu)
thx,
r.
(nekem bejon a damx, de olyan erzesem volt, mintha lassabban mentem volna.
Rephyx! En mentem volna jatszani de az ujmapos NegA szerver halott volt ma. ZUZU mondta, hogy valamit butykolnek meg a szavazasi rendszerrel.
Ugyhogy kitartas!
(plusz megdoglott a tvnetem 21.20 ota)
Apropo. Igergettetek mindenfele HUB paintball warz II. pixeket, hol vannak ? Tul jol sikerultek, es fel lehet ismerni rajta teged, KeFe ? :) Mert amiket kaptam az elozorol azokon csak te nem latszottal, ugyneztel ki mint a kefepakkos terror simaszkban :)
(nanu rulz :)
Hm asszem akkor azt a taktikat kene alkalmazni, hogy bemegyek, aztan ha 1 ember bentvan, akkor bejon meg 1, ha mar 2 van benn, akkor meg 1, es igy tovabb :) De mivel nem vagyok tapos tvnetes lakoteleplako, ezert meg kell varnom a letoltes veget :)
Hat fiuk csinaljunk vegre valamit mar ezzel a szakadek CS-vel. Nagyon elegem van, hogy sehol se tudok normalisan jatszani, a 8 fobol 6 elszalad quakelni, vedeni nem tudnak tamadni nem tudnak, es hiaba pof@znak az adminok (bocs) hogy vannak uj mapok, nincsenek. Negan senki, de gyanusan sokszor van a fort, es a dust (!) is. Egyedul a cs_damx-en tudtam jatszani, egyedul persze.... Alig van 1-2 veteran elszorva a szervereken, visszasirom a regi szep idoket, amikor meg lehetett a hubot fikazni, mert az is jobb volt ennel. Egyszeruen nem elvezem a jatekot, pedig ez azert sujos dolog... :)