Keresés

Részletes keresés

csaby1 Creative Commons License 2003.03.14 0 0 12683
Némó!!!

Ébresztő!!!!!!

Előzmény: némo (12680)
ultra1 Creative Commons License 2003.03.14 0 0 12682
Dombóvár-ASE -12
Kecskemét-Kaposvár -18
Debrecen-Körmend -5
némo Creative Commons License 2003.03.14 0 0 12680

Hi Csaby!

Borul a tendencia, mert a Főnixben a Körmend nyer, a bajnokságban meg az MTE!:-)))))

Előzmény: csaby1 (12679)
csaby1 Creative Commons License 2003.03.14 0 0 12679
Én megértem a Kaposvárt. Volt egy év, amikor nagyonis összpontosítottak a kupára, és nem sikerült.. :)))

Egyébként van egy tendencia, hogy a kupadöntőben alulmaradó csapat csakazértis megnyeri a bajnokságot. Na most akkor mi vagy 2-ak leszünk a Főnixben, vagy borul a tendencia :)))))

Hajrá ASE!

Előzmény: némo (12677)
jani0625 Creative Commons License 2003.03.14 0 0 12678

Sziasztok!
Találtam egy hozzászólást a körmendi honlapon ami nagyon tetszett!Lehethogy többetek már olvasta azért bemásoltam:

Mar 13 2003 21:02 (8832)
Név/Name: Blumo "atya:-)"
Város / City: Körmend Dicsértessék!!

----Ámen----

Szeretettel köszöntöm a kedves híveket ezen az áldott csütörtöki napon. Azért gyűltünk itt ma össze, hogy egy csodálatos eseményt ünnepeljünk, hogy Jézus ismét csodát tett. Ezelött kétezer évvel meggyógyította a vakot, felkeltette a holtat Tegnap meggyógyította Ivkovics testvérünket.
Erről szól tehát mai első evangéliumunk, Kovács második evangéliumából.

----Ámen----

Mikor a fiú újra eljött a hitetlenek közé Azok teljessen elfordultak tőle, és trágár szavakkal illeték de a Mi megváltónk nem ilyedt meg a hitetlenek fenyegetőzésétől, belevetette magát a hittérítés nehéz és kudarcokkal teli feladatába. Láthatjátok, hogy Ivko nem adta fel annak ellenére sem, hogy a hitetlenek keresztel, és megkövezéssel fenyegetőztek. Tehát vegyünk példát Ivkovics testvérünkről és küzdve küzdjünk a hit térítéséért!

----Ámen----

Imádkozzunk testvéreim

---Mi Ivkon ki vagy a mennyekben SZENTELTESSÉK meg a te neved, Jöjjön el a te országod legyen meg a te akaratod amint a szerbeknél úgy itt kis hazánkban is . Mindennapi faultunkat add meg nekünk ma És BOCSÁSD meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsáttunk Kovács testvérünknek. És a ne vígy minket kisértésbe, de szabadíts meg a CSARNOKTÓL Ámen---

A szent mise véget ért menjetek békével

---Ivkonak legyen háála---

Kedves híveim mielött távoznátok had mondjak el néhány infót a jövő heti mérkőzésekről a Szent Atyának köszönhetően (MKOSZ) a Körmend Falco mérkőzést a kedves hívek a természet lágy ölén nézhetik végig, a csarnok elől (márha lessz kivetítő)
De mindenkit várunk a csarnok elé a meccs elötti misére is, majd természetessen a szombat esti Ivkotiszteletre!

némo Creative Commons License 2003.03.14 0 0 12677

99%, hogy nem licitálunk. Felesleges versengeni a Debrecennel! Sőt, tovább megyek és én már a párosítást is látom, aminek az lesz a lényege, hogy a hazai gárda nem kerülhet össze a paksi legényekkel a döntőbe jutásért mert nem biztos, hogy sikerül.............:-)))
Ne legyen igazam, de szerintem:
ASE - Szolnok és
Debrecen - Körmend párosítás lesz!

Képzeljétel csak el! Egy Főnixben rendezendő és debreceni résztvevővel lefolytatott sportrendezvény csak akkor lehet nyereséges, ha a hazai gárda min. döntőt játszik. Ezt nem a Vadkakasok ellen mondom, de üzleti szempontból nézve nem tudok mást elképzelni. És ugye ma Magyarországon, ha a sportról van szó, akkor azt azonnal üzletileg kell vizsgálni. Persze gyorsan hozzáteszem,(a sportszerűség is így kívánja) hogy az idei bajnokságot figyelembe véve a Vadkakasoknak idegenben is lenne sanszuk a kupa elhódítására.

+1! Azért elég érdekesnek találom, hogy a tavalyi 4 csapatból idén is ott van 3 a döntőben. Ez jelenthetné azt, hogy jelenleg ez a 4 csapat van a legjobb formában, de aki ezt elhiszi az magának is hazudik! Még mindíg nem igazán értem, hogy a kupa 1-2 csapatnak miért sokadrangú? Mert vegyük pl. a Kaposvárt. Ok, kikaptak otthon tőlünk, de a különbség minimális volt amit simán lehetett volna egyenlíteni Körmenden. Hiszen, ha továbbjutnak, a 4-es döntőben "csak" kettő meccsre kell összpontosítani, és már vihetik a kupát. De nem, ők már (lélekben legalábbis) az első mérkőzés után feladták és "a kupa nem fontos" jelszóval érkeztek Körmendre. Azért nagyon furcsa ez, mert a Klíma a nyolcad-döntőben, ha jól emléxem a Zetétől kapott ki otthon, mégis a visszavágón Zalaegerszegen harcolta ki a továbbjutást. Miért? Ha, amúgy sem akartak a 4 közé jutni nem lett volna célszerűbb Zalaegerszegen simán kikapni és "Jobb volt az ellenfél, kiestünk" magyarázattal hazamenni? Vagy az első meccs után a Zete is meggondolta magát és "Debrecen messze van, +pénzbe kerül, +sérülésveszély" mondókával tudott rosszabb lenni mint az amúgy sem küzdő Kaposvár? Kiváncsi lennék annak a meccsnek az eladott labda statisztikai rovatára!:-))))De, ha információim nem csalnak az Alba is hasonló módon állt a dologhoz.
A koppanás csak akkor következik, ha a kupáról lemondó csapatok a bajnokságban sem tudnak maradandót alkotni. Pedig valaki biztosan hoppon marad, hiszen a bajnokságot is csak egy csapat nyerheti+. És akkor, a többi MK-ra legyintő csapatról még nem beszéltem...........

Előzmény: olajka91 (12668)
olajka91 Creative Commons License 2003.03.14 0 0 12676
Heeláj!
Dombóvár-ASE V9
Kecskemét-Kaposvár V15
Hajrá olaj forever!
Előzmény: andrej11 (12674)
vazsi Creative Commons License 2003.03.14 0 0 12675
Saabee:
ahogy Jani irta: nem voltam kint. Falco ifibe nyomtam, de ennek maar 10 eve. Azota pesti cigany lettem :))) Iden egy Falco meccsre sikerult kimennem, az is Fehervaron volt. ennyi
Előzmény: jani0625 (12636)
andrej11 Creative Commons License 2003.03.14 0 0 12674
Dombóvár-ASE V3
Kecskemét-Kaposvár V11
Debrecen-Körmend H7
Bocai Creative Commons License 2003.03.14 0 0 12673
Dombóvár-ASE +3
Kecskemét-Kaposvár -17
Debrecen-Körmend +9
saabee Creative Commons License 2003.03.14 0 0 12671
Hi!

Ultra & pontty!
Nem tudom hányan megyünk Dombóvárra,meg azt sem,hogy én megyek-e,de ha igen,akkor majd találkozhatnánk!
Próbálok kellően feltűnő és megismerhető lenni :-)

Hajrá ASE!!!

Jay-X Creative Commons License 2003.03.14 0 0 12670
ki
Előzmény: oilboys (12666)
Jay-X Creative Commons License 2003.03.14 0 0 12669
szerintem mi sem. megy a rendezés Debrecennek. :(

MTE!!!

Előzmény: olajka91 (12668)
olajka91 Creative Commons License 2003.03.14 0 0 12668
Sziasztok!
Kicsit kapirgáltam mig kiderítettem az időpontját.
Ápr.11-12.v.12-13.
Helyszín késöbb kijelölendő(licitálás lesz).
Paksiak ,Körmendiek mit tudtok fogtok licitálni? Mi sajnos úgy hallottam hogy nem fogunk.
Hajrá olaj forever!
Előzmény: oilboys (12654)
Fishtax Creative Commons License 2003.03.14 0 0 12667
A általánosságokat próbáltam összefoglalni. Természetesen - sajnos - kivételek mindenhol vannak, mint ahogy már többször irták itt is, az amúgy "halvérű" szurkolókat tartó Pakson és Fehérváron is látni mutogató gyerekeket és anyukákat is, voltak már más szurkolókat, bírókat ért ütések is, de szerencsére nem ez a jellemző.
Mint ahogy erre a fórumra sem az anyázás.

fish

Előzmény: Törölt nick (12665)
oilboys Creative Commons License 2003.03.14 0 0 12666
Azért szerintem kissé letörnék a szarvukat Szolnokon,ill. Körmenden...

Nálunk utoljára a vásárhelyi kifordított bomberes horda alkotott maradandót, a réi csarnokon a kézjegyük is ott maradt egy ideig! ( tényleg ehhez kapcsolódóan szhelyen ki van még írva a tornaterem falára, hogy "Nincs hangotok"???)

Fishtax Creative Commons License 2003.03.14 0 0 12663
Ez talán egy kicsit pszichikai/pszichológiai dolog. Nem vagyok ebben a témában (sem) szakember, csak általános tapasztalataimra támaszkodom, de ha ismertek ilyet, megkérdezhetnétek tőle, mi erről a véleménye:

A jégkorong (a közvélemény szemében) durva sport. A maszkok, kipárnázások, védőfelszerelések is ezt sugalják. A foci sem az a forma, amiről elsőre a "kisasszonysport" ugrik be szinonimaként.
A kosárlabda ennél "finomabb" sport: elviekben tilos a testi érintkezés, a játékszert sem kell egy kapuson keresztül a célba juttatni, mint pl. a szintén kézzel vezetett kézilabdánál.
(Már korábban is írtam, a kosárlabda szerintem "eszesebb" sport, mint a foci, hiszen míg ott "csak" a lábak munkáját kell összehangolni, itt a kéz is bejön a képbe.)

Ezek szerintem alapvetően meghatározzák az emberek körét, akik kijárnak meccsre. Futballstadionban, jégpálya mellett a játék jellege sokkal inkább magával agadja a nézőket, a közdőtéren látottak inkább kihozzák belőle az agressziót, míg a kosárpalánkok környékén jóval kisebb ennek az esélye. Azok, akik a meccsekre nem csak a sport szeretete miatt járnak, hanem (talán tudatalattiukban megfogalmazva) azért is, hogy levezessék feszültségeiket, balhézzanak, inkább elmennek focit, hokit nézni. Talán nem véletlen, hogy a kosárlabda családi esemény, minden itthoni csarnokban látni futkározó kisgyerekeket, papát-mamát, nyugodtan popkornozó nyugdíjasokat.

fish

Előzmény: oilboys (12660)
andrej11 Creative Commons License 2003.03.14 0 0 12662
Ez valóban érdekes. Szerintem sok oka van ennek:

1. Sok a csapatsport: foci, kosár, jégkorong, kézilabda. Nincs annyi ideje az embernek munka mellett hogy ott legyen valamennyi derbin és eseményen.

2. A Nagy Gáborék a kezdetek óta nem igazán szeretnék azt, ha a vidis, volános nem-divatos szurkolók kosárra járnának. Nyugodtabb közönség, nyugodtabb meccsek.

3. Azt hiszem tavaly vetődött fel a városban, hogy a vidis tábor kombinált bérletet kap, azaz mindegyik csapat meccseire bemehet.

4. Azt mondjuk megnézném egyszer, amikor a 200 fős vidi tábor megérkezne Szolnokra:)))

Előzmény: oilboys (12660)
andrej11 Creative Commons License 2003.03.14 0 0 12661
2 meccs 6 pont:)))
Előzmény: Santoro (12659)
oilboys Creative Commons License 2003.03.14 0 0 12660
Hi rostas!

Az mondjuk tényleg érdekes dolog, hogy jéghoki meccsre és kosármecsre kb. ugyanannyian járnak felétek, és totál más az összetétele a szurkolóknak.

Gondolom a foci és a jégkorong meccseken ugyanaz a tömeg jár nagy átlagban, de hogy a Vidisták miért nem érdeklődnek a kosár iránt az több, mint érdekes...

Lehet hogy ua. a helyzet mint Szombathelyen, ahol a Hali szurkerek nem igazán kedvelik a filkót, és annak "táborát"

csabesz

Előzmény: Törölt nick (12657)
Santoro Creative Commons License 2003.03.14 0 0 12659
Akkor a Vidinek bele kell húznia:)))
Előzmény: andrej11 (12647)
ZOLCSI Creative Commons License 2003.03.14 0 0 12658
Dombóvár–ASE -13
Kecskemét-Kaposvár -7
Debrecen–Körmend +7

Willie Creative Commons License 2003.03.14 0 0 12656
No akkor itten vannak a tippjeim:

Dombóvár-ASE -6
Kecskemét-Kaposvár -2
Debrecen-Körmend +5

Willie

Előzmény: timsó (12653)
oilboys Creative Commons License 2003.03.14 0 0 12654
Hi!

Kupadöntő pontos időpontya mikor lesz?

timsó Creative Commons License 2003.03.14 0 0 12653
Dombóvár-ASE +3
Kecskemét-Kaposvár -15
Debrecen-Körmend +3

nukleo2002 Creative Commons License 2003.03.14 0 0 12652
Dombóvár–ASE +5 (így érzem sajnos...:((()
Kecskemét-Kaposvár -16 (ezt is :((()
Debrecen–Körmend +5

Előzmény: rik-027 (12650)
Olaj az Isten Creative Commons License 2003.03.14 0 0 12651
BELFERA !!!

Küldd meg a telefonszámodat a mailboxomba és felhívlak. Az az igazság nem merek írni, mert félek hogy visszaélsz vele... :-)))

OAZIS

rik-027 Creative Commons License 2003.03.14 0 0 12650
tipp:

Dombóvár–ASE +2
Kecskemét-Kaposvár -5
Debrecen–Körmend +6

csaby1 Creative Commons License 2003.03.14 0 0 12649
KaeFcé tippjei:

Tippek:

Dombóvár–ASE -14
Kecskemét-Kaposvár +8
Debrecen–Körmend +6

Hajrá ASE!!

Előzmény: Kioto (12648)
Kioto Creative Commons License 2003.03.14 0 0 12648
Szevasztok!

Ha már bejelentkeztem tippelni, néhány gondolatot írnék -először és utoljára- az elmúlt hét Körmend-Kaposvár mérközésein történtekkel és az azt kisérö reakciókkal kapcsolatban.
Előre bocsájtom, hogy a szerdai meccsre a szombati történések után már nem mentem el, azt a Körmendi Tv-től áttvett felvételen láttam tegnap este.

A legszomoróbbnak ( a szombati meccsen történteken túl) az tartom, ahogy néhány -általam továbbra is tisztelt- szurkoló a különböző kosárfórumokon az eset kapcsán reagált. Tették ezt olyanok is, akiktől az eddigi megnyilvánulásaik alapján ez elég meglepő volt (számomra).
A szerdai meccs felvételét látva pedig megnyugodtam! A rádióközvetítés alapján sokkal rosszabbra számítottam. Ennyi sérülttel nem is történhetett másként. Főleg úgy, hogy a Körmendnek minden bement amit a palánk felé dobtak, a Kaposvárnak meg semmi.
A klímának nincs semmi szégyellni valója!!! A sérültek felépülése után remélhetőleg folytatódik a korábbi jó sorozat.
A szerdai mérkőzésen a szurkolást és néhány kosárfórum szinvonalát most nem minősíteném, azokról gondolom mindenkinek van saját véleménye.
Szóval lenne mit változtatni!!!

Most már jöjjön amiért t.képpen bejelentkeztem:

Dombóvár-ASE +8
Kecskemét-Kaposvár -12
Debrecen-Körmend +3

Üdv MINDENKINEK! Hajrá KOSÁRLABDA! Hajrá Kaposvár!

Még valami:
Örömmel tájékoztatlak Benneteket, hogy a Kaposvár az ismert előzmények ellenére kupagyőztes lett, sőt a 4. helyet is megszerezte!!! :)))

"Nyolcadszor (!!!) is elhódította a Magyar Kupát a Kométa-Kaposvár férfi röplabdacsapata, miután tegnap este a fináléban úgy tudott nyerni, hogy kazincbarcikai ellenfele már 2-0 arányban vezetett. A bronzmérkőzésen az extraligás Dunaferr SE 3-0-ra legyőzte a Nafa RC Kaposvárt..."

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!