Keresés

Részletes keresés

rich.mond Creative Commons License 2005.06.12 0 0 23256

Azért Mészöly ekkora már szerintem túl volt a fénykorán.

Márton amúgy hol játszott ekkoriban?-tényleg nem tudom

Abban azért egyetérthetünk,hogy Puglits volt a legnagyobb király ebben a válogatottban,és nem Illés:)

Előzmény: mondial (23254)
rich.mond Creative Commons License 2005.06.12 0 0 23255

Na,itt már Csáb,Dúró és Kozma villogott Lengyelországban.

 

Végh Zoltán- Jagodics Zoltán (Duró József, 80.), Csábi József, Lipcsei Péter- Puglits Gábor, Kozma István, Pisont István (Sándor Tamás, 64.), Illés Béla, Keller József- Vincze István (Csertői Aurél, 46.), Klausz László (Kuttor Attila, 70.).

 

Amúgy ki a jó ég volt az a Kovács József,aki Horvátország ellen játszott anno?

mondial Creative Commons License 2005.06.12 0 0 23254
hát nemtom, Mészöly, Márton, Keresztúri azér elfért, mindannyian külföldön is meghatározóak voltak
Bognár Gyuri?

amúgy nálam a csúcs Ivanics. rúgott egy mesterhármast a Győrben, következő héten már válogatott volt az osztrákok ellen. ki is állították úgy 20 percen belül:)
Előzmény: rich.mond (23251)
rich.mond Creative Commons License 2005.06.12 0 0 23253

És a legjobb,amikor már Mracskó és Ivanics (Hihihihi:)) is csatlakozhatott a válogatotthoz.

 

Végh Zoltán– Telek András– Mészöly Géza, Lipcsei Péter– Mracskó Mihály (Keller József, 46.), Halmai Gábor, Bognár György (Ivanics László, 52.), Illés Béla, Keresztúri András– Csertői Aurél (Orosz Ferenc, 52.), Klausz László.
Szövetségi kapitány: Verebes József.

mondial Creative Commons License 2005.06.12 0 0 23252

nálam nem illeti meg, sajnálom, ugyanis nem csak találgatok. amúgy mindenkinek az a véleménye, ami. Mezey maffiára, pénzmosásra milyen bizonyíték van?:)

 

Előzmény: Törölt nick (23249)
rich.mond Creative Commons License 2005.06.12 0 0 23251

Nah,Verebes Mágus Józsefről itt már sok minden elhangzott.Végrevégre ráataláltam néhány összeállítására,amikor még szakértők kezei alatt formálódott a nemzeti tizenegyünk.Szerintem az aboszút "no comment" kategória.

 

 

Magyarország-Horvátország 2-2 (0-0)

Magyarország
Végh Zoltán- Puglits Gábor (Kuttor Attila, 68.), Márton Gábor, Mészöly Géza- Lipcsei Péter (Hahn Árpád, 50.), Halmai Gábor, Bognár György (Jagodics Zoltán, 68.), Keresztúri András, Keller József- Kovács József (Herczeg Miklós, 46.), Vincze István.
Szövetségi kapitány: Verebes József.

 

 

 

zdzicht Creative Commons License 2005.06.12 0 0 23250
Nem hiszem hogy Belgradba is mondana hogy ott le akar telepulni, hiszen az nem ojan varos mind Budapest, ossze se lehet hasonlitani. Egyebkent meg a felesege is leakarna itt telepulni mert valami cege van, vagy valami ilyen.
Hogy szidta a Klinsmant az meg semmi itt mindenki mindnkit lebeszel, de Matheus be tugya ismerni hogy tevedett.
En orulnek ha maradna. Nem tudom hogy eszre vettetek de mindenki a ki valamikor focizott orule hogyha itt lenne velunk Lothar, csak aza volt MLSZ elnok aki minket szarba hozott sziggya,(meg valami MLSZ alelnok is orulne ha velunk maradna)
MErt engednek szohoz ojan moslekokat mint Verebes, vagy Urban vagy masokat? kikene oket kuldeni Siberiaba :-)))))
Eljen Matheus, Hajra Magyarok!!!!! Ria ria HUngaria!!!!!!
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.12 0 0 23249
Amiket Te írsz, az mind csak feltevés, fikció, találgatás. Lothar röhögve nyerne pert egy rágalmazási ügyben, mit gondolsz, az újságok miért nem írnak erről soha (pedig a szenzáció az aztán nagy lenne)? Mert semmiféle bizonyíték, tény nincs erre. Mint mondtam, mindezcsak kitaláció, amíg be nem bizonyosodik. Addig Lotárt is megilleti az ártatlanság vélelme.

A tény az a világbajnoki selejtezőben való szereplésünk, amivel teljesen elégedett vagyok eddig.
Előzmény: mondial (23216)
noname_boy Creative Commons License 2005.06.12 0 0 23248
Kellenek nekünk a brazilok, argentinok, franciák?
Előzmény: Kcsita (23246)
seabeast Creative Commons License 2005.06.12 0 0 23247
Mattheus nyilvánvalóan kamuzik, nem akar ő itt letelepedni. Klinsmann-t is szidta mint a bokrot, a legutolsó gazembernek nevezte, aztán egyik napról a másikra megváltozott róla a véleménye.
Fogadni mernék rá, hogy ezt a dumát Belgrádban is elsütötte, hogy így szeretlek, meg úgy szeretlek titeket, Belgrád a másik otthonom blabla.
Előzmény: Kcsita (23242)
Kcsita Creative Commons License 2005.06.12 0 0 23246

Én reggel hatalmasat röhögtem a Máguson. A magyar edzők szálljanak magukba és kuss legyen. Egyszer kéne megadni, vkinek a lehetőséget arra, hogy 4 év alatt alakitson, ha teljesít akkor éljen, ha nem akkor mehet isten hírrével! A 20 év alatt hány kapitány váltás volt nálunk? Hol itt a tervszerűség?

 

Több fiatal és küföldi edzőt ide!

 

Kérdezem én az Egervárinál jöttek volna a brazílok, az argentinok, a franciák? Várom válaszotokat!

Előzmény: Arcadio (23244)
Kcsita Creative Commons License 2005.06.12 0 0 23245
Tévedsz! Garami Józsi bácsinál a Fradival nem nyert bajnokságot.
Előzmény: Arcadio (23243)
Arcadio Creative Commons License 2005.06.12 0 0 23244
Laczkó Mihály hogy mer megszólalni egyáltalán futball-ügyekben?? Hogy képzeli mégis??
Nagyon felbasz... Komolyan.
Előzmény: Kcsita (23242)
Arcadio Creative Commons License 2005.06.12 0 0 23243
Verebes 87-ben nyert bajnokságot az MTK-val. Szerintem abból a csapatból már nincs is olyan játékos, aki aktív lenne manapság.
(+ még a Honvéd 92/93-as bajnokságához is hozzátett valamit, talán ez első 8 meccsen ült a kispadon)
Iagzából ennyi. Semmi több.
Garami szerintem 2x nyert bajnokságot (97 - MTK, 2004 - Fradi)
Egervári viszont talán 3x is (99 - MTK, 2000 - Dunaferr, 2003 - MTK ?? - ez utóbbiban nem vagyok biztos).

Különben ő mindig szidta bírókat és a körülményeket! Teljesen komolytalanná vált mára. Pedig tényleg nem volt rossz edző.
Előzmény: Lucilius (23238)
Kcsita Creative Commons License 2005.06.12 0 0 23242

Matthäus: menjen vagy maradjon?

 

A napokban felröppent a hír, hogy Lothar Matthäus, a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya azon töri a fejét, hogy Budapesten telepszik le. Vagyis a német szakember érzelmileg is annyira kötődik hazánkhoz, hogy nem is vágyik vissza Münchenbe.

 

Bálint László olimpiai ezüstérmes, a Ferencváros volt válogatott védőjátékosa:
– Attól függ, hogyan sikerül a magyar csapat véghajrája a világbajnoki selejtezőkön. Félreértés ne essék, nem arra gondolok, hogy bejutunk, mert aki egy picit is reálisan mérte fel csoportunk erejét, az tudja, hogy számunkra már a harmadik hely is egyértelmű siker. Amennyiben azt látjuk, hogy válogatottunk szakmailag fejlődött, játékban előrébb lépett, akkor Matthäus kapjon zöld lámpát, ha ennyire kötődik hozzánk, ám maradjon.
Esterházy Márton, a Budapesti Honvéd volt csatára:
– Nekem mindig gyanús, ha egy olyan sikeres sportember, mint amilyen Matthäus, a hazájában nem kap szerződést, nem kínálnak neki klubszinten edzői pozíciót. Azt szokták mondani, senki sem lehet próféta a saját hazájában. Na, de ennyire?
Fekete László, az Újpesti Dózsa egykori csatára:
– Azért most már Matthäus is érzi, hogy lennének olyan magyar edzők és MLSZ-elnökségi tagok, akik rendre a kávéjába adagolnák az arzént. A közelmúltban egy sportlapban arról nyilatkozott, hogy vannak, akik gerinctelenek vele szemben. Ő is csak azt kapja, ami gyakorlat a magyar futballéletben: hátbaszúrás, intrika. Ha ezek után is maradni akar, tegye. Kedvelem azokat, akik a cél érdekében a mazochizmust is vállalják.
Ihász Kálmán, a Vasas hajdani válogatott hátvédje:
– Meglepett Lothar Matthäus bejelentése, sok újat nem hozott a labdarúgóéletünkbe, azonban az kétségtelen tény, hogy a játékosok kipróbálásában rekordot állított fel. Jól cseng a neve, néhány magyar kereskedelmi csatorna majd akkor is meghívja a showműsorába, ha már nem lesz szövetségi kapitány.
Laczkó Mihály, az MLSZ volt elnöke:
– Minek akar maradni? Láttam az Izland elleni mérkőzést, ennek sok köze nem volt a labdarúgáshoz.
Machos Ferenc, a Budapesti Honvéd és a Vasas volt válogatott labdarúgója:
– Hála az európai uniós tagságunknak, ma már úgy a munkavállalás és a költözködés szempontjából nyitott számunkra a kontinens, és mi is szívesen fogadunk értékes szakembereket. Számomra labdarúgóként végtelenül szimpatikus, igazi világsztár. Kétségtelen tény, ha végigmegy majd a Belvárosban, lesz olyan látványosság, mint Tony Curtis.
Páncsics Miklós, az FTC egykori klasszis védőjátékosa:
– Jó ötletnek tartom, ha maradni akar. Sőt, javasolnám neki, hogy továbbra is dolgozzon a magyar labdarúgásban, de csak klubszinten. Túl sokszor hivatkozott ugyanis arra, hogy az élvonalbeli együttesektől felkészületlen játékosokat kapott.
Mészöly Kálmán, a Liga szakmai igazgatója:
Az MLSZ vezetésének feltétlenül el kellene gondolkodnia Lothar Matthäus gesztusértékű ajánlatán, e tekintetben teljesen mindegy, hogy kijutunk-e a világbajnokságra vagy nem. Nálunk az a hagyomány, hogy a szövetségi kapitányt csak egy ciklusra szerződtetik, s véleményem szerint ez óriási tévedés. Jó szakember, ezért hosszú távon kellene bizalmat szavazni neki.

 

Gyenes András

 

Ki a legnormálisabb? A szőke szikla! Érdekes, nem?:).

zdzicht Creative Commons License 2005.06.12 0 0 23241
Ja es a Matheus be tugya vallani hogy szarul jatszottunk, es nem pofazza azt hogy a szel rosszul fujt (ez a legnagyobb okorseg amit hallotam, hogy lehet valaki ijen egyzo? hahaha)
zdzicht Creative Commons License 2005.06.12 0 0 23240
HA enyit beszelunk roluk akkor hiresebbek lesznek mint a Matheus, talan arrol van nekik szo, azon kivul hogy borzasztoan irigyek. Ne beszeljunk mar roluk mert hanyinger kerulget engem, talan nem csak engem, mikor rajuk gondolok.
Menyenek inkabb labdaszedogetonek, mert szakkomentatoroknak jobb lenne a nagymamam, legalabb nem kritizalna szunet nelkul.
Egyebkent nincs igeny arra hogy legyen szakkomentator, aki nezi a meccseket az ert a focihoz es nem kell hogy valami marha pofazzon a semmirol.
Ejjen Matheus minnel tovabb magyar kapitanykent!!
Hajra Magyarok legyunk VB-bajnokok :-))
SZAbi Creative Commons License 2005.06.12 0 0 23239
A legnagyobb ökörsége amire emlékszem az az volt amikor az akkor még nevesincs Szlovéniától kikaptunk Szombathelyen barátságoson 1-0-ra, és azzal magyarázta a vereséget h rossz irányba fújt a szél!!:)))
GIGALOL

A Verebes az egy vén balfasz:)))

Lothar: Én is gondoltam már arra h azért rakta be mert pénzt kapott a menedzserektől. De sztem ez is csak a magyar újságírók fúrása miatt jelent meg sok helyen. Csak gondoljunk bele.Ez az ember a világ egyik legjobbja volt a posztján játszott az Interben a Bayernben, ezermegegy válogatott és nemzetközi kupameccsen részt vett. Mondhatnám szarrá kereste már magát sikerekkel teli pályafutása során. Annyit számítana neki 1-1 20-30 ezer dolláros csekk?Bullshit.....
azért ő már nem az a korszak amikor Zombori 'úr' játszott 200 FT-os prémiumért......és nem is az a szint.....

summa summárum neki rengeteg pénze van és ő akkor szerezne magának nevet mint edző ha itt sikert érne el.......tény túl sok embert próbált ki, de az utóbbi 16 évben ilyenkor már mindig sokkal kevesebb esélyünk volt......és kikaptunk Izlandon, meg x-eltünk Máltával asszem még Liechteinsteinnel is.....úgyhogy a Mészöly meg a Zombori és társai jobb lenne ha végre magukba szállnának és nem csak az irigység beszélne belőlük.
Előzmény: Arcadio (23219)
Lucilius Creative Commons License 2005.06.12 0 0 23238

Na, lehiggadtam végre!

 

Szerintem azt, hogy ő 3-szor nyert magyar bajnoki címet. (Nemtom Garami mennyit nyert, lehet h. neki is megvan a három). Csank asszem 2x-es bajnok. Szóval ezért van most oda magáért a Mágus.

Amúgy az mtk-val Verebes 90-ben nyert ,ugye? Szóval azóta 15 év eltelt, és a Mágus csak nihilt produkált...

 

Előzmény: Grof (23237)
Grof Creative Commons License 2005.06.12 0 0 23237

"ne felejtse el, hogy itthon a legsikeresebb magyar edző vagyok"

 

Nem akarom bántani szegényt, de egyszerűen nem tudok rájönni, hogy ezzel mire gondol.

Nincs valakinek ötlete?

Előzmény: Lucilius (23228)
Grof Creative Commons License 2005.06.12 0 0 23236

Na igen, ez meg is válaszolja a múltkor felmerült kérdést, hogy többek között Illés, "a 90-es évek legjobb magyar labdarúgója" miért csak ennyit mutatott a válogatottban...

 

A másik kedvencem Dombi, aki kb. azt nyilatkozta, hogy ha csak akkor játszott volna a válogatottban, amikor hitt abban, hogy nyerhetünk, akkor nem játszott volna soha.

Előzmény: EdgE (23200)
deszka Creative Commons License 2005.06.12 0 0 23235
elnéztem
Előzmény: mondial (23233)
zizi Creative Commons License 2005.06.12 0 0 23234
verebes egy primitív suk-sük beképzelt bunkó, kár vele foglalkozni
mondial Creative Commons License 2005.06.12 0 0 23233
amúgy Del Horno a Bilbao játékosa, nem az Atleticoé, de persze ez részletkérdés
Előzmény: deszka (23230)
mondial Creative Commons License 2005.06.12 0 0 23232
futballér=futballtól
Előzmény: mondial (23231)
mondial Creative Commons License 2005.06.12 0 0 23231
keverd a fazont a szezonnal

spanyolo-ban játékosmenedzserek vannak max, az edző nem felelős az igazolásokér

angliában jó 10 éve George Grahamet(aki menedzserként ténykedett az Arsenalnál, egyben a szakmai munkáért is felelős, mer ott a 2 összemosódik)el is tíltották a futballér, mer eltett magának bizonyos %-ot egy játékos eladása kapcsán. csak itt meg a Balkánon tűrik meg az ilyet
Előzmény: deszka (23230)
deszka Creative Commons License 2005.06.12 0 0 23230
vagy Cesar Ferrando, vagy már az új menedzser Bianchi kapja a százalékot. De Abramovicsnak ehhez semmi köze.
Előzmény: mondial (23227)
Lucilius Creative Commons License 2005.06.12 0 0 23229
Ráadásul ez a lúzer hogy lehet szakkomentátor????!!!!! Melyik elmebeteg találta ki, h. ő ott szakkomentárkodjon??????!!!!!!! Komolyan mondom, h. ez nevetséges!!!!!!
Előzmény: Lucilius (23228)
Lucilius Creative Commons License 2005.06.12 0 0 23228

Ráadásul emlékszem egy másik cikkre, amikor azt magyarázta , h. visszautasította a Benficá ajánlatát (már nem emlékszem miért).

Húúúúúúúúúú, vazze, hát erre most mint mondjak?!?

És akkor itt okoskodik, megvan sértődve, duzzog hogy nem ő a szövkap.!

Hát komolyan mondom az ember esze megáll!

Hát nem is értem!

Hihetetlen!!!!!!!

És azok a jogos kritikák, amiket Ti mondtok, ezért pattannak le rólam, mint a páncélról, mert ez bohóc minden héten megjelenik, és kritizálja a Mattheust, ahelyett, h. egyszer végre tükörbe nézne, és magába szálna!

Előzmény: mondial (23226)
mondial Creative Commons License 2005.06.12 0 0 23227
huha vazze, ez idáig a csúcs, ezt Lothar diktálta neked?:D
mer ezt a faszságot ne terjeszd nagyon

most adják el Del Hornot a cselzibe, Abramovics mennyit utalhat vajh Artragonesesnek?:)
Előzmény: deszka (23225)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!