Szerintem egy olyan 20-30 lednel tobbet meg nem probaltam, de eddig a legerosebb az Osram 1 wattosa volt. Az van perpill a helyzetjelzomban.
A gagyik gyengebbek mint egy 5 wattos izzo, a jobbak annyit tudnak, vagy erosebbek, de ez az osram ez baromi jo.
Namost nekem a helyzetjelzom nem egy foncsorban van, hanem egy muanyag csikot vilagit meg belulrol. Azert irom, mert elkepzelheto, h masnal pl. elverzik az osram...
Vagy az ebay-en fellelhető kínálatból normális áron van-e olyan, ami erős és tartós LED? Tehát nem az 1$-os, 4db 3528-as LED-del szerelt csodákra gondolok :D
Figyelem urak! Az Auchanban, legalabbis nalunk, 3100 HUF az Osram NBU H4!!! https://www.dropbox.com/s/g80ttvgi1f43jq0/IMG_20150215_162852.jpg?dl=0
Masik dolog: az alabbi izzo mitol lesz mega white? https://www.dropbox.com/s/6345es0fffnmr2o/IMG_20150215_162935.jpg?dl=0
Sargas, zoldes a bura, ahogy belenezek :) 1200 HUF egy darab, lehet egy probat megerne... Mert ugye a white effektust az osszes gyarto a kékitessel eri el...
off
kösz, az influn túlvagyunk de...
asszonyt kisszáradással a kórházba vittem, lelkileg még a békasegge alatt vagyok. Jelenlegi munkahelyének azonnal véget vetünk, nem mehet rá a feleségem élete.
2 adat elégséges: izzó lábán mért fesz és teljesítmény.
példa.
A táp 14.2V erről 4 méteres 1.5mm2 kábellel megtáplálva az izzót az izzó lábain üzemközben mért fesz. érték és teljesítménye bőven elegendőek.
ha mazochista akarsz lenni mérhetsz áramot is :D
szerda este kapott el az influenza, 2 napig feküdtem 38-39 közötti lázzal. ma már talán tudok enni és láztalan vagyok.
feleségem gyengébb, ő kezdte hamarabb de csak lábadozik, szegény le van gyengülve.
Akkor már nem, de olyan fsssárga lesz minden mint az állat :D Nekem nagyon tetszik az a megoldás :D
De asszem most teszt alatt vannak, ha jól rémlik :D Mindent odaadtam, amit találtam a kocsiban meg garázsban. Szerencsére a philipseket úgy eltettem, hogy nem találtam akkor meg :D De a xencn-t is oda akarom majd adni a jóembernek, csak el kéne oda jutnom valamikor :)
Ja hat eleg gagyi szagu de hogy lehet ilyen draga......basszus tavolsagiba valeo aqua vision h7 -et neztem mert nekem a tavolsagi is H7 a kodosbe keresek valami nagyon sargat.
Nokya hyper yellow h8 at nezegetem 5000 ft egy par.