Aha! A Pesti Est is sokszor félreérti, és lehozza, hogy mi játszunk valami pánkfesztiválon. Hívtak is már párszor telefonon haverok, hogy: "Helló, hánykor kezdtek a Trafóban?" Erre én: "Micsoda? Ma nem is játszunk. Elfelejtettem volna?" Válasz: "De benne vagytok a programban!" Én: "Na nem baj, majd behajtom az előadói jogdíjakat...!"
Bár szerintem egy punknak legalább akkora hülyeség a NEM MIND1 nevet adni, mint magunknak a MIND1-et...
De az idézet azt talált, kedves babylon! Ide illik, bár nem ide írtam (vagy 8 éve már..)
Felszólalás a bíróságon: Ezt Nem Adom Kérem Ez Az Én Nevem.
Galiba: Bnőm, aki épp Fürgerókalábak koncertre készült, nagy örömmel újságolta nekem, hogy a MIND1 lesz az előzenekar,amiről tudja hogy szeretem. Jöjjek vele, hisz mindketten jól járunk.
Ugyan már fiatalember, helyezze vissza kardját a hüvelyébe! Sőt: várunk vicces ötleteket újabb zenekarnevek formájában: pl. TökMind1, QrvaMind1, Mind1Remegy, stb. A legjobb zenekarokkal közös fesztivált csinálunk, juj de jó.
Én mindig figyelek. Ha nem elég vérprofi a menedzsment, egy szavadba kerül és beigazollak a MegaSzar-ba, Pierrot keze alá. Akkor érne a MIND1 dicső korszaka véget asszem. :-)
Komolyra fordítva a szót, ez normális körülmények között így nem mehetne, ahogy most. A "nem mind1" nevű zenekar okozott már galibákat nekünk, de ahhoz, hogy komolyan farkasszemet nézzünk velünk pénz és idő kell hozzá. Mármint a perhez. Simán meg lehetne nyerni, hiszen a MIND1 bizonyíthatóan előbb létezett, mint a "nem mind1".
"Mindenkinek annyi baja van,
Hogy az annyi bajnak annyi baja van,
Hogy annyi baj legyen!"
Ba-bylon, ittas gyerek nem más, mint egy hegedűs csikó, aki szereti Quimby koncert közben kiírni az sms falra, hogy "kvimbi sucks", és képes még az övéit is szurka-poénra venni. Szóval, ő a mi derék Benő fiunk, áldassék a neve.
Ha meg vérprofi zenekar lennénk, vérprofi menedzsmenttel (figyelsz Opti?), már rég szanaszéz pereltük volna azokat a pánkokat, hiszen a MIND1 védett név és fédett faj.
De pont az a lényeg, hogy nem vagyunk vérprofik, csak élünk.. Ezért békén hagyom a többi Miklóst is.
M.
A Nem mindegyre nem érkezett reakció, ezért elkönyvelem úgy, hogy halovány sejtelmeted/sejtelmetek sincs, hogy miről írtam. Jobb is. A néven kívül nem sok rokon vonás van a két zenekar közt. Na annyi, hogy van benne gitár és dob. Hagyom is. Vétek lenne tovább ragozni. o_oV
ICE MC- nagyon ismerős,asszem volt egy olyan pószter a szobám falán. Megkerestem az E17 Walthamstow kalózkazit. szöveg: "I disagree to war because I know its not the way..."
Meg egy Bravó Hicc válogatásra leltem, van rajta Snow: Informer! boogy :DDD
Ittas: Csak véletlen biggyesztetted oda, hogy "Nem Mindegy ?" Tudjátok, hogy van egy ilyen nevű zenekar is? XDDDDD
Ittas biztos a tagja , és ezért van benne ( színlelt :)) ellenérzés a real MIND1 iránt. Nem mindegy szöveg: "Iszunk még egy sört és szarunk a világra." x)
offf offff offf vége
Én tutira megyek!!!
Szombaton megbeszéljük, jó?
És pontosítok. Azt hiszem csak elővételben 800, helyszínen 1000, de ha szóltok előre elintézem, hogy legyen nektek elővételes áron. No milyen vagyok? :-)
Bocsánat, de nem tudok elszakadni a témától.
ápr. 29-én lesz egy koncert Fehérváron is, mindössze 800 pénzért és ráadásul az én szövet barátom lesz előtte-utána a dj. '80 évek, new wave. Fincsi lesz.
"Ez a mi drága menedzserünk: előbb elhajt mindenkit a faszba, aztán elfilózik..."
:-) Naja, ne is mondd... Elég baj ez a hülye fejemnek. Nem elég hogy indiszponált vagyok, de még arrogáns is. Asszem innom kell egy nagy bögre brómos teát mézes Seduxen-el, mert a tesztoszteron és adrenalin-szintem hét emelet magasan jár...
Ez a mi drága menedzserünk: előbb elhajt mindenkit a faszba, aztán elfilózik... Szegény lányok meg csak kamilláznak... Bocsi lányok, mi nagyon jólnevelt, udvarias fiatalemberek vagyunk (meg jóképűek és szerények is persze).
M.
Május 5 és 6 (szerda és csütörtök) A38!!!
Jegyek 2500 és 3000 Ft-os áron vannak.
Mivel 6-án elméletileg játszunk a Subway-ben, értelemszerűen szerdán megyünk.
M.
Nem okoz hasmenést (különben már negatívban lennék), bár embere válogatja. Én nagyon kedvelem a kaukázusi kefírt kinn a kertben, cseresznyézés közben is.
Hallottam az EK koncertről, állítólag május 7-8, A38 hajó.. Jenő és Llászló úgylátszik ismét átszelték a vízeket, a gyökereik szavára.
Ittas gyerek: ne szemtelenkedj a felnőttekkel, inkább hozzd a D-húrt holnapra!
Dehiszen még számtalan helyen van ám zacskós kakaó. A dobozos sörnek meg dömpingjét éljük. Szerintem kivitelezhető még a kakó-sörös utazás. Bár szerintem garantáltan hasmenést okoz. :-)
Amúgyilag, ha Kiadót idézgetel, tudod, hogy lesz most koncert?
Mi ez itt kérem? Jöttem provokálni... Mivel most ugyse tudja senki hogy ki vagyok, meg inkognitoban is, szal megengedem magamnak hogy ebben a jó légkörű kis fórumban lejárassam a zenekart. Rettegjetek szemét mind1esek! Virust küldök az uj honlapotokra azt mindenkinek a feje helyett Máté Othilia fog vigyorogni! És ráadásul east17 dallamok csendülnek majd fel közben!
Végitélet ArmaGedeon Halál.
Úristen! Két órát játszunk?! És a többiek ezt tudják? Szeged után biztos jól fog esni... Bár múltkor a PE Caféban a harmadik órában lett igazán kedvem nótázni.
Ja, a kakaó dal egyébként zacskós kakaóról szól. Azt sem tudom, hogy lehet-e még kapni? Mindig leharaptam a csücskét, és úgy nyomtam be az arcomba Miskolcon a Tiszai pu melletti kis bolt előtt, amig vártam, hogy betolják az Inter City-t. A vonaton meg persze söröztünk, innen az első két sor, de ez már történelem...
Babylon, a Nostalgie tök jó endékásan hangzik, hagyd meg úgy szerintem.
Szóval, "előre lányok, előre, én kiveszem a részem belőle" kerekedjetek fel Opti felhívására!