Keresés

Részletes keresés

Búsulójuhász Creative Commons License 2004.04.22 0 0 269
Aha! A Pesti Est is sokszor félreérti, és lehozza, hogy mi játszunk valami pánkfesztiválon. Hívtak is már párszor telefonon haverok, hogy: "Helló, hánykor kezdtek a Trafóban?" Erre én: "Micsoda? Ma nem is játszunk. Elfelejtettem volna?" Válasz: "De benne vagytok a programban!" Én: "Na nem baj, majd behajtom az előadói jogdíjakat...!"
Bár szerintem egy punknak legalább akkora hülyeség a NEM MIND1 nevet adni, mint magunknak a MIND1-et...

De az idézet azt talált, kedves babylon! Ide illik, bár nem ide írtam (vagy 8 éve már..)

M.

ba-bylon Creative Commons License 2004.04.22 0 0 268
Hahaha, ez a fesztivál-ötlet nagyon jó :-)

Felszólalás a bíróságon: Ezt Nem Adom Kérem Ez Az Én Nevem.

Galiba: Bnőm, aki épp Fürgerókalábak koncertre készült, nagy örömmel újságolta nekem, hogy a MIND1 lesz az előzenekar,amiről tudja hogy szeretem. Jöjjek vele, hisz mindketten jól járunk.

hurráoptimista Creative Commons License 2004.04.22 0 0 267
Csak vicceltem Juhász Koma! :-) Csak nem félre tetszett érteni? (Viszont a 'nem mind1' tényleg képes felizzítani az agyam).

Ötlet:
- H=/=mind1?

Előzmény: Búsulójuhász (266)
Búsulójuhász Creative Commons License 2004.04.22 0 0 266
Ugyan már fiatalember, helyezze vissza kardját a hüvelyébe! Sőt: várunk vicces ötleteket újabb zenekarnevek formájában: pl. TökMind1, QrvaMind1, Mind1Remegy, stb. A legjobb zenekarokkal közös fesztivált csinálunk, juj de jó.
hurráoptimista Creative Commons License 2004.04.22 0 0 265
"vérprofi menedzsmenttel (figyelsz Opti?)"

Én mindig figyelek. Ha nem elég vérprofi a menedzsment, egy szavadba kerül és beigazollak a MegaSzar-ba, Pierrot keze alá. Akkor érne a MIND1 dicső korszaka véget asszem. :-)

Komolyra fordítva a szót, ez normális körülmények között így nem mehetne, ahogy most. A "nem mind1" nevű zenekar okozott már galibákat nekünk, de ahhoz, hogy komolyan farkasszemet nézzünk velünk pénz és idő kell hozzá. Mármint a perhez. Simán meg lehetne nyerni, hiszen a MIND1 bizonyíthatóan előbb létezett, mint a "nem mind1".

"Mindenkinek annyi baja van,
Hogy az annyi bajnak annyi baja van,
Hogy annyi baj legyen!"

/gyengébbek kedvéért: A.E. Bizottság, Vaníliaálomkex/

Előzmény: Búsulójuhász (264)
Búsulójuhász Creative Commons License 2004.04.22 0 0 264
Ba-bylon, ittas gyerek nem más, mint egy hegedűs csikó, aki szereti Quimby koncert közben kiírni az sms falra, hogy "kvimbi sucks", és képes még az övéit is szurka-poénra venni. Szóval, ő a mi derék Benő fiunk, áldassék a neve.

Ha meg vérprofi zenekar lennénk, vérprofi menedzsmenttel (figyelsz Opti?), már rég szanaszéz pereltük volna azokat a pánkokat, hiszen a MIND1 védett név és fédett faj.
De pont az a lényeg, hogy nem vagyunk vérprofik, csak élünk.. Ezért békén hagyom a többi Miklóst is.
M.

ba-bylon Creative Commons License 2004.04.22 0 0 263
A Nem mindegyre nem érkezett reakció, ezért elkönyvelem úgy, hogy halovány sejtelmeted/sejtelmetek sincs, hogy miről írtam. Jobb is. A néven kívül nem sok rokon vonás van a két zenekar közt. Na annyi, hogy van benne gitár és dob. Hagyom is. Vétek lenne tovább ragozni. o_oV
Előzmény: hurráoptimista (262)
hurráoptimista Creative Commons License 2004.04.22 0 0 262
[Brrr... Szerintem hegyjuk ezt, mert még a végén a V-TECH-nél kötünk ki. És az tényleg vétek lenne...]
ba-bylon Creative Commons License 2004.04.21 0 0 261
ICE MC- nagyon ismerős,asszem volt egy olyan pószter a szobám falán. Megkerestem az E17 Walthamstow kalózkazit. szöveg: "I disagree to war because I know its not the way..."
Meg egy Bravó Hicc válogatásra leltem, van rajta Snow: Informer! boogy :DDD

Ittas: Csak véletlen biggyesztetted oda, hogy "Nem Mindegy ?" Tudjátok, hogy van egy ilyen nevű zenekar is? XDDDDD
Ittas biztos a tagja , és ezért van benne ( színlelt :)) ellenérzés a real MIND1 iránt. Nem mindegy szöveg: "Iszunk még egy sört és szarunk a világra." x)
offf offff offf vége

e_dora Creative Commons License 2004.04.21 0 0 260
East17 rulz!!! :)

on

Előzmény: ba-bylon (258)
hurráoptimista Creative Commons License 2004.04.21 0 0 259
Az igen! :-) És az ICE MC-vel hogy állsz? Ízi, Ízi, Ízi tu rimembőr... tü-tü-tü-tü
Előzmény: ba-bylon (258)
ba-bylon Creative Commons License 2004.04.21 0 0 258
Ittas: én kedveltem az east17-t. ennek örömére idedanolok: everybody everybody in the house of love, everybody everybody in the house of love...
XDDDD
hurráoptimista Creative Commons License 2004.04.21 0 0 257
Nem hinném Dóri. :-) De gondold csak... ;-)
Előzmény: e_dora (256)
e_dora Creative Commons License 2004.04.21 0 0 256
küszöb szerintem egy hurrájókedvü copycat.. ;)
Előzmény: Búsulójuhász (255)
Búsulójuhász Creative Commons License 2004.04.21 0 0 255
Helló Küszöb! Szegedi vagy? Csak az érdekelne, hogy víz alatt van-e még a Tiszapart? Pláne a Felső?

fájdalomküszöb Creative Commons License 2004.04.21 0 0 254
Üdv a topiclakóknak!

Én biztosan ott leszek a koncerten, szólok a majd a haveroknak is, páran tuti eljönnek. Mármint Szegedre.

hurráoptimista Creative Commons License 2004.04.21 0 0 253
Szuper, tuti vagy! :-)))
Előzmény: valahanynevanaptarban (252)
valahanynevanaptarban Creative Commons License 2004.04.21 0 0 252
Én tutira megyek!!!
Szombaton megbeszéljük, jó?
És pontosítok. Azt hiszem csak elővételben 800, helyszínen 1000, de ha szóltok előre elintézem, hogy legyen nektek elővételes áron. No milyen vagyok? :-)
Előzmény: hurráoptimista (251)
hurráoptimista Creative Commons License 2004.04.21 0 0 251
Hát, az engem is érdekelne (sőt, merem állítani: többeket is a zenekarból), de akkor bizony jelenésem van. :-) Tutira nem gyüssz?
Előzmény: valahanynevanaptarban (250)
valahanynevanaptarban Creative Commons License 2004.04.21 0 0 250
Bocsánat, de nem tudok elszakadni a témától.
ápr. 29-én lesz egy koncert Fehérváron is, mindössze 800 pénzért és ráadásul az én szövet barátom lesz előtte-utána a dj. '80 évek, new wave. Fincsi lesz.
Előzmény: Búsulójuhász (244)
hurráoptimista Creative Commons License 2004.04.21 0 0 249
"mi nagyon jólnevelt, udvarias fiatalemberek vagyunk"

Hja, bezony! Kékvérű szalonidióták. :-)

Előzmény: Búsulójuhász (247)
hurráoptimista Creative Commons License 2004.04.21 0 0 248
"Ez a mi drága menedzserünk: előbb elhajt mindenkit a faszba, aztán elfilózik..."

:-) Naja, ne is mondd... Elég baj ez a hülye fejemnek. Nem elég hogy indiszponált vagyok, de még arrogáns is. Asszem innom kell egy nagy bögre brómos teát mézes Seduxen-el, mert a tesztoszteron és adrenalin-szintem hét emelet magasan jár...

Előzmény: Búsulójuhász (247)
Búsulójuhász Creative Commons License 2004.04.21 0 0 247
Ez a mi drága menedzserünk: előbb elhajt mindenkit a faszba, aztán elfilózik... Szegény lányok meg csak kamilláznak... Bocsi lányok, mi nagyon jólnevelt, udvarias fiatalemberek vagyunk (meg jóképűek és szerények is persze).
M.
hurráoptimista Creative Commons License 2004.04.21 0 0 246
Kivéve akkor, ha az vagy, akire gondolok... :-)
Előzmény: hurráoptimista (245)
hurráoptimista Creative Commons License 2004.04.21 0 0 245
Kac-kac.
Kurva vicces voltál.
Lehet lelépni.
Előzmény: Törölt nick (241)
Búsulójuhász Creative Commons License 2004.04.21 0 0 244
Május 5 és 6 (szerda és csütörtök) A38!!!
Jegyek 2500 és 3000 Ft-os áron vannak.
Mivel 6-án elméletileg játszunk a Subway-ben, értelemszerűen szerdán megyünk.
M.
Búsulójuhász Creative Commons License 2004.04.21 0 0 243
Nem okoz hasmenést (különben már negatívban lennék), bár embere válogatja. Én nagyon kedvelem a kaukázusi kefírt kinn a kertben, cseresznyézés közben is.

Hallottam az EK koncertről, állítólag május 7-8, A38 hajó.. Jenő és Llászló úgylátszik ismét átszelték a vízeket, a gyökereik szavára.

Ittas gyerek: ne szemtelenkedj a felnőttekkel, inkább hozzd a D-húrt holnapra!

M.

valahanynevanaptarban Creative Commons License 2004.04.21 0 0 242
Dehiszen még számtalan helyen van ám zacskós kakaó. A dobozos sörnek meg dömpingjét éljük. Szerintem kivitelezhető még a kakó-sörös utazás. Bár szerintem garantáltan hasmenést okoz. :-)

Amúgyilag, ha Kiadót idézgetel, tudod, hogy lesz most koncert?

Előzmény: Búsulójuhász (240)
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.21 0 0 241
Mi ez itt kérem? Jöttem provokálni... Mivel most ugyse tudja senki hogy ki vagyok, meg inkognitoban is, szal megengedem magamnak hogy ebben a jó légkörű kis fórumban lejárassam a zenekart. Rettegjetek szemét mind1esek! Virust küldök az uj honlapotokra azt mindenkinek a feje helyett Máté Othilia fog vigyorogni! És ráadásul east17 dallamok csendülnek majd fel közben!
Végitélet ArmaGedeon Halál.

(Nem Mind1 sk.)

Előzmény: Búsulójuhász (240)
Búsulójuhász Creative Commons License 2004.04.20 0 0 240
Úristen! Két órát játszunk?! És a többiek ezt tudják? Szeged után biztos jól fog esni... Bár múltkor a PE Caféban a harmadik órában lett igazán kedvem nótázni.

Ja, a kakaó dal egyébként zacskós kakaóról szól. Azt sem tudom, hogy lehet-e még kapni? Mindig leharaptam a csücskét, és úgy nyomtam be az arcomba Miskolcon a Tiszai pu melletti kis bolt előtt, amig vártam, hogy betolják az Inter City-t. A vonaton meg persze söröztünk, innen az első két sor, de ez már történelem...

Babylon, a Nostalgie tök jó endékásan hangzik, hagyd meg úgy szerintem.

Szóval, "előre lányok, előre, én kiveszem a részem belőle" kerekedjetek fel Opti felhívására!

M.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!