Keresés

Részletes keresés

CSOREL Creative Commons License 2005.11.04 0 0 31837
Kapcsos a válogatottban??? ez kész.

Majoros mennyit játszott idén?(percben) Vermes is elég érdekes elgondolás.
Kcsita Creative Commons License 2005.11.04 0 0 31836

Off

Hitzfeld: lehettem volna a Hearts edzője

2005-11-04 10:19 Utolsó módosítás: 2005-11-04 10:20

A Bayern München és a Borussia Dortmund egykori trénere, Ottmar Hitzfeld nyilvánosságra hozta, hogy egy hónapja őt is megkereste a skót Hearts.');//--> Az 56 éves szakember állítása szerint a Hearts felajánlotta neki a vezetőedzői posztot, de ő elutasította.

"Megkerestek, de elmondtam, nem igazán érdekel az állás" - mondta a minap a bajorokkal és a Dortmunddal is Bajnokok Ligáját nyerő Hitzfeld.

A skót együttes az elmúlt hónapban "közös megegyezéssel" szerződést bontott George Burley-vel, akinek állítólag azért kellett távoznia, mert összekülönbözött a klub többségi tulajdonosával, az orosz Vlagyimir Romanovval.

Az előző idényben a Ferencvárossal az UEFA Kupában azonos csoportban szereplő gárda jelenleg a skót élvonal második helyén áll a Celtic Glasgow mögött 32 ponttal, de csak rosszabb gólkülönbsége miatt.

zsolt1973 Creative Commons License 2005.11.04 0 0 31835
Én leginkább azt sajnálom, hogy a jelenlegi helyzetben nem sok értelme van a görög meccsnek, hiszen éppen aktuális fociháborúnk miatt nem lehet tudni, mit hoz a jövő...Megint vesztegetjük az időt, amolyan Pató Pál módon...Persze, még azt sem tudjuk megmondani az UEFA-nak és az olaszoknak, hogy hol rendezzük az U-21-es meccset jövő pénteken...Egyszerűen röhej, hogy az illetékeseknek nem jutott eszébe az, amit mindenki tud, nevezetesen az MTK-pályán csak akkor oldható meg az elkülönítése a szurkolóknak, ha a Sport utcai lelátóra csak a vendégszurkolókat engedjük be. Így viszont a Salgótarjáni út felől, jó, ha 2000 magyar szurkoló beférne...Ezek után miért várunk el egyértelmű döntéseket más kérdéseket illetően???
Lucilius Creative Commons License 2005.11.04 0 0 31834
Majoros a mai Vasas egyetlen olyan játékosa, akiben van fantázia (Legalábbis néha szokott lenni). Szvsz még sokra viheti. Ennek ellenére most még semmi keresnivalója nincs a válogatott környékén! Annak ellenére, h. játszottak a válogatottban nála méltatlanabbak is!
Előzmény: Törölt nick (31833)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.04 0 0 31833
 Gera nem gyúgyult meg még a sérüléséből, mert még mindig fáj a lovagló- és hasizma, de még van némi remény, ha egy héten belül teljesen felépül, hogy játszon a görögök ellen. Majorost meg Vermest én se ismerem, ez is csak egy jó (?) húzás lehet Matthäus részéről...
Előzmény: fiatalsag (31830)
Lucilius Creative Commons License 2005.11.04 0 0 31832
Aha, kb. 14 élvonalbeli meccs (24 évesen) elég ahhoz, h. valaki a válogatottba kerüljön... Egy tök kieső csapatból...
Furcsa...
Lothar néha kiveri nálam a biztosítékot!
Előzmény: verkri (31829)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.04 0 0 31831

Én az alábbi kezdő 11-et vinném fel az U21-es meccsre:

Fülöp - Juhász - Máté - Takács - Vanczák - Czitkovics - Huszti - Bank - Sándor - Tisza - Priskin    :-) na ez jó csapat lenne

A görögök elleni kezdő 11 pedig a következő lehetne:

Király - Bodnár - Éger - Balog - Bernáth - Halmosi - Böőr - Hajnal - Buzsáky - Torghelle - Kerekes  

Hát ez nem minden idők legerősebb válogatottja lenne, mert hiányzik belőle Gera, Szabics, Juhász, Huszti és Takács, de még így is verhető a görög csapat, csak jó napot kell kifogni :-)

fiatalsag Creative Commons License 2005.11.04 0 0 31830
hol a csában van Gera? ki a f az a Majoros?meg Vermes? na ne már! egyébként védekező kpnek meg ott a Korsós.
Előzmény: Törölt nick (31816)
verkri Creative Commons License 2005.11.04 0 0 31829

Talán mert 24 éves:

Kapcsos Vince

Adatok:
Mezszám: 8
Poszt: Középső középpályás
Születési idő: 1981. 10. 15.
Magasság/súly: 183/82

Élvonalbeli pályafutása:
2003/04: Újpest 4/-

Előzmény: Lucilius (31827)
Lucilius Creative Commons License 2005.11.04 0 0 31828
Javítok, most látom, h. 24 éves... De akkor is, tud róla valaki valamit?
Előzmény: Lucilius (31827)
Lucilius Creative Commons License 2005.11.04 0 0 31827
Ki az a Kapcsos Vince? Ha olyan nagy spíler, miért nem az U21-be hívták be?
Előzmény: Törölt nick (31816)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.04 0 0 31826
 Nem, abszolut igazad van :-D Bár nem mi vagyunk az esélyesek, na és? Ha már előre tudnánk a végeredményt, le se kéne játszani a mérkőzést! Én Tiszában és Magasföldiben bízok, nameg Priskin is jó csatár, Huszti, Juhász pedig nagyon jó ebbe a keretbe, jó védők mindketten, Vanczák is erősíteni fog. Jó csapat lesz ez, remélem a legjobbakat, ki is mennék a meccsre, ha már el lenne döntve, hol lesz....
Előzmény: bratislava (31825)
bratislava Creative Commons License 2005.11.04 0 0 31825
:) te is normális vagy, mert juhász igenis hiányozni fog a nagyból, de most vannak magasabb érdekek is. így vagy úgy, de nyernünk kell! mindendkét meccsen! Vagy lehet, most én vagyok a nemnormális?:)))
Előzmény: Törölt nick (31821)
Dallanan Creative Commons License 2005.11.04 0 0 31824
Máshogy látjuk, ez tény. De leginkább az bosszant (mint mindenkit), hogy megint érdekháború folyik a háttérben, teljes mértékben mellőzve a szakmát. Jó lenne már tisztán látni és előre tekinteni. Belefogni valami következetes, hosszú távú munkába, amelyben nem 1-2 év alatt várnak csodát.
Előzmény: verkri (31822)
SZAbi Creative Commons License 2005.11.04 0 0 31823
újra a sokak által közkedvelt kérdésem: miért nincs a keretben Dárdai????

:)))

De most komolyan.......Nico Kovac alapember a horvátoknál...na most Pali jobban játszik mint ő, mostmár hónapok óta......a Horvát meg a Magyar nemzeti együttes erejét meg nem kell összevetnem ugye......+ hiánycikk a válogatottunkban a védekező középpályás......hihetetlen
verkri Creative Commons License 2005.11.04 0 0 31822
Ezzel nem tudok egyetérteni. Csak az idén lejátszott meccsek közül hátborzongató visszaemlékezni az olyan produkciókra, mint amit Szaúd-Arábia, Wales, Izland és Bulgária ellen mutattunk. A mérleg másik serpenyőjében viszont kellemes emléknek csupán a svédekkel szemben mutatott játékot és a franciák meg a máltaiak elleni második félidőt tudom magamban felidézni.
Előzmény: Dallanan (31818)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.04 0 0 31821
 Uhh, tényleg most jutott eszembe, hogy Juhász és Huszti az U21-ben fog játszani, elnézést :-D A memóriám se a régi :-) Matthäus mégiscsak normális, csak én nem :-D
Előzmény: bratislava (31819)
jakka Creative Commons License 2005.11.04 0 0 31820

Tiszteletem.

A gorogorszagi buszra hol lehet jelentkezni?

Előzmény: Péter:) (31815)
bratislava Creative Commons License 2005.11.04 0 0 31819
megy az U21-be.... Lothar is tisztában van azzal, h egy barátságos meccsen történő bohóckodás a görögökkel vagy egy igazi tétmeccs között melyik a fajsúlyosabb.... (bezzeg ha nem engedte volna el: már hallom is a sok károgót:)
Előzmény: Törölt nick (31817)
Dallanan Creative Commons License 2005.11.04 0 0 31818

Azért minden korábbi edzőnél több olyan meccset játszottunk, ahol mezőnyben csúnyán alárendelt szerepet játszott a csapat. Az elmúlt két évben ilyen mérkőzés nagyon akadt, függetlenül az ismert eredményektől. Egyedül a kinti Horvátok elleni meccs volt gáz, de ott sem volt akkora a különbség, mint amit az eredmény mutatott.

Amúgy Bicskeit, Csankot edzőként (is) nagyra tartom, tehát nem arról van szó, hogy csak magyar edző ne legyen.

Előzmény: verkri (31814)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.04 0 0 31817
 Juhászt nem látom a keretbe, MIÉRT NEM? Azthittem, ő oszlopos tagja a válogatottnak, de Matthäus másképp gondolja, na mind1....
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.04 0 0 31816
 Lothar Matthäus kihirdette az Európa-bajnok Görögország elleni barátságos mérkőzésre készülő magyar válogatott bő keretét. A mérkőzésre november 16-án, szerdán Athénben a Georgiosz Karaiszkakisz-stadionban kerül sor magyar idő szerint 20 óra 15 perctől.

A szövetségi kapitány a bajnoki mérkőzéseken nyújtott teljesítmény alapján három újoncot is beválogatott a bő keretbe: a 20 éves Vermes Krisztiánt (Újpest), a 24 éves Kapcsos Vincét (REAC) és a 21 éves Majoros Árpádot (Vasas). Hosszabb idő után kapott meghívót a korábban a keretbe már bekerült Bernáth Csaba (Debrecen), illetve a háromszoros válogatott Böjte Attila (Újpest), valamint a nyolcszoros válogatott Rósa Dénes (Ferencváros). Az idegenlégiósok közül sérülést követő rehabilitációja miatt továbbra sem térhet még vissza a kontinensbajnok otthonában vívandó barátságos találkozón Szabics Imre (1. FC Köln) és Gera Zoltán (West Bromwich Albion).

A válogatott november 12-én, szombaton vonul edzőtáborba, melynek kezdetén Lothar Matthäus szövetségi kapitány 12 órakor sajtótájékoztatót tart a budepesti Grand Hotel Royalban (Erzsébet körút 43-49.). A csapat november 15-én repül Athénba.

A magyar válogatott kerete:
Király Gábor (Crystal Palace), Rabóczki Balázs (FC Köbenhavn), Vlaszák Géza (Újpest) – kapusok; Bodnár László (Roda JC), Bernáth Csaba (Debrecen), Vermes Krisztián (Újpest), Balog Zoltán (Ferencváros), Éger László (Debrecen), Stark Péter (Győri ETO), Gyepes Gábor (Wolwerhampton Wanderers), Böjte Attila (Újpest) – védők; Halmosi Péter (Debrecen), Korsós György (Rapid Wien), Kapcsos Vince (REAC), Böőr Zoltán (Debrecen), Rósa Dénes (Ferencváros), Hajnal Tamás (Sint Truiden), Buzsáky Ákos (Plymouth Argyle), Majoros Árpád (Vasas), Bárányos Zsolt (Vasas) – középpályások; Torghelle Sándor (Panathinaikosz), Kerekes Zsombor (Willem II), Kenesei Krisztián (Győri ETO) – csatárok.
Péter:) Creative Commons License 2005.11.04 0 0 31815

Csoa.Elözöektöl eltéröen,szokás szerin megkérdezem valaki u21 pótselejtezöre?????14 ezer az út!!!Nagybusszal....????nos???06-70-311-83-95

Előzmény: bratislava (31813)
verkri Creative Commons License 2005.11.04 0 0 31814

Ez így azért csúsztatás. Bicskeinél nagyon bíztató volt a kezdet, egészen látványos támadójátékot produkáltunk, és olyan remek meccseket, mint a románok elleni itthoni selejtező. Aztán az egész a Liechtenstein elleni null-nullba torkollott. Gellei kapitányságának legjobb meccse a második volt, az olaszok elleni kinti mérkőzés, azt lehetett hinni, hogy ebből lesz valami, ha jobban össze tudja dolgozni a csapatot. Hát nem lett.

Matthäus kapitánysága alatt is voltak hasonló felvillanások, de a meccsek döntő többségében nem véltem felfedezni, hogy mit is akar játszani a csapat.

Előzmény: Dallanan (31809)
bratislava Creative Commons License 2005.11.04 0 0 31813
én sem vagyok matthaus ellenes. Alapvetően két nézőpont csap össze az LM körüli vitában. 1. Szigorú értelemben vett eredményesség/eredménytelenség. 2. A válogatott körüli mentális változás, az első lépések megtétele egy ütőképes, szerethető válogatotthoz, a csapat általános felértékelődése - visszatérés Európához, végre megfelelő PR-munka. Megjegyzés: ki az az elvetemült, aki a mai magyar labdarúgás több évtizedes rohadásával a háttérben az 1-es pont értelmében valódi (ti. továbbjutás komoly világversenyre) előrelépést várt? /A rétorikai szófordulatokat kéretik nem komolyan venni - minden egészséges mentalitású tréner ki szeretné juttatni csapatát egy nagy seregszemlére/. Döntsük el, melyiket vizslatjuk. De nem árt tudni, hogy csak a 2-espont megvalósulása esetén lehet majd egyszer, talán, reméljük beszélni az 1-es pont beteljesüléséről is. A legjobb példa LM mellett pont Róth A. története: 2003 októberében Róth Antal is - az LM-ellenesek logikája szerint - megbukott, mert nem juttatta ki az U21-et sehová (1.Lengyelo. 20p., 2. Svédo. 14p., 3. Mao. 12p.). Ugyanakkor neki, meghosszabbították a szerződését, HAGYTÁK DOLGOZNI, nem fikázták, a helyén maradt, befejezte a megkezdett munkáját és lám, eredményt ért el. Egyesek most ezt szeretnék megvonni Lothar Mathaustól. uff, én beszéltem.
Előzmény: verkri (31793)
Péter:) Creative Commons License 2005.11.04 0 0 31812
Látod nem egymással játszanak,de egyazon edzö késziti fel öket hol itt hol ott!!!TORNYI KU....NYÁD!Látod pénz...pénz,pénz!!!!Hidd el sokat számit a mentális.nem egymás ellen,de olyan csapatok ellen akik külföldi szinvonalas bajnokság van,jó edzökkel!!!Hol vannak a szabad nemzetközi edzök????Minek nekünk Tornyi???Ribancok nem kellenek!!!Mészöly mondotta ha minden igaz minek külföldi edzö???És Magyar edzö ilyen alapon miért megy külföldre???Jó mi edzöink pénz miatt ök viszont pénz és elörrelépés!!-
Előzmény: CSOREL (31810)
kannibál Kovács Creative Commons License 2005.11.04 0 0 31811
1. Nagyon nem kedvelem Dárdai Pált.
2. A Kicker magazin osztályzatai szerint jelenleg 3,08 az átlaga. ezzel ő a Bundesliga hatodik legjobb középpályása, az összes játékos közül a 29. legjobb, a csapatában csak Fiedler van előtte.
3. Csak meg kéne hívni a válogatott keretbe.
CSOREL Creative Commons License 2005.11.04 0 0 31810
Egervárit sem tartom nagy edzőnek .

Kispest: A magyar bajnokságban ha vanak normál képességű játékosaid(nem sztárok, de nem is teljesen bénák), akik fizikálisan fel vannnak készítve és oda teszik magukat simán benne lehetnek az első 6 ban. Ehhez csak munka kell, más kérdés a magyar edzők jó része erre miért nem képes.

A válogatott szint viszont más, ott nem egymással játszanak.

Lothar szerintem egyedül a mentális felkészítésben(motiválás) jobb mint egy magyar. Mert neki talán jobban hisznek a játékosok. Meg persze a marketing értékben.

Ki a nagy edző: Le Guen, Ranieri, Hitzfeld ilyenek.
Előzmény: Péter:) (31803)
Dallanan Creative Commons License 2005.11.04 0 0 31809

Megértem, hogy a szurkoló az eredményekre kíváncsi és eredményességben nem lépett előre a válogatott LM eddigi munkássága alatt, DE:

A mutatott játék, a pályán lévő játékosok hozzállása határozott fejlődésen ment keresztül. Főleg a mezőnyjáték, védekezés/támadás lett sokkal modernebb, és ugyan gyorsnak még nem nevezhető, de lendületesebb, kreatívabb játék folyik a pályán, mint korábban bármikor.

Előzmény: verkri (31796)
Péter:) Creative Commons License 2005.11.04 0 0 31808
AZÉRT NEM MERT OTT JÉGKORON TORNA LESSZ ÉS EZT A KETÖT NEM VÁLLALTÁK!!!EGYÉBKÉNT A RENDÖRÖK TETTEK KERESZTBE MEGINT!!!mÁRMINT AZÉRT,HOGY BELEKÖTÖTTEK AZ MTK PÁLYÁBA!!!ÉS KÉRDÉSES HOGY HOL RENDEZIK!!DE OLASZOK SEMMIT NEM TUDNAK!!TÖK POLYÉN!!!OLASZOK HISZIK MTK PÁLYA MI MEG SEMMIT SE TUDUNK.BOCS NAGYBETÜÉRT:))
Előzmény: kannibál Kovács (31807)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!