sziasztok, tegnap sikerült leejtenem a macbookomat. a monitor boritó aluhát benyomódott, de más baja szerencsére nem lett. tudja vki, hogy cserélhető-e csak a boritás? vagy az egész monitor cakli-pakli cserélhető csak?
Sziasztok. Van egy bemondóprogram, ami macintosh programon igen, viszont Windowson nem fut. Tud rá valaki valamilyen megoldást, hogy tudjon windows-on is futni? Válaszokat előre is köszönöm. Üdv
Már rég óta szeretnék egy Apple laptopot, és kinéztem egy majd' 5 éve nem gyártott (természetesen) használt iBookot. Tudom, hogy kicsi a memóriájuk és a tárhelyük, de ez a mostani gépem is csak 80 GB-val van már amióta megvan. Szerintetek érdemes lenne megvenni? Internetezésre és szövegszerkesztésre használnám esetleg film nézésre, zene hallgatásra (csak a normál dolgok). Leginkább arra lennék kíváncsi, hogy WiFije hogyan működik. És jól tudom, hogy nem mindegyikben van DVD író/olvasó?
Az enyém csak egyszer csinálta, rambővítés után (2->4) közvetlenül. Neten kutatva azt találtam, hogy a problémát egy 32 bites (?) címzés okozza, ami 4 GB esetén hibának számít. Nálam akkor jött elő, amikor iPhoto-ban ráklikkeltem a bemutató videóra. Néhány másodperc lejátszás után pánikolt. Azóta alaposan leteszteltem a modulokat, a memóriatesztelő nem talált hibát, kicseréltem őket egymás között, úgy sem. Az adott videót lejátszottam vagy 10X hibátlanul. Elkönyveltem egyszeri szoftver hibának. Azóta ez a gép eladósorba került, mert vettem egy MacBook Pro-t.
Legyalultam a gépem, azzal a szándékkal, hogy valami jobb oprendszert teszek rá. 10.3.9-es OSX verzió van rajta. iBook G4 Mi az, ami erre még fölmegy és újabb?
Ha Intel processzoros, akkor érdemes inkább megvenni egy normális Snow Leopárdot, mert mindössze 29 dollár, tehát forintban sem lehet több az egyhavi mobiltelefonszámla töredékénél. schgy
Ma kifagyott a MacBookom, esetleg van aki ebből meg tudja állapítani mitől lehetett?: (Én már az első sort sem értem, nem volt 25 órája előző kernel pánikom...)
Interval Since Last Panic Report: 94245 sec Panics Since Last Report: 1 Anonymous UUID: 94AC764D-54F4-4754-9483-E5651677F2C8
BSD process name corresponding to current thread: iPhoto
Mac OS version: 10F569
Kernel version: Darwin Kernel Version 10.4.0: Fri Apr 23 18:28:53 PDT 2010; root:xnu-1504.7.4~1/RELEASE_I386 System model name: MacBook5,1 (Mac-F42D89C8)
Sziasztok Elnezest, ha rossz helyen erdeklodom, de talan van itt valaki aki tud segiteni. Elveszitettem az eredeti installalo lemezeket az iMacamhez. Van otletetek hogyan lehet ezeket potolni? Elore is koszonom a valaszokat,
biztos van ennél kifinomultabb megoldás is, de a QuickTime 10-es verziója képes készíteni videót a képernyőről. QuickTime /File/New Screen Recording - felvétel előtt pedig érdemes beállítani a részleteket.
Már a múltkor is kérdeztem , sajnos akkor nem jártam szerencsével , hátha most!:) Van egy CCTV kamera rendszerem , ami .dv4 formátumban rögzít.Egyszerűen nem tudom életre kelteni a MAC-en.VLC se nyitja meg. Természetesen a windows lejátsza a kamera rendzserhez adott noname lejátszóprogrammal. Ez szerintem h.264 tömörítéssel vesz fel.Mivel tudnám lejátszani a MAC-en?Google , yahoo és társai csődöt mondott...:(((
Egy olyan magyar kiosztást kéne keresned, ahol a zy a neked megfelelő sorrendben van. talán a "qwerty hungarian mac" keresőszavak nyomán sikerre lelsz.