Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27740
Nem tovább jutó helyre bárki, bármikor odaviszi ezt a csapatot, talán még olcsóbban is, és talán nem zavarják le azt az újságírót a repülőről, aki nem nyalja a Pellady&Co.seggét, de említhetném felfedezettjüket László Csabát is.
Nincs csapat és Nincs rendszer a játékban.
Előzmény: Kcsita (27728)
Matt Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27739
U21: néhány néző, 0 hangulat, 0 játék
ha ezeknek a primadonnáknak a lábában van a magyar foci jövője, még a gyerekem sem fogja világversenyen látni a magyar válogatottat. borzasztó volt. féltették a lábukat, nem léptek oda, nem küzdöttek, nem harcoltak, csak hisztiztek. igazi kibaszott magyaros mentalitással lézengtek a pályán, ha nem válogatott meccs isten bizony hazamegyek a hatvanadik percben.

Cvitkovics 0, egy hisztis kis kurva, reklamálni tud, de odalépni nem
meg a többi is. véznák, gyengék, a test-test elleni küzdelemben esélyük nem volt. vállal ellökni a svédet lehetetlen volt, lepattantak róla.

az egyetlen jó az volt hogy jót röhögtem a néger svéden.
szörnyű volt
soha többet ilyet
RAMBO Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27738
Én kint néztem a meccset, fantasztikus hangulat volt, és a fiúk hihetetlenül lelkesen játszottak. Csak az a fránya helyzetkihasználás... Nagyon sajnálom, és nagyon gratulálok, mert nagyon jó meccs volt.
The Evil Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27737
ja ahhoz csatlakozom, hogy Lothar maradjon, és az EB-selejtezőkön talán már eredményesek is leszünk a helyenkénti jó játék mellett.
Előzmény: ChrisRea (27721)
The Evil Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27736
"Az elozo forduloban dolt el minden, amikor hiaba gyoztunk elfujtak a sved meccset izland meg peches volt megint: ha erre a korre 17 horv- 16sved -13 magy fordultunk volna akkor maradt volna realis lehetoseg."

lol vedd már észre ez mennyire nevetséges!
arról nem is beszélve, hogy akkor se lett volna semmi, mert NEM győztük le a svédeket, és nem tudom milyen múltbéli játék vagy mutatott teljesítmény alapján képzeli bárki is, hogy egyáltalán a BUL/CRO meccsekből egyáltalán 3-at összekaparunk. persze, ha málta oda-vissza veri a svédeket, meg izland, meg mittudomén, értem én, már megint pechesek voltunk, hogy nem így történt.
Előzmény: ChrisRea (27721)
mintavöcsk Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27735

Huszti? tegnap a szögleteit leszámítva sztem qrva jól játszott. a Hajnal súlytalan volt, 25 percig elboldogult, de aztán bedarálták, Takáccsal nem volt baj, meg Bodnárral se sztem.

 

 

Előzmény: sylord (27731)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27734

Gratula Lotharnak és a fiúknak. Eddig olyan összkép volt a válogatottról bennem, hogy küszködünk, küszködünk, de minek legyünk ott egy VB-n, EB-n, ha

1. nem hisszük el, hogy megnyerhetjük (szvsz csak így van értelme kijutni)
2. benne van, hogy 1-2 csapat meg fog ott minket alázni.

Most viszont egy olyan csapat látszik alakulni, akiről legalább elhihető, hogy akár komoly dolgokra is képes lehet. Ráadásul ebből a magyar miliőből elindulva (nem véletlenül erőlteti Mattheus sem, hogy minél többen játsszanak külföldön), ez már nagy előrelépés.

 

Taktikailag szvsz nem hibáztatható Lothar a tegnapi vereségért, nem lehetett ennél jobban kinyílni. (ld: Gellei Lettországban. Abból a csoportból simán továbbmehettünk volna, ha nincs az az elhibázott taktika)

Itthon meg csak akkor lesz valódi előrelépés, ha valódi profizmust lehet teremteni, de ahhoz meg kevés a magyar bajnokság, ide legalább valami közép-európai méretű liga kellene, amibe 3-4 magyar csapat fér be. (A magyar bajnoki cím meg valamilyen playoff-rendszerben dőlne el)

verkri Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27733
Vanczák nem balhátvédet játszott, hanem Larssont fogta. A másik négy pedig nem okozott csalódást tegnap. Takács (egyelőre?) labda nélkül hasznosabb, mint labdával, Hajnal mozgékonysága pedig új színt visz az általában nyögvenyelősen lassú előrejátékunkba.
Előzmény: sylord (27731)
Kcsita Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27732
Mivel fenyegették meg? Pisztollyal? Ugyan már... Urbán nálam nem hiteles személyiség.
Előzmény: Steve the Great (27730)
sylord Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27731

Szerintem is menjen a német.

 

Hajnal, Huszti, Takács, Bodnár mit keres a válogatottban?

Az echte jobblábas Vanczákot miért kell erőltetni balhátvédben?

Steve the Great Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27730
Ja és:
"Szoros meccs volt, de igazán nagy helyzete nem volt a magyar csapatnak, és a második félidőben csak kontratámadásokkal veszélyeztetett. Ezzel együtt egy döntetlen igazságosabb lett volna."
(Lars Lagerbäck, a svéd kapitány)
Mé', a svédeknek akkor mennyi "igazán nagy helyzete" volt? (a gólon kívül persze)

Urbánt meg valószínűleg megfenyegette az RTL, hogy erőszakkal megborotválják, így azt ejtette ki a száján a meccs után, hogy maradjon LM a kapitány... :o Ezt se hittem volna!
Steve the Great Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27729
Bele se merek gondolni, hogy milyen eredményre (értsd: mostmá' valóban értékelhető, számszerűsíthető eredményre) lenne képes ez a csapat, ha pontosabban, folyamatosabban játszana... Csak gratulálni tudok a tegnapi meccshez - a számos hiba ellenére is! Azt viszont nem értem, hogy Lothar mért csak az utolsó 3-4 percben cserélt... (Ért egyáltalán Halmosi labdához?) Ez olyan Bicskeis megoldás volt... :S
De persze azért Lothar Matthäus for president! :)
Kcsita Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27728

Verebes "a nagy Mágus" Józsi bá, elküldené a Matthäust. Váltsunk! Kivel? ÁÁÁÁÁ

 

Jöjjön a Pinyőke és a csertői Aurél! Jó, mi?

billy76 Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27727

Szép volt fiúk !

Hajrá Magyarok !

 

A héten írtakhoz hozzátartozik, h Takács 2. félidői játéka miatt megkövetem magam, a fiatalember elkezdte cipelni a zongorát...

A csapatról csak annit, h gól nélkül nem lehet nyerni, de rég nem láttam tét meccsen magyar válogattotat így, keményen, hajtósan játszani...

A Sanyiról csak annyi, h ő erőcsatár, kvázi ha nincs helye, akkor csinál magának...

A srpski cigani gólszerzőről meg annyit, h le cserélték volna ha lett volna más jó csatáruk, ugyanis az utolsó percig eltünt a védőink közt, arról nem beszélve azért mutatta csak a kamera, mert dobálta magát hanyatt, mint egy rossz fürdős kurva...

A talján bíró nem mindig ezt a meccset vezette, néha meglepően bíráskodott...

Összességében ilyen játékkal ki lehet kapni, ki lehet esni, mert ez már foci volt a javából...

Remélem a kapitány v a mentalitása megmarad, és jó eb-selejtezős sorsolással ki lehet jutni a nagy eseményre...

A vereség ellenére ismét jó volt magyarnak lenni 1 válogatott meccsen....

Gut, besser, Lothar....

attila40 Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27726
Te mi a francért nem nézel inkább golfot?
Előzmény: Törölt nick (27724)
OLD FOX Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27725

Hat nem volt könnyu elaludni ,brusztolasban alltuk a sarat kondiba se voltunk rosszak csak focizni kellet volna kicsit jobban, de  ahhoz sok birkozni tudo jatekosunk volt a palyan kicsit több finesszel siman lehetett volna verni ezt a halovany sved gardat de aki a legtöbb szint vihette volna az elöadasba csak kereste önmagat sajna igy jatszott a P.L.- be is az összel, remelem hogy a futobolond angolok nem ölik kibelöle a focitudast.Es mint többen emlitettek elferne ebbe a csapatba egy jo formaba levö Lisztes,Feher,Szabics harmas is, felteve ha bizonyitanak uj csapataikban .A svedek egyebkent nem szamitottak ilyen jo magyar csapatra

sokkal könnyeb gyözelmet vartak egy ma reggeli lap:KIS SZERENCSEVEL AZ AUTOBAHNON VAGYUNK A V.B. fele.

Aztan emlekszek hogy ekkora golt mar kaptunk maskor is a Mijatovic rugta  a

Safarnak ? akkor egy szerb tegnap + egy bosnyak ,es arra is kivancsi lennek mivel kell borgatni a Zlatan hatat ma a sok fetrenges utan egy a sok szar sved között aki tud focizni es ilyen undoritoan jatszott tegnap.

Sajna a L.M. se hitte el hogy ezt a sved csapatot le lehetett volna futbalozni a palyarol.

Törölt nick Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27724
Egyébként kellemes pillanatokat szereztek tegnap az olyan jelenetek, mint pl:
-svéd szögletnél Torghelle könyökkel mellbe vágta Ibrahimovicsot, a visszajátszáson többször tisztán lehetett látni, a bíró befújta, Fülöpék persze ki voltak akadva, hogy mit színészkedik, holott csak azt tette, amit idegenben egy csatárnak kell, a mi Sanyink akkor is alattomos, durva volt,
-azon viszont mosolyogni sem tudtam, amikor a vége felé a saját tizenhatosunknál Bodnár hátulról köpdöste Ljungberget/vagy Larssont, aki épp ment a labda után, ugatott neki, vicsorgott, pedig csak játszani kellett volna, hiszen még a tv-ben sem látott soha olyan meccseket, mint ahol ők pl. játszottak.
Az a baj, nem változott semmi, sokan benyalták ezt az rtl-es dumát ilyenolyan jók vagyunk, stb, holott semmi nem változott, csak ők akartak hangulatot csinálni a meccsekhez.
A magyar csapat most sem tudott meglepetést okozni, a papírformát hozta, és ezért nem kell ide ennyi pénzért Matthaus+ a stábja, Viszlát, hagyd el a házat, takácsékkal együtt. Csá.
Emi2 Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27723
Ujra le a kalappal a csapat előtt!!!
Mindenki 110% -ot adott ki magából!! Külön szeretném megdícsérni Vanczák védekezését!! H. Larsonnak nemhogy momentumai, de még talán labdaérintései sem nagyon voltak!! Rég láttam ilyen fegyelmezett emberfogást Magyar védőtől. (őszintén, ezt nem gondoltam volna...)
Éger pedig ugyancsak fantasztikussan védekezett, de engem kicsit idegesített az állandó labdátelrugomcsakakapunkközelébenelegyen című mutatvánnyal... de tényleg senkit nem akarok bántani, mert nincs miért.
Ha Matyit ezek után kirugják, akkor beszélni kéne a amcsikkal statárium ügyben....
sura Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27722
Matthaus munkája - kicsitr későn - most ért be. Nem hosszabbítani neki, az merénylet a magyar foci ellen és az eddigi ... ... ... ... Mezey éra folytatását jelentené. (Uriember vagyok, nem minősítek!)
ChrisRea Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27721
szvsz a rivalisok ellen eddig 13 pontot gyujtottunk.

Az elozo forduloban dolt el minden, amikor hiaba gyoztunk elfujtak a sved meccset izland meg peches volt megint: ha erre a korre 17 horv- 16sved -13 magy fordultunk volna akkor maradt volna realis lehetoseg.

a mai meccs gyozelme se ert volna tovabbjutast.

Kepletesen:

Az elso meccstol kezdve futottunk az eredmeny utan. Viszont ezalatt kezdjuk felvenni a versenyt a VB-k EB-k mezonyevel. Szvsz az EB meccsekre mar lenduletbol erkezunk es bedaralunk majd mindenkit felteve ha Lothar marad a posztjan.

Előzmény: The Evil (27720)
The Evil Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27720
ebben is van igazság, meg abban is, hogy a riválisok ellen 12 pontból egyet sikerült összekaparni. úgyhogy nagyon nincs mire vernünk magukat, hogy ilyen meg olyan esély maradt eddig meg addig.
semmi értelme ábrándozni, amíg végre meg nem verünk egy kurva riválist. általában 2 pontot szerzünk tőlünk, lehet tippelni, hogy bulgáriában, vagy itthon a horvátok ellen szerezzük meg a maradékot.
minden egyéb csak rizsa és kifogás. ha huszti arcon könyökli az ellenfelét és pirosat kap, akkor az is az aktuális válogatottunkat jellemzi. és így tovább.
Előzmény: ChrisRea (27719)
ChrisRea Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27719
valaki itt karogott hogy evek ota most buktuk be leghamarabb az selejtezot..

nos igen szvsz az elso meccs 8. perceben a Horvatok ellen amikor Husztit kikuldtek zuhanyozni.
Domino elv-> az meglotte a Svedek ellenit is hiszen akkoriban Huszti volt a huzoember (a sok hianyzo Eger/ Boor stb serulesei miatt ) onnantol -6 pontban voltunk.

Gyakorlatilag onnan a padlorol alltunk fel es ha lett volna akar 1db korbeveres is -amit mindeki vart- meg mindig versenyben lennek.

Lothar elad meg 5-6 jatekost kulfoldre es maris lesz 10-15 komoly jatekosunk akik nemzetkozi szinten kepes jatszani. Azzal mar lehet valamit kezdeni... (a svedeknek sincs tobb epkezlab emberuk ibrahim + junberg nelkul egy atlag norveg/ finn csapat szintjen nyomjak..)










Devil Inside Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27718
Még egy, hamár felkeltem megint: nekünk manapság csak akkor van esélyünk bárhova bejutni, ha felépítünk egy csapatot. Akadnak jó játékosaink, van zseniális is, de ha nincs formában, akkor nincs akit be lehetne helyette rakni, de nincsen minden posztra világklasszisunk, hogy összeszokás nélkül is lehozzunk bárki ellen egy meccset, ha nagyon kell. Csak összeszokott és mentálisan igen rendben lévő válogatottal tudunk eredményt elérni, ha nem Matthäus marad és a következő kapitány szétüti ezt a csapatot, ne csodálkozzon, ha nem szeretik a szurkolók.

Gerzson mondjuk az előző bajnoki meccsein sem mutatott sokat, de az angol válogatott és pl. Ljunberg mai teljesítményét nézve olyan, mintha a PL ritmusa miatt az ott játszóknál valami idény eleji hullámvölgy lenne. (Mondjuk ehhez nem értek, csak összeesküvéselmélet.) Amúgy ma is volt Gerának néhány jó megmozdulása és hajtott is, csak nem minden jött össze, egyszer meg a közvetítők lelkendeztek, hogy milyen szépen csinált valamit, miközben ismételtek vagy stadiont mutattak a képen. Egy halom érdekes jelenetről lemaradt a közvetítés, amit aztán ügyesen meg sem ismételtek...
elcondor Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27717
Király Gábor, a magyar válogatott és a Crystal Palace kapusa:
- El vagyok keseredve az eredmény, pontosabban az eredmény hiánya miatt. Jól játszottunk, egyes szakaszokban uraltuk a mérkőzést, csak a gól hiányzott a játékunkból. Ami Ibrahimovic gólját illeti, arról túl sokat nem tudok elmondani, mert csak akkor értesültem arról, hogy a hálóba került a labda, amikor láttam és hallottam a svéd csatár diadaltáncát és –üvöltését.  Bevallom, nem is láttam a labdát, annyira képtelen helyzetből, képtelen mozdulattal szúrta kapura. Takarásban állt, én meg kissé berogyasztott térdekkel, alacsony súlyponti helyzetben. Ezért is nem tudtam elrugaszkodni, mert onnan csak lapos vagy félmagas lövésre számíthat az ember, általában a hosszú sarokra. Onnan nem lehet, nem szabad gólt rúgni a rövidbe, Ibrahimovic mégis ezt tette. Ezért világklasszis. Annyira hihetetlen volt a gól, hogy utána ellenőriztem is a hálót, hogy nem kívülről ment-e be a labda véletlenül, valamilyen résen keresztül. De nem találtam rést… Ilyen gólt, bevallom, még sohasem kaptam.
Devil Inside Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27716
Nekem a középpályás kérdőjel helyére Hannich Peti jut eszembe, más ötlet?
Előzmény: bagira11 (27632)
EdgE Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27715
"Jézusom.. csak az alibi, tohonya szabicstól mentsen meg az isten...... ahányszor meglátom a válogatottban sírógörcsöt kapok!"

Te aztán értesz a focihoz hallod...
Még mindig messze Szabics gólátlaga a legjobb a válogatottban az elmúlt 10 évet nézve...biztos véletlenül.
16 meccs / 8 gól

Gondolom amikor a magyar-letten 0-1-nél fordított, vagy amikor legutóbb Izland ellen győztes gólt szerzett, vagy amikor a magyar - lengyelen 0-1-nél egyenlített akkor is sírógörcsöt kaptál.
És ezek fontos tétmeccsek voltak!
Meg amikor kétéve bemondták,h. a svédek elleni U21-es mecscen mesternégyest lőtt, nem követelted a válogatottba, hanem fújjoltál.

Azt meg nem is említem az U21-es csapatért milyen sokat tett (mesternégyes, mesterháramasok)

Nemzetközi meccsen lőtt győztes gólt MU ellen, Levszkij Szófia ellen, Lazio ellen, Panathinaikos ellen, stb.

Én NEM azt mondom, hogy Szabics most annyira jó formában van, de ne essünk már át a ló másik oldalára. Aki szerint egy jóformában lévő Szabics nem fér be a bővebb keretbe, az meggyőződésem, hogy nem ért a focihoz!!!!
Előzmény: maZo (27712)
zeuszka Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27714

Egyetértek ezzel, kb. én is hasonlóan éreztem (a svédekkel kapcsolatban is). Jobb csapat ez, mint amelyik 2 éve bénázott a svédekkel itthon.

Viszont azokat nem értem, akik a bírót hibáztatják a vereségért. Nem mondom, hogy jó volt, de nem vettem észre, hogy lett volna a meccset befolyásoló ítélete. Szar olasz felfogásban vezette a meccset és eléggé szét is tördelte, hogy mindent befújt, de nem ezen múlott.

Matthäus (akinek már illene leírni a nevét helyesen a topikban) egész jó munkát végzett, én semmi esetre sem rúgnám ki.

Előzmény: Törölt nick (27692)
zsolt1973 Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27713
Nem értek egyet veled. Lehet, hogy nem egy világklasszis, de azért Kenőtől, vagy Zsombi-Rajczi kettőstől messze gólérzékenyebb...Márpedig egy csatárnál az a fontos, hogy a helyzeteknél jó megoldást válasszon, nem pedig az, hogy szétfutja-e az ellenfelet. Ibrahimovic sem csinált ma semmit, nem szakította meg magát, leginkább dumált, de éppenséggel "csak" eldöntötte a meccset. Szükség van Szabicsra, ez nem vitás.
Előzmény: maZo (27712)
maZo Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27712

Jézusom.. csak az alibi, tohonya szabicstól mentsen meg az isten...... ahányszor meglátom a válogatottban sírógörcsöt kapok!

 

Ami meg az EB-t illeti: nekem úgy tűnik oda még nehezebb kijutni.. Most kellett volna kijutni a fenébe!

Előzmény: zsolt1973 (27710)
maZo Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27711

Sanyival kapcsolatban is, és - mint már írtam - az LG-s szarságokkal kapcsolatban is egyet értek!!

Előzmény: Austin_Powers (27695)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!