Keresés

Részletes keresés

IanStuart Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27889
Vége a meccsnek a Sport2-n?
Előzmény: Törölt nick (27875)
Lucilius Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27888
Egy félmondat Tóth Andrásról. Tóth András akkor került be a válogatottba, mikor hirtelen mindenki lesérült. Az, h. Ő nem válogatott szintű játékos, abban NINCS vita. De Ő legalább jött, mikor hívták. Vannak olyanok, akik NEM jönnek: Sáfár, Babos, Szűcs, Dárdai, Sándor T.
Abban egyetértek, hogy Mattheus edzői periódusának első részében sok hülyeséget csinált. Sokan kerültek be, akiknek nem kellett volna. De minden magyar edzőnél voltak olyan arcok a válogatottban, akiknek semmi keresnivalójuk nem volt ott.
Előzmény: fz (27873)
juventute Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27887
Nagyon remélem, hogy Lothar marad a kapitány. Ezzel a csapattal, ezzel a mentalitással már lehet kezdeni valamit. Abszolút nem érdemeltünk vereséget, sajnos a klasszis játékosok képesek így eldönteni a meccset. Zlatan szállította a 3 pontot a svédeknek, és az, hogy kinek mennyire lett szimpatikus a meccs után, szerintem kurvára nem érdekli. Ha a bírót át tudja verni, nem kap sárgát, stb., akkor meg is fogja tenni. (Az más kérdés, hogy a szakértőnek nevezett Kovács Kálmán akkor is hőzöngött, amikor tényleg kapott).

Hagyni kell Mattheust tovább dolgozni, és meglehet az eredmény.

HAJRÁ MAGYARORSZÁG! MINDÖRÖKKÉ!
Feyd-Rautha Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27886
Dárdai egy Dalglish sokkal "kisebb" verzióban.
Előzmény: fz (27883)
Feyd-Rautha Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27885
Lisztes a Bundesligában irányító középpályás, biztos vagyok benne, hogy állandó kezdő lesz. Torghelle pedig csak csinálja azt, amit eddig, ne vezessen labdát, ne dekázzon. Ha ez a gólátlaga kicsit javul, és mellé mondjuk jön egy formába lendülő Szabics, akiknek Gera osztogat, akkor nagyon hosszú idő után rendben lesz a támadósor. Te meg válthatsz nicket, ellendrukker barátom.
Előzmény: Törölt nick (27875)
Wagner Lopez Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27884
Ja, és természetesen minden meccsen szurkolok a magyar válogatottnak. Csak éppen nem szeretem, ha meg akarják magyarázni, hogy a szar is jó dolog.
Előzmény: IanStuart (27878)
fz Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27883

S.T. Rong

 

Tökéletesen egyetértek a gondolattal. A meg nem hívottakat tovább erősíteném:

 

Safar

 

Szelesi,Éger,Korsos,Lőw

 

Pető T, Farkas Balazs, Lisztes, Dárdai , Toth Norbi

 

Rajczi

 

Ebbe a csapatba a tegnapiak közül Juhász, Király és Gera és esetleg Torghelle férne be.

 

Előzmény: S. T. Rong (27872)
Wagner Lopez Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27882

Vagy-vagy. De ne és.

Ha tud focizni, van mire vergődnie, OK. De egy Torghelle még nem ez a szint. Ő eddig csak a bunkóságával tűnt ki.

 

Előzmény: IanStuart (27878)
Vlaszij Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27881

Igen!

Szeretjük őket..:)

 

mert jók lelkesek és hajtanak a pályán. ez már valami!

 

Igaz most így Bulgáriába már nem megyek ki,de azért nyerni kéne ott.

Előzmény: IanStuart (27878)
Wagner Lopez Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27880

Itt az a baj, hogy csak ilyen példák vannak. Nincs ellenpélda. Egyelőre senki sem futott be még egy közepes csapatnál sem. A fiatalon kivitt szupersrácok mind hazaküzdötték magukat.

Persze, jobb, ha vki egy egyeneset tud rúgni a labdába, az kimegy ebből a ...-ból, de sajnos eddig semmit sem profitáltunk belőle.

Előzmény: verkri (27876)
EdgE Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27879
16 meccs (ebből csak 8-at játszott végig, 3-mon lecserélték és 5x csak csere volt - ált. egy félidőt játszva)
Ezalatt mégis lőtt 8 gólt!

Fontos gólja tétmeccsen:
Magyar - Lett 0-1-nél 2 gól
Magyar - Lengyel 0-1-nél 1 gól
Magyar - Izland 2-2-nél győztes gól.

Ha csak a tétmeccseket nézzük: 9 meccs (2x csak egy félidőt játszott) / 5 gól!

Annyira rossz, hogy egy életre el kelljen üldözni?
Én nem azt mondom, hogy MOST játszatni kéne, de tényleg úgy gondolja a többség, hogy egy életre kijátszotta magát a válogatottból és a 2008-as EB selejtezőkre is el kell felejteni. Ti figyelemmel követtek minden válogatott meccset????
És az U21-es meccseket? Nem tudom ott hány gólt lőtt, de elég sokat. (mesterhármasok, mesternégyes, ilyesmi...biztos ilyet sok csatárunk fel tud mutatni)

A 18 felnőtt válogatott meccséből 4-5-re lehet azt mondani, hogy rosszul játszott.
Tényleg úgy gondoljátok, hogy ilyen arány nem mondható el a többi csatárunkról???????

Főleg akkor kezdték el őt kikezdeni a szurkolók, amikor horvátok, v. svédek elleni idegenbeli meccsen nem játszott jól.
Arra azért remélem visszaemlékeztek, hogy Szabics volt egymaga elől (úgy mint most Torghelle és a középpályáról még csak véletlenül se kapott labdákat).
Én különösebben nem vagyok egy Szabics fan, de csúnyának tartom ahogy itt egyesek egyik pillanatról a másikra 180 fokban ellene fordultak. Egy éve még Isten volt, most meg már Kovács Péterrel, Dombi Tiborral, Egressy Gáborral említik egyszinten Szabicsot (mármint válogatottbeli szereplésre értve)

Talán ő nem egy Kovács Péter, akit szégyenszemre el kéne zavarni a válogatottól a szurkolóknak! 1-2 dolgot tett ő már a válogatottért!!!

De ezeket most csak én gondolom így??????
Remélem nem!
Hajrá Szabics én szurkolok neked, hogy újból visszatérhess!

(UI: egyébként nem hiszem, hogy Szabics kevesebbet tett a klubcsapatában tavaly,mint pl. Torghelle)
Előzmény: bagira11 (27865)
IanStuart Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27878

Te panaszkodtál, hogy milyen bunkó játékosaink vannak, de úgy látszik ez csak a kiesőknél számít. 

Azt hiszem nem érted az egészet. Mi szeretjük ezt a csapatot.

Előzmény: Wagner Lopez (27869)
Lucilius Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27877
Sáfár lemondta a válogatottságot. Dombira semmi szükség. Éger, Halmosi mostanában játszik. Farkas Balázs? Minek? (abban igazad van, hogy voltak nála gyengébbek válogatottak.)
Pető Tamás kéne. Tóth Norbi szvsz a keretbe simán beférne. Rajczi a keretben ott van. Kantát nem láttam játszani.
Előzmény: S. T. Rong (27872)
verkri Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27876
Nem kiragadott példákat kell nézni. Nyilvánvalóan nem lesz minden tehetséges 16 évesből nemzetközi szintű játékos, még megfelelő körülmények között sem. Százból-kétszázból nagyobb az esély, hogy egy-kettő az lesz.
Előzmény: Wagner Lopez (27874)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27875
Az aranylabdás tréner a saját jövőjéről is beszélt: "Hogy lennék-e a magyar válogatott kapitánya az Eb-selejtezők alatt? Mindezt nem én döntöm el, viszont szívesen dolgoznék tovább a csapattal, de ezt még meg kell beszélnünk az illetékesekkel. Én családostól jól, sőt magyarosan érzem magam Magyarországon. Itt a jövő csapata, jó lenne közösen a siker gyümölcsét leszedni. A mai meccs után már kérdezték is a játékosaim, hogy mi lesz, maradok-e? Úgy vélem, ha a vezetők nem velem tervezik a jövőt, adják át a stafétát az utódomnak, de ha igen, akkor erősítsenek meg a posztomon. Ellenkező esetben a csapat is elbizonytalanodik."


Lothar, ha jól érzed magad a családoddal akkor maradj, más ok úgysincs amiért maradnod kellene, persze mindegy ezeknek, ide jöhetne Mourinho is, megégne ő is, ezeknek a k-európai, a füvőn hancúrózó srácoknak elég egy k-európai ócsó edző is.
Nincs magyar futball.
Ez a Lisztes egyébként csak vicc ugye??? Bár biztos jó játékos ha a Wigant, + annyi klubot visszautasított, állítása szerint,
bruhahahahahahahahaha

Különben meg a jövő évi vb-n ki a fasz fog arra emlékezni, hogy Zlatan dobálta-e magát vagy sem, csak az eredmény számít , vegyétek már észre, mire mondjuk Kerekes megtanul labdát kezelni vagy Torghelle, addig kiöregszik, és így tovább.
Wagner Lopez Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27874

Én már ezekben a 16 éves korukban kivitt istenekben sem hiszek. Nézd meg, mi lett eddig belőlük.

Forrai, Torma, Dancs...

Előzmény: Lucilius (27858)
fz Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27873

Azért mielőtt Mattheust az egekig magasztalnánk, elpocsékoltunk vele egy évet. Igazából én az Argentína elleni meccsen éreztem először, hogy van a játékban előrelépés.

 

Eredményességben nem léptünk előre, játékban valamennyit igen. A csapat nagyon lassan épült, az első 2 tétmeccsen a vereség ennek is tudható be, utána már csak futottunk az eredmény után.

Igazából Mattheus érdeme, hogy beépítette Torghellét, Juhászt, Starkot, Husztit, Égert (nála továbbra is azt mondom, jobb Tóth Norbert), Bodnár, Király előtte is a csapatban volt, a többiek helye pedig szerintem legalább is megkérdőkelezhető. Meghonostotta a 3-1-4-1-1 felállást, ami most jónak tűnik, de alapból a 4-4-2 játszatásával megint csak nyertünk volna egy csomó időt, valamint azzal is, ha ideérkeztekor egy cetlire egy magyar focit ismerő felírja számára azt a 25 játékost, akikkel érdemes próbálkozni, akkor egy csomó felesleges kísérletezést megspóroltunk volna, Husztin kívül azon a papíron rajta lett volna az összes olyan játékos, aki valamit is ér a mai csapatban. Például Kovács Péter, Tóth A, Tóth B, Molnár B, Leandro és a többi soha nem került volna a válogatott közelébe.

 

Mattheus mellőz több olyan játékost, akik posztjukon a legjobbak.

 

Szerintem ennyi pénzért, ha már külföldi, hozhattunk volna egy már bizonyított edzőt, ha már külföldi, nem Mattheus lett volna a jelöltem. Egyébként az sem lenne számomra meglepetés, ha a tegnapi lett volna a csúcs ennek a válogatottnak, én nem éreztem, hogy túl sol maradt volna a csapatban. Ugyanezt éreztem Bicskei idejében az olaszok elleni itthoni meccsen, ahol szerintem a tegnapinál lényegesen jobban játszottunk egy svédeknél jobb csapat ellen.

 

Szóval dícsérjünk, de maradjunk a földön.

 

A tegnapi meccsen is volt szakmai hiba, pl. sokkal előbb kellett volna még egy csatárt becserélni, és nem Kerekest, hanem Rajczit. Kerekes például az egyik nagy tévedése Mattheusnak.

 

 

Előzmény: Lucilius (27848)
S. T. Rong Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27872

Csatarkerdes...

 

1. Hiaba lenne nalunk Zlatan , meg Henke , baszhatnank, mert a mai valogatott keretben Gera az egyetlen, aki oda is tudja rugni nekik a labdat .

 

2. Bene ota nem volt valoban klasszis,jo golatlaggal rendelkezo valogatott csatarunk.

 

Ami a csapatot illeti : amig Lothareknal a csapat felet azok alkotjak, akiket el kell adniuk, addig semmi remenyunk arra,hogy valoban jo csapatunk legyen .

 

Behozta Fulopot,aki semmit nem mutatott eddig . AZ ok, hogy Kiralyt pihentetne . De miert pont Fulop? Mit mutatott a bevalogatasaig ? Safar vagy het eve ved profi bajnoksagban FOLYAMATOSAN . Csernyanszky ket even at vegig jo formaban vedett itthon , az oreg Vegh a libasoknal detto.Az MTKnal Vegh annyival jobb volt,hogy meg ugy sem kerult az elso csapat kozelebe Marcika,hogy a papa ott szopkodik szaz eve . Lotharnal kezdo lehetett ...

 

Vedelem . Szelesi kimaardt a keretbol,pedig jol nyomta. Annyira biztosan,mint mondjuk Bodnar (akit en azert nem zavarnek el) . Halmosi bekerult, de scak idolegesen,pedig sokkal jobb,mint mondjuk Gyepes.Eger sokkal jobb,mint pl.Stark

 

Kozeppalya . Toth Balazs addig volt csapattag,amig el kellett adni.Vadocz detto .Huszti,Hajnal,Takacs allando kerettag,legyenek akarmilyen szar formaban . Toth Norbi az ev jatekosa lett , kapott ket bulimeccsen lehetoseget cserekent.Az orszag szegyene Leandro is addig volt valogatott,amig ki kellett kozvetiteni Braziliaba.AZota fel se hivtak...

 

Csatarsor. Kovacs Petert ugye ismerjuk...melle behivta a motivalatlan, nem tul jo formaban levo Keneseit . Torghelle ugyan vert kettot Maltanak, ezt leszamitva lofasz, mindenhol tartalekcsapat,es a tartalekoknal sem fix kezdo . Ott van Rajczi,aki jo formaban van , o valahogy nem tud beklerulni,csak neha kap nehany percet.

 

Nezzuk meg, kiket hivott meg Matyi a kozelmultban :

 

Fulop - Komlosi,Lipcsei,Toth Andras,Leandro -Sowunmi,Vincze Otto,Takacs,Hajnal - Kovacs Peter,Kenesei

 

Kurva jo csapat ...

 

Safar/Csernyanszky

 

Szelesi,Eger,Korsos,Halmosi

 

Dombi,Peto Tomi,Farkas Balazs , Toth Norbi

 

Rajczi,Kanta Jozsef

 

Ezeket nem hivta , pedig gyengebbek biztos nem lennenek, sot ...

 

Előzmény: SZAbi (27857)
Feyd-Rautha Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27871
Gratula a csapatnak, amúgy. MINDEGYIK játékosnak. Nagyon hosszú ideje most láttam először, hogy tétmeccsen ugyanazt a sportot űztük, mint komolyan jegyzett ellenfelünk. És MEA CULPA a hitetlenségemért, még ha igazam is lett, hogy nem jutottunk ki. De már nem vagyunk klasszisokkal rosszabbak, mint akik kijutottak, pedig nagyon biztos voltam benne. Ja, és egy külön MEA CULPA Takácsnak.
Frizuravarjú Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27870
Az utánpótláscsapatból Priskint és Tiszát minél hamarabb el kellene adni külföldre, hátha 2-3 éven belül nemzetközi szinten is elfogadható csatárok lesznek.
Szerintem most kellene Matyinak beizzítania a kapcsolatait, elvinni őket az amerikai tornára, kezdőként játszatni őket, utána rásózni valamelyik nyugati középcsapatra.
Wagner Lopez Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27869

Kit anyáztam? Leírtam a véleményemet. Légyszi, cáfold meg, ha vmelyik nem igaz!

De egyelőre te osztod itt a népet.

 

ha tegnap pl. Huszti belövi a helyzetét, akkor szinte biztos, hogy nem kapunk ki.

 

Pont erről írtam. Hogy mindig csak magyarázkodunk. Nem lőtte be, kikaptunk. Nem csak most, hanem a komolyabb csapatok ellen mindig. És nem csak tétmeccsen. Argentinok ellen is megvoltak a helyzeteink, de nem lőttünk belőlük gólokat. A foci viszont egy ilyen játék: a gólokat számolják.

Elég régóta nézek magyar focit, láttam még igazi játékosokat - Nyíl, Törő, Détári, Kipu -, így nem esek hasra attól, hogy Hajnalnak volt két jó passza. Ráadásul tele a tököm a "jól játszottunk, sajnos mégis kikaptunk"-meccsekkel. Nyerjün, baszki, rondán, ahogyan a svédek, és jussunk ki a vb-re, Eb-re.

Ne azon fanyalogjunk, hogy Ibrahimovic mekkora paraszt, hanem, hogy miért csak nyerni tudunk, de nem szépen játszani...

Előzmény: zsolt1973 (27844)
Lucilius Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27868
Vanczák most jól játszott.
Előzmény: Wagner Lopez (27867)
Wagner Lopez Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27867
Pollák, Vanczák, Vincze Ottó...
Előzmény: Frizuravarjú (27837)
deszka Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27866
Jó legyen Szabics-Torghelle kettős, jövő őszre kiderül mit nyújtanak klubjukban.
Előzmény: EdgE (27862)
bagira11 Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27865

Hát, úgy rémlik Szabics jelenleg kb. ott tart, mint annakidején Hamar.

Aki kettővek kezdett, aztán a harmadik meccsen is kettőt rúgott, utána meg egyszer igen, egyszer nem. Megváltónak őt sem biztos, hogy lehet várni.

Előzmény: EdgE (27862)
Dodes7 Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27864
Ibrahimovicot nagyon megutáltam a tegnapi meccen, bár előtte sem szerettem. De, amit tegnap produkált az hihetetlen volt. Szerintem egy határozottabb bíró a második félidő elején leküldte volna a pályáról második sárgával színészkedésért (az elsőt ugyebár a második magaslábáért kellett volna kapni: így könnyű, hogy rögtön az első 25 percben kilövi a két legjobb védőnket...). Ráadásul nem értem, hogy neki mi szüksége van erre, magas és kiváló fizikummal rendelkezik.
Lucilius Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27863
Középpálya egy felépült Lisztessel már jónak tűnik, Takács szerintem fog még fejlődni jó lesz majd Ő is.
Előzmény: Lucilius (27861)
EdgE Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27862
Szabicsot már meg se említed? Nem hiszem, hogy végleg el kéne felejteni a jelenleg is legjobb válogatott gólátlaggal rendelkező támadónkat.
(már ha a jövőről beszélünk)
Előzmény: deszka (27852)
Lucilius Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27861
Egy szó mint száz, az Éger-Juhász duó az telitalálatnak tűnik, ha Bodnár és Vadócz tudja ezt a szintet hozni, akkor ott sem lesz baj. Kéne még 2-3 tartalék védő, és meg lesz a védelem.
Előzmény: OLD FOX (27859)
EdgE Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27860
Pl. amikor Hajnallal ütközött...
Pffff...vagy egy fejjel magasabb Hajnalnál. Nehogy már elessen ennyitől!!! Magát égeti.
Előzmény: cistron (27851)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!