Keresés

Részletes keresés

bratislava Creative Commons License 2005.10.19 0 0 31413
:)
Előzmény: ChrisRea (31412)
ChrisRea Creative Commons License 2005.10.19 0 0 31412

meg sokat hapogsz le fog meszarolni az antsz ...
Előzmény: KergeKacsa (31410)
bratislava Creative Commons License 2005.10.19 0 0 31411

nézd kergekacsa. sztem nem akarsz megérteni v. el sem olvasol. utoljára: számomra is fontos az eredményesség, de ezzel a kerettel murinnyó sem tudott volna mit kezdeni. én a játékosállományban megfigyelhető mentalitás változásra és a válogatott körül kialakult pozitív hangulatra hívom fel a figyelmed.

nem többre és nem kevesebbre, hozzátéve, h hagyjunk időt matthausnak.

 

erre te, mintha el sem olvasnál szajkózod a magadét: nem értünk el erdményt, megint leszerepeltünk. jóvan.

 

Következő érved az Örökség című örökbecsű cseh film Bohus főhős Isten-érvének negatív kifordított változata:

- Maga hisz Istenben?

- Csak abban hiszek, amit láttam.

- Mééémán..én sem láttam a maga picsáját, mégis elhiszem, h van!

 

És, hogy végképp építő szándék nélkül szólsz hozzá az kiderül a végén: miután kértelek, h mondj nekem valakit, ki léphetne esetlegesen Lothar Matthaus helyébe, nem voltál képes konkrétan senkit megnevezni.

Fújod a közhelyeket: egy már bizonyított külföldi edző. Aha. Ki a fasz fog idejönni, szerinted, ebből a kategóriából? Lothar - aki azért az edzői pályafutása elején jár - le se szarna minket, ha nem itt élne az asszony, te meg egy bizonyított külföldi edzőt akarsz. Szted, az mennyibe kerülne? A szenilis Haan, aki már Kínában is leszerpelt? Az utóbbi időben nem nagyon kapkodnak már érte, hagyjuk már... Ki az, aki ebbe a posványba idejönne? És még ha ide is jönne, kezdené előről, játékoskipróbálások, terepszemle, a környzetet megismerése, hát bravó kergekacsa, te aztán értesz hozzá, újabb két évet veszítsünk. Mit gondolsz egy bizonyított nagyágyú a két szép szemedért ideülne, a saját pelladijai nélkül? ha-ha-ha.

Nézzük a magyarokat. Senki.

Egy pozitív példa ugrik be a végén még, Lothar mellett. Az U21 válogatott kapitánya, Róth az előző selejtezők idején csúnyán leszerepelt. Figyelj: nem rúgták ki, hagyták dolgozni. Csodák csodája, befutott a 2. helyre a válogatottal. Persze, h ez is egyfajta szerencsejátékos érvelés, de ha ebben nem bízunk, akkor semmibe. Hagyjuk Lothart még két évig a padon, oszt meglátjuk.

Te pedig magyarázhatcc nekem egy külföldi nagyágyúról....

Előzmény: KergeKacsa (31410)
KergeKacsa Creative Commons License 2005.10.19 0 0 31410

1.) Mind váalszoltam az eddigi érveidre. Szépek a barátságos meccsek, de tétmeccs számít. Azon meg leszerepeltünk. Megint.

 

2.) Honnan tudod, hogy nincs feketegazdaság, pénzmosás, ulibuli? Hisz titkosak a szerződések, tehát nem tudhatod te sem.

És ami a Filipovic által felkaroltakkal néha megy, az tényleg gyanús volt.

 

Ha van Pr-értéke, de nem tudott semmit szakmailag csinálni, akkor maradjon PR-menedzserként. Ha lenne eredmény, akkor lehet, hogy nem kéne az edző személyének lenni az egyetlen eladható árucikknek lennie.

 

Tőlem jöhet külföldi edző is, aki már bizonyított. Tehát ne egyetlen bajnoki címe legyen, aztán onnantól vége is a dicsőséglistájának. Ha lenne tényleg egy bizonyított nagyágyú, arra érdemes lenne több pénzt áldozni. De akkor tiszta szerződésekkel, mindenféle Pellady-k, Filipovic-ok nélkül.

Előzmény: bratislava (31409)
bratislava Creative Commons License 2005.10.19 0 0 31409

1. ne könyörögj, hanem olvasd el az eddigi hsz-eimet. most jöttem haza, hideg van kint és a sanyi nem lőtt gólt:( ne idegesíts olyanokkal, amiket már leírtam ma is hatvanszor.

(ja, ha nem akarod meghallani, vagy el sem olvasod áj em dö veri szorri.)

2. Ha ennyire karcsú a szponzori adomyány, nem is értem, mire a rinya? akkor két öltönyből kap egyet:)

amikor pedig demagóg vagy, akkor nem szeretlek. de ezt azért leírom még1szer: matthaus azt kezdte el a válogatottnál, ami nálunk nem szokványos. szerződés, biznic, de semmi feketegazdaság, pénzmosás, semmi ulibuli. ja, h a srácnak van akkora PR-értéke önmagában, h a magyar válogatott is jól jár-hat vele? hát kérem, talán ezért maradjon. Szerinted milyen edző tudna szarból várat építeni? Ti. eredményt elérni, mert gondolom, te is azt szeretnél látni. Nem mondtam soha, h matthaus-szal vb-bajnokok leszünk, csak azt, h felkavarta a magyar labdarúgás állóvizét és ez kezdetnek végre, igazán nem rossz. Komolyan elárulod kire gondolsz? Melyik edzőre? Ki jöjjön? Szeretnék egyetérteni veled, várom ötleteid!

Előzmény: KergeKacsa (31407)
bratislava Creative Commons License 2005.10.19 0 0 31408

Pics***-ba:) el sem, hiszem: egyetértek. Vigyázz, mert te is megkapod, h elfogult vagy.

Lehet, h nekem is a nyugdíjas szektorban már a helyem?:)

Előzmény: Nyugdijas_szektor (31402)
KergeKacsa Creative Commons License 2005.10.19 0 0 31407

1.) Tényeket, könyörgöm.

 

2.) Pls nézd meg, hogy melyik szponzor mivel támogat. Pénzzel nem sok, legtöbb tárgyilag. Öltöny, stb.

Amúgy ezt is a média szelének köszönhetjük. Ha az RTL-NS nem nyomták volna orrba-szájba, akkor senki nem jönne. Mint ahogy sajnos most már nem kifejezetten támogat.

Amúgymeg egy szövetségi kapitány ne szponzort hozzon, hanem gólokat, eredményt.

Beleegyeznék, hogy Lodár legyen PR-menedzser, és jöjjön egy edző.

Előzmény: bratislava (31406)
bratislava Creative Commons License 2005.10.19 0 0 31406

1. többet ért el, csak, h ellent mondjak neked, mert nem jól látod.

2. nem te fogod fizetni.... és mondom, utoljára: a lehetőség megvolt, h nagyszerű és tisztelt labdarúgást vezető uraink idehozzák többek között azokat a szponzorokat és csapatokat, amelyeket matthausnak és "bandájának" (-kergekacsa) sikerült. tegyük fel 50százalékot - a te logikád szerint - lenyúlnak, de a másik ötven itt marad az mlsz-nél, és ez még mindig több ötven százalékkal, mint ami előttük volt, azaz nulla bevétel.

 

vidámabb napot holnapra!

Előzmény: KergeKacsa (31389)
bratislava Creative Commons License 2005.10.19 0 0 31405

verki, hidd elén is ezt szeretném, ha sikeresek lehetnénk végre. de az eladhatalan és sikeres és az eladható és sikeres változatok közül inkább ez utóbbinak van esélye a valódi sikerre.

2. ne légy magaddal szigorú! gondolom, azért - h a régi példámnál maradjak - szívesebben végigizgulsz egy magyar-argentint, mintegy magyar-macedónt, úgy hogy a sajátjainkra koncentrálunk...

Előzmény: verkri (31382)
bratislava Creative Commons License 2005.10.19 0 0 31404
nem bántásnak veszem, 1ébként keményen edződtem. a szimpátiát megköszönöm. a naivitásra megcsak annyit: hidd el, nem vagyok az. tudom mit beszélek, mivel olyan helyen dolgozom, h sok naivitást nem lehet megengedni. ami esteleg neked naivitásnak jön le az nem más, mint a szurkolói attitűd, de vállalom, mert itt a fórumon én is - mint bárki más - szurkoló, akit egy vágy hajt: legyen végre jobb éseredményesebb ez a curva magyar futball. Elvitatkozom én szívesen bárkivel, de remélem mindekit egy cél hajt, innen vagy onnan: hajrá magyarok!!!!!
Előzmény: Darwin (31388)
SZAbi Creative Commons License 2005.10.18 0 0 31403
Tökéletesen egyetértek az elejétől a végéig :)
Előzmény: Nyugdijas_szektor (31402)
Nyugdijas_szektor Creative Commons License 2005.10.18 0 0 31402

1) Matthäus és "bandája" rengeteg lóvét hozott az MLSZ-nek.

Új nagy szponzorok (pl. LG) jelentkeztek, a színvonalas válogatottakkal vívott meccsekre tódultak az emberek, óriási médiavisszhangja volt a válogatottnak (a nemzetközi sajtóban is).

Ezután megjelenik vörösfejű Mészöly és a zsebében kezd turkálni. Egy olyan ember, aki az elmúlt 20 évben csak kivett pénzt a magyar fociból. Vagy képzeld el, hogy Pacsizós Egervári és sleppje bevonul az LG regionális marketing igazgatójához és lóvét lejmol az Észtországgal megvívandó barátságos meccsre...

2) Lothar legalább bátran nyúlt új emberekhez, akár fiatalokhoz is. Én a magam részéről hányingert kaptam azoktól a nagypofájú elkényelmesedett focistáktól (pl. Sebők Vili), akik nagyszámú válogatottságuk biztos tudatában a dresszüket küldték fel a pályára. Inkább nézek egy ügyetlenebb, de a pályán a szívét-lelkét kitevő játékost.

3) Nem álítom, hogy Lothar zseniális edző lenne (sőt erősen közepes), de ezzel az emberanyaggal egy Benitez - Capello - Murinho hármas sem jutott volna ki a VB-re, esetleg megcsíptünk volna a harmadik helyet. Nincs 11 nemzetközi szintű focistánk, mivel a botrányos színvonalú hazai bajnokság alkalmatlan a kinevelésükre. A zseniális magyar sztáredzőkkel 10 éve nem vertünk ki a nemzetközi kupákból jegyzett csapatot, vagy akár egy európai középcsapatot sem.

4) Egy két poszton el lehet vitatkozni (pl. Tóth Norbert kaphatott volna több lehetőséget), de nekünk ezzel a gyengécske középpályával nem lehet csodálatos  nyílt támadójátékot játszani.  Még Bulgária ellen sem. Amikor az utolsó két meccsre elfogyott a csapat, világos volt hogy bizonyos posztokra egyszerűen nincs megfelelő pótlás. Nem azért, mert Matthäus akkora hülye.

5) Valamiért minden selejtezősorozat előtt úgy gondoljuk, hogy nekünk ott a helyünk

a következő világeseményen. Ez már húsz éve nem így van, nincsenek már bérelt helyek. A nálunk lényegesen erősebb hollandoknak is kellett már a közelmúltban nagy tornát kihagyniuk.

 

Én azt mondom, hogy Lothar akkor menjen, ha van értelmes utódjelölt. Ha nincs, akkor maradjon. Amennyibe került, annyit már bőven megkeresett az MLSZ-nek.

Előzmény: KergeKacsa (31383)
SZAbi Creative Commons License 2005.10.18 0 0 31401
Ja és fiatal,nagy lövő, remélem megizmosodik Angliában és lesz belőle egy jó kis középpályás.
Előzmény: Kcsita (31400)
Kcsita Creative Commons License 2005.10.18 0 0 31400
Messze még a bajnokság vége! Ugyanis 46 forduló van (!!). Buzsákynak örülök, egyre jobban játszik angliában. Gyepes csapata otthon döntetlent játszottak.
Előzmény: SZAbi (31399)
SZAbi Creative Commons License 2005.10.18 0 0 31399
Jaja, nem lesz így feljutás....:((

Láttátok miért kapott sárgát Sanyi??
Vicc ez a bíró......
Előzmény: Kcsita (31397)
ChrisRea Creative Commons License 2005.10.18 0 0 31398
es rajtuk kivul van meg egy rakas
csak egy pelda Jiri Jarosik ( tavaly Chelsea) most Birmingham-nel 2 golnal tart (5 meccs) fel sem merult a neve..


mi osszef### magunkat ha Geran kivul volna meg valaki PL akar a Birmingham-bol.

Kcsita Creative Commons License 2005.10.18 0 0 31397
Királyék elszórják a pontjaikat.. hazai pályán kikapnak az utolsó helyen álló Brighton csapatától!
Előzmény: SZAbi (31394)
ChrisRea Creative Commons License 2005.10.18 0 0 31396
Most ilyen 4 hazai mutatoba:

Goalkeepers:
Petr Cech (Chelsea), Antonin Kinsky (Saturn Ramenskoye ??)
Jaromir Blazek (Sparta Prague),

Defenders:
Zdenek Grygera (Ajax), Tomas Huebschman (Shakhtar Donetsk), Radoslav Kovac (Spartak Moscow), Pavel Mares (Zenit St Petersburg), Zdenek David Rozehnal (Paris St Germain), Tomas Ujfalusi (Fiorentina)
Pospech (Sparta Prague),

Midfielders:
Tomas Galasek (Ajax), Jan Polak (Nuremberg), Tomas Rosicky (Borussia Dortmund), Rudolf Skacel (Hearts), Vladimir Smicer (Bordeaux)
Karel Poborsky (Ceske Budejovice),

Forwards:
Milan Baros (Aston Villa), Marek Heinz (Galatasaray), Tomas Jun (Trabzonspor), Jiri Stajner (Hanover).
Előzmény: ChrisRea (31391)
ChrisRea Creative Commons License 2005.10.18 0 0 31395
jaja csak a Taszilo ugrott be ;)

EURO 2004 allapot:

Goalkeepers:
Jaromir Blazek (Sparta Praha)
Petr Cech (Stade Rennais)
Antonin Kinsky (Saturn)

Defenders:
Rene Bolf (Banik Ostrava)
Zdenek Grygera (Ajax)
Tomas Hubschmann (Sparta Praha)
Marek Jankulovski (Udinese)
Martin Jiranek (Reggina)
Pavel Mares (Zenit St. Peterburg)
David Rozehnal (Club Brugge)
Tomas Ujfalusi (Hamburger)

Midfield players:
Tomas Galasek (Ajax)
Pavel Nedved (Juventus)
Jaroslav Plasil (Monaco)
Karel Poborsky (Sparta Praha)
Tomas Rosicky (Borussia Dortmund)
Vladimir Smicer (Liverpool)
Roman Tyce (1860 Munich)
Stepan Vachousek (Olympique de Marseille)

Forwards:

Milan Baros (Liverpool)
Marek Heinz (Banik Ostrava)
Jan Koller (Borussia Dortmund)
Vratislav Lokvenc (Kaiserslautern)
Miroslav Matusovic (Banik Ostrava)
Előzmény: Kcsita (31392)
SZAbi Creative Commons License 2005.10.18 0 0 31394
Buzsáky ma is gólt lőtt!
verkri Creative Commons License 2005.10.18 0 0 31393
Mert akkor Dortmund. :) De a csehek mintha éppen fordítva csinálták volna: egy EB-döntő (96), majd egy EB-elődöntő (2004) elég meggyőző még egy sztárcsapat menedzsere számára is, hogy érdemes onnan játékost igazolni.
Előzmény: ChrisRea (31391)
Kcsita Creative Commons License 2005.10.18 0 0 31392
Kijavítanálak, ha megengeded! De nem Jan Kollerer gondolsz?
Előzmény: ChrisRea (31391)
ChrisRea Creative Commons License 2005.10.18 0 0 31391
Mattheusnak a legnagyobb haszna pont az amiert tamadjak. Az eligazolasok.

Amig csak az NB1-re epul a valogatott addig ott vagyunk ahol most.
(Vajon miert jok a Csehek ?!! nem a Sparta Praha miatt hiaba a B !!!
Baros - Liverpool, Aston Villa, Nedved -Juventus, Cheh - Chelsea, Kholer - Shalke (?) stb)

egyszeruen amig nem adunk el vagy 2 csapatra valo jatekost komoly csapatokhoz addig szorit a gatya minden edzot...
zsolt1973 Creative Commons License 2005.10.18 0 0 31390

"Kapósak a focistáink? 2000 elött jóval több focistánk ment el jóval erősebb csapatokhoz."

 

Ezt gondolom, ha mondjuk 1990-2000 közötti időszakra értetted, gondolom, csak viccnek szántad. Talán Lisztes Stuttgartba távozása volt az egyetlen kivétel. Király és Dárdai ment még a Herthába ekkoriban, amely csapat érkezésükkor még nem számított német szinten sem kiemelkedő együttesnek. Més senki sehová. Nem kell fényezni azt a korszakot sem, amely semmivel sem volt jobb, mint a mai.

Előzmény: KergeKacsa (31383)
KergeKacsa Creative Commons License 2005.10.18 0 0 31389

Mindkettővel egyetértek.

Viszont látszik, hogy Matheus pont annyit ért el, mint némelyik magyar edző. Ugyanannyi dolog történt.

 

Ezért felesleges (valószínűleg) jóval többet fizetni neki meg a bandájának.

Előzmény: Lucilius (31387)
Darwin Creative Commons License 2005.10.18 0 0 31388
picit naiv vagy. de ezzel most nem akarlak megbántani, mert amit csinálsz alapvetően szimpatikus. csak kissé elfogult vagy.
Előzmény: bratislava (31386)
Lucilius Creative Commons License 2005.10.18 0 0 31387
" semmit nem jelent már a válogaott mezét magadra húzni. "

Már Mattheus előtt sem volt a válogatottnak valami nagy értéke. Zombori Zalán, Kovács Béla, Sztipánovics Barnabás... Ezt azért kár tagadni.

"Kapósak a focistáink? 2000 elött jóval több focistánk ment el jóval erősebb csapatokhoz."

Hát ha az 1950-től 2000-ig tartó időszakra gondolsz, akkor egyetértek Veled, de ha az 1995-től 2000-ig tartó intervallumra, már nem annyira.


Előzmény: KergeKacsa (31383)
bratislava Creative Commons License 2005.10.18 0 0 31386
lehetett volna itt akkora médiatupír, mint a hétvtvégi pártgyűléseken, ha a szurkolók nem éreznék, h ez egy szerethető csapat, nem link arcok jönnek végre haza, hanem a labdarúgást alázattal kezelők, akkor igenis a média csak az egyik s szerintem nem döntő szelete a történetnek...
Előzmény: Darwin (31380)
KergeKacsa Creative Commons License 2005.10.18 0 0 31385

Most jár le a szerződés, nem? Kéne hosszabítani.

Elég ok ez? :)

Előzmény: bratislava (31381)
rich.mond Creative Commons License 2005.10.18 0 0 31384
Mondjuk én egyre óvatosabb vagyok Mattheusszal kapcsolatban, de mivel szerintem Demján fizeti, senkinek semmi köze hozzá, mennyit keres.
Előzmény: Lucilius (31378)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!