A topic célja a BMW motorkerékpárok tulajainak és azoknak a szimpatizánsokanak az összefogása, akik szeretik ezt a motormárkát.
Szinte hihetetlen, hogy nincs ilyen Topic még!
Az egyik megy, vagy mindkettő halott? Én most cserélem a DOHC GSA-n egyszerre a kettőt, egy jó állapotú jobbosom lesz, ha gondolod, és éppen az kellene. Úgy tudom a szál megszakad benne, de egyszerre a kettő ritkán.
Valószínűtlen, hogy az 50 amperesen kívül lenne benne más biztosíték. Diagnosztikával tudod ellenőrizni, hogy melyik működik, vagy más hiba van-e valahol, pl. kapcsoló.
Üdv. 2008-as Gs-emen tegnap óta nem működik a markolatfűtés. Merre találom a biztosíték táblát ahol letudnám ellenőrizni, hogy a biztosíték adta-e meg magát. Köszönöm.
Én azt tapasztaltam szélvédő kérdésben , hogy sokat számít mennyire szeles az időjárás , és akkor is az oldal tájékról kapott szél okoz , zavaró szélzajt . Csak javítani lehet a helyzeten , megjavítani nem...
Pont azért váltottam nakedről - cseréltem le a 3 éves motorom -, mert zavart a szélzaj a laza 300-500 km/nap túráinkon, meg hogy a füldugóval kell bohóckodni indulásokkor. Meg az, hogy bizonyos sebesség felett azért nyak is kellett. És pályán igazándiból 110-120 között tudtam haladni. Most se megyek sokkal gyorsabban, de nem gond egy-egy előzés. És az, hogy 15 fok alatt is tudok motorozni, az azért erőteljesen a plexi mellett teszi le a voksot.
Az írásodból látszik, vagyis abból, hogy az én tapasztalatom mennyire eltér a tiédtől, hogy nincs tuti recept. Ami az egyiknek jó, az a másiknak gyötrelem. Én hosszú Schuberthezés után váltottam Shoei GT Air-re, elégedetten. Az én S2-es Schuberthem hangos volt és rázta a fejemet.
GS-en pedig nem sikerült megtalálni a tökéletes szélvédelmet sok plexi kipróbálása után sem. De elfogadtam és így élvezem. Tökéletes szélvédelmet az RT-n találtam meg Wunderlich plexivel, de ott meg már 20 fok felett pusztítóan melegem volt a "beállt" levegőtől.
Ahogy írta is Kiss_Atti, ez ilyen szeles-zajos köcsögösködés :-) kinek ez, kinek az jön be, de az csak is úgy-ahogy. Ez ilyen.
Az 1150 GS-emen az X-Lite X551 tökéletes volt. Minden más sisakban (X-1003, X-1004 UC, Airoh GP550, Airoh ST-501) már 90 körül elviselhetetlen volt a bubogás, ha rajta volt a plexi. Az ST-n az Airoh ST-501 a legjobb (abban 180 körül is el tudom fordítani a fejemet, és semmilyen sebességnél nem lökdösi a szél), az X551 sild nélkül jó, amúgy leszedi a fejemet, a felnyithatók nagyon rosszak, a GP550 meg már nincs meg. Az R1100R-en meg bármi jó.
Te most, ha nem pontosan számolom, akkor kb. a harmincadik plexit próbálod a hetvenedik konfigurációban, és egyik sem jó. Lehet, hogy akkor nem azon kéne változtatni.:)
Végre elkészült az oldaldobozok tartója. Hát nem volt egyszerű, mert ugye szimmetrikus kell, és adott 2 db 44 l-es Sw-Motech doboz. Végül az 1150 Gsa doboztartója lett a befutó, ami már ehhez a dobozhoz készült, találtam neki jó pozíciót a Dohc GSA-n. Kicsit kell még finomítani rajta, meg festés, aztán jöhet a túra.
Egyébként az R kipu nagyon bejött a GSA-n, olyan pont jó hangja van. A navi tartó is szuper lett, köszönet Istvánnak, ilyen másnak nem lesz, és sokkal szebb mint a gyári. Már csak a lámpa projekt van hátra. A kieg fények ledesek lesznek (Sw- Motech), a fő lámpán még tanakodok.
Van valakinek tapasztalata a lég-olajoson, az utángyártott ledes lámpával? Van ott nappali menetfény funkció?
Azért ne egy szeles nap tapasztalataiból indulj ki, ott nincsen jó plexi! A legjobb verziódat én kipróbálnám egy alacsonyabb üléssel, pár cm csodát tesz.
Lehet Te igazából nakedes vagy, pl próbaltad plexi nélkül, vagy olyan nagyon apró kis műszerfaltakaróssal? Amúgy 2x volt shoei sisak a a fejemen, messze a legzajosabbak voltak meg egy csupasz motoron is.
Nekem per pilla 3 sisakom a van, a negyedik éppen úton felém, és ugyanazon a motoron mindegyik máshogy zajos. A Schuberthben megbolondulok a gumizúgastól, de a szelet alig hallom. A hjc-ben erősebb a szélzaj egy minimális mértékben, viszont a gumitól alig jön fel valami. A krosszsisak ahhoz képest, hogy szemüveggel hordom, egyaltalán nem rosszabb a hjc-nél, csak nyilván huzatosabb, csak 20 fok fölött használom városon kívül. Most egy flipup rpha hjc jön, ez igazából a gyerekeimé lesz, a kicsi szemüveges, köinnyebb lesz felclvennie, de azért néha fogom hordani biztos :)