A topic célja a BMW motorkerékpárok tulajainak és azoknak a szimpatizánsokanak az összefogása, akik szeretik ezt a motormárkát.
Szinte hihetetlen, hogy nincs ilyen Topic még!
Kakucsi pálya mellett Szabadkás, foltokból varrt műbőrkabiban feszítve, bal hónalj alatt kiskőrösi bukóval, jobb kézben fütszűrő nélküli hamis csempész marbival tekintélyesen végigmérni a pályán haladókat, arra még jó lenne :-)
No igen, pont akartam írni. Én használtam ugyanazt a navin több motoron is és simán átvált, amint mész vele a motorra rakva. Nem kell semmit összetanítani.
Esetleg azt tudom még elképzelni, hogy meg kéne a motoron tisztítani az érintkező tüskéket, illetve a navin is megtisztítani a csatlakozási pontokat. Lehet, hogy azon tüskéknél, amin az adatkommunikáció történik, rossz az érintkezés.
Itt a volt 2017-es GS-em hangja és a hátsó kerék viselkedése a korábban magyarázott helyzetben. Ugyan ezt csinálta kuplungcsere előtt és után is. Emlékeim szerint mutattam már ezt a videót amikor aktuális volt, csak most belefutottam és gondoltam megmutatom újra miről beszélek.
Nekem volt beszámított 2005-ös szervofékes 1200 RT. Nagyon gondolkodtam rajta, hogy megtartsam, olyan selymesen működött minden és a kidolgozása is elragadott.
Hogy legyen motor is, pályanap alkalmával fordultam párat egy 850 RT-vel. Nagyon ki akartam már próbálni egy ilyen delfint, és banyek nagyon jó. Minden egyből a helyén, könnyű ide oda dobálni, hosszabb rugóutak, mint várnád, ultrajó "lónyereg" ülés, szokásosan ütős fék, egyáltalán nem rezeg a blokk, viszont rémesen gyengécske.
Azt használom, de csak weben. Ott tervezek, majd az megy át a Zumo-ra. Jó-jó, de néha van gond, amikor a Garmin mást akar csinálni, mint amit terveztem. A túl kevés pont sem jó, és a túl sok sem.
Az mondjuk okos dolog, hogy egyszerre tud route-ot és track-et is exportálni, egy fájlba.
Ma Boxereltem egyet az 1100-assal...Ez is jó volt ! Elég kényelmes motor . Elfogadhatóan rugózik , és az üléspozíció sem rossz . Mondjuk nagyon hosszút még nem mentem vele , csak olyan 80-90 kilométereket egyben .