Keresés

Részletes keresés

+Majmunka+ Creative Commons License 2006.11.22 0 0 3484

A Summer Like None Other

új fejezet: Poolside

http://archive.skyehawke.com/story.php?no=13093&chapter=7&font=&size=

Ms.Chaos Creative Commons License 2006.11.22 0 0 3483

Szerintem az Alan Rickmanért rajongó "fanatikus tömeg" programjába beleférne némi sürgölődés Enahma könyve körül. :D

Úgyhogy ha minden igaz, ott leszek, és 1 példánnyal, de ha biztos lesz, akkor írok mailt.

(bocs Judyth hogy nem vagyok online, de emailt azt nézek, mint mondtam... OK, a világ legpocsékabb adminisztrátora vagyok, de ha nem akarok a világ legpocsékabb fizikusa lenni, tanulnom is kell... :()

Előzmény: Lilyanjudyth (3472)
Awiwa Creative Commons License 2006.11.21 0 0 3482

Elméletileg nekem is programom van aznap. :( EDUCATIO lesz a BMEn, és én elvileg az egyik információforrás szerepét fogom betölteni. Mindenesetre megpróbálok intézkedni, hogy az adott időpontban ne kelljen bent lennem, remélem sikerül is.

Nekem, ha minden igaz 1 példányt igért be a Jézuska...

Awiwa

Előzmény: +Majmunka+ (3467)
GuessLess Creative Commons License 2006.11.21 0 0 3481
szerintem ne, mert akkor túl átlátszó, hogy ez egy megszervezett tömeg, és nem spontán tülekedés alakult ki a könyvért!
Előzmény: karbalán (3479)
GuessLess Creative Commons License 2006.11.21 0 0 3480

Énisénis! Első körben 5 példányt mondok, de ez még kúszhat feljebb :)

G

karbalán Creative Commons License 2006.11.21 0 0 3479
Tökös kitűzőt vigyünk?
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.21 0 0 3478
Nekem teljesen jónak tűnik az időpont, tehát ha addig nem üt el az úthenger, akkor én mennék. Mindjárt küldöm is a mailt. Örülök, hogy nem vesztél el teljesen :)
JÉGmadár Creative Commons License 2006.11.21 0 0 3477

Kedves Majmunka,

először is köszi a szervezést! Viszont mielőtt mailt írnék neked, szeretném tudni, hogy mennyibe fog kerülni a könyv, mert az azért vszeg befolyásolja, hogy mennyit fogok venni belőle :) Gondolom, nem csak én vagyok így ezzel.

karbalán Creative Commons License 2006.11.21 0 0 3476
Viszont titkos reményünk, hogy felvarázsolhatjuk a toplistára

Az attól függ, hogy a toplista valóban az eladott példányszámot, vagy a kiadó/forgalmazó által fizetett támogatás összegét tükrözi-e valójában...
Előzmény: +Majmunka+ (3471)
karbalán Creative Commons License 2006.11.21 0 0 3475
Nem csak aláírást, hanem aláírt fényképeket kellene kicsikarni, amelyeken Gilderoy Lockharttal látható.
Előzmény: Enelen (3468)
karbalán Creative Commons License 2006.11.21 0 0 3474
Nem számít, hogy neked mi a jó, egy emberhez nem fog alkalmazkodni a többség. :-P :-D :-D.
Előzmény: Enahma (3470)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.21 0 0 3473

ha éppen nem vágunk disznót, ott leszek (és 2 pld min, de még gondolkodom), de eszkiesszel még egyeztetek az ügyben, legfeljebb az enyémeket elhozza ő.

a héten kiderül a malacérkezés időpontja, remélem, nem akkor lesz :(

Előzmény: +Majmunka+ (3471)
Lilyanjudyth Creative Commons License 2006.11.21 0 0 3472

áááááááááááááá... naná, hogy 9-ére szervezzük az I. hivatalos országos ARF talit tothemmel...

Igaz mi délután háromkor kezdünk. :) Amúgy egy sacc időpontot lehetne tudni, hogy meddig lenne? Mert asszem innét is jönnek egy páran az ARF-re, pülü Chaos adminka. :D Chaos keress majd meg!!

+Majmunka+ Creative Commons License 2006.11.21 0 0 3471

Kedves pacsirta69,

köszi. hogy szólsz, megmondom őszintén, nem jutott eszünkbe. De a könyvesboltnak nem volt kifogása, úgy tűnik, mert már meg is kaptam a visszajelzést, hogy az Alexandrában lesz a találkozó (Nyugati tér).

Nem sok választási lehetőségünk van, a könyv 28-án jelenik meg, ehhez képest a 2-a túl korán lenne. Viszont titkos reményünk, hogy felvarázsolhatjuk a toplistára, és ha ez sikerülne, akkor időben még belefér a karácsony előtti őrületbe. Amúgy 9-e az ezüstvasárnap előtti szombat, ahogy az embereket ismerem, gyásznap ide vagy oda, MINDEN bolt tele lesz. (És sokan szóltak, hogy munka és egyéb ügyek miatt szombat lenne jó nekik)

Enelen: írj egy e-mailt :)

Majmunka

Előzmény: pacsirta69 (3469)
Enahma Creative Commons License 2006.11.21 0 0 3470
Nem tudom, hogy a nemzeti gyásznap kit mennyire befolyásol, de egyelőre nekem ez az időpont a jó...
Előzmény: pacsirta69 (3469)
pacsirta69 Creative Commons License 2006.11.21 0 0 3469
Csak nagyon halkan jegyezném meg, mert egyáltalán nem biztos, hogy ez bármit is befolyásolna, de aznap nemzeti gyásznap van (Puskás Ferenc temetése). Nagy tömegre lehet számítani, egész napos vonulászás Népstadion- Bazilika vonalán. Ha még nem késő, lehet hogy időpontot kéne változatni..
Enelen Creative Commons License 2006.11.21 0 0 3468
Neeeeem! :,( Muszáj volt pont arra az egy hétvégére, amikor *kötelezően* haza kell mennem orvoshoz??! :,(

Fenébe... Ez Enahma átka, amiért azt mondtam, h mindenképpen kicsikarok belőle egy aláírást... Sötét boszorka ez, én megmondtam nektek, bármit is hirdessen magáról :(

Na mindegy, majd néhány nap múlva beballagok, és veszek egy firkálatlant :(
+Majmunka+ Creative Commons License 2006.11.21 0 0 3467

Kedveseim, közeleg az IDŐ :) Még nincs biztos helyszín, és az időpont is változhat, de úgy néz ki, hogy a CSODAIDŐK-találkozó, ahol megvehetjük és dedikáltathatjuk Enahma könyvét, december 9-én (szombaton), délelőtt 11-kor lesz, vagy a Nyugati téri Alexandra könyváruházban, vagy az Astoriánál a Libri könyvpalotában.

Azok, akik szeretnének jönni, írjanak nekem egy e-mailt, hogy hányan jönnének és hány példányt szeretnének venni. A címem: majmunka kukac tvn pont hu

Van néhány fontos dolog.

1. A találkozó félig-meddig zártkörű, mert a szerző személye kicsit része a marketingnek, de ez nem jelenti azt, hogy ne hívhatnál magaddal bárkit.

2. Ami a példányszámot illeti: fontos, hogy tudjuk, ki mennyit szeretne, mert

a) annyit kell a boltba rendelni, hogy mindenkinek jusson

b) nem szeretném, ha beégetnénk Enahmát azzal, hogy a megrendelt példányok ott maradnak

Tehát gondolja meg mindenki, mennyit kér.

3. Ha valakinek nem lesz jó az időpont, de nagyon szeretne dedikált példányt, írjon nekem, megpróbálunk tenni valamit :)

Majmunka

Eveliny Creative Commons License 2006.11.19 0 0 3466
oké köszi!Enahma jók a listák megnéztem őket:)
Lilyanjudyth Creative Commons License 2006.11.19 0 0 3465
Fent van az Új világ 5. része az alanrickmanfan.hu -n!
Enahma Creative Commons License 2006.11.19 0 0 3464
Hadd mondjam itt nagy örömmel, hogy Mena ma reggelre virradóra átküldte nekem az oldalán található fanficek listáját úgy, hogy csak bele kell illesztenem a sajátomba (copy-paste módon) - így néhány órát megspórolt számomra.
Ezért Menát egy hatalmas, virtuális puszi illeti meg, és már ma du. be fognak ezek is kerülni a listákba.

Ha valaki ilyen módon akar segíteni, megteheti: egy word docot kell létrehoznia, azon belül egy táblázatot öt oszloppal, és elhelyeznie benne azokat az adatokat, miket nálam is lát.

Ezek az oldalak vannak nálam feldolgozásra előjegyezve, ha valaki segíteni szeretne:
http://gportal.hu/portal/iepp/
http://www.darkarts.hu/fanfic.htm
www.solena.gportal.hu
www.luthienlovemagic.gportal.hu
www.fanfiction.hu
http://fanfiction.uw.hu/

Ha tudtok más oldalt, szeretettel várom őket.
Ha tudtok kiegészítést a listámhoz, azt is szeretettel várom.
Bármit. :-)
Előzmény: lillia_hun (3463)
lillia_hun Creative Commons License 2006.11.19 0 0 3463

A keresett továbbírás megtalálható Mena oldalán. My Girl írta, az oldalon 26 rész van fenn. (Nem tudom, ennyi-e az összes)

Link: mena.gportal.hu (Copy-Paste, nincs kedvem linket beszúrni :P)

Eta, ha jól láttam, ezt az oldalt még nem dolgoztad fel a továbbírás-listádban. Több olyan mű szerepel rajta, ami még hiányzik onnan, pl. Mena írásai, Dracy - Sötétségre ébredve stb.

Előzmény: Eveliny (3460)
Enahma Creative Commons License 2006.11.18 0 0 3462
Valamiért nem szúrta be a linket a dög, szóval az oldalam:
http://enahma.hu
Enahma Creative Commons License 2006.11.18 0 0 3461
Sajnos a ficről nem tudok közelebbit, de előző hozzászólásomban pont azt emlegettem, hogy az oldalamon () készítettem egy linkgyűjtemény továbbírásokhoz. Nézd meg, és onnan majd eljuthatsz különböző fanfic archívumokba, és eldöntheted, melyik tetszik.

E.
Előzmény: Eveliny (3460)
Eveliny Creative Commons License 2006.11.18 0 0 3460

nem tudja vki. hol lehet elolvasni a Szeretni, hol csak nekünk nem szabad c. ficet?Meg volt a merin meg a draci&mione oldalon is de egyikse érhető már el...

Tudna vki. egy olyan hpfanfices oldalt ajánlani mint amilyen a meri volt?Sokat segítenétek..Köszi!

Enahma Creative Commons License 2006.11.18 0 0 3459
Na, megint frissítettem a nyomorult továbbírás-listát.
Most pár napig nem fog menni...
Ha valaki be akar szállni, töltse le a Letöltések menüből a listákat, adja hozzá, amit kihagytam, és az átírt verziót küldje el nekem. Vagy csak simán küldhet egy táblázatba szedett listát a kihagyottakról.
Jó böngészést.

Eta
tarkla Creative Commons License 2006.11.18 0 0 3458

Harry Potter és a Béke Pokla

http://dracillia.nfc.hu/index.php

Előzmény: tarkla (3457)
tarkla Creative Commons License 2006.11.18 0 0 3457

Fent van Dracillia: Harry Potter és a Lélekhurcolók folytatásának első fejezete!

pulipinty Creative Commons License 2006.11.17 0 0 3456

Köszi, de továbbra is a 'lap nem jeleníthető meg' felíratot közli. Nem tudom mi okozhatja ezt.

Puszi.

Előzmény: Törölt nick (3455)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.17 0 0 3455

Szia

Nem tudom, miért nem jön be az oldal, nekem nincs semmi bajom vele.

http://owl.tauri.org/stories.php?sid=4377. Próbáld meg most, hátha most bejön.

Jó olvasást.

Előzmény: pulipinty (3454)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!