Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.03.30 0 0 1290
Afapk, ugye? mi mar reg osszevesztunk, ez mar nem is szamit, igy van. :)
Előzmény: Törölt nick (1285)
Ferk Zoli Creative Commons License 2009.03.30 0 0 1289
Igen valóban sok érdekes dolgot meg hasznos infot lehet olvasni ha visszanézem a fórumot, csak gondoltam akik ott vannak lehet hogy tudnak konkrétabb dolgokat is mondani. Minden segítség ötlet és hozzászólás hasznos lehet és jól jöhet. :)
Előzmény: Törölt nick (1282)
areacode212 Creative Commons License 2009.03.29 0 0 1288
Sajna nem jott at....

Z:)
Előzmény: atitika (1287)
atitika Creative Commons License 2009.03.28 0 0 1287

Tisztelt Fórumozó!!

Postaládájába LEVELE ÉRKEZETT!!

Kérem, szíveskedjen megtekinteni! Köszönöm.
Előzmény: areacode212 (1176)
areacode212 Creative Commons License 2009.03.28 0 0 1286
hello Dude!

figyi en vagom, hogy itt vagy 3-4-5-6-7 eve, de ez oszinten szolva "keves" ahhoz, hogy bele reflektalj emberek eletebe akik itt elnek 20-on 30-on 40-en eve....Ok, jobban vagod a temat, ahhoz kepest aki, most epen otthon van, DE ne hidd azt, hogy kiraly vagy...!!! Amit ma igaznak hiszel az lehet, hogy holnap nem lesz az...De amit tegnap, tutira annak "hittel" az ma mar nem lesz az....Na mindegy....Ez egy hosszu story! Nem is mennek bele...

Sok sikert!

Előzmény: Törölt nick (1285)
areacode212 Creative Commons License 2009.03.27 0 0 1283
meg ajanom meg az USA-vizum topikot is !

Sok sikert

Előzmény: Ferk Zoli (1279)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.27 0 0 1282
HA ITT VISSZAOLVASOL PAR HETET KAPHATSZ OTLETET ARRA HOL LAKJ,MIT DOLGOZZ STB
Előzmény: Ferk Zoli (1279)
Ferk Zoli Creative Commons License 2009.03.26 0 0 1281
Lacee78 neked is sok sikert, remélem összejön minden!! Egyszer majd tuti összefutunk de természetesen ott :D aztán majd elmegyünk koccintani valami New York-i kocsmába erre :D
Lacee78 Creative Commons License 2009.03.25 0 0 1280
Sziasztok. Hát Ferke én is hasonló cipőbe járok mint te. Én is megtennék sok mindent , hogy ott éljek kint, és nekem is New York a mindenem, igaz én még nem voltam kint sose. A gyermekkori legjobb barátom ( ma is a legjobb barátom ) júliusba megy ki Miamiba és ha sikerül intéz nekem helyet remélem sikerül neki és akkor bye bye. Onnan ha sikerül én tovább szeretnék menni New Yorkba, de most kezdtem egy iskolát ezt még el szeretném végezni mielőtt kimennék. Sok sikert neked.
Ferk Zoli Creative Commons License 2009.03.24 0 0 1279

Sziasztok!

20 éves Pécsi fiatalember vagyok, dolgozom és egyetemista vagyok. Én is azok közé az emberek közé tartozom akik odavannak Amerikáért. Személy szerint amióta az eszemet tudom oda szeretnék menni élni, lakni, dolgozni stb. Életemben egyszer már volt szerencsém eljutni San Francisco-ba de ettől eltekintve a legnagyobb vágyam mégsem ez. Megszállott rajongója vagyok New York City-nek, és bármit hajandó lennék megtenni, hogy oda mehessek. Munka és minden egyéb terén nyitott vagyok bármire. Véletlenül találtam rá erre a fórumra és átböngésztem keresztül kasul az egészet. Örülök, hogy ott is élnek ilyen klassz emberek, és szeretnék aktív tagja lenni a beszélgetésnek. Legalább minél több dolgot hallok onnan. Üdv mindenkinek :)

Ramon Salazar Creative Commons License 2009.03.24 0 0 1278
Imadom, amikor valaki igy osztja az eszt. En mar tobbszor vettem jegyet a Madison Square Garden-be es a Staples Center-be a www.razorgator.com oldalon keresztul.

Es lass csodat, a holnapi Knicks meccsre is van meg egy halom jegy 14$-tol 750$-ig.

Szoval nem kell ez a bullshit, MUHHHAHA :)))))
Előzmény: Törölt nick (1274)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.23 0 0 1277
Megtehetnek ezt a Broadway eloadasokon is, ugyancsak New Yorkban, es nem teszik. Megrendelem az interneten a jegyet, es atveszem a penztarban New Yorkban. Aszondod, a sportesemenyeken nem becsuletesek a penztarosok? Szinhazban meg igazolvanyt se kell mutatni, csak nevet mondani.
Előzmény: Törölt nick (1276)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.19 0 0 1275
Akkor marad az elso otletem, a kasszaban atvenni az elore megrendelt jegyeket, nevre szolo boritekban  - szinhazban siman megy igy, szerintem kosarmeccsen is kene.
Előzmény: Törölt nick (1274)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.18 0 0 1273
Nem tudok tanacsot adni, de nincs olyan opcio, hogy a kasszaban kapod meg az elore kifizetett jegyeket? Azt se tudom, mi az a Knicks (en hibam, tudom), de nem broadway show-nak tunik :) igy miert ne lehetne a meccs elott is kapni. Ennek gugliznek utana, hogy mi errol a tapasztalat.
Előzmény: P.Peti (1272)
P.Peti Creative Commons License 2009.03.17 0 0 1272
Sziasztok!
Szeretnék egy szivességet kérni, bármely kinnt élő honfitársamtól.
Április első felében New York-ban leszek, és szeretnénk megnézni egy Knicks meccset. Neten már foglalás előtt állok a jegyekkel, viszont egy kinti cimet kell megadni a szállitáshoz. Tudna ebben valaki segiteni, hogy átveszi a megrendelt jegyeket? vagy ha tudtok tanácsot adni, hogy mennyire érdemes egyáltalán előre megvenni, meccs napján kapható-e még jegy?
Előre is köszönöm!
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.13 0 0 1269
hallgass areacode 212-re es olvass itt vissza tobb hetet meg az usa es az usa munka(nem kamu) topic-okban . tehat 3 topic-kot kell visszaolvasnod tobb hetre visszamenoleg . eleg vilagosan irtam ?
Előzmény: lolman19 (1266)
areacode212 Creative Commons License 2009.03.13 0 0 1268
"...ez nem úgy működik hogy gondolok egyet kimegyek NY-ba, keresek egy kis pénzt és hazajövök..."

Nagyon sokan igy tettek.... :)

Az elmult honapokban masok es szemelyesen is eleg sokat irtunk a temarol ebben meg az USA-vizum forumba. Csekkold le mindkettot!

Sok sikert!

Előzmény: lolman19 (1266)
lolman19 Creative Commons License 2009.03.13 0 0 1266
Ja igen és elnézést ha lerágott csontot írtam :)
lolman19 Creative Commons License 2009.03.13 0 0 1265
Kedves kint élő magyarok/fórumozók!
A segítségeteket szeretném kérni, legalábbis tanácsotokat! Én egy 19 éves srác vagyok. Érettségivel rendelkezem. Eléggé fejlett az angol nyelvtudásom. Szeretnék letenni az elkövetkezendő pár hónapban (lényeg hogy mihamarabb) egy angol nyelvvizsgát. Régi álmom hogy Amerikába eljussak és dolgozhassak ott ameddig lehet. Régóta foglalkoztat New York. Van benne valami ami nem hagy nyugodni, van valami varázsa, de szerintem Ti akik ott éltek (már aki ott él) azok értitek miről beszélek. Letelepedni nem szeretnék, azt nem is tudnék. Csupán szeretnék kimenni és vállalni egy munkát addig amíg csak lehet. Bármilyen munka megtenné. Félreértés ne essék nem konkrét állásajánlatot várnék (de ha esetleg van szívesen fogadom) csupán ötletet vagy segítséget szeretnék kapni hogy kihez/mihez érdemes fordulnom, mit bánok meg, mik az esélyeim ha kint vagyok/vagy jelenleg. Nagyon kitartó vagyok, erős az állóképességem, megbízható vagyok, nyitott vagyok sok mindenre. Tudom hogy van bennem némi naivitás de tisztában vagyok vele hogy ez nem úgy működik hogy gondolok egyet kimegyek NY-ba, keresek egy kis pénzt és hazajövök. Tudom hogy ez ennél jóval bonyolultabb. De mindent képes lennék megtenni hogy kimehessek dolgozni. Majdnem az egész fórumot végig is olvastam már emiatt. Tudom hogy sok a negatívum de én a pozitívumok miatt mennék. Hiszek benne ha valamit igazán akarok akkor el tudok érni. Valaki aki kint él/élt ha tud írjon véleményt az irományomról és arról hogy mik lennének az esélyeim. Minden munka érdekel.
Az e-mail címem: lolman18@freemail.hu
Őszinte köszönettel: Norman

Ui: az időeltolodás miatt direkt ilyenkor írtam ;-)
iroman Creative Commons License 2009.03.12 0 0 1264
http://comrade.uw.hu/menu_oldalak/letoltesek/letoltesek.html

Itt keress rá a Geyer névre, és letöltheted a keresett nótát.
Előzmény: Törölt nick (1263)
mr xx Creative Commons License 2009.03.11 0 0 1262

vizum????

v

lámlám a cuculizmus hatása még él. elképesztö

(bocs, whiteagel.nl)

iroman Creative Commons License 2009.03.11 0 0 1261
http://www.mult-kor.hu/cikk.php?id=10025

Geyer Flóriánról.
iroman Creative Commons License 2009.03.11 0 0 1260
Geyer Flórián dala.

http://www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/23311/best-of-communism/geyer-florian-dala-zeneszoveg.html

"A földnek kérges népe mi vagyunk, sej, haj, hahó!
Nyakunkra ülni többé nem hagyunk, sej, haj, hahó. "
Előzmény: Törölt nick (1256)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.09 0 0 1259
akkor valamelyik modern magyar zenekar dala ez.ezen a vonalon nyomozz tovabb.van itt a torzsasztal ahol tuti van jelenkori magyar zenekarok dalaival foglalkozo topic.sok sikert es erdekelne a nyomozas eredmenye
Előzmény: Törölt nick (1258)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.08 0 0 1257
erdekes hogy sose hallottam errol.en 45-ben szulettem,te sokkal elobb ?
Előzmény: Törölt nick (1256)
areacode212 Creative Commons License 2009.03.08 0 0 1255
1240-1241-1242 hozzaszolas
Előzmény: tocsa5 (1246)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.08 0 0 1254
nem
Előzmény: BernadettL (1253)
BernadettL Creative Commons License 2009.03.08 0 0 1253
Sziasztok! Csak szeretném megtudni,ismer e valaki az USA-ban Biricz-et (Biricz Gusztáv)
Illetve Luskai nevűt.
levelet írjon nekem aki tud infot: bernadetti87@citromail.hu
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.07 0 0 1252
en vettem a faradtsagot es masoltam ide a hirdetest hogy egy kerdezonek segitsek.kerdesedre azt tudom valaszolni hogy nem tudom a valaszt.azt is leirtam hogy tudjatok percenkent par froncsieert hivni amerikat.jo lenne ha ti kerdeznetek a telefonszamon es nem tolem varnatok hogy ujabb es ujabb kerdeseket kozvetitsek oda es aztan a valaszt ide irjam. bonyolitsatok a tovabbiakat telefonon veluk . jo lesz igy ? remelem ertheto es megbocsathato nekem hogy nem kivanok telefonos kozvetito irodat nyitni ezen topic es usa cegek kozott,hiszen tucatnyi kerdes vetodhet meg fel az altalad leirtakon kivul orabertol kezdve stb stb
Előzmény: Moszi79 (1249)
kohessvajc Creative Commons License 2009.03.06 0 0 1251

Kedves Whitangel !!!

Ezt a kèrdèst viccnek szàntad ? Autoval NY-bol Floridàba ès kell- e hozzà vizum meg utlevèl ??  Kèpzeld el hogy autozol a Highway-n ès minden àllamhatàron utlevèl ès vizumellenörzès !!! Ez mèg viccnek is rossz !!!   Amerika az nem Uzbegisztàn !!! 

Előzmény: whiteangel.nl (1245)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!