Szerintem nincs olyan, hogy legjobb társkereső. Valakinek ez jön be valakinek az. Ezért kell több oldalt is kipróbálni. Nekem pl. a yourdate.hu -jött be, ezért én azt ajánlottam. :)
lehet ezt ragozni ezer szögből, de mint tudjuk nincs új a nap alatt, ebben a műfajban sem, vagyis a sok kamu, bomba pasikkal és bomba nőkkel agyonreklámozott társkeresők valójában pénzlehúzó oldalak. fizees mindenért , és 90% kamu profilok mindenhol.
én csajok és pasik jó lenne ha nem lenne full fizetős mindenért mert ott látszik, h kb valós emberek vannak, meg az új nextmeet, ez is ok, igaz még csak pár ezer ember van, de az legalább mind valódi szerintem, az a való világ.
Visszaolvastam a topikot a be2-vel kapcsolatban :(
A következő a helyzet, a tesóm regizet az oldalra, nézet pár hirdetést, aztán kérte emailben hogy töröljék az accountját, aztán nem kapott több emailt hogy látogatják az accountját és felis lépet belépésel és blockban volt, szóval letudta hogy törölve lett, és ma jött egy angol nyelvű levél hogy tartozik 152 euroval a május-április hónapra.
Ez van a számlára írva :(
Our client's Basic Claim (Value of the property for collection charges) 71.99 Eur Our client's Dunning costs, to date 10.38Eur Debt Collection Charges valami furcsa kód 58.50 Eur És még1 hasonló írás 11.70Eur
Te jó ég, felregiz még ingyenes lemondja, emailben nem is tud belépni, és jön egy 152 euros számla.
Nem tudom melyik a legjobb, de lovebox vacak. Előfizetés nélkül a világon semmit nem tudsz csinálni nézelődésen kívül, de például ahhoz, hogy lásd, egy adott profil aktív-e még, vagy hogy a leveledre válaszolni tudjanak már extra előfizetés kell. Szerintem ugyanaz a gárda naplózik ott évek óta, néha vannak újak, de azok hamar le is lépnek. Hülyén van egyébként összerakva az egész, ha például valaki letilt, továbbra is látogathatja a profilod, neked viszont erre nincs lehetőséget, így nem tudod letiltani sem, szóval olyan egyoldalú, zaklathat ameddig csak akar. Az email értesítések vagy jönnek, vagy nem. A regisztrációs email cím pedig tele lesz spammel.
Nagyon jó kis összefoglaló! Nagyrészt fizetős oldalakat írtál, de örülök, hogy megemlítetted a www.partkeresek.hu ingyenes oldat is. Innen is két emberrel találkoztam és a randivonal által is összejött 2 randi. Szóval fizetek is meg nem is ;) Már csak egy jó társ kéne.... de mindig van valami bukkanó :)
Megbántam, hogy regisztráltam, és előfizettem. Kamu oldal, 50 embernek írtam, abból egy se írt vissza. Vajon létezik az ilyen ?
Illetve, a keresés is fura nekem, mert mindig azokat az embereket listázza, csak más sorrendbe, holott az oldal szerint naponta átlagosan 100 új Tag regisztrál.
Nem lehet tudni mennyi olvasatlan levelek vannak, sem azt, hogy mikor volt online utoljára.
Valós tagoknak tűnnek az adatlapok alapján, de sajnos itt is ami számomra fontos, az utolsó online időpont hiányzik, így nem tudni milyen aktív valójában az oldal.
Valamint sajnos elég távoli helyekről listáz megfelelő embereket az oldal, ha pontosítok a keressen, akkor sajnos csak idősebb korosztályt listáz nekem.
Magam is már elég sok társkeresős oldalt bejártam az elmúlt évek alatt, és szeretném a véleményemet megosztani veletek az oldalakról, illetve 1-2-ről szeretnék véleményt, aki használja mit gondol róla, előfizessünk, vagy ne, sikerült neki beszélgetni és találkozni vagy valami pozitív dolog ?
Régebben gyorsabb volt az oldal kezelhetősége, de mostanra (lehet, hogy csak nálam) elég lassú lett. Előfizetés nélkül millió + 1 találatot ad, a keresési feltételeimnek, de nem tudok az adott személyekkel levelezni. 2* adtam esélyt magamnak az oldalnál, hogy gondolván ha vásárolok egy csomagot, tudok írni, tudok ismerkedni. Nagy csalódás ért ezután, mert akiket kinéztem magamnak, láthatóvá vált, hogy már mennyi olvasatlan levele van, és mikor volt utoljára elérhető.
Egyszóval hiába listáz több olyan embert aki érdekel, már rég nem aktív tagja az oldalnak.
Egy emberrel sikerült beszélgetni, akivel nem is alakult szinte semerre a dolog.
Nem pontozom alá az oldalt, de szerintem elegendő éves szinten 1-1 hónap előfizú, hogy körbe nézz érdemes-e itt ismerkedni.
Első randis oldal amit ismertem, és itt voltam fent a legtöbbet, ezt én nem ajánlom olyanoknak akik komoly kapcsolatot szeretnének. Tartós aktív időszakaim voltak az oldalon, mondhatni napi aktívsággal, de utóbb beláttam nincs értelme. Sajnos itt is ami kulcsfontosságú azaz előfizetés. A legnagyobb szórás ezen az oldalon volt, akikkel lehetett beszélgetni, még találkozni is sikerült 2 emberrel, de nagyon sok a kamu ember, valamit akik unalomból vannak fent, és hülyítik a másikat. Teljesen mindegy, hogy Te adod önmagad, normál kép, adatok, bemutatkozás, bölcselkedni, és "jajj, bocsika de már ismerkedek" a legtöbbet leírt mondat.
Nem lenne rossz, ha szó szerint el lehetne választani a komoly kapcsolatot kereső részt, a sexuális hiányban szenvedőktől.
Fiatalos oldal, itt is előfizetéssel lehet érvényesülni, aki itt nem ír vissza, annak vagy nem vagy szimpatikus az lehet a Te profilod, az eső hozzá írt leveled, vagy bármi ami Téged jellemez. A másik véglet, hogy már olyan sokan írtak az illetőre, hogy egyszerűen el se olvassa a 20. vagy 22. új érdeklődőt.
Szerintem itt éri meg a legjobban a 3 hónapos előfizetés. Persze nem állítom, hogy elsőre sikerül bármi is, így utóbb még avval is tudnám jellemezni, hogy időszakos az aktív "aktívsága" az oldalnak.
Sokan vannak olyanok is akik regisztrálnak, és pár nap után inkatívak lesznek.
Itt is csak előfizetés után lehet levelezni másokkal, sajnos itt már bele lehet futni olyanba, hogy ha tartósabban nem jársz fel, kapsz üzeneteket, hogy XY megnézett, és írt is, hogy szeretne ismerkedni, stb. Te egyből rohansz, és vásárolsz valami csomagot, majd várod, és várod, hogy alakuljon valami.
Sajnálom, de az esetek egy bizonyos része reklám, vagy bot, vagy "teszt felhasználó". Változott az oldal az évek alatt, most már látható 2 fontos dolog az utolsó online ideje, és a levelei száma, illetve a kereső is a megfelelő keresési feltételek mellett a valóságot listázza.
Akadnak azért valós aktív tagok, időszakosan lehet próbálkozni az oldallal.
Itt is előfizetés szükséges, hogy tudj ismerkedni, rövid bemutatkozásos, valós adatlapok, de sajnos kevés új Tag, vagy legalábbis abban az időszakban amikor keresgéltem kevés eredményt értem el. Sikerült viszont akkor azért beszélgetni.
Nem tudom, hogy ki mit gondol erről az oldalról, de szerintem nem valami "erős vonzású"
Nagy reklám oldal, olyanok is fent vannak akik nem is regisztráltak fel, és nem is tudnak róla, hogy fent vannak. Teljesen mindegy, hogy van, vagy nincs előfizud, írhatsz 10 embernek, vagy 20-nak, akad aki válaszolni fog. Elég gyakran jelez az oldal, hogy környékemen új emberek vannak, megnéztek, stb. De mindezt elenőrzni előfizetéssel tudod, akkor meg kiderül, hogy aki megnézett, az vagy 100km-l odébb lakik, vagy nem a Te eseted.
Sok szabadidő, és más oldalak társaságában használható.
Vagy a keresési feltételeim rosszak, vagy egyszerűen aki számomra megfelel ezen az oldalon nincs fent. Sokan írták jó az oldal, azért regisztráltam rá, de nekem nem nyerte el a tetszésem, talán idősebb korosztály ?
Többen írták itt, hogy jó oldal, megéri felregisztrálni rá? Nem ingyenes, (GYMS - megyéből létezik, hogy kevés tag van 30-ig ?!?) prémiumot kell venni.
Megújult, ha jól emlékszem. Olyan volt mint a twoo, és a paratlan, akkor időben amikor tagja voltam, de sajnos nme tudok róla semmit sem mondani már.
Valaki ismer még valamit ?
Általános:
Szerény véleményem szerint aki komolyabb kapcsolatot keres, az adatlap ki van töltve, hiányos, nincs kitöltve, van kép, nincs kép, mennyi olvasatlan levele van, ma már teljesen másodértékű lett, elsősorban a távolság, és az utolsó online idő állapot ami fontos.
Illetve az is megfigyeltem, hogy olvasni nem szeretnék az emberek, és a hosszas bemutatkozásokat se olvassák el már.
Sok oldalon teljesen felesleges az adatlapi kérdőívpontok, úgy is megfogod kérdezni.
Az inaktív tagok törlése vagy hibernálása nagyon nagyon hiányzik.
Írtátok a happn társkeresőt, szerintem nagyon jó, meg a yourdate.hu -t én is ajánlom. Igényes, modern, kölcsönös szimpátia után lehet csak beszélgetni. Így csak azokkal ismerkedek, akik nekem is bejönnek. Nincsenek zaklatók. Ez plusz pont nálam. :)
Először is köszöntük mindenkit, mivel még új vagyok a fórumon! Csak egy visszajelzést szeretnék írni nektek hátha valakinek tudok majd segíteni, szóval végig olvastam ezt a szép nagy topikot. Kipróbáltam szinte az összes magyar társkeresőt, az elmúlt héten. Habár mindenhol találtam ilyen vagy olyan megoldásokat, számomra az Első Találkozás társkereső oldala jött be leginkább és nem csak azért mert minden ingyenes és reklámok sincsenek. Nálam nem ez az elsődleges szempont, inkább az, hogy nagyon könnyű kezelni a és a komoly kapcsolatok kialakítását támogatja. Nem tudom létezik-e legjobb párkereső oldal, szerencsére nem találkoztam itt hamis külföldi profilokkal sem, ami más oldalakon elég sok van. Alapvetően normálisan válaszolt eddig mindenki. A másik társkereső, pedig ami még bejött az az Elisier, keresztény társkereső volt.
Szerintem nem árt több oldalt is kipróbálni. Nem vagyunk egyformák mindenkinek más a szimpatikus. Nekem a yourdate.hu vált be, ezért én azt ajánlom. :)
Szia! jól látja mindenki, igen a sok tökéletes kinéző nő, és néhány álompasi akik "jelen vannak" néhány pénzlehúzós társkeresőn....igen, azok mind kamuk, kamu profilok, ez világos. Néhány ingyenes appban pl a valóság látható, nem csak alompasik és álomnők, hanem szépek is rondák is , mert a valóság ilyen. kamu profil jól mutat igaz, de csak végeredményben a pénzedet viszi el a semmire. a valós profil lehet h kevésbé dekoratív de velük akár ismerkedni is tudsz. csajok és pasik, és az új ingyenes nextmeet, szerintem ezek jók.
Szó sincs erről, hogy ne lehetne szavad, csak veteránként hadd lehessen némi tapasztalatom, sokan miért regisztrálnak, aztán a pozitív vélemény posztolása után nem is nagyon vesznek részt a további beszélgetésben, pont ami érdekes lenne :)
Tisztában vagyok vele (lásd korábbi itteni hsz-eim), hogy az eredményesség igen szubjektív tud lenni, de valódi kapcsolat helyett nézzük csak a megtörtént randik számát, mert onnantól mindenki saját magára van utalva, hogy lesz eredményes. De ahol el sem jut az ember x hónapig-évig egyetlen randiig sem, azt óvatosan ítélheti eredménytelennek. De alapvetően érvényes a szabály, hogy érdemes tematikus társkeresőnél próbálkozni. Ha szeretsz túrázni, ott a túratárs, ha valamennyire spirituális érdeklődésű vagy/törekszel az önismeretre, ott a SpiritTárs, diplomásoknak ott az elittárs, esetleg lazább kapcsolatot keresőknek a tinder és társai. Sokat segít, ha valamennyire le tudjuk szűkíteni, kit is keresünk. De ahogy korábban is írtam, a társkeresőzés jó tükre a belső állapotunknak. Nyilván, ha valaki minden társkeresőt lehúz, ott a probléma inkább önmagában keresendő :) Azon is agyaltam, hogy azért a túlzott szűrés sem biztos, hogy jó. Sokan hallottunk olyan jó kapcsolatokról, hogy a másik nem éppen az aktuális idea megtestesítője lett. Idősebb, alacsonyabb, "csúnyácskább" lett, mint amit a társkeresőn bejelölünk, de mégis megvan a boldogság. Sosem felejtem el, hogy egy spiri társkeresőn egy (15x cm-es) hölgy 90%-ban olyan érdeklődést jelölt be, amilyennel úgy vélem rendelkeztem, de aztán hozzátette: csak 180cm felett keressenek :)
Ki tudja, milyen apró kis feltételekkel (profi társkereső szűrőrendszerán át) zárjuk el magunktól a boldogságot.
Mint frissen regisztrált tag én is szeretnék becsatlakozni a beszélgetéshez, habár nem tudom lehet-e beleszólásom az előző komment óta. Biztos itt csak annak a szava számít aki már régebb óta regisztrált.
Egy társkereső oldalt sem ismerek csak véleményeket olvasok hogy ki mit ajánl, biztos itt is meg van minden oldalnak az ellenérdekeltje.
Szerintem ha már van ilyen fórum javaslom mások is szóljanak hozzá, regisztráljatok nyugodtan és mondjátok el a véleményeteket.
Ha ezért kitiltotok mert újként ilyet írok, hát legyen.
Én is keresgélek az oldalak között, de inkább a hazaiak felé fordulok, külföldiekről itt is kevesen írtok kivéve a be2ről olvastam.
Viszont arról nem esett szó, ki miért mondja egy oldalról hogy rossz vagy jó. Csak a lehúzás megy, így az ember elgondolkozok van e bármilyen valós alapja az itt olvasottaknak.
Ahha, de ha olyan rossz tapasztalataid vannak vele, miért vagy ott már jó ideje... :)) Hagyjuk már a kamuzást...
Bocsi, de Timit meg kell védenem, +1 az Első Találkozásnak, ismerem az oldalt, hát nem rossz, az egyike a legjobb hazai társkeresőknek.
Jaj Istenem..., ezért utálom ezt a fórumot, végre van egy értelmes társkereső és végigfikázzák. A fórum témája amúgy is a legjobb társkereső, ami valljuk be nincs. Egyik sem az, de hogy is lehetne...
Szerintetek: Van legjobb nő? Van legjobb pasi? Van legjobb párkapcsolat?
Hogy melyik a legjobb társkereső? Lehet nem ezt akarjátok hallani de mindenkinek másra van szüksége, így mindenkinek más. Ki csak beszélgetni akar, ki csak flörtölni, valaki szex kapcsolatot keres és valaki komolyat.
Az én számomra a tárkeresés, a komoly kapcsolat kialakítását jelenti, az ilyen jellegű oldalak közül az Első Találkozás párkeresőt tudom ajánlani, több itteni fórumlakó is ezen az oldalon talált párt. Pozitívak a vélemények, kivéve a konkurenciát persze. :)) Nem célom senkit sem reklámozni, nem biztos hogy mindenkinek bejön, mert viszonylag nehéz bejutni és elég erős a moderálási rendszere, a komoly kapcsolatok támogatása lévén. Cserében FULL INGYENES és igényesen kialakított felületei vannak. A másik oldal amivel még jó tapasztalatom volt az a Meltin társkereső, nem is tudom az üzemel-e még. Az előbbi a frissebb.
Amúgy érdemes több oldalra is regelni, de amit ajánlok ne nagyon fizessetek elő, mert vannak olyan oldalak is akik a megújuló előfizetéssel már sok embert leszedtek a tudta nélkül. A fizetősökkel csak nagyon óvatosan. részletekért lásd lejjebb legjobbtárskereső oldalak (amit mindenhol reklámoznak) és társai....
Az a baj, hogy a happn-ön - nálam legalábbis - csak a havi előfizetés működik (ill. működne, ha azt választanám). A meghívásos credit gyűjtés nem működik, a 10-es credit váráslás pedig köddé vált.
Egyébként szó szerint a bőség zavara van az ilyen társkeresős app-ok / weboldalak területén. Komolyan mondom, az a csoda, hogy az emberek egyáltalán rá tudnak találni a másikra. Pl. lehet, hogy a nagy Őt hónapok óta "kergetem", csak mindig le vagyok maradva egy "lépéssel", mert mire én rátalálok arra a társkeresőre amit ő használ, addigra ő már lép a következőre :-)
Ez a nextmeet egyébként miben is más, mint a happn? És miért kell itt autóval regisztrálni?? Szubj. vélemény: autóban mondjuk egyébként sem azzal kéne foglalkozni, hogy társat keressek (értsd: nyomkodjam a telefont). Enélkül is van elég hülye az utakon ...
Nekem működött a happen nemrég még, csak ott is ha nem fizetsz , semmit sem tudsz csinálni kb! Így maradt a csajok és pasik, de itt is full fizetős minden, meg ami most legújabb a nextmeet, ami szerintem tök jó ötletre épül, meg ez legalább full ingyenes!
Egy ideje nem tudok credit-et venni, valamint nemrég küldtem meghívót az egyik cimborámnak. Azért sem kaptam semmit (pedig régebben azért is járt 10 credit).
Én a yourdate társkeresőt ajánlom. Kölcsönös szimpátia után indul az ismerkedés, így nincsenek zaklató levelek csak olyanokkal beszélek, akik nekem is tetszenek. :)
Ha egy hosszútávú-harmonikus kapcsolatra vágysz, akkor a b)-t javaslom.
Nem könnyű, sőt nehezebb, mint sok pénzt keresni...
Valójában ez az igazi-társkeresés egy paradoxon... Ha már elég felkészült vagy, úgyis tudod akivel kell, majd találkozol.
Persze csodák néha vannak és ezek a társkeresőn is megtörténhetnek, bár ha ismernénk a valós siker% adatokat, biztos meglepődnénk...
Persze szórakozhatsz is, ki is élheted magad. Ahhoz nem árt az a), és egy jó kaland lehet az életben.
Van még egy érdekes aspektusa még a társkeresősdinek, elég jó önismereti teszt. Csak figyeld meg magad, mit vált ki belőled, ha válaszra sem méltatnak, ha elutasítanak, ha tetszel valakinek, ha valaki igent mond egy randira, ha valaki nem jön el a randira, ha törlöd magad, ha újraregisztrálsz egy másikra, stb.... Ha elég tudatos vagy, észreveszel egy mintát a nagy hullámzásban, és levonhatsz pár következtetést. Ha érzelmileg rottyon leszel tőle, irány a b) pont :) Ha élvezed, stabil maradsz, akkor valószínű társkereső nélkül is megtaláljátok egymást a társaddal :)
a) genetikailag vagy gazdaságilag előnyös helyzetben van (értsd helyes és/vagy pénzes)
b) rendben van önmagával, már közel áll az igazi férfihez, igazi nőhöz, nem élete megoldásaként-boldogsága zálogaként van fenn a társkeresőn.
Szerintem inkább a pénz játszik. Hiába nézel ki jól, ha még pl 30 évesen szülőkkel laksz, akkor bukó az egész. Ha egy csaj kicsit is jobban néz ki, akkor már magasak az elvárásaik.