III. -as kombi Golf küszöb cserébe vagyok és az van, hogy a C-B oszlop közt teljesen jó a küszöb felfekvése, alul is és felül is sikerült megpontozni, viszont a B oszloptól előre felé az A oszlopig alul nem tudom meghegeszteni mert a küszöb alsó pereme nincs egy vonalban a fenéklemez peremével. Nem futnak együtt. Olyan mintha följebb lenne nyomva a fenék lemez. Le lehet rángatni 1 centit kb? Ha igen, akkor mivel? Fentről az utastérből nyilván nem lehet lejjebb kalapálni mert külön van a taposó és a fenék lemez. Az is lehet hogy karambolos a kocsi. Ötleteket várnék, előre is köszi.
Szerintem Warnyún 1K festék van gyárilag, szóval azt vegyél és akkor csak a higító lehet kérdéses. Az meg annyi, hogy ne szaladjon meg de elég sűrű is legyen. Általában nem nagyon több 10%-nál. Na meg nem mindegy, hogy pisztoly, mini pisztoly, esetleg airbrush?
Mindhez kicsit más viszkozitás érdemes mert más a düzniméret. És a hőmérséklet is játszik. Keverd be sűrűbbre mondjuk 5%-al és csinálj egy próbafújást egy darab lemezre. Ha túl sűrű és nem terül akkor még 1%-nyi higító. És így tovább.
Amennyi kell bele ... kérdezd meg ahol veszed a keverési arányt , úgy is ott veszed hozzá az edzőt meg a hígítót is , mert nincs olyan , hogy sima autófesték ;-P
Sziasztok! Amatőr kérdés! A sima autófestéknek mi a keverési aránya? Pl. 1 liter festékhez mennyi eszőt illetve higítót keverjek? Sima festék, egy Wartburgon akarok egy kis hibát kijavítani...
Remekül használható. Meg kell tisztítani a felületet a szennyeződésektől, zsírtalanítani kell és mehet a dip. Szerintem érdemes a flakont előtte meleg vízben felmelegíteni és az első réteget annyira ködölve fújni, hogy szinte alig legyen látható a felületen.
Igazából azért kapott lakkot mert Hammerite vel fujtam,a sima fényes ezüst és a sötétszürke kalapácslakk bizonyos arányban összekeverve nagy szemcsés metál szint ad de fénye ugye semmi.
Annó egy zsigulit is ezzel fujtunk arra Rezakril lakk ment.
Ne fújd a maszkolásig a lakkot. A régi és az új lakkréteg átmenetére (a ködös részre, de csak a ködösrészre!) fújj 1K beispritzlakkot. Ez összedolgozza a régi és az új réteget = nem kell polírozni.
Vagy ne ragaszd el vagy ne fújj el a ragasztásig. Én nem ragasztom el hanem átfogom maszkoló papírral és alá be tud szállni a festékköd, általában a legkisebb felületen fújom el pl tetőkoszorú vagy ha lehet akkor élnél.
Nagyjából ez az amit mondok! Ha még ráadásul esetleg vízbázisú festékkel csinálod mindezt akkor még nagyobb meglepetés érne. Ilyenkor meglehet próbálni hőlégfújóval rámelegíteni. De ezt nem tőlem hallottad!
A reggeli lecsapódó köd bemattította a lakkot, s voltak benne fehéres foltok is. Nem tudtam kipolírozni,ezért megfújtam újra. Muszájmunka volt. Hideg+pára rossz kombináció..
Mivel ezeket a festékeket lakkokat normál hőmérsékleti viszonyokra tervezték és gyártották ezért a tulajdonságaik is ennek megfelelőek. Extrém körülményeket csak az arra kifejlesztett lakkok festékek képesek elviselni. Persze ez nem azonnal lesz észrevehető de semmiképpen nem tud tartós minőséget garantálni ilyen körülmények között.
Mivel ezeket az alkatrészeket tudom mozgatni,így behozom a lakásba szárítani. Egy fűtetlen szobába kerülnek,majd folyamatosan melegítve vannak. Nincs gond. Van több éves igy készült munkám. Persze szeretnék ideális körülményeket teremteni.
Egy kicsit húsos az ára,duplája a Besának,de valószínűleg ki fogom próbálni.Néhány hét múlva fújok egy alfa spidert,lehet ő lesz a kísérleti nyúl.Majd meg írom mit tapasztaltam.
Közel sem egészséges ilyen körülmények között dolgozni. Kíváncsivá tesz,hogy mikorra és milyen eredményességgel szárad át a bevonat és a későbbiekben hogyan viselkedik a fényezés.