Pedig neki már 10 éve sikerült még nagyobb dögöt tenni bele, szaxi nélkül is...nekem nagyon hiányzikár jó ideje Robert akkordkipengetése halk, Reeves meg mintha ott se lenne, annyira halk a riff. Egyedül Simon van, meg dob.
* Ilyen című dal már '97-ben létezett. Robert ezt nyilatkozta róla akkoriban: "unlike anything the Cure have done before. It's not a verse-chorus-verse type of song, but more fluid."
Ha igaz a hír, miszerint RS odafigyel arra, hogy legutóbb hol és mit játszott, akkor legközelebb pont az olasz helyszíneket kell elkerülnöd, ha nem szeretnél lemaradni ezekről :D
Most már teljesen világos, hogy legközelebb egy olasz koncertre (is) kell jegyet venni. Nem tudom, hogy Robert mit gondolhat az olaszokról vagy elkapja ott valami érzés vagy mittudomén, de az utolsó 3 alkalommal olyan sötét setlisteket adtak elő, hogy csak na....
Igen, írigy vagyok, bevallom. Nagyon imádtam a pesti koncertet és igazából csak annyi hiányérzetem volt a francba, hogy a 3 közül legalább egy lehetett volna (Faith, Drowning man, Hanging garden)!!!
Az olaszok meg többszörösen is!!! Miért?? Mi lehet ennek az oka???
Tudom, hogy nagy ügyet csinálok belőle magamnak, de nagyon frusztráló ez így!!!
Setlist: Alone, Pictures of You, Closedown, A Night Like This, Lovesong, And Nothing Is Forever, Burn, A Strange Day, The Drowning Man, Push, Play For Today, A Forest, 39, From the Edge of the Deep Green Sea, A Hundred Years, Endsong. Encore 1: I Can Never Say Goodbye, Cold, At Night, Disintegration. Encore 2: Lullaby, The Walk, Friday I'm in Love, Close to Me, In Between Days, Just Like Heaven, Boys Don't Cry.