Én inkább ott látom a broblémát, hogy a kereskedés, illetve a márkaképviselet nem ad annyit magára, hogy cseréli az autót. Na ez az imidzsrombolás. Nem az, ha ezt egy újságíró meg is írja.
es ha nem egyedi hiba? Passatbol legyartottak tavaly tobb mint 700e darabot. Abbol van mondjuk 200e napfenytetos, abbol beazik mondjuk 200 darab. Az sok vagy keves?
Egyszeruen az atlagembernek semmifele ismerete nincs a tomeggyartasrol, amivel semmi gond nincs. De hogy egy autos ujsagironak se legyen, az mar problema. Plane ha idot es energiat fektet egy ilyen cikk megirasaba.
Nézd, van a Galaxy A5 (2016-os modell) ami a feleségemnek és nekem van, azt megvehetitek, működik, van benne csipsz, kecsap nélkül. Amúgy meg tessék megvenni oszt használni, most úgyse lesz tökéletes, mert az csak a Dani használhatja.
Ennél többről van szó szerintem. Pl cimborám előző Passatját is vissza kellett vinni fél évesen, mert zörgött erősen a kombi csomagtere. Azt mondták, hogy nagyon sok jön vissza egy éves kora előtt ezzel és beleépítettek egy fél tekercs kétoldalas ragasztószalagot a csomagtér különböző pontjaira...
Lehet találni több Passatot, amivel gondok vannak. Nem a világ vége, de nem is kell a szőnyeg alá söpörni. Talán az a tanulsága, hogy a COTY díj nem jelent semmit a hosszabb távú használatban.
Igazából a Passat Variant az az autó, ami bárkinek tökéletes, ha nem számolunk az erdészekkel, sarkkutatókkal és versenyzőkkel. Persze, ha jó. Mert bizony... nem mindig az. Tovább »
Megnéztem, az enyémben a "szervizkönyv"* szerint 3 évesen cserélték a fékfolyadékot.
*Valójában nincs szervizkönyv, csak digitális nyilvántartás van, amihez a tulaj nem fér hozzá, ezért A4-es papírokat nyomtatnak minden egyes szerviznél, hogy legyen valami az üffél kezében is.
A bugi az orrsugárkormány. Ahol az eset történt, ott eléggé nagy a sodrása a víznek, árad is. Gondolom lehetett 100 méterre a hídtól völgynek, amikor bazmegnemmegyabugimitörtént. Megpróbálhatta még beejteni a hídnyílásba, de elkapta a pillért.
Hosszú, de nem csavarodik. Inkább hajlik, de olyan hullámok nincsenek a Dunán. Qw-qt- ös szekurit az üveg, nem törik az olyan könnyen, a víz alatt biztos van egy 10 centis fazolin, hogy azon támadzkodjon bármi.
"Pedig Storck es a csapat sikere valojaban pont a Kedves Vezeto altal favorizalt -belterjes- urambatyam rendszer tokeletes kritikaja"
En azt nem tudom hogy ki volt az aki Dardait es Storckot behozta az oriasi belso ellenallassal szemben. Nyilvan a nagyvezir aldasat elvezte ez a dontes, mert kulonben meg sem tortent volna.
Talan Csanyi lehet az ertelmi szerzo, aki azert megis megfordult mar a versenyszferaban is, fene tudja. Dardai talan meg nem volt akkora lepes, de Storck mindenkeppen, raadasul utobbi hozta a stabjat is, arra is ra kellett bolintani.
Olvastam anno en is azt a cikket, szanalmas eredmeny volt.
En abban remenykedem hogy talan ezzel ledolnek a falak, es mar senki sem fogja elhinni a pinter meg egervari meg mezei felek hadovalasat. Ki kell kepezni egy csomo hatterembert, el kell oket kuldeni nyugatra tanulni, normalis akademai rendszer kell es persze normalis szovetsegi iranyitas, aki tudja mit csinal.
A teljes magyar szakma lett a sarokba allitva most, (Kleinheisler-t az NBIIIbol kellett behozni, Nagy Adamot meg a futsalbol mert abbahagyta a focit... Ehh.)
wtf bugi? es manual override? Vagy nem volt ido? Egyebkent az also ablakok félig víz alatt álltak, vajon TÉNYLEG vízzáróak? Mert ha nem, akkor csúnya vége lesz. Eleve kerdes, hogy egy ilyen crash csak lokális kárt okoz, vagy megcsavarhatja az egész bódét. Csúnyán néz ki, jó hosszú a ladik, a víz meg erős.
Igen, ez eleg tudathasadasos allapot. (Nem csoda, hogy Dani lubickol benne. :D
Pedig Storck es a csapat sikere valojaban pont a Kedves Vezeto altal favorizalt -belterjes- urambatyam rendszer tokeletes kritikaja. Evtizedek ota lapatoljak a lovet, nevezgetik ki a nagyobbnal nagyobb dilettans haverokat bármiféle szakmai szempont nélkül, az eredmény pedig konstans nulla. Egyszer véletlenül bekerül egy értelmes ember, és mit ad Isten, a csapat mukodni kezd. Ugy-ahogy, de a valtozas a laikusoknak is feltuno.
1-2 éve csináltattak egy utánpótlási rendszer átvilágítást valamelyik nemzetközi céggel és a hazai akadémiák, illetve egyéb intézmények gyakorlatilag értékelhetetlen eredményt mutattak európai szinten. Persze most nem találom, ami nem is meglepő, mert az is a totális pénzszórást és teljes szakmaiatlanságot mutatta.
Na jó, de vannak ezek a processzor meg chipset meg RAM és hasonló dolgok, amikhez mi nem értünk. A chipset nem különösen szeretjük, de a kecsap jut róla az eszünkbe, nem egy telefon :)