Kedvenc EP-s fagyasztásaim:
Futattsz egy programot, stop-pal leállítod. Kiírja:
Stop...
ok
Na most az ok-ra viszed a kurzort, és enter-t nyomsz, majd Continue-t, és lefagy...
Másik: graphics módban sima look parancs: szép látványos. Szöveges üzemmódban is megy, csak a csatorna számot meg kell adni.
Én egyébként mindig is az eredeti EP-s programokat szerettem. Ahol ki volt használva az EP grafikai képessége. Sajna olyan sok nem volt, de azért volt pár szép darab. Pl.: Magicball, Sorcery, Get Dexter, Batman stb. + az én játékaim. A Wriggler-re ki emlékszik? Az volt ám a játék. Ha külső joy-ról játszottad, néha örökéletet adott (így tudtam csak végigvinni).
Demókból a Scroll demo volt a legjobb szerintem, legalábbis programozásilag. A Small demóval az volt a bajom, hogy max. 4 színű üzemmódokat használt, persze ettől függetlenül szépen kihasználták a 256 színt a raszterekben. Emlékszem mekkorát néztem, mikor a 7.(?) részben 4 szólami digi zene ment, miközben scroll meg minden...
Ha belegondolok, miket lehetett volna kihozni abból a gépből... pl. játékok terén. Szerintem a C64 és az Amiga közötti minőségű gamék lehettek volna. Én egyébként egy csomó játékban belekezdtem, ha érdekel valakit, részletezhetem (hehe, nosztalgia...)
Zozo!
Nem válaszoltál a kérdéseimre.
Ja, még valami, ki tud arról a srácról, aki pl. a Swap alá a zenéket csinálta? Valami iszonyú jó zenék voltak azok! Alkot még a srác?