Ezzel én is így vagyok, csak a különbségtétel a nehéz. Hogy ki az amatőr, azt onnan tudom, hogy az amatőr nem programozni hozza a lomját, hanem érdeklődik hogyan építhet programozót, tekintve, hogy az olcsóbb mint ezer forint és attól kezdve van neki. Ha pedig hozza, akkor taxisofőr. "Catch-22" :-))
Na! Addig kínlódtam, amíg tudok VX-10-et írni. Olvasni még nem, de az írás a fontosabb, és így van 40 csatorna benne. És már azt is tudom miért nem olvas. 1 eFt/írás :-DDD
Köszi, a módszert ismerem. Magamnak csináltam is. Csak most eredeti kellene, pontosan a pipadugója és annak nyakmérete miatt. Aztán lehet, hogy műgyantából kell majd megcsinálnom. Nem szeretném.
Nincs, csak kölcsönbe van kérve.2 darab 4P jackdugóból és árnyékoltkábel darabból tudsz csinálni, csak a "bóti jackdugó házát kell körbeflexelni,csiszolni kisebb átmérő méretre, hogy ne támassza fel e rádió háza.Vagyis mélyebbre bemenjen a rádióba.
A VX-ed hány csatornás?Itt van nálam a klónozó kábelja, abból kellene átklónozni a csatikat, amelyikben több van, a másikra.Az enyém 6 csatornás, a 40-ből.