Nem bántani akarlak.. csak gondolj abba bele, hogy te mivel foglalkozol, és mellég települ más és elkezdi osztani azt amit te sok sok melóval kitaláltál, mert nincs gyári megoldás...
2 hete volt egy 508 as.. megpróbálták azt is megcsinálni magyarra ahogy te is leírtad, de igaz más volt.. el sem indult a rendszere. 2 napomba került hogy helyrerakjam... Összeraktam neki.. elment.. délután ismét telefon.. megint megpróbálták, ismét lefeküdt... Te mit csinálnál??
És a felelősséget válallod azért ha az általad feltett cucc miatt másnak összeomlik a rendszere??
Megcsinálod? Vagy bemegy a PUG ba és vesz egy másik fejegységet mondjuk sacc per k 300 e ért?? Azt ki állja??
Miért nem írod oda hogy csak saját felelősségre?
Igen, amíg nem volt rá "gyári" addig én meg fordítottam.. nem kevés munkám van benne...
már csak két rendszerem hiányzik hozzá... Tudod eddig mással foglalkoztam, amit a multik tettek tönkre,. Igaz az is elektronika... az hogy hogyan kerültem ebbe bele ez más kérdés.. Gondolj bele ebbe az oldalába is...
Miért nem írok sokmindent le hogy mit miért???
Mert ha azt mondom neked hogy reggel kb 8 kor kelt fel a párom és mondjuk átlagban éjjel 3 kor fekszem le, mert agyalok rendszereken, meg javítok.. akkor talán megérted.. Pl miért áll meg, mi ért írja át a flasht, hogyan tudom elindítani.. soroljam??
Próbálj meg a planete-citroenre felrakni egy térkép linket... azonnal tiltanak és kiraknak.. Ha majd az összes kb 600 mobil traffit átírod hogy minden adat a lehető legpontosabb legyen...Igen magamtól elvárom hogy csak és kizárólag olyat adjak ki a kezemből ami nekem megfelel.. ott meg magas a küszöb.. sorry...
Gyere el hozzám, ülj le eg kicsit és mutatok pár dolgot.. csak hogy lásd...
Én felhasználó vagyok, nem dealer, nem fűződik anyagi érdekem a rendszer ismeretéhez, nem àrulok semmit. Heti egyszer / kétszer egy óra, ami erre jut. Csak mert érdekel, mint probléma, nem mint kereseti lehetőség.
Visszagörgetve önreklámon (van ilyenem, de nincs ára még), meg semmitmondó hozzáfűzéseken kívül (lehet, talán, ha...)(e tárgyban), nem nagyon osztasz meg infót. Nem is az a célod. De ez így helyes, mert nem mindenkinek profilja az, amit te tudsz, az majd fizet érte. Ahogy én is az autószerelőnek, vagy a burkolónak. Én a telefonjaim androidját bütykölöm, soha senki nem kért semmit az infoiért, ezért én sem. Ahogy emlékszem a külföldi Peugeot fórumokon sem. Ezért van , hogy nagyraértékelem amikor építő jellegű konkrét hozzászolàsaid vannak , érthető leírásokkal. 😉
M0 rol letérve Vác felé időben jelzi a fixet lakhelyemen egy utcàban jelzi a mobil mérőhelyet de út v. utca nevet nem ír de szerintem ez nem gond , a te variàciod igen?
RNEG 2.8xxx en ez müködik, alatta nem. A firmwarefrissités az alap. Aki nem tudja megcsinálni, annak szervíz megcsinálja ahogy írtad. Univerzális megoldàsok nincsenek. Ahogy abroncs sincs.
Elég régi sw van rajta (2.07)én nem kockáztatnék...nekem 2.77 van rajta még zolysys rakta fel ,nagyon stabil ,trafi cuccot még fel raktam ,működik...magyarosítással nem kockáztatok ,érteni kell hozzá....
Azt hiszem márkaszervízben 8000 ft-ért lefrissítenek mindent SW,BSI annyit megér,ha meg tuti magyar nyelv kell ami stabil és működik beszéld le zolysys-el.
Ma reggel felkeltem ez volt az első elolvastam meg mar tottotte
m is le illetve fel a kocsira Láss csodát működik hybrideN is 3 perc alatt kész volt nagyon szépen köszönöm mindenki nevében hogy meg csináltatok nagyon szuper egy kérdésem lenne az utolsó kép hogy ki vannak iratva középre az információk az hogyan kell engedélyezni