Keresés

Részletes keresés

Lucilius Creative Commons License 2005.09.05 0 0 26683
Sziasztok!
Sokáig nem voltam gépközelben, úgyhogy most kiélem magam. :-)

1. Magyar - Málta: eredmény kitűnő, játékban a Svédek ellen viszont több kell.
2. Anonam Orosko: nem hittem a szememnek, hogy ő válogatott! :-)
3. Magyar - Svéd: szerintem nyerünk! Utolsó svéd meccsen, amelyiken kinnt voltam, 2-1-re kikaptunk (asszem a Knézy utolsó közvetítése volt), ezért megigérem, hogy erre a meccsre nem megyek ki, hátha így szerencsésebbek a fiúk.
4. A 3. hely a csoportban: Ha esetleg nem lesz meg a második (első) hely a csoportban, ezt a 3. helyett már mindenképpen meg kell őriznünk. Ez szerdán egy remélt győzelmünkkel meg is lesz, ha nem nyerünk, akkor viszont Szófiában egy kegyetlen kemény (szerintem a svéd meccsnél is nehezebb) meccsre kell számítani.
5. Mattheus: Akármi történik a hátrealévő három meccsen, jó lenne ha maradna.
elw01 Creative Commons License 2005.09.05 0 0 26682

Hello rich.mond!
Köszi a reagálást kérdésemre. Reméltem, hogy találok vkit, aki benne van egy ilyen kis hétvégi kiruccanásban :-))
Fel fogom hívni a srácot még a héten mindenféleképpen, de azért még egy két kérdésem lenne.
Pl: Rendes nagy ikarussal megyünk?
Hányan vagyunk már?
Mennyibe fog kerülni a jegy?
Meg hasonlók. Lehet, hogy egy kicsit sok így egyszerre, de ha nem tudod a válaszokat, akkor majd beszélek a sráccal.
Előre is köszi.
Hajrá magyarok!!!
kannibál Kovács Creative Commons License 2005.09.05 0 0 26681

Bocsánat, egy hiba: Vanczák Vilmos természetesen nem 26 éves, hanem 22.

 

Egy-két további dolog, ami figyelmet érdemelhet:

A magyar válogatottnak jelenleg 7 mérkőzés után 13 pontja van. Kik állnak ugyanilyen mutatókkal az európai válogatottak között? Spanyolország, Franciaország és Írország. Nekik persze lényegesen több esélyük van a továbbjutásra, mint nekünk (hiába, az ő csoportjaikban volt körbeverés, egy válogatott sem szökött meg az ellenfelektől), ám a tények ettől tények maradnak, mint ahogyan az is egyértelmű tény, hogy a szombati játéknapon csak a Luxemburg ellen 6-0 arányban diadalmaskodó portugálok arattak nálunk nagyobb arányú győzelmet (holott Andorrától a Feröer-szigetekig az összes futballtörpe pályára lépett).

 

 

 

 

 

Előzmény: kannibál Kovács (26668)
FOCUS Creative Commons License 2005.09.05 0 0 26679

Az a rossz, hogy max 28.000 néző lehet ugye az alsó karéjon. Messze a gyep a futópálya miatt.

 

Előzmény: rich.mond (26675)
nemeth b Creative Commons License 2005.09.05 0 0 26678

ááááá

milyen szívesen mennék

ha egy héttel korábban tudok a dologról akkor ok

:@

Előzmény: rich.mond (26674)
erdély Creative Commons License 2005.09.05 0 0 26677
Kinn voltam a meccsen, nekem a játékosokkal kapcsolatban a következő észrevételeim lennének:

Király Gábor: Nem volt sok védenivalója, de stabilan irányította a védelmet, biztos pontnak számított. Az egy-két kapura lövést –bár nem voltak túl veszélyesek- biztos kézzel hárította, nem pattant vissza róla a labda. Lehet rá számítani.

Bodnár László: Sokat robotolt, a kondíciójával, futó sebességgel, mennyiséggel nincs gond, az erőszakosságával sem, de rengeteg pontatlan megmozdulása volt. Egy az egyben nehezen veri meg a vetélytársát, ami inkább a technikai hiányosságnak köszönhető, mert a sebességével nincs gond. Beadásai is csak részben sikerültek. A svédek ellen sokkal pontosabbnak kell majd lennie.

Juhász Gábor: Biztos pontnak számított a védelemben, jól helyezkedett, szépen fejelte vissza a labdákat, a szögleteknél is rendszerint jól helyezkedett. Kevés passzt rontott, igaz többnyire csak a védőtársaival kombinált.  Biztos passzokkal szolgálta ki a középpályásokat, ami egy középső védőtől elég is lehet. A svédek ellen sokkal több dolga lesz, majd kiderül fel tudja-e venni a ritmust a legjobb támadókkal. Remélem, fog sikerülni.

Vanczák Vilmos: A védekezésével nem volt gond, stabilan állt a talpán. Volt viszont egy-két eladott labdája, ami egy nagy csapat ellen végezetes lehetett volna. Kissé körülményesen kezeli a labdát, érződik a magyar bajnokság hatása. A svédek ellen fontos, hogy inkább rúgja el a labdát, mint hogy odaügyetlenkedje az ellenfélnek. Kellő önbizalommal futballozva, lehet számítani rá a védekezésben.

Halmosi Péter: A védelemben -a többi védőhöz hasonlóan- biztos pont volt. Sajnos ebben a pozícióban nem tudta hozni a Debrecenben megszokott játékát. Véleményem szerint eggyel feljebb kellene játszatni, a középpálya baloldalán (a második félidőben többször próbálkozott előrelépni). Még meg kell szoknia a válogatottban játszó csapattagok játékát (pl. Gera) és nagyon hasznos tagja lehetne a válogatottnak. Belőle elsőrangú játékos válhat, -egyetlen gyengéje, hogy szinte csak bal lábbal játszik meg minden labdát. A svédek ellen –ha hozza a formáját- kulcsszereplő lehet. Ő képes váratlan megoldásokra is, amit magyar szinten meg kell becsülni.

Böőr Zoltán: Próbált meghatározó középpályás játékot nyújtani. Sokat futott, jól kezelte a labdát. Az első félidőben ő is többször hibázott, a második félidőben viszont szinte tökéletesen szervezte meg a játékot. A svédek ellen, ha bírja a tempót, hozzátehet a meccs sikerességéhez. Érzésem szerint, jelen pillanatban nem kilencven perces játékos.

Hajnal Tamás: Válogatotthoz méltó hozzáállással játszott. Az első félidőben többször belevitte a labdát a védőjébe, emellett több eladott labdája is volt. A második félidőben egy sokat hajtó, jól passzoló, jól cselező, a pályán jól látó középpályás benyomását keltette. A svédek ellen csakis a második félidőben mutatott játékkal szabad előrukkolnia. Sőt a győzelemhez, ezt is túl kell szárnyalni.

Takács Ákos: Szerintem jól játszott. Nagy kedvvel, sok helyezkedéssel, legtöbbször pontosan játszva (igaz többször alibi-passzal) bizonyította, hogy –a Fradiban gyengébb szereplése ellenére is- helye van a válogatottban. Vállalta a játékot, mindig megjátszható volt, nem bújt saját árnyéka mögé, úgy ahogy azt már jó ideje megszoktuk a magyar játékosoktól. A bomba gólja meg magától beszél. Ha térlátása és technikája fejlődik, ő egyike jövő emberének a válogatottban. Én játszatnám a svédek ellen.

Gera Zoltán: Egyértelműen a legtechnikásabb játékos a csapatban. Bár ezen a meccsen jóval maga alatt játszott, de foggal-körömmel harcolt minden labdáért, mindig elébe ment a labdának, csak sajnos ezen az estén viszonylag pontatlan volt. Gyengébb teljesítménye ellenére is a karmesteri szerepkört magára vállalta. Az első félidőbeli gyengébb csapatteljesítmény egyik oka talán az volt, hogy mindenki csak Gerában bízott, mindenki csak odagutrította neki a labdát és várt. A második félidőben mikor mindenki vállalta a saját játékát, már minden jobban ment. Sőt Gera tehermentesítése jót tett neki is. A végére már elfáradt (bár az angol ligában játszik fizikálisan még nem üti az angol középszintet), gyengébb játéka csak önmagához képest értendő, a válogatottban mindenképp szükség van rá.

Torghelle Sándor: Sokat harcolt, legtöbbször jól helyezkedett. A technikai hiányosságait erőszakosságával pótolta. Egy-két lesállást leszámítva mindig megjátszható volt, állandó veszélyt jelentett a kapura. Nem tudom ez a svédek ellen mire lesz elegendő, mert a brusztoláshoz ők is értenek. Szerintem inkább kontraakciók befejezéséhez használható. Hozzáállása példamutató, de a technikáján még sok javítani való van.

Kenesei Krisztián: Egyértelműen technikásabb Torghellenél, sőt rugó technikája is jobb. Mégis jobban beleszürkül a védők soraiba. A svédek ellen többet kell mutatnia, bár a második félidőben többször is jó labdával szolgálta ki társait, sőt ha jobban figyelnek a társak egy párszor gólhelyzetbe hozható lett volna.

Huszti Szabolcs: Motiváltan játszott, méltóan helyettesítette Böőr Zolit. Plusz színt vitt a játékba, gyors volt és vállalkozó kedvű. Ott a helye a válogatottban. A svédek ellen már nem elég a motiváltság, ennél több kell, és remélem ezt a pluszt fogja hozni.

Rajczi Péter: Rövid fellépése ellenére érződött vérbeli csatár. Jól helyezkedik jól lő, jól fejel, vállalja esetenként az egy az egy elleni küzdelmet is. Szerintem a legjobb formában lévő magyar csatár. Nagyon elgondolkoznék, hogy kezdőnek küldjem a svédek elleni meccsen.

Buzsáki Ákos: Rövid ideig volt pályán. Nem látszott, hogy kezdőválogatott. Bár messzemenő következtetéseket kár levonni, úgy néz ki ő is a jövő emberei közé tartozik.
50-50 Creative Commons License 2005.09.05 0 0 26676

Csak annyit fűznék hozzá, hogy az immár két évtizedes tradíciók alapján most 3 vereségnek kellene következnie. Tehát, ha a szerdán kikapnánk a csoport szerintem legrősebb csapatától, de a másik két meccsen egyáltalán valahol ponto/ka/t szereznénk, akkor sem beszélhetnénk összeomlásról! Szőfiában már a 70-es években is rendre vertek minket!

Az életkori összefüggésekre is jól mutattál rá, ráadásul az egyre több fiatalon kűlföldre kerülő játékos esetleg elérve az európai profi átlagszintet elvezethet oda, hogy 4-5 éven belül tényleg lehet egy közepes európai válogatottunk, amelyik a körülmények szerncsés alakulása esetén kijut valamelyik világversenyre/ lásd írek, norvégok, dánok, svájciak, stb./

Azaz a marketing, és a fiatal játékosok eladása segítheti a jövő magyar válogatottjának kialakítását! Hány horvát és svéd játékos játszik hazája bajnokságában?

Előzmény: kannibál Kovács (26668)
rich.mond Creative Commons License 2005.09.05 0 0 26675

Hehe, lehet, hogy épp előttem vettél jegyet,mert én is éppen a tájt jártam arra:))

 

Előttem egy srác állt sorba, és telefonált bőszen:"-Jössz?...Akkor nekik is kell?...Sanyiék is jönnek...?...stb/stb", végül egészen pontosan 18 db jegyet vásárolt.

 

Szerintem közel telt ház lesz.

Előzmény: The Sicilian Clan (26671)
rich.mond Creative Commons License 2005.09.05 0 0 26674

Üdv!

 

Jómagam is azzal a csapattal megyek majd, sőt,némileg még a szervezésben is részt vállalok:))

 

Ismerem a srácot, megbízható, becsületes arc.Többek között vele voltam Stockholmban is, de ő speciel megjárta San-Marinótól kezdve Lettországon át a jó ég tudja még, mit.

Javaslom, hívd fel, ő m ajd mindent elmond.

 

A túra amúgy olyan 15ezer pénz lenne (mármint a busz).

Előzmény: elw01 (26673)
elw01 Creative Commons License 2005.09.05 0 0 26673

 

Szevasztok!

 

Szombaton volta a málta elleni meccsen és a stadion falára volt akasztva egy plakát, hogy vmi túra szerveződik a bolgár meccsre. Egy telefonszám volt csak megadva, meg egy kb ár. (0670/311-8395).

Szóval írjon vki, aki már többet tud erről az egészről, mert engem és pár haveromat nagyon érdekelné.

 

 

Ui: A szombati játékkal a svédeket is megverhetjük!!!

Hajrá magyarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

The Sicilian Clan Creative Commons License 2005.09.05 0 0 26672
Nagyon jó ez a statisztikád (is). Simán beférhetne pl. az NB1.hugyra is a sok szar cikk helyett (pl. "Ancelotti a Juve trénere" stb).

Nagyon fontos lenne most a győzelem, mivel 1995 óta nem vertünk meg TÉTmeccsen nemzetközileg is jegyzett csapatot. A svédeket is akkor vertük meg utoljára, ezután 3 vereség, 1 x a mérlegünk.
Előzmény: kannibál Kovács (26668)
The Sicilian Clan Creative Commons License 2005.09.05 0 0 26671
1 órája vettem jegyet az oktogoni IBUSZ-ban.
Az ottani IBUSZ-os csóka állítása szerint 23000 db jegyet értékesítenek itthon, ebből (a számítógépes nyilvántartás szerint) 15400 fogyott el eddig. Gondolom ezen felül svédek +2500 jegy (ez mind elfogyott?)(OLD FOX?) + szponzoroknak kb 1000 jegy.
3000 Ft-os jegy kb 30 db ha van még, de nekem ott azt mondták, hogy pl az R szektorba 4000 a jegy, nem 3000 (itt vki azt írta).

Mindenki a Puskásba!!!
Urbán takarodj!!!
Tompus999 Creative Commons License 2005.09.05 0 0 26670
Tök jó, hogy ezt így összeírtad, legalább a sok Lothart mocskoló most szembesülhet a tényekkel!
Urbán meg menjen a picsába! Amikor Takács is azt nyilatkozza, hogy ô védekezô középpályás poszton szeret aa legjobban játszani, ez a fogalmatlan, alkoholista bunkó elkezdi szídni Mattheust, hogy miért nem a szélen, vonal mellett játszatja.
Előzmény: kannibál Kovács (26668)
Tompus999 Creative Commons License 2005.09.05 0 0 26669
Ja, de a Crystal egycsatáros szisztémát játszott, azaz egy csatár pedig Andy Johnson volt, aki Henry mögött második lett a góllövôlistán, bekerült az angol válogatottba. Ôt tényleg nem tudta Sanyi kiszorítani.
Előzmény: Greeneagle (26620)
kannibál Kovács Creative Commons License 2005.09.05 0 0 26668

Nézzük meg a  tényeket!

1. A mexikói VB óta ötödször fordul elő, hogy a magyar válogatott egyazon selejtezősorozatban megszakítás nélkül négy meccsen veretlen maradt.

1988-89: MO-Észak-Írország 1-0, Málta-MO 2-2, MO-Írország 0-0, MO-Málta 1-1

1990-91: Norvégia-MO 0-0, MO-Olaszország 1-1, MO-Ciprus 4-2, Ciprus-MO 0-2

1997: MO-Norvégia 1-1, MO-Svájc 1-1, MO-Azerbajdzsán 3-1, Finnország-MO 1-1

1998-99: Azerbajdzsán-MO 0-4, MO-Románia 1-1, MO-Liechtenstein 5-0, Szlovákia-MO 0-0

2004-05: Málta-MO 0-2, MO-Bulgária 1-1, Izland-MO 2-3, MO-Málta 4-0

 

Amennyiben szerdán nem kapunk ki a svédektől, akkor 1985 óta először jöhet össze az ötmeccses veretlenségi sorozat. Az tény, hogy három győzelem + egy döntetlen kombináció 1985 óta nem fordult elő. Ez akkor is siker, ha a most említett sorozatban nem voltak túl erős ellenfelek.

 

2. Amióta 1994-ben bevezették a "három pont a győzelemért" szisztémát, ebben a selejtezősorozatban léptük át először a 12 pontos határt.

1996-os EB: 8 pont

1998-as VB: 12 pont

2000-es EB: 12 pont

2002-es VB: 8 pont

2004-es EB: 11 pont

2006-os VB: 7 meccs után 13 pontunk van.

Mielőtt valaki fanyalogna, kérdezem: korábban miért nem vertük meg Liechtensteint idegenben, vagy Litvániát a kinti 6-1 után itthon?

 

3. A mexikói VB óta még soha nem sikerült megszerezni a megszerezhető pontok több mint felét. 1986 és 1992 között, illetve 1996-98-ban, a Csank korszakban sikerült 50 százalékos mérleget produkálni. Legutóbb a Gellei-csapat 6 meccs után 61 százalékos mutatóval állt, de az utolsó két meccs veresége miatt 50 százalék alá szorultak. Jelenleg 7 meccs után 13 pontunk van, ami 63 százalékos produkciót jelent. Haz a hátralévő 3 meccsen begyűjtünk két pontot, akkor 1997 óta először meglesz az ötven százalék, ha pedig hármat, akkor a mexikói Vb óta a legjobb (azaz 50 százalék fölött) pontátlaggal zárjuk a selejtezőket.

 

4. Nézze meg mindenki a Málta elleni meccs lefújásakor hogy nézett ki a csapat? (Zárójelben az olvasható, hogy hány éves a játékos.)

Király (29) - Bodnár (26), Juhász (22), Vanczák (26), Halmosi (26) - Takács (22), Buzsáky (23), Hajnal (24), Huszti (22) - Torghelle (23), Rajczi (24).

 

Ha Királyt, Halmosit és Bodnárt kivesszük, akkor egy lényegében egy "kiöregedett" U21-es csapatot találunk. Ebben a keretben a 26 éves Gera Zoli már "veteránnak" számít. Ne feledjük, hogy Vadócz, Priskin és Máté már ott toporog a küszöbön. A hiányzók némelyike - pl. Szabics, Gyepes - szintén 1980 után született. Talán még soha nem volt ilyen fiatal átlagéletkorú a keretünk!

 

5. 1997 óta rendre olyan koreográfia ellen zajlottak a selejtezők, hogy viszonylag biztatóan rajtoltunk, aztán az 5-6. meccsek táján jött az összeomlás. Most viszont a rossz rajt után kezdünk javulni. Ha szerdán nem kapunk ki, akkor már kijelenthető, hogy a szokásos összeomlás ezúttal elmaradt.

 

Hajrá Magyarország!

Matthaus! Én melletted állok!

Abcúg Urbán!

 

deszka Creative Commons License 2005.09.05 0 0 26667
Ja, azon volt Gera féllábú fejese.

Én a svéd meccset is a dózsa pályára vittem volna, full teltház jó hangulat befújt győzelem. félek, hogy a Puskásban 10-15 ezren leszünk hangulattalanul.
Előzmény: DON-1 (26665)
OLD FOX Creative Commons License 2005.09.05 0 0 26666

Hat nem hiszem hogy a bolgarok nagyon összetörnek magukat ellenunk, a Stoitskov  nyilatkozta a merközes elött ;Svedorszag 50%Ljungberg 50%Johansson /UEFA boss/ a 48 -dik percbe egy nagyon ketes kiallitast kaptak a hevesen tiltakozo

krisztust meg felkuldtek a lelatora,utana kerultek a svedek fölenybe es nyertek 3 simara .De szerintem ussuk meg a svedeket szerdan es utana gondolkozhatunk hany bundat vegyunk föl hogy kijussunk a VB-re, de  ha öket megverjuk akkor  meg is erdemelne ez a fiatal csapat a VB szereplest.

DON-1 Creative Commons License 2005.09.05 0 0 26665

Némiképp aggaszt, hogy a válogatott 2003.06.07. óta nem nyert meccset a Puskásban. Akkor a letteket vertük 3:1-re, 2 és 1/4 évvel ezelőtt.

Remélem most fog megszakadni a rossz sorozat!!!

FRANKEE Creative Commons License 2005.09.05 0 0 26664

Persze lehet, hogy hibáztam. Majd ha egyszer nagyon ráérek, akkor átnézem. (Nem mostanság lesz...) Az elvekre azért rákérdezek mégegyszer!

 

Az elözö selejtezö 10 db ötös csoportjainak ugye minden meccse számít.

A mostani csoportokból pedig az 1-3 csoportnál az utolsók (Andorra, Kazahsztán és Luxemburg) meccseit ki kell venni, a többi számit. A 4-8 csoportból alapból minden.

 

(Lehet(söt valószinü), hogy hibáztam, de lehet hogy csak másképp számolunk! En a nem lejátszott meccseket nem vettem figyelembe, tehát a mi pontszámunk pl. így adódott: (11(múltkori)+13(jelenlegi))/(8(múltkori)+7(jelenlegi))=1.60 pont.)

Előzmény: Greeneagle (26660)
Vlaszij Creative Commons License 2005.09.05 0 0 26663

Tök igaazad van

 

Éshamár.

gyertek ki az U21 es meccsére is!

Előzmény: Kcsita (26662)
Kcsita Creative Commons License 2005.09.05 0 0 26662

Uraim!

 

A meccs után vitatkozzunk, jó? Most egységesek legyünk! Verjük meg ezeket a svédeket!

 

Hajrá, Magyarok!

Rekordmeister Creative Commons License 2005.09.05 0 0 26661
Szabics egy jó ideje sérült.Ha egészséges lesz,nyilván kap majd lehetőséget.
Előzmény: EdgE (26633)
Greeneagle Creative Commons License 2005.09.05 0 0 26660

 

Sajnos asszem nem jól számoltál. Most kb. a 4. kalap közepén vagyunk, de azért legalább 3 pont kéne még a hátralevő meccsekből, hogy maradjunk, mert a finnek, meg az izraeliek sem akarnak 5. kalaposak lenni.

Előzmény: FRANKEE (26573)
syllus Creative Commons License 2005.09.05 0 0 26659

Svéd-lett 0-1

A svédek valóban elcsalták a meccset, csakhogy nem velünk b@sztak ki, hanem a lengyelekkel, ugyanis magyar-lengyel 1-2

 

A jó Gellei mesterrel azért megelőztük San marinot;)

 

Előzmény: bigacsiga2003 (26656)
Greeneagle Creative Commons License 2005.09.05 0 0 26658

 

Azt hiszem ezzel lezártad a vitát :)))

 

Azért szólok, szombaton volt alkalmam testközelből megtekinteni Sanyi sportszerű játékát, hát azért bőven van hova fejlődni. Mondjuk tény, hogy ez egy olyan meccs volt, ahol nem csinált kiállítást érő, sőt talán sárgát érő szabálytalanságot se.

Előzmény: pikdáma (26623)
verkri Creative Commons License 2005.09.05 0 0 26657
Esetleg a Svédország-Lettország pont két évvel ezelőtt? A biztos csoportelső svédek széthajtották magukat, hogy az ugyanabban az időben lejátszásra kerülő magyar-lengyel győztese legyen a csoportmásodik. :)
Előzmény: bigacsiga2003 (26656)
bigacsiga2003 Creative Commons License 2005.09.05 0 0 26656
Noja, bunda az bunda. De most vagy nagyon hulye vagyok, vagy vmit keverek, de bennem él még vmi emlék nem is az ősidőkből (kb. 5-10) éve lehetett, mikor pont a svédek játszottak vmi hihetetlen gagyi eredményt vkivel, ami PONT a legrosszabb volt számunkra... Meg nem mondom már mit és kivel, de volt ez biztos.
Előzmény: The Evil (26637)
csucsu9 Creative Commons License 2005.09.05 0 0 26655
Tőlem megkérdezték a nevemet.

Miután -én hülye- reflexből válaszoltam, megkérdeztem, minek neki az?

-"Csak statisztikát készítünk. Felőlem lehet Gipsz Jakab is."

-"Akkor legyen az!"

Pedig aznap reggel borotválkoztam...

Engem az Oktogonon viszonylag gyorsan kiszolgáltak.
Előzmény: FOCUS (26650)
syllus Creative Commons License 2005.09.05 0 0 26654
6.000 Ft-os jegyek: III-VIII., H-M szektor
5.000 Ft-os jegyek: F-G, O-N Szektor
4.000 Ft-os jegyek: C-F, O-S,I-III., VIII, IX. szektor
3.000 Ft-os jegyek: X, U, T, S, R szektor
korieander Creative Commons License 2005.09.05 0 0 26653

"lennart johansson tudtommal svéd, és nyilván nem hülye, levágná, ha bármi bunda lenne. mellesleg, a bundának még az árnyéka is visszaütne a magyar-horvát pályázatra, bár tény, hogy lehetetlen lenne ránk bizonyítani a turpisságot."

 

én még emlékszem egy "furcsa" dán-svéd x-re az eb-ről (asszem 2-2 lett és az utolsó percben egy potyagóllal egyenlítettek a svédek..) ami elég volt a két csapatnak a továbbjutáshoz..

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!