Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Azért azt nem igazán értem, hogy hogy jönnek ők Bierhoffhoz.
Boban középpályás, Coco szélsővédő. Coco még nagyon fiatal, és szerintem baromi jó játékos lesz. Persze gondolom, nem úgy érted, hogy ők játszanak még Bierhoff posztján. Egyébként ott van a Milannak José Mari, azért ő se rossz. A Milan fiatalít, hogy aztán egy új generáció lesöpörje az előzőt.
Nálunk is vannak tehetséges játékosok, csak alig-alig kapnak lehetőséget.
Gabri mostanában kezdő, de ez abszolút kényszermegoldás. Xavi csereként szokott beállni. Puyol sérült, Santamaria és Bermudo, Cuadrardo és Nano pedig még a kispadra sem férnek rá.
Ez nem lenne bay, ha olyan baromuira menne a csapatnak. És rúgják már ki Serra Ferrert!
Lehet veszekedni hogy kihez menjen Riquelme, de azt nem mi fogjuk eldönteni.
Remélem a Barcaé lesz. :)
Amúgy a Milanban Bierhoff helyére kéne egy focista, lehetőleg csatár. Coco-, Gattuso-, Boban-tól se nagyon vagyok lenyügözve. Helyettük is kéne valaki szerintem.
Lehetőleg Dél-Amerikából.
A mostani klasszisok már onnan jönnek: Aimar, Riquelme, Saviola ...
Nem, sajnos nem láttam a Lazio ellenit. Azt, hogy piszok jó a Real, arra értettem, hogy baromi eredményesek. Nekem játszhat akármilyen szépen a Real, nem fog érdekelni. Persze a jó focit én is szeretem.
Láttad a Lazio ellenit? Otthon a biró segitségével nyertek.
Idegenben:
Rúgtak egy lesgólt, olyat amilyet a Lazionak nem adtak meg. Ráadásul amikor már nyerni sem tudtak elkezdtek rugdosódni össze-vissza. Vagy 5 sárgát szedtek össze, mig a Lazio 1-et sem.
Meg a sorozatos mákgólok a bajnokin.
Mivel nincs UPC-m nem láthattam a meccset(meccseket), igy csak azt tudom, hogy Kluivert meccsek óta nem rúgott gólt. De az látom, hogy amikor van kedve játszani akkor nem csak a labdát várja góllövésre, hanem cseles, sarkazos gólpasszokat ad. Ilyenkor mindig 3-4 góllal verünk mindenkit.
Valaki nem szokta felvenni a Barca meccseket?
Olyan aki pénzért átmásolna nekem egy párat.
Kéne példaul a tegnapi, a Bilbao elleni meg még egy pár.
:))))))
Mi is szívatjuk egymást a Realos osztálytársammal, aki mellesleg a legjobb barátom, de a toledói "madrid-siker" óta nem volt alaklmam egy jót röhögni. Sajnos piszok jó a Real.
Az argentinoknak rohadtul örülnék.
Ezaz!
Forza Barca!
Ha Ronaldo is olyan jó lesz, miután felépül a sérüléséből, mint Luis Enrique, akkor az Inter szárnyalni fog...
Azt nem hiszem, hogy a spanyol bajnokság jobb lenne, mint az olasz. Körülbelül egyenlő szinten vannak. Persze, a tavalyi és az idei év egészen más, de az olasz bajnokság elején sosem mondhattad meg, hogy ki lesz a bajnok. Mindig ott van egy Juve, egy Milan, egy Lazio, egy Roma, és meglepetés is születhet. A Primera Divisonban (így írják???) (az utóbbi két évtől eltekintve) ha a bajnokság elején azt mondtad, hogy Real vagy Barca, majd' 50%-nyi esélyed volt.