Nagy kihívás. Egy teljesen ismeretlen PNA hardware a legkisebb támogatás mellett.
Legyen ez a hely az ahol összelapátoljuk az összes fellelhető információt!
Ha abba az autorun-os fájlba még érvényes elérési utat is írnál, akkor hiba nélkül indítaná a programot bekapcsoláskor. Ez benne van az első 318-asokban is (74-es sorozat).
pl:
25#"sdmmcimgviewmmce.exe"
a kereszt előtti szám a kereszt utáni összes karakter darabszáma, idézőjellel együtt.
Ebben a módszerben az a jó, hogy ha van benne kártya és autorun, akkor az indul, ha nincs, akkor a rendes menü.
Szerencsés vagy de ha netán kimúlna, javitható. Próbálkoztam az 1 gombos V350-re YF bootloadert tenni de csak a logóig jutott el, kezelő felületet már nem volt hajlandó elfogadni. Végül a fekete-narancs bootloader volt rá jó, így hát a második párduc is feléledt. Most már csak 2 AN-ba fog kelleni életet lehelni.
Az YFGo2CE.bld fájl is erre a célra szolgál, de abba pár sort (akármilyelyen hülyeséget) szoktak írni, mert akkor nem lesz üres és nem akad meg rajta a betöltés. Nekem az A-N318-nál ezzel jön elő a WinCE felület, ha éppen nem SI-t használok.
A mult héten sikerült felélesztenem egy BP V350B gépet amiről már mindenki lemondott. Először van ilyen a kezemben, ezért meg akartam ismerni mielőtt vissza adom a gazdájának. Érdekes tapasztalat (az op-rendszerből lestem ki): ha az SD gyökerében található egy üres fájl amit YSAutorun.lnk -nek hívnak, akár menet közben akár ha már bootoláskor benne van a kari, rögtön elő jön a wince felület. Persze a pmui.exe nem szereti az üres .lnk fájlt, ki is ad egy figyelmeztető szőveget de "quit" után már minden símán müxik.
Szerintem igen csak hogy nem fogja "észbe tartani" a beálitást mert a registry-je felejtős. Írtam egy kis progit erre a célra, letötlhető innen http://www.4shared.com/rar/H6r79bQo/USBsw.html Miturán kiválasztod a mass storage-t, a progi bead egy soft resetet és máris mőködnie kellene... persze csak addig amig ki nem kapcsolod a gépet.
Nekem azt írja, hogy a menqUI.exe valamilyen illegális operáció hajtott végre és ezért leáll. Se előre se hátra. Azt írták, hallottam ,hogy kéne rá ROM frissítés. Nos a baj az, hogy ne mtudom honnan szedjem le a ROM-t a másik epdig az, hogy nem tudo mfelismeretetni a géppel a cuccost :S
A fórumot végigolvasva sikerült életet lehelnem a kütyümbe ( 438), de sajnos a hárombetűs a képernyő 2/3-át foglalja csak el. Mi a teendő, hogy élvezhessem az egész kijelzőn?
Hello mindenkinek! Kéne egy kis segítség. Van egy ATD gp-318b-gps kütyü. Nos valaki letörölte a Flash mappa tartalmát ezért annyit csinál most hogy elindul de a menüben semmire sem tudok rábökni, vagyis semmit sem csinál. Gari már sajna nincs rá. Valaki tudna a mappáról egy másolatot küldeni nekem, vagy vmi olyan megoldást mondani amivel működőképessé lehetne tenni? előre is köszi
Van egy Alpha Navigo A-N438-am és olyan problémája volt, hogy először végigment a töltőcsík, utána meghalt a homokóránál, nem csinált semmit. Először felraktam ennek a tartalmát: a-n438_rom_2413NK.zip (2413NK.nb0) Írta hogy Program OS, kész is volt vele, elindult a töltőcsík és a végén megintcsak megállt. Vártam sokat nem lépett tovább. Ekkor felraktam ennek a tartalmát: an438__EN.4.3.BATT.zip Itt több file van, köztük az előző .nb0 is. Írta Program valami boot, ico, os és mindre OK-t írt a végén. Megint végigment a töltőcsík és ismét megállt. Vártam vagy 5 percet nem csinált semmit nyomtam egy resetet. Azóta be sem jön a boot képernyő sem. Mit tehetnék vele?
A betöltőkép a Data.zip illetve a Branding.zip állományokban van a felbontásnak megfelelő mappában (pl.: 320_240) loading.bmp néven. Ezt lehet lecserélni ugyanilyen méretű, 24 bit-es képre, bmp kiterjesztésben. Célszerű először az eredetiről mentést csinálni és csak azután felülírni az újjal, probléma esetére.