Keresés

Részletes keresés

lg18 Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1497
Lehet, hogy a magyar válogatottal kapcsolatban "ciki" ilyet írni, de a játékosaink tudása meghaladja mind a lettek, mind a san marinóiak szintjét. Ezután pedig csak a mentális dolgok számítanak. Itt jön a képbe a kapitány, akiben pedig bízom. A macedónok ellen is azért lett 5-ös, mert mentálisan nagyon együtt volt a csapat...

A lengyelek is, ahogy már írtam, csak egy Olisadebével jobbak, rá kell figyelni. A többi játékosuk nem, vagy csak nagyon kicsit jobb a mieinknél.
A svédektől se hiszem, hogy annyira tartanunk kéne...

Viszont van egy baj: "jajj de messze van ide Portugália"
Lehet, hogy ezt az EB-t ki kéne hagyni, aztán majd a 2006-os VB-re kijutni, az közelebb lesz, én is ott tudok lenni :)

Előzmény: Mirrmurr (1488)
Dugó Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1496
San Marino ellen felefleges számolgatni, mert a lengyelek és a svédek is megverik őket. Letteket csakugyan. Nekünk viszont meleg lehet. Itt csak egymás ellen elért jobb eredménnyel zárhatjuk a csoportot másodikként.
Itthon mindenkit meg kell verni, idegenben 1 vereség és 1 döntetlen (max 2, ha itthon mindkét vb részvevőt vertük) fér bele.

HAJRÁ MAGYAROK!

mondial Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1495
Szerintem nagyon pesszimista vagy. San Marinot oda-vissza meg kell verni, hiszen az a csapat kb a másodosztályú BKV-Előrével megegyező erősségű. A hazai meccseken, ha reálisan nézzük benne van egy vereség és egy döntetlen a két VB csapat ellen, míg a lettek ellen minimum döntetlen. Ez már 8 pont, de ha a letteket megverjük 10. Idegenben 2 vereség plussz még egy döntetlen a lettek ellen. Ez 11 vagy 9 pontocska. Most nézem, ugyanott vagyok mint te...

Szerintem nem szabadna kikiáltani a csapatot biztos továbbjutónak met úgy csak bukta lesz a vége. Hányszor de hányszor hallottuk, hogy milyen könnyű csoportba kerültünk, innen tovább kell menni, aztán jól leégtünk. Alá kéne rendelni az EB-selejtezőket a VB-re való felkészülésnek szvsz.

A svédeket 95 tavaszán vertük meg, a 96-os EB selejtezőin, tööbek közt ennek a vereségnek köszönhették, hogy nem jutottak ki Angliába. Azóta nem is játszottunk velük.

Előzmény: gamorra (1494)
gamorra Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1494
Ez szerintem inkább realitás :(((((( szóval senki se hitte volna, hog y amostani vb selejtező csoportban azért kell küzdeni, hogy nehogy utsók!!! legyünk. Én se.

Szvsz ez egy könyű csoport, de míg egy-egy erős ellenfélel szemben felszívjuk magunkat (ld. olasz meccsek), addig a névleg geyengébb ellenfelek ellen nem tudunk összpontosítani, (ld Grúzia)

Így tehát, idegenben szerintem max 1. pontot szerzünk (San Marino ellen)
Hazai pályán meg két döntetlen a Svédek meg a Lengyelek ellen, a Litvánokat meg majd meglátjuk ez a csoportbeosztástól függ, ha nagyon a végén kapjuk meg őket, akkor mivel már úgyis mindegy megvernek minket idehaza. San Marinot meg legyözzük.

Ez összesen úgy 2 gyözelem 3 döntetelen =9 pont negatív gólkülönbség, maximum.
Ezzel persze kiesünk, de ha szívvel lélekkel küzdünk am ecceken akkor nem baj, feljebb jutni ugyanis csak nagyon küzdve lehetséges.

Gam

Előzmény: kz_2 (1492)
gguszti Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1493
Ezt egy másik topicba írtam a csoportól, de bemásolom ide is:

"...legalább Svédországot vagy Lengyelországot meg kéne előznünk. Az, hogy van egy San Marino + egy Lettország, akiket oda-vissza kell verni, nem jelent semmit. Ráadásul hibázni ilyen meccseken is lehet, lásd Lichtenstein. Szóval én nem vagyok benne biztos, hogy olyan hatalmas esélyünk lenne, a lengyelek és a svédek sokkal jobbak.
És még én tartom magam optimistának, ha a válogatottról van szó... Na mind1.

Azért majd kimegyek a hazai meccsekre + legalább Lengyelországba ki kéne menni, jó móka lenne. :))"

Annyit még hozzá, hogy persze kaphattunk volna nehezebb csoportot is, de ha innen sem jutunk tovább, még nehezebb lesz megmagyarázni...

HAJRÁ MAGYAROK!!!

kz_2 Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1492
Azért nem kell ilyen pesszimistának lenni.Nehogy már a lengyelektől vagy a svédektől beszarjunk, igenis van esélyünk ebből a viszonylag könnyebb csoportból akár első helyen is továbbjutni! Nincsenek németek,angolok,franciák,spanyolok, hollandok... Van esély!
Előzmény: gamorra (1491)
gamorra Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1491
Ha negem kérdeztek, egy utolsó elötti helyet talán megcsipünk.
IVÓ Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1490
Íme a nyilatkozatok az MTI-ből:

Bozóky Imre, az MLSZ elnöke:
-----------------------------
- Kerülhettünk volna sokkal nehezebb csoportba is. A lengyelek és a svédek is világbajnoki résztvevők, ennek ellenére úgy érzem, hogy nem reménytelen a helyzetünk és versenyben lehetünk a továbbjutásért.
Gellei Imre, szövetségi kapitány:
---------------------------------
- Bármi megtörténhet. San Marino és Lettország ellen itthon és idegenben is nyerni kell, ebben az esetben végig nyílt lesz a harc a továbbjutásért. Óriási erőfeszítéseket kell tennünk, de van esélyünk az első két hely megszerzésére. A program később készül el, de én azt szeretném, ha valamelyik vb-résztvevő ellen kezdhetnénk hazai pályán.
Mezey György, a hazai edzőképzés elsőszámú irányítója:
------------------------------------------------------
- A többi csoporthoz viszonyítva a miénk tűnik a legkönnyebbnek. San Marinónak örülök, de általában is: ezekkel az ellenfelekkel szemben végig versenyben lehetünk a továbbjutásért.
Dárdai Pál, a Hertha BSC válogatott középpályása:

- Nem panaszkodhatunk, elkerültük az igazán nagycsapatokat, a franciákat, németeket, angolokat, olaszokat, spanyolokat, hollandokat, melyek ellen minimális esélyünk lett volna. Csoportellenfeleink közül itthon valamennyit legyőzhetjük, ha ez sikerül és Lengyelországban vagy Svédországban is szerzünk pontot, akkor a végén odaérhetünk az első két hely valamelyikére.
Lisztes Krisztián, a Werder Bremen válogatott középpályása:
------------------------------------------------------------
- A lehető legkönnyebb ellenfeleket kaptuk, szinte mindegyik kalapból a gyengébb együttesek kerültek hozzánk. A lengyelek és a svédek előrébb tartanak, de a hátrányunk a selejtezők őszi rajtjáig behozható. Ha itthon minden meccset megnyerünk, akkor lehetünk csoportelsők is.

Na ettől féltem...

lg18 Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1489
Utána néztem, az izlandi vereségünk előtt vertük meg a svédeket. Szerintem az egy jobb válogatott volt, mint a mai. Brolin, Limpar, Dahlin...
Előzmény: lg18 (1486)
Mirrmurr Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1488
A svédek úgy elpicsáznak minket, mint a hiss, a lengyelek ellen esetleg egy (két) döntetlen, de inkább szopás, sanszos, hogy a lettek is kioktatnak (ld. Litvánia), San Marino ellen sem mehetünk biztosra, ha így alakul futballunk.
Azért csak meg kell próbálni!
Előzmény: lg18 (1486)
Zolaa Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1487
Gellei meg mondjon le, ha ebbol a csoportbol nem tud kijutni a csapattal, jobbat ugyse kaphatunk...
Előzmény: IVÓ (1485)
lg18 Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1486
Ezt már egy pár tucatszor elmondtuk az elmúl tizen pár évben. Ezek alapján már el vagyunk ásva...amúgy el is vagyunk. De ha - szokás szerint - most is kiesünk, attól még semmi se változik. Viszont ha továbbjutnánk, akkor talán lesz valami féle változás. Kiléphetnénk az elásottságból.
Szerintem tovább is kell jutnunk. A lengyelek nem jobbak, csak kicsúszott nekik ez az eredmény, nagyrész egy játékosukak, Olisadebének köszönhetően. A 2. hely pedig továbbjutást ér, ha jól tudom.
Lettek a litvánokkal egy szinten vannak (szerintem), normális esetben (ha éppen a "tudásuk" legjavát nyújtják a fiúk), le kell tudnunk győzni őket.
Svédeket megvertük, hűűű mikor is? Mészöly volt a szöv. kap és Halmai lőtte a gólt a meccs elején. Nem is volt akkora csoda, hogy nyertünk ellenük, bár a VB-n 3.-ak lettek. Itthon lehet keresnivalónk ellenük.
San Marino ellen kötelező a gólkülönbség javítás. X-eltünk mi már Liectenstein ellen, de S.M. náluk is sokkal gyengébb.
Remélem Lengyelországba el tudok menni...

HAJRÁ MAGYAROK!!!!

Előzmény: xabi (1479)
IVÓ Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1485
Úgyis hiú ábránd volt, mert egy kalapban voltak, csak én buta nem néztem meg!!!!

egyébként így jobban jártunk természetesen, csak fájóan reménykeltő a dolog és mi ilyenkor szoktunk még nagyobbat bukni!!!!

Előzmény: ADAM17 (1483)
IVÓ Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1484
Akkor te nyertél!!!

Egyébként élő volt az m1-en

Előzmény: lg18 (1482)
ADAM17 Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1483
MAGYAROK!!!

IVO,
gondolom szereted a briteket, en is (bar nem kizarolagosan es nem fanatikusan), de orulok, hogy elkerultuk oket.
Ahogy elnezem, lesznek jo meccseik a skotoknak es angoloknak,
pl. skot-nemet, angol-torok... : )

MAGYAROK!!!

lg18 Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1482
Egy frászt! Azt is én nyertem, 1 mp-n belüli idővel :))
Előzmény: IVÓ (1478)
Sonny Black Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1481
szvsz 3-4. hely, San Marinot biztos, a Letteket meg talán megelőzzük. Bárcsak ne lenne igazam és a lengyeleket és a svédeket is meg tudnánk fogni. de maradjunk a realitásoknál.
OFF: Azért a 7. csoportban egy kicsit meleg a Török-Angol.
ADAM17 Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1480
MAGYAROK!!!

Sracok, nagyon koszonom!

Az uefa-honlapnal joval gyorsabbak voltatok : )

Nekem tetszik a csoport.

A svedek es lengyelek is jok, de jobbak vagyunk es ezt vegre meg is kell mutatni!

A lengyelek es San Marino nalam elen jartak a kivansaglistamon, de a lettek es a svedek is a "mezony" 1. feleben voltak (mezony, azaz kalap).

Na most mar megnezem a tobbi csoportot is, eddig azokra nem tudtam figyelni.

MAGYAROK!!!

xabi Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1479
Innen tovább kell jutni!
Tudom, hogy csalóka, de akkor is. Ha innen se jutunk tovább, akkor tényleg eláshatjuk magunkat több évre(évtizedre)...

HAJRÁ MAGYAROK!!!

IVÓ Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1478
Nem is figyeltem, de az utolsó az x lett:o)))
Előzmény: lg18 (1474)
IVÓ Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1477
Rohadtul csalóka a csoport. Jöhetnek a hiú remények...
IVÓ Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1476
A Top 10-ből:

svédek

lg18 Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1475
Ez lesz:

4. csoport

1. svédek
2. Lengyelország
3. Magyarország
4. Lettország
4. San Marino

lg18 Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1474
Egyre jobb vagyok :) 3 mp után 5 mp-vel nyertem :P :)))
Előzmény: IVÓ (1472)
lg18 Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1473
Eddig.

4. csoport

1.
2. Lengyelország
3. Magyarország
4. Lettország
4. San Marino

IVÓ Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1472
A második kalapból:

Lengyelek

lg18 Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1471
Lengyelek
Előzmény: lg18 (1467)
lg18 Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1470
Szlovénia mwár nem :(
Előzmény: lg18 (1469)
lg18 Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1469
nekem Belgium és Szlovénia :)
amúgy én nyertem :P
Előzmény: IVÓ (1468)
IVÓ Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1468
Eddig:
Magyarország
Lettország
san Marino

Nekem Skócia és Anglia a vágyam!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!