Keresés

Részletes keresés

pákosztos cica Creative Commons License 2024.07.26 -1 1 8789

Biden az utolsó pillanatban még meghatározóvá akart válni (azzá is vált), amikor Harrist nevezte meg támogatottjának.. És tényleg repülőrajtot vett Harris.. annyira, hogy elő volt ez már készítve.. 

Számomra M. Obama mindenképp hitelesebb, de majd kiderül, mit hoznak ki ebből a demokraták. 

Előzmény: búvár-halász (8788)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.26 0 2 8788

Igen, én is észleltem.

Előzmény: pákosztos cica (8781)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.26 -2 4 8787

Lehet válaszolni, nem parancs volt. Olyankor, amikor ilyeneket írok már este, az azért van, mert érzem, hogy másnapra parttalanná fog válni, és pontosan tudom, hogy kik azok, akik visszatérően, akár több nap után is- lásd most is-, megválaszolják a dolgot, amivel nincs olyan értelemben baj, ahogy te értelmezed, miszerint már előre védekezek, hogy majd nem fogom tudni az erős érvekre válaszolni (ezzel kapcsolatban külön is kötözködhetnék, hogy miért gondolod így, de ezt is ennyiben hagyom), ehelyett az az igazság, hogy érzem, hogy másnap vagy később, amikor lecseng a nagy felfűtöttségem az ügyben, akkor nem lesz már kedvem ezzel foglalkozni, fél-egy órákat tölteni azzal, hogy cáfoljam a választ vagy ellenérveljek. Persze felteheted a kérdést, hogy akkor az adott pillanatban miért megyek bele erősen a vitába, ebben még lehet is igazság. Csak tudom, hogy vannak, akik gyakorlatilag mindig utánam lőnek, akár több nap után is. Nyilván tévedhetek is, bár ezekről a felvetésekről is van véleményem, de a frontok beálltak, alapvetően ideológiai, politikai, akár társadalomszemléleti alapon, nincs már kedvem vitaszinten foglalkozni vele. Ez van.

Előzmény: Törölt nick (8782)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.07.26 -1 1 8786

Átküldtem. 

Előzmény: Törölt nick (8785)
Törölt nick Creative Commons License 2024.07.26 0 2 8785

Sajnos nem tudom értelmezni a szakkifejezést. :) Szóljál, ha meg kell sértődjek vagy ilyesmi.

Előzmény: Nyaky Z. (8784)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.07.26 -1 1 8784

Pinchász

Előzmény: Törölt nick (8782)
Törölt nick Creative Commons License 2024.07.26 0 3 8783

"...szögagy vagy, ezért gondolod így.:) [...] Tudom, hogy neked nem megy, de nem érdekes."

Mindannyian pár hét múlva: Nem meglepő, hogy Dzsonszi felpofozta búvárhalászt, hónapok óta tette rá a dehonesztáló megjegyzéseket. ;P

(Remélem, ez elég rövid volt az ízlésednek!)

Előzmény: búvár-halász (8747)
Törölt nick Creative Commons License 2024.07.26 0 3 8782

"...(jaj, csak holnap ne kapjak erre egy egy órán át szerkesztett választ, köszönöm)..."

Ez milyen új szokás nálad, hogy nem lehet neked válaszolni? Mostantól akkor hagyjak rád mindent? Még akkor is, ha nem szoktam órákig, sőt még tizenpercekig se szerkesztgetni a válaszaimat. Beírom, kb. annyi idő alatt, ami neked kell, amikor elolvasod, és az Elküldömre kattintok. Vagy esetleg megszabjuk, hogy hány karakterben reagálhatok? (Megj.: Ezt csak azok szokták kifogásolni -- eddigi tapasztalataim szerint --, akiket bosszantott, hogy nem tudják cáfolni, amit írok és akkor a hosszába kötöttek bele.)

Mi köze van ahhoz, hogy Pottyondi és Puzsér nyitott kapcsolatban éltek ahhoz, hogy Ábrahám Róbert kritikán aluli fröcsögést baszott a posztja alá? Mérő Vera politikai nézeteinek mi köze ahhoz, hogy Ábrahám Róbert neki is beszólt a poszt alatt? Ha Pottyondinak viszonya volt Puzsérral, akkor már el lehet küldeni a faszba? Ha Mérő Vera "Tiszás", akkor már el lehet küldeni a faszba? Ha Puzsér kigúnyolta Ábrahámot, akkor utóbbi megütheti? Gondolkozz, mielőtt leírsz ilyeneket!

Előzmény: búvár-halász (8739)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.07.26 -2 1 8781
Előzmény: búvár-halász (8601)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.26 -4 1 8780

Nem zavarja össze a tisztánlátásodat pár apró tény...:-)))

Előzmény: MrJones512 (8779)
MrJones512 Creative Commons License 2024.07.25 -1 1 8779

Én leszarom mindkettőt: Tordairól azt se tudom, hogy kicsoda, Tarlós meg egy vén hülye fasz expolgármester.

Előzmény: Lelkis Béla (8778)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.25 -4 2 8778

Én úgy emlékeztem, hoyg először a Tordai zavarta meg a Tarlós beszédét, majd üvöltözni kezdett Tarlóssal, beléfojtotta a szót, és itt megafonozott. De lehet, hogy a Tordai csak a kicsi tepsi szájával üvöltözött és csak Tarlós próbálta túlüvölteni a géppel.

De ha neked Tordai mutatványa megfelel és a válaszoló Tarlós a bunkó a szemedben, nos... akkor legyen tiéd a karigeri.

Előzmény: MrJones512 (8774)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.25 -1 2 8777

Ez igaz!:D

Előzmény: MrJones512 (8776)
MrJones512 Creative Commons License 2024.07.25 -1 1 8776

Ha egyáltalán van olyan, akkor azt már kaparja elő a Béla! :)

Előzmény: búvár-halász (8775)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.25 0 3 8775

A parlamentben később  lehet, hogy a Tordai is megafonozott, de nincs kedvem visszakeresni, csak bevillant valami ilyesmi.:)

Előzmény: MrJones512 (8774)
MrJones512 Creative Commons License 2024.07.25 0 1 8774
Előzmény: Lelkis Béla (8771)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.25 0 3 8773

Dr. Hanula Barna mérnök mesél arról, hogy a Lada motorok tuningolásától hogyan jutott el Forma 1-es motorok egyes alkatrészeinek gyártásáig, tényleg elképesztő történetei vannak ( hogy ne csak mindig politika legyen, mérnök fórumtársaknak érdekes lehet, ha még nekem is az volt laikusként, le a kalappal előtte):

https://www.youtube.com/watch?v=TctxGXW2zmU

búvár-halász Creative Commons License 2024.07.25 0 3 8772

Nem, Tarlós üvöltött Tordaival, vagy mi annyira két mozit nézünk, hogy már a szereplőket is összecseréljük, B verzió, volt olyan is, hogy a Tordai üvöltött a Tarlóssal a hangosbeszélőn, az itt linkelt yt visszaemlékezéseken szerintem a Tarlós üvölt a Tordaival.:)

Előzmény: Lelkis Béla (8771)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.25 -3 0 8771

Várjál... a hangosbemondóban az agyament Tordai üvöltözött!

Előzmény: búvár-halász (8770)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.24 -1 2 8770

Elfogadom,, hogy a szefósokat, Tarlóssal az élen el kell fogadni. Végül is 10 cm-ről üvölteni bele a hangosbeszélőbe az általa utált- már utaltam rá, hogy egyébként rém kellemetlen ember- arcába, az maga a civilizáció, ahogy az is, hogy a közgyűlésen a másiknak a szemüvege levételével és megtaposásával ( vagy kicsavarásával) fenyegetőzött ez a bekapcsolt mikrofonnal maradt orangután.:)

Előzmény: tadadadaaaam (8769)
tadadadaaaam Creative Commons License 2024.07.24 -1 0 8769

a szefósokat el kell viselni

Tarlós István legkeményebb 5 perce - YouTube

na ilyen egy talpig úriember, nagyon iparkodott, nem tudta kihozni a sodrából...

Előzmény: tadadadaaaam (8768)
tadadadaaaam Creative Commons License 2024.07.24 -3 0 8768

imádnivaló pasas

:-))))

Előzmény: búvár-halász (8767)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.24 0 2 8767

Ha úgy érted, hogy ezt az ősbunkó Tarlóst, akkor igen, Szerencsére kiöregedett, és ezt a nem tudom honnan hozott sutyerák, okádék stílusát már csak ilyen yt-videókon kell nézzem, hál istennek.

Előzmény: tadadadaaaam (8766)
tadadadaaaam Creative Commons License 2024.07.24 -2 0 8766

csak mer jó kedvem van

speciálba csak ma csak nektek

Best of Tarlós (youtube.com)

el kell viselni a szefósokat....:-)))))))))))))))

Nyaky Z. Creative Commons License 2024.07.23 -2 1 8765

Mert az egyik szálasistamód odébbcsúsztatta a cigányozás maximumát jelzó nyilat a sajtómunkások agyában. 

Sokadik bizgerézés tőle az ellenségképiparban. 

Előzmény: pákosztos cica (8762)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.23 -1 2 8764

(még egy mondat ehhez, a Ceglédi a napokban annyira ráaoltott a Puzsérra egy hosszasan kifejtett és érvekkel alátámasztott fész posztban, hogy azt hittem, leeesik a hajam, pedig nem kopaszodom, és Ceglédit sem kedvelem. Na most már tényleg befejeztem)

Előzmény: búvár-halász (8763)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.23 -1 3 8763

"Nem teljesen értem Puzsér Róbert elképesztő mélyrepülését. Vajon mi lehet az oka (mik lehetnek az okai), hogy ő, aki egykor a bulvármédia, a véleménybuborék-habfürdő, a politikai szektásság és a színvonaltalanság sokszor felszínes, sokszor meglepően mély, sokszor megrázóan szellemes, de mindig izgalmas és hangos kritikusa volt, az utóbbi időben bulváros, szektás, egybites üzenetekkel és kínos, bugyuta celebhisztikkel operál? Talán ő is kétségbeesett (erre mindannyiunknak jó oka van), és végül - utánunk az özönvíz felkiáltással - úgy választott szektát magának, mint Petőfi Erzsikével csillagot a négyökrös szekéren. Csak hát, ugye, az önbecsapó rajongás nemigen fér össze a kritikai gondolkodással. Mondhatni, kizárják egymást. "A spektákulum kritikája maga is spektákulummá válik" - írta annak idején Guy Debord. És ezzel természetesen megszűnik kritika lenni. Marad a műanyag pótszer, az üres, önmagáért való, magamutogató, teljesen rendszerkonform látszatfelháborodás. Kár."

Konok Péter, fész, ma. És ők egyelőre még össze sincsenek veszve.

(befejeztem)

pákosztos cica Creative Commons License 2024.07.23 -3 1 8762

Én meg egyszerűen nem értem, hogy miért fontos ez a két ember. 

Abból élnek, hogy balhéznak. És adja a média alájuk a lovat. :(

Előzmény: búvár-halász (8761)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.23 -1 2 8761

Mondjuk ide is háttérinfó, hogy Csalit szerintem összeolvasott a napokban mindenféle cikkeket az ügyben, én meg ebben a konkrét ügyben is legalább egy éve figyelem az eseményeket, másrészt azt tartom, hogy Puzsér ezeket az eszement beleállásait emberekbe életvitelszerűen, és 8-10 éve csinálja. Azt egyébként egy percig sem vitattam, hogy Ábrahám büntetőjogilag felelős a történtekért, csak szerintem kevés a neted (ez nem kritika), és ezért végigrohansz sokszor az aznapi termésen.

Előzmény: MrJones512 (8750)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.23 0 2 8760

jav. Ábrahám ( istenverte klaviatúra)

Előzmény: búvár-halász (8759)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!