Keresés

Részletes keresés

Kata_szörföl Creative Commons License 2018.07.18 0 2 268

Tapasztalataim

 

Komoly kapcsolatot kereső huszonéves nőként 1 évet töltöttem társkeresőkön, ingyenes módozatokat használva, ebben a sorrendben regisztráltam:


okcupid

  • rengeteg nemzetközi profil, a világ összes pontjáról, sok eszköz a kulcsszavas, okos keresésre
  • lehetőség a gondolkodásmódot, világnézetet felmérő tesztkérdésekre, ami alapján a közeli gondolkodást méri fel (“match” százalék, illetve “enemy” százalék). Ez részben releváns, részben félreértésekre adhat okot. Tény, hogy sok probléma időben kiderül.
  • az ember nőként rengeteg üzenetet kap, egy jelentős részük komolytalan jellegű, vagy egyszerűen nem rezonáltam vele. Sok energiát vesz el a szűrés. 
  • sok kedves barátot ismertem meg, tartalmasakat leveleztem, még szakmai kapcsolatok is alakultak ki
  • összességében ajánlom, de lehetőleg a desktop verziót

happn

  • főként komolytalan célokra használják
  • kevés információ a profilokon, nem igazán lehet előre kiszűrni a hasonszőrűeket kapcsolatfelvétel előtt
  • mivel a tartózkodási helyedet használja, kissé invázív jellege volt, összességében nem ajánlom

meetmindful

  • sok furább, “spiri” ember van itt, de tisztelet a kivételnek. Végül nem sokat használtam, úgy látom, kevésbé elterjedt. Az elképzelés jó.

tinder

  • tiszta időkidobás komoly kapcsolatot keresőknek. Egyáltalán nem felhasználóbarát komoly kapcsolatot keresőknek. Tanácsolom, hogy kíméld meg magad tőle.


randivonal.hu

  • én itt csak komolytalan leveleket kaptam, illetve nem találtam hozzám közel álló profilt

elsőtalálkozás.hu

  • ez egy kizárólag komoly kapcsolatot keresőknek szóló oldal
  • nincsenek fizetett funkciók, ingyenes oldal, ízléses és felhasználóbarát
  • sokan részletes bemutatkozót írnak magukról
  • ezen az oldalon szinte alig érkezett kellemetlen üzenet
  • szerencsére ez az oldal volt az utolsó társkereső, amire fel kellett regisztrálnom, mert rövidesen sikeresen feltaláltam rajta magam, és nem csak magam. Köszönet érte, elsőtalálkozás.hu!

Tanácsaim társkeresőt használó nőknek: 

  • írj annak kezdeményezésképpen, aki tetszik, és csak annak válaszolj, aki kimondottan tetszik a bemutatkozó szövege alapján. Soha ne szomorodj el, ha valaki visszautasít, biztos ennek így kellett lennie. Az online társkereső a mennyiségek miatt csak így kezelhető ép elmével. 
  • Ha valaki igazán az igazi, több mint valószínűleg nem kell sokat agyalni rajta, hogy legyen-e tovább, vagy sem. A langyos átmeneteken érdemes hamar továbblépni.
  • Érdemes a levelezés elején nehezebb témákat, tabukérdéseket felvetni, pl. házimunka elosztása a nemek között, még ha kevésbé romantikus is. A problémák jobb ha előbb derülnek ki, mint utóbb. A profilodon írj le olyan dolgokat is, ami egyesek számára talán kevésbé vonzó, és rózsás, viszont fontos része annak, aki vagy. 
  • Az online társkeresés a frusztráció és a szomorúság forrása. Tarts időnként egy vagy több hetes teljes szünetet, vonódj ki, menj el kirándulni, kezdj el egy új sportot. 
  • Érdemes nem letörölni a profilokat, több helyen regisztrálva lenni. A rengeteg értesítő e-mail, stb. miatt érdemes egy külön, fiktív nevű e-mail fiókot használni minden társkereső oldalnál. Sok sikert! 
Biga Cubensis Creative Commons License 2018.07.18 0 0 266

Értem, így mindjárt más. Elnézést az általánosításért. :)

Előzmény: Dóri98kukac (265)
Dóri98kukac Creative Commons License 2018.07.18 0 1 265

Szia Biga Cubensis!

 

Sajnos ez most nem talált! Igen, lassan 3 éve együtt vagyunk a társammal és azért tévedtem erre az oldalra mivel a párom testvérének keresek éppen társkereső oldalt és mondta, hogy szívesen kipróbálna többet is azon kívül amit én mutattam neki (igen, azt az oldalt). Mivel én mást nem ismertem, így gondoltam szétnézek a vélemények között.

A yourdate-et pedig azért ajánlottam be ezezn az oldalon, mivel úgy éreztem ennyit megérdemelhet 3 év után, mert egy köszönő levelet sem írtam nekik akkor. 

 

Gondolom mindjárt jön a következő komment, hogy Géza meg Balázs vagyok és csak kitaláltam ezt a történetet. Senkinek sem akarok bizonygatni semmit, csupán rosszul esett hogy az álnickneves barátod lekamuzott, meg lehazugozott. De itt úgy tűnik ez a módi.

 

na viszlát további jó beszélgetést, én inkább kimaradok ebből

 

 

 

 

 

Előzmény: Biga Cubensis (264)
Biga Cubensis Creative Commons License 2018.07.18 -2 1 264

Nyilván lehet(sz) kivétel, csak az embernek fura, hogy valaki, akinek saját bevallása szerint van párja 3 éve, társkeresős fórumokat keresgél és csak azért regisztrál ide, hogy elmondja a véleményét. Persze mindenki magából indul ki, de ha én végre találok párt, utána biztos nem fogok társkeresőkkel foglalkozni, róluk olvasgatni, igazamat bizonygatni :)

Előzmény: Dóri98kukac (263)
Dóri98kukac Creative Commons License 2018.07.18 0 0 263

Kedves Ráns Belgór!

 

Képzeld én valóban Dóri vagyok, de Te nem tudom ki vagy, hogy másokkal így beszélj ezen a fórumon (János, Imre vagy Feri..., de amúgy nem is érdekel...)

Azt sem tudom, hogy miért szólsz le mindenkit, de már sejtem azért...

 

Én mindösszesen leírtam a véleményemet a yourdate.hu oldalról,  ahol sikerem volt, ennyi.... se több se kevesebb.

Lehet nem ez a világ legjobb oldala, lehet csak szerencsém volt és rajtam kívül mindenki utálja, de nekem ez tetszett meg. :)

 

 

Jaa... Miért lennék én kamu regisztráció? Felregisztráltam ide, mint sokan mások mert el szerettem volna a véleményemet mondani másoknak. Erre való ez a fórum.

Ide csak index.hu-s email címmel lehet írni (nem vagyok nagy technikai zseni, de másfajta címmel nekem nem ment), és mint a magyar netezők 80%-ának nekem csak gmail-es fiókom van, ezért kénytelen voltam felregisztrálni, hogy írni tudjak. Gondolom a több hozzászólóval, akik értelmesen kommunikálnak szintén ez lehet a helyzet... 

és igen, nem írtam még sehova máshova, mert a többi topikhoz nem tudtam eddig mit hozzátenni semmit.

 

Szerintem inkább Te járatod le saját magadat ezzel a viselkedéssel. Visszaolvastam a korábbi hozzászólásaidat, eddig azokat a társkereső oldalakat csak becsmérelted, ahol a magyar társkeresők többsége valószínűleg használhat: love.hu, lovebox.hu, csajokespasik.hu, twoo, parom.hu, elittars.hu és az elsőtalálkozásokat ahonnan szerintem ki is tilthattak a fotóid miatt. Mondjuk ezen nem lepődök meg mostanra, de amúgy nem is érdekel.

 

Viszont egyet nem írtál le, hogy melyik oldal tetszik, melyiket ajánlod a többi társkeresőknek, hiszen Te "jól ismered" ezt a témakört nekem nagyon úgy tűnik.

Jaaa.., hogy te nem is ajánlsz itt semmit, csak  elmondod mindegyikről a véleményed hogy az összes társkereső oldal használhatatlan és mindenki kamuzik és reklámozik ezen az oldalon...

 

na, de biztos van kedvenced? be2.hu ? :))))

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (260)
Lorne Malvo Creative Commons License 2018.07.18 0 2 262

Az ösztönzés céljából létrehozott kamu regisztráció létező jelenség, igaz velem nem most esett meg, mert már jó ideje nem társkeresőzök. A randivonalon volt épp regisztrációm és már untam, hogy nem kapok választ a leveleimre, így kiírtam az adatlapomra, hogy törölni fogom a regisztrációmat, aki akar, írjon, ameddig itt vagyok. Az adatlapokat moderálják, tehát olvassák az üzemeltetők, és lám-lám: nem sokkal azután, hogy azt odaírtam a bemutatkozásomhoz, jött is egy levél egy "felhasználótól", aki elkezdte nekem ecsetelni, hogy miért érdemes mégis maradnom ("ő is itt találta meg a szerelmét", stb.), de amúgy ismerkedni nem akart.

 

Ami a fényképed törlését illeti, van egy olyan elképzelésem, hogy esetleg az "új" EU-s általános adatvédelmi rendeletnek nem felel meg, ha más személy is van a képeden. Mások képei azért maradhattak, mert azok a rendelet hatályba lépése előtt kerültek oda, ill. nem volt idő az átnézésre, de mindez persze csak spekuláció. A tenulság egyébként is, hogy adatvédelmi okok miatt csak te legyél a képen, máskülönben akár perelhető is lehetsz, ill. kell a másik fél hozzájárulása a közös kép felhasználásához. Gyerekről pedig szerintem egyáltalán ne is tegyél fel képet, tele van az internet beteg emberekkel; nagyon elővigyázatlanok az emberek személyes adataikat illetően.

 

A lovebox-ot régen én is használtam, aztán a páratlan.hu-t is, de akkor még ingyenes volt, és volt rajta élet, lehetett naplót írni, fórumozni, persze folyton az ország másik feléből érdeklődtek. A Cs&P az indulásakor volt jó, azt hiszem, hogy az iwiw egyik opciója volt, aztán önállósodott. Ott egyébként tudtam ismerkedni egész jól, több nővel is találkoztam (tehát megérte a rövid előfizetés), csak aztán felfedezte a "köznép", és ma már nem arra használja, amire létrejött. Valami diplomás társkeresőt én is kipróbáltam egyszer, de félórán belül töröltem magam, mert annyira sznob hely volt.

Előzmény: Törölt nick (252)
Törölt nick Creative Commons License 2018.07.18 -2 2 260

az a bajom "dóri" (gondolom igazából balázs vagy jános vagy ilyesmi), hogy a frissen gyártott kamunickjeitekkel és kamu történetekkel reklámozzátok az oldalatokat, átverve az embereket. írjátok oda, hogy ez csak reklám, kell a pénz, ki lett adva melónak, stb. de szerencsére úgyis csak magatokat járatjátok le, akinek van szeme, az láthatja. úgyhogy részemről ennyi, levontam a tanulságokat, remélem az ide tévedő megvezetett társkeresők is átlátnak a szitádon. írd le még nyugodtan ötször a weboldalad nevét, azzal a találati listákban is biztos feljebb kerül. szánalmas ez a pénzsóvárságotok és messze nem etikus.

Előzmény: Dóri98kukac (259)
Dóri98kukac Creative Commons License 2018.07.18 0 0 259

Nem tudom mi a problémád mindenkivel. Miért ne ajánlhatnám a www.yourdate.hu társkeresőt ha nekem bejött és sikeresen párt találtam ott.

A Ráns Beglór, amúgy valóban egy sokat mondó nicknév, biztos valódi, mert Te már régebben regisztráltál ide és te jókat mondasz.

Én akkor miért ne ajánlhatnám azt az oldalt ami nekem tetszett. Akinek nem tetszik a yourdate.hu az úgyis törli majd magát, akinek meg bejön az ott marad.

 

 

Előzmény: Törölt nick (258)
Törölt nick Creative Commons License 2018.07.18 -2 0 258

legalább próbáljatok meg fantáziadúsabb nick-eket és hozzászólásokat gyártani. meg előtte kommentelni párat, pihentetni a friss kamuregeket. hmm?

Előzmény: Dóri98kukac (257)
Dóri98kukac Creative Commons License 2018.07.18 0 0 257

Sziasztok! Egyetértek az előzőekkel. A yourdate.hu oldalt szeretném ajánlani, szerintem ez a legjobb most Magyarországon. Itt találtam meg a párom akivel 3 éve együtt vagyunk. 

 

Törölt nick Creative Commons License 2018.07.18 -2 1 256

kedves balázs ("milus")!

 

és szerinted melyik a mérvadóbb, egy saját tapasztalat (akár sértettség), vagy egy egyhozzászólásos nick "ajánlása"? utóbbival se lenne gond, de akkor írjátok oda, hogy "REKLÁM". mert amit ti ott az első találkozásnál (de van még lejjebb pár hasonló egyhozzászólásos nick más társkeresőkkel kapcsolatban is) műveltek az nem csak kontraproduktív, de még jogilag is minimum véleményes. és igen, nem gondolom, hogy te az egy hozzászólásoddal pont most találtál ide.  vedd észre, hogy ez az agresszív nyomulás rossz érzéseket vált ki az emberekből. értem én, hogy kell a regisztráló az oldaladra, kellenek a tagok, hogy később legyen mit eladni. de nem tudnád kevésbé átlátszóan? mert az egyértelmű, hogy téged legkevésbé sem az érdekel, hogy az oldaladon párt találjanak az emberek, csak a létszám számít. a mese a "szívjóságból csinálom, ingyen ingyen ingyen, csak nektek" meg szépen hangzik, csak tudjuk, hogy ebben a formában nem teljesen igaz.

Előzmény: Milán76Ist (254)
Milán76Ist Creative Commons License 2018.07.17 0 1 254

Sziasztok!

 

Egyre érdekesebbek itt a hozzászólások, de nekem úgy tűnik, hogy sokakból csak a korábbi sérelmek (amik vagy igazak vagy sem) beszélnek egy-egy társkereső oldallal kapcsolatban.

Elég sokan szidjátok, mind a csajok és pasikat vagy az Első Találkozást, de az Iooo-t is. Én jártam mindegyiken, egyik sem jobb vagy rosszabb mint a másik, persze mindegyik egy kicsit más milyen. Ahogyan egy hitel felvételnél is legnagyobb butaság mások vagy egy közvetítő cég véleményére hallgatni, úgy van ez a társkeresőknél is. Tessék venni a fáradságot és felregisztrálni néhány oldalra, végül úgy is ott fogtok maradni ami nektek bejön. 

 

Milus

 

 

 

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2018.07.17 -1 0 253

amúgy szerintem ezen fórum millió, első találkozást reklámozó vadiúj tagja is csak az oldal alkotójának kreálmánya, hogy népszerűsítse azt. namost aki ilyesmire képes, hogy itt átveri a segítséget kérőket a kamu nick-jeivel, az valószínűleg a saját oldalán is gyártja a kamu regeket, csak hogy vonzóbbnak tűnjön az oldala. ha felmentek az első találkozás oldalára és megnézitek a blogbejegyzéseit, elég egyértelműen látszik, hogy agresszíven marketingel, csak sajnos nagyon átlátszóan is. mindig az jön kis, hogy mindenben az első találkozás a legjobb. az itteni egyhozzászólásos kamunick-ek bevetése meg mégszánalmasabbá teszi az egész vergődést.

Előzmény: Törölt nick (252)
Törölt nick Creative Commons License 2018.07.17 -1 2 252

sziasztok, köszi a véleményeket, nagy segítség! (most kezdtem újra társkeresésbe)

 

mit ne mondjak, nagyot változott a világ, mióta legutóbb online társkerestem (kb 15 éve). akkoriban a lovebox nagyon bejött és használható volt, exnejemet is ott ismertem meg. randivonal (habostorta?), love.hu rémlik még akkoriból. akkor rengeteget randiztam így, csupa jó fej és csinos csajjal.

 

most eddig nagy csalódás az egész, nagyon más lehetőségem meg nincs ismerkedésre (munkám is eléggé maszkulin, az összes hobbim is eléggé maszkulin, szóval marad az online megoldás).

 

a lovebox ultragáz lett, előfizetés nélkül használhatatlan. ezzel nem is lenne baj, ha legalább a profilok egy minimális hányada aktív lenne. de nem az. a maradék is érdektelen, vagy visszataszító.

 

csajok és pasik felhozatala nagyon furcsa. csupa irreális elvárásokkal támadó megkeseredett néni. a legjobb az volt, aki kiemelte, mennyire fontos neki, hogy nagyon művelt nagyon okos legyen a pasi, mert ő is ilyen, sokdiplomás, stb. két sorral lejjebb már az volt, hogy mennyire nagyon hisz a horoszkópban.... ja és nagyon szexcentrikusnak tűnik az egész.

 

twoo: ez inkább csak szórakozni jó, társkeresésre szerintem alkalmatlan. egy idő után azon kaptam magam, hogy iráni nőket nézegetek, ahol most az a szépségtrend, hogy 2 centi vastag szemöldököt csinálnak maguknak.

 

parom.hu: ez az oldal az online társkeresés paródiája. vip tagság nélkül használhatatlan, engem rögtön be is támadott egy kamuprofil (stock fotóval, pillanatok alatt vissza lehetett keresni.). persze válaszolni csak előfizetéssel tudtam volna. na vajon ki és mi célból csinálta a kamu profilt...

 

elsotalalkozas.hu: ingyenessége miatt optimista voltam, hisz itt legalább az üzemeltetőnek nem érdeke, hogy kamu profilokkal operáljon. vannak fent teljesen vállalható nénik. viszont leginkább csak budapestieknek van egyelőre értelme, túl kevés a vidéki regisztráció. viszont nekem nagyon visszatetsző volt, hogy folyamatosan az jött szembe, hogy hú ez az oldal a legjobb és a megalkotója egy félisten és okos és ügyes és ugyemilyenjófej, hogy ingyenes. szóval leginkább az alkotója önreklámjának tűnik. másrészt a moderáció kiakasztott: egy képemet, amin a kislányommal pofákat vágunk, szó nélkül törölték. pedig másoknál is volt olyan, hogy más személy is volt a képen (sokszor azt se tudtam eldönteni a képen melyik is a tag). gyerek, kutya, minden. és az se lehet kifogás, hogy pofákat vágtunk. talán nem lehet? a tagok fele még így is bányarém volt hozzánk képest. azért az oldal ígéretes, csak a létrehozója egy kicsit lehetne szerényebb. 2-3 év múlva talán már lesz elég tag, hogy labdába rúgjon. gondolom akokr váratlanul megveszi valamelyik versenytárs és fizetőssé teszi.

 

elittárs: ezt nem próbáltam ki. kifejezetten okos lányt keresek ugyan, mert a butaság taszít, de önteltet nem. ez az oldal számomra már eleve a magukról túl sokat gondolókat vonzza be, legalábbis így hiszem.

Előzmény: user232 (244)
holnapislesznap:-) Creative Commons License 2018.07.14 0 0 251

Sziasztok, én is megosztom szívesen a tapasztalataim, hátha hozzájárulás más számára is. :)

 

Randivonal.hu
Nekem eddig a Randivonal jött be a legjobban. (onnan mentem férjhez is anno :D :D ) Most kb. 1 éve vagyok fent, a többihez képest a legnagyobb adatbázis, és technikailag a legprofibb funkciók. Olyan sokféle plusz, amiket semelyik másikon nem láttam funkcionalitásban. Árban is az egyik legkedvezőbb, főleg, ha több hónapos előfizetést választasz. Nekem a legtöbb sikeres randi és akár kapcsolat is onnan volt.

 

Párom.hu
Már többször regisztráltam, és mindig megbántam. 2/3-a az adatbázisnak már régóta inaktív, a diplomás módban meg főleg, ott alig van ajánlat. Sok a fotó nélküli, viszonyt kereső kamu profil. Úgy összességében inaktívnak, lefutottnak érzékeltem az egész oldalt.... semmi nem történt hetekig....

 

Elittars.hu

A legnagyobb csalódás, a legdrágább, a legkiakasztóbb funkcionalitás! Olyan algoritmussal, hogy naponta max. 5 új embert ajánl fel, és ha az nem jön be, 24 órán belül nem tudsz újakat keresni (WTF??) szerintem sok inaktív profillal, mindig sokkal idősebb és nagyon távoli profilokat ajánlott, mint amit beállítottam, és magától átállítgatta a keresési paramétereimet, hiába mentettem. 1 éven belül kétszer is befizettem rá, mindkétszer ez volt. Ügyfélszolgálatnak is írtam, hogyan lehet, hogy havi díjért korlátozzák a keresést, semmi válasz...

 

Badoo
Egyszer regisztráltam ajánlásra, és bár nem tetszett, mert nem tudsz eléggé szűrni a keresésben, és nagyon sok olyan megkeresést kaptam, ami irreleváns és bosszantó volt, végül viccesen, de 3 óra alatt lett onnan egy ismeretség, majd 1 éves kapcsolat :p :D :D

BVivien23 Creative Commons License 2018.07.13 0 1 250

Szerintem nincs olyan, hogy legjobb társkereső. Valakinek ez jön be valakinek az. Ezért kell több oldalt is kipróbálni. Nekem pl. a yourdate.hu -jött be, ezért én azt ajánlottam. :)

Vpeti05 Creative Commons License 2018.07.10 0 0 249

Helló!

 

lehet ezt ragozni ezer szögből, de mint tudjuk nincs új a nap alatt, ebben a műfajban sem, vagyis a sok kamu, bomba pasikkal és bomba nőkkel agyonreklámozott társkeresők valójában pénzlehúzó oldalak. fizees mindenért , és 90% kamu profilok mindenhol.

én csajok és pasik jó lenne ha nem lenne full fizetős mindenért mert ott látszik, h kb valós emberek vannak, meg az új nextmeet, ez is ok, igaz még csak pár ezer ember van, de az legalább mind valódi szerintem, az a való világ.

üdv

Előzmény: BiomageHun (248)
BiomageHun Creative Commons License 2018.07.10 0 0 248

Visszaolvastam a topikot a be2-vel kapcsolatban :(

A következő a helyzet, a tesóm regizet az oldalra, nézet pár hirdetést, aztán kérte emailben hogy töröljék az accountját, aztán nem kapott több emailt hogy látogatják az accountját és felis lépet belépésel és blockban volt, szóval letudta hogy törölve lett, és ma jött egy angol nyelvű levél hogy tartozik 152 euroval a május-április hónapra.

 

Ez van a számlára írva :(

Our client's Basic Claim (Value of the property for collection charges) 71.99 Eur
Our client's Dunning costs, to date 10.38Eur
Debt Collection Charges valami furcsa kód 58.50 Eur
És még1 hasonló írás 11.70Eur

Te jó ég, felregiz még ingyenes lemondja, emailben nem is tud belépni, és jön egy 152 euros számla.

frzs-1 Creative Commons License 2018.07.07 0 0 247

Nem tudom melyik a legjobb, de lovebox vacak. Előfizetés nélkül a világon semmit nem tudsz csinálni nézelődésen kívül, de például ahhoz, hogy lásd, egy adott profil aktív-e még, vagy hogy a leveledre válaszolni tudjanak már extra előfizetés kell. Szerintem ugyanaz a gárda naplózik ott évek óta, néha vannak újak, de azok hamar le is lépnek. Hülyén van egyébként összerakva az egész, ha például valaki letilt, továbbra is látogathatja a profilod,  neked viszont erre nincs lehetőséget, így nem tudod letiltani sem, szóval olyan egyoldalú, zaklathat ameddig csak akar. Az email értesítések vagy jönnek, vagy nem. A regisztrációs email cím pedig tele lesz spammel.

 

pingu22 Creative Commons License 2018.07.07 0 0 246

Nagyon jó kis összefoglaló! Nagyrészt fizetős oldalakat írtál, de örülök, hogy megemlítetted a www.partkeresek.hu ingyenes oldat is. Innen is két emberrel találkoztam és a randivonal által is összejött 2 randi. Szóval fizetek is meg nem is ;) Már csak egy jó társ kéne.... de mindig van valami bukkanó :)

Előzmény: user232 (245)
user232 Creative Commons License 2018.07.01 0 1 245

Sajnos szerkeszteni nem tudtam, ezért új bejegyzésbe írom még ami lemaradt.

 

17, https://iooo.hu/

 

Megbántam, hogy regisztráltam, és előfizettem. Kamu oldal, 50 embernek írtam, abból egy se írt vissza. Vajon létezik az ilyen ?

Illetve, a keresés is fura nekem, mert mindig azokat az embereket listázza, csak más sorrendbe, holott az oldal szerint naponta átlagosan 100 új Tag regisztrál. 

Nem lehet tudni mennyi olvasatlan levelek vannak, sem azt, hogy mikor volt online utoljára.

 

18, https://www.elittars.hu/

 

Valós tagoknak tűnnek az adatlapok alapján, de sajnos itt is ami számomra fontos, az utolsó online időpont hiányzik, így nem  tudni milyen aktív valójában az oldal. 

Valamint sajnos elég távoli helyekről listáz megfelelő embereket az oldal, ha pontosítok a keressen, akkor sajnos csak idősebb korosztályt listáz nekem. 

 

 

Előzmény: user232 (244)
user232 Creative Commons License 2018.07.01 0 2 244

Sziasztok!

 

Magam is már elég sok társkeresős oldalt bejártam az elmúlt évek alatt, és szeretném a véleményemet megosztani veletek az oldalakról, illetve 1-2-ről szeretnék véleményt, aki használja mit gondol róla, előfizessünk, vagy ne, sikerült neki beszélgetni és találkozni vagy valami pozitív dolog ?

 

1, http://www.lovebox.hu/  

 

Régebben gyorsabb volt az oldal kezelhetősége, de mostanra (lehet, hogy csak nálam) elég lassú lett. Előfizetés nélkül millió + 1 találatot ad, a keresési feltételeimnek, de nem tudok az adott személyekkel levelezni. 2* adtam esélyt magamnak az oldalnál, hogy gondolván ha vásárolok egy csomagot, tudok írni, tudok ismerkedni. Nagy csalódás ért ezután, mert akiket kinéztem magamnak, láthatóvá vált, hogy már mennyi olvasatlan levele van, és mikor volt utoljára elérhető.

Egyszóval hiába listáz több olyan embert aki érdekel, már rég nem aktív tagja az oldalnak. 

Egy emberrel sikerült beszélgetni, akivel nem is alakult szinte semerre a dolog. 

Nem pontozom alá az oldalt, de szerintem elegendő éves szinten 1-1 hónap előfizú, hogy körbe nézz érdemes-e itt ismerkedni. 

 

2, https://love.hu/

 

Első randis oldal amit ismertem, és itt voltam fent a legtöbbet, ezt én nem ajánlom olyanoknak akik komoly kapcsolatot szeretnének. Tartós aktív időszakaim voltak az oldalon, mondhatni napi aktívsággal, de utóbb beláttam nincs értelme. Sajnos itt is ami kulcsfontosságú azaz előfizetés. A legnagyobb szórás ezen az oldalon volt, akikkel lehetett beszélgetni, még találkozni is sikerült 2 emberrel, de nagyon sok a kamu ember, valamit akik unalomból vannak fent, és hülyítik a másikat. Teljesen mindegy, hogy Te adod önmagad, normál kép, adatok, bemutatkozás, bölcselkedni, és "jajj, bocsika de már ismerkedek" a legtöbbet leírt mondat. 

Nem lenne rossz, ha szó szerint el lehetne választani a komoly kapcsolatot kereső részt, a sexuális hiányban szenvedőktől. 

 

3, https://www.randivonal.hu/

 

Fiatalos oldal, itt is előfizetéssel lehet érvényesülni, aki itt nem ír vissza, annak vagy nem vagy szimpatikus az lehet a Te profilod, az eső hozzá írt leveled, vagy bármi ami Téged jellemez. A másik véglet, hogy már olyan sokan írtak az illetőre, hogy egyszerűen el se olvassa a 20. vagy 22. új érdeklődőt. 

Szerintem itt éri meg a legjobban a 3 hónapos előfizetés. Persze nem állítom, hogy elsőre sikerül bármi is, így utóbb még avval is tudnám jellemezni, hogy időszakos az aktív "aktívsága" az oldalnak. 

Sokan vannak olyanok is akik regisztrálnak, és pár nap után inkatívak lesznek.

 

4, https://cronos-tarskereso.ctk.hu/

 

Itt is csak előfizetés után lehet levelezni másokkal, sajnos itt már bele lehet futni olyanba, hogy ha tartósabban nem jársz fel, kapsz üzeneteket, hogy XY megnézett, és írt is, hogy szeretne ismerkedni, stb. Te egyből rohansz, és vásárolsz valami csomagot, majd várod, és várod, hogy alakuljon valami. 

Sajnálom, de az esetek egy bizonyos része reklám,  vagy bot, vagy "teszt felhasználó". Változott az oldal az évek alatt, most már látható 2 fontos dolog az utolsó online ideje, és a levelei száma, illetve a kereső is a megfelelő keresési feltételek mellett a valóságot listázza. 

Akadnak azért valós aktív tagok, időszakosan lehet próbálkozni az oldallal. 

 

5, https://www.parom.hu/

 

Itt is előfizetés szükséges, hogy tudj ismerkedni, rövid bemutatkozásos, valós adatlapok, de sajnos kevés új Tag, vagy legalábbis abban az időszakban amikor keresgéltem kevés eredményt értem el. Sikerült viszont akkor azért beszélgetni. 

Nem tudom, hogy ki mit gondol erről az oldalról, de szerintem nem valami "erős vonzású"

 

6, https://www.twoo.com/

 

Nagy reklám oldal, olyanok is fent vannak akik nem is regisztráltak fel, és nem is tudnak róla, hogy fent vannak. Teljesen mindegy, hogy van, vagy nincs előfizud, írhatsz 10 embernek, vagy 20-nak, akad aki válaszolni fog. Elég gyakran jelez az oldal, hogy környékemen új emberek vannak, megnéztek, stb. De mindezt elenőrzni előfizetéssel tudod, akkor meg kiderül, hogy aki megnézett, az vagy 100km-l odébb lakik, vagy nem a Te eseted. 

Sok szabadidő, és más oldalak társaságában használható.

 

7, http://kedvesem.hu/

 

Szerintem kihalt oldal, itt soha nem vásároltam előfizetést, teljesen mindegy mikor látogattam minimális volt a változás.

 

8, https://paratlan.hu/ 

 

Hasonló elven működik mint a twoo szerintem, de szerintem ez az oldal is inaktív.

 

9, https://www.freelove.hu/

 

Régen sokáig tag voltam, ösz-visz 3 embert ajánlott sokáig. Nem tudok mit mondani az oldalról, valamikor most alakult újra.

 

10, https://www.csajokespasik.hu/

 

Mintha eltűntek volna az inaktív tagok, és rendezettebb lenne, de ennek ellenére hiába jelölgettem, írtam, semmi választ nem kaptam. 

 

11, https://www.ladiesandgentlemen.hu/

 

Vagy a keresési feltételeim rosszak, vagy egyszerűen aki számomra megfelel ezen az oldalon nincs fent. Sokan írták jó az oldal, azért regisztráltam rá, de nekem nem nyerte el a tetszésem, talán idősebb korosztály ? 

 

12, https://www.partkeresek.hu/

 

Vannak érdeklődőek, akik úgy tűnik valós személyek, de sajnos a keresési feltételeimnek nem megfelelőek. Pedig jó oldalnak számít. 

Ingyenes, profilt kell kitölteni hozzá bizony %-g és több dolgot lehet csinálni. Szabadidő+ türelem kell hozzá.

 

--- Alábbiakat nem ismerem ---

 

13, https://www.yourdate.hu/

 

Többen írták itt, hogy jó oldal, megéri felregisztrálni rá? Nem ingyenes, (GYMS - megyéből létezik, hogy kevés tag van 30-ig ?!?) prémiumot kell venni.

 

14, https://www.elsotalalkozas.hu/

 

30 feletti korosztály ? 

 

15, http://felszedlek.hu/

 

Ki mit gondol róla ?

 

16, https://badoo.com/

 

Megújult, ha jól emlékszem. Olyan volt mint a twoo, és a paratlan, akkor időben amikor tagja voltam, de sajnos nme tudok róla semmit sem mondani már.

 

Valaki ismer még valamit ?

 

 

Általános: 

Szerény véleményem szerint aki komolyabb kapcsolatot keres, az adatlap ki van töltve, hiányos, nincs kitöltve, van kép, nincs kép, mennyi olvasatlan levele van, ma már teljesen másodértékű lett, elsősorban a távolság, és az utolsó online idő állapot ami fontos. 

Illetve az is megfigyeltem, hogy olvasni nem szeretnék az emberek, és a hosszas bemutatkozásokat se olvassák el már. 

Sok oldalon teljesen felesleges az adatlapi kérdőívpontok, úgy is megfogod kérdezni.

Az inaktív tagok törlése vagy hibernálása nagyon nagyon hiányzik.

 

 

 

 

 

BVivien23 Creative Commons License 2018.06.23 0 0 243

Sziasztok!

 

Írtátok a happn társkeresőt, szerintem nagyon jó, meg a yourdate.hu -t én is ajánlom. Igényes, modern, kölcsönös szimpátia után lehet csak beszélgetni. Így csak azokkal ismerkedek, akik nekem is bejönnek. Nincsenek zaklatók. Ez plusz pont nálam. :)

 

Sok Sikert Nektek!

 

ImreKiss84 Creative Commons License 2018.06.22 0 0 242

Sziasztok!

 

Először is köszöntük mindenkit, mivel még új vagyok a fórumon! Csak egy visszajelzést szeretnék írni nektek hátha valakinek tudok majd segíteni, szóval végig olvastam ezt a szép nagy topikot. Kipróbáltam szinte az összes magyar társkeresőt, az elmúlt héten. Habár mindenhol találtam ilyen vagy olyan megoldásokat, számomra az Első Találkozás társkereső oldala jött be leginkább és nem csak azért mert minden ingyenes és reklámok sincsenek. Nálam nem ez az elsődleges szempont, inkább az, hogy nagyon könnyű kezelni a és a komoly kapcsolatok kialakítását támogatja. Nem tudom létezik-e legjobb párkereső oldal, szerencsére nem találkoztam itt hamis külföldi profilokkal sem, ami más oldalakon elég sok van. Alapvetően normálisan válaszolt eddig mindenki. A másik társkereső, pedig ami még bejött az az Elisier, keresztény társkereső volt. 

 

Sok sikert mindenkinek a továbbiakban.

 

pingu22 Creative Commons License 2018.06.18 0 0 241

Ha a magyar valóságot akarjátok látni és nem kamu profilokat, akkor szerintem a www.partkeresek.hu oldalt nézzétek meg. Nekem bejött ;)

N.Barbara Creative Commons License 2018.06.16 0 0 240

Sziasztok!

 

Szerintem nem árt több oldalt is kipróbálni. Nem vagyunk egyformák mindenkinek más a szimpatikus. Nekem a yourdate.hu vált be, ezért én azt ajánlom. :)

Vpeti05 Creative Commons License 2018.06.14 0 0 239

Szia! jól látja mindenki, igen a sok tökéletes kinéző nő, és néhány álompasi akik "jelen vannak" néhány pénzlehúzós társkeresőn....igen, azok mind kamuk, kamu profilok, ez világos. Néhány ingyenes appban pl a valóság látható, nem csak alompasik és álomnők, hanem szépek is rondák is , mert a valóság ilyen. kamu profil jól mutat igaz, de csak végeredményben a pénzedet viszi el a semmire. a valós profil lehet h kevésbé dekoratív de velük akár ismerkedni is tudsz. csajok és pasik, és az új ingyenes nextmeet, szerintem ezek jók.

Előzmény: Kinga8776 (235)
tibiba71 Creative Commons License 2018.06.13 0 1 238

Hella!

IOOO -n rengeteg kamu profil,felhasználó név után értelmetlen betűk és számok.

Ezek jelölnek és vissza jelölnek,előre megírt tökéletes helyesírású és megfogalmazású üzenetet

küldenek ezzel előfizetést generálnak.Egyik se ellenőrzött profil,vajon kinek állhat ez érdekében?.....

rotring05 Creative Commons License 2018.06.12 -1 0 237

,,Ki tudja, milyen apró kis feltételekkel (profi társkereső szűrőrendszerán át) zárjuk el magunktól a boldogságot.''

 

Szerintem elég jól rátapintottál a lényegre ;)  De sajnos, sok más "probléma" is akad bőven :D

 

 

Előzmény: Biga Cubensis (236)
Biga Cubensis Creative Commons License 2018.06.11 -1 0 236

Szó sincs erről, hogy ne lehetne szavad, csak veteránként hadd lehessen némi tapasztalatom, sokan miért regisztrálnak, aztán a pozitív vélemény posztolása után nem is nagyon vesznek részt a további beszélgetésben, pont ami érdekes lenne :)

Tisztában vagyok vele (lásd korábbi itteni hsz-eim), hogy az eredményesség igen szubjektív tud lenni, de valódi kapcsolat helyett nézzük csak a megtörtént randik számát, mert onnantól mindenki saját magára van utalva, hogy lesz eredményes. De ahol el sem jut az ember x hónapig-évig egyetlen randiig sem, azt óvatosan ítélheti eredménytelennek. De alapvetően érvényes a szabály, hogy érdemes tematikus társkeresőnél próbálkozni. Ha szeretsz túrázni, ott a túratárs, ha valamennyire spirituális érdeklődésű vagy/törekszel az önismeretre, ott a SpiritTárs, diplomásoknak ott az elittárs, esetleg lazább kapcsolatot keresőknek a tinder és társai. Sokat segít, ha valamennyire le tudjuk szűkíteni, kit is keresünk. De ahogy korábban is írtam, a társkeresőzés jó tükre a belső állapotunknak. Nyilván, ha valaki minden társkeresőt lehúz, ott a probléma inkább önmagában keresendő :) 
Azon is agyaltam, hogy azért a túlzott szűrés sem biztos, hogy jó. Sokan hallottunk olyan jó kapcsolatokról, hogy a másik nem éppen az aktuális idea megtestesítője lett. Idősebb, alacsonyabb, "csúnyácskább" lett, mint amit a társkeresőn bejelölünk, de mégis megvan a boldogság. Sosem felejtem el, hogy egy spiri társkeresőn egy (15x cm-es) hölgy 90%-ban olyan érdeklődést jelölt be, amilyennel úgy vélem rendelkeztem, de aztán hozzátette: csak 180cm felett keressenek :)

Ki tudja, milyen apró kis feltételekkel (profi társkereső szűrőrendszerán át) zárjuk el magunktól a boldogságot.

 

Előzmény: Kinga8776 (235)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!