A tv-zéshez TV-modul szükséges, tudni kéne van e előkészítés a kocsidban vagy nincs. Ha igen, akkor elegendő egy tv-modul amit használtan is vehetsz. Ha nincs, az már komplexebb, de ebay-en találsz ilyen komplett beépítő szetteket is.
A másik alternativa, ha nem gyári dolgot teszel a kocsiba, ezt asszem viso-ék csinálják.
Nem semmi a gyorsasagod:) Akkor ha jol ertem, akkor szigoruan szoftverfrissités szukseges. (privat uzenetet kuldok:))
Mas. TV-t vagy DVD-t tudok nezni benne ha nem szeretnek beletákolni semmit? (kvazi szoftveresen meg lehet oldani vagy kulonbozo fej egyseg meg egyeb kutyu kell hozza?)
A kocsid MULFII-es az évjárat szerint, ennél tipikus szoftverprobléma a kapcsolat eldobása sporadikusan. 2008vége óta a probléma megoldva.
Ha még gyári a menüd, mert nem volt frissítve a kocsi sosem, akkor a teljes menüfelület színsámája megváltozik, és az elrendezése is picit. De a legfőbb, hogy a "ragadóssága" megszűnik, sokkal promptabbul reagál a bootolási fázis után.
Nagyon reg nem irtam, de ez azt jelenti hogy minden megy. Lenne nehany kerdesem + infom.
Telefonosok figyelem, az E60 - BT telefonja + a snapinok eleg ugyetlenek, kiprobaltam N95-os Nokiat anno - gyalazatos volt, majd szerelo tanacsara 6233-ast Snapinnel, egy 6500 classicot snapinnel (most ezt hasznalom egy ideje), de egyik se volt tokeletes, egy ido utan eldobja a kapcsolatot az auto, majd kis ido utan ujra osszeszedi magat, ez szerintem bmw betegseg, vagy lehet szoftver. (Szakik?) Nemsokara ha minden jol megy tesztelem Iphone GS-el snapinnel hatha az jobb lesz. A lenyeg: uj symbianos meg egyeb csoda oprenceres nokiaval halal, bovebb info itt:
Ajanlott az itteni telefonokat hasznalni, es meg itt is vannak gondok... (ez a neha eldobas, de azert hasznalhato)
ITT egy kis reklam helye: NOKIA 6233I -hez snapin adapter ha valakinek szukseges fel tudom ajanlani. (15k iranyar - esetleg telefonnal is, de az eleg leharcolt:))
Most pedig ha szabad lenne nehany ugyetlen kerdesem (koszonom):
- 2006/11-es gyartasu (biztonsagi ovbol neztem ki:))) az korrekt? 2006/12-es uzembehelyezesu) E60 professional navival 2009-02-es terkeppel, szuperul megy egyedul a TMC nem akar, vagy ez szuk kis orszagunk problemaja? (kulfoldon nem probaltam) (ha jol tudom a Petofi radio ad TMC-t)
- szerintem nekem a CCC-s navigaciom van, ha szoftvert frissitek lesz "szebb" kinezete az egesznek? (mint az ujabbakban?)
- az egyik W-be jarok szervizbe nagyon elegedett vagyok az ottani szerelo sraccal, de Ő nem nagyon akar frissiteni szoftvert, erdemes vagy tenyleg akkor hibaforras ez? (igazandibol nincs baj csak neha belassul az idrive)
Koszonom a valaszokat, bocs a hosszu hsz-ert, sziasztok: Marci
Nekem van egy teljesen eredeti gyári újszerű Snap In dokkolóm 6230i-hez, mert az én autómhoz ezt adták, de végül cseréltem Motorola V3-as adapterre. Az új ára 25 ezer, az ebay-en az eredetiek ahogy néztem 15 körül vannak +szállítás, ha gondolod ezek függvényében kitalálhatunk egy normális árat rá.
A kibekapcsolós szarral mindig csak a baj van. A társam E60-jában az egyik legjobb verzió volt eddig, mondhatom viszonylag stabilnak, azt leszámítva, hogy sokszor rebootol a ccc amikor beteszed a gyutáskulcsot. A programozásba történő belezavarásról nem is beszélve.
Nem a tv free a profilom, nem is lesz az, mindössze jeleztem, hogy megoldható minden további nélkül akár a legújabb CIC-eseknél is. Ha ügyfél kéri, meg lehet csinálni.
VIN WBAHD62060BJ47660 Type code HD62 Type 525I (EUR) E series E34 () Series 5 Type LIM Steering RL Doors 4 Engine M50 Displacement 2.50 Power 141 Drive HECK Transmission AUT Colour GLETSCHERBLAU METALLIC (280) Upholstery SILBERGRAU STOFF (0412) Prod.date 1992-09-03 S216A SERVOTRONIC HYDRO STEERING-SERVOTRONIC S217A LEDERLENKRAD IM SERIENSTYLING Steering wheel, leather S288A LT/ALY WHEELS BMW light alloy wheel, cross spoke 29 S314A HEATED WINDSCREEN WASHER NOZZLES Door mirror, driver lock, heated S401A SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC Lift-up-and-slide-back sunroof, electric S411A WINDOW LIFTS, ELECTRIC Window lifts,electric,front/rear S428A WARNING TRIANGLE Warning triangle and first aid kit S472A CENTER ARMREST FRT DRIVER/PASS Armrest, front, driver/passenger S494A SEAT HEATING F DRIVER/FRONT PASSENGER Seat heating driver/passenger S498A HEADRESTS IN REAR, MECHANIC. ADJUSTABLE Headrests mechanically adjustable, rear S520A FOGLIGHTS Fog lights S534A AUTOMATIC AIR CONDITIONING Automatic air conditioning S540A CRUISE CONTROL Cruise control S553A ON-BOARD COMPUTER IV W REMOTE CONTROL On-board computer IV with remote control S571A BOOSTED POWER SUPPLY Reinforced power supply S687A RADIO PREPARATION Radio preparation L812A ENGLAND VERSION NATIONAL VERSION GREAT BRITAIN S850A ADD FUEL TANK FILLING FOR EXPORT Additional Export tank filling S925A SHIPPING PROTECTION PACKAGE Dispatch protection pack
Nem szeretnék - ahogyan errefelé mondják, pain in the ass - lenni, úgyhogy a kérdésem csak érdeklődő jellegű: van-e rá mód, hogy egy FA-t angol nyelven kérj le esetleg? Előre is köszönöm!
Ezek a nyilvánosan elérhető kompatibilitási listák nem mérvadóak, kivételt képeznek az új járművek.
Mivel az ULF/TCU egységek folyamatosan szoftverfrissítésen esnek át, a helyes kompatibilitási lista eléréséhez szükséges tudni a kocsiban beépített egység pontos aktuális szoftverszámát. Ennek ismeretében kiadható a kompatibilitási lista, ami valóban arra a kocsira szól. ( pl egy napra ugyanolyan évjáratú kocsiban is lehet 6-8 különféle szoftver a telefonmodulban attól függően, hogy mikor szoftverezték utoljára a kocsit )
A szoftverszám (cikkszám) kiolvasható a bluetooth menü hilfe pontjában. ( a VIN és a cikkszám olvasató )
az autóhoz kell a telefont venni, azaz nem mindegyik telefonnal működik jól együtt. Sajnos pont az új Nokiákkal szinte egyikkel sem. Nagyon sokat kipróbáltam, hogy melyiket vegyem, amit mondhatok, a nokia E71-el tökéletesen működik. Még egyszer sem "dobott ki" a névlistából, hibátlanul megy a kapcsolat köztük....