Keresés

Részletes keresés

Grof Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1588
Kuttor is lehet, hogy lassú egy kicsit, de a hozzáállása sokkal jobb Sebők-énél.
Előzmény: mondial (1587)
mondial Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1587
Ez is érdekes dilemma, hiszen van egy Kuttorunk egy Juhárunk, akik mostanában ezt a két posztot elfoglalják a válogatottban és ha melléjük oda kerülne a Sebők is, megint jönne a kérdés, kimaradhat e a csapatból Sebők és ha nem akkor kinek a helyén játsszon? Az is igaz, hogy Sebők a Cottbusban pillanatokat kap csak, és hát ugye Gelleinek volt egy nyilatkozata mely szerint, csak standard kezdő játékosra számít a válogatottban. Szóval nehéz ügy...
Előzmény: mondial (1586)
mondial Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1586
A keretben igen, de őszintén szólva nem tudom milyen poszton játszhatna. Nekem söprögetőként nagyon nem jött be, rengeteg hibát csinált és lassú is, de mivel valószínüleg Gellei már 4 védővel fogja játszatni a csapatot az egyik középső hátvéd poszt, ami nem jár annyi felelősséggel, mintha ő lenne a leghátsóbb ember kijár neki. Más kérdés, hogy ebben a szisztémában sem Újpesten idehaza, sem kint Németországban nem játszott, de szerintem meg kéne próbálni.
Előzmény: Grof (1584)
mondial Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1585
Azért a kézilabdában merőben más a kapusok helyzete, ott egy kapus mégha tartalék is szóhoz jut majd minden mérkőzésen és könnyebben tudja az edzőnek bebizonyítani, hogy esetleg jobb a másiknál.

Szerintem a kettő kombinálása a nyerő megoldás, vagyis versenyeztetni a kapusokat és egy bizonyos idő után az egyik mellett letenni a voksot. Nem igazán jönne be szerintem, ha majd minden meccsen a másik kapus védene. A kapus(és itt főleg a focira gondolok) akkor nyújt jó teljesítményt, ha érzi, hogy él a bizalom, nem kérdéses, hogy ő az első számú kapus.

Előzmény: Grof (1583)
Grof Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1584
Szerintem egy rendszeresen játszó és jó formában lévő Vilinek van helye a keretben. Viszont az nem tetszik, hogy mindentől függetlenül állandó kezdő. Ja és inkább védő legyen, mint középpályás, az az igazi helye. Ezzel kapcsolatban is érzek valami olyasmit, hogy a grúz meccs után inkább játsszon kicsit előrébb, mert ott nem tud annyira látványos hibát csinálni, nehogy még jobban ellene forduljon a közvélemény.
Előzmény: mondial (1582)
Grof Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1583
Emberileg nekem sem túl szimpatikus, viszont időnként nagyon jól véd, és ez is lehet szempont. Mint ahogy én is szívesen megnézném már Babost is.
Két felfogás van,
1. küzdjön meg mindenki a helyéért
2. fontos, hogy a játékosok "érezzék a bizalmat"
Én örülnék, ha a kapusoknál is az 1-es kerülne előtérbe, akiben van versenyszellem és igazán profi, az fel tudja dolgozni azt is, ha éppen egy másik kapus van jobb formában és ő kerül a csapatba. Pl. kézilabdában is nagyon jól működik a rendszer.
Előzmény: mondial (1579)
mondial Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1582
Lehet, hogy ezzel nem leszek népszerű, de szerintem Vilinek helye van a keretben.
Előzmény: Grof (1580)
mondial Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1581
A tornát feláldozza majd annak, szerintem Gellei, hogy kipróbáljon egy sor játékost, gondolok itt elsősorban Bárányosra, valszeg Gerát is beteszi majd a csapatba és Halmosit sem valamint Kenőt sem azért viszi ki Ciprusra, hogy nyaraljanak. Dehát igazából szerintem mindenki játszani fog, mondjuk én remélem nem kezd hatalmas átalakításokba a selejtezőre, mert a csapat váza adott, csak egy kicsit össze kell gyúrni, egy két játékost beépíteni, de nem szabad az un. "leégett" játékosokat kihajigálni a csapatból szvsz.
Grof Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1580
"Akit egyszer megvádolnak, hogy az autójába hányt, annak örökké játszania kell, mert egyébként beismertetne a dolog?"
Jól látod, lehet, hogy Sebők válogatottsági rekorder lesz néhány év múlva. Mondjuk már most is az van, hogy egy ilyen rutinos játékost (kb. 50 válogatottság?) "nem nélkülözhet a csapat"...
Előzmény: h3o (1576)
mondial Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1579
Szűcsöt én sem értem, igaz nekem nem valami szimpatikus, emlékezzünk csak hány de hány alkalommal lemondta az összetartást mindenféle kis sérülésekre hívatkozva! Én azt mondom, aki nem akar az ne is legyen válogatott! Király Gabi remélem hamar visszakerül a kezdőbe Berlinben, bár valljuk meg ennek nem sok realítása van. Nos Gellei azt nyilatkozta, hogy nála nem számít, hogy Gabi kezdő e vagy sem, szvsz a tavasszal ő fog védeni, bár én azért kipróbálnám a Babost is egy-két meccsen.
Előzmény: Grof (1577)
Grof Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1578
"pótselejtezőt kellene játszani,amely minden bizonnyal ismét megoldhatatlan feladat elé állítaná a magyar válogatottat."
Kivéve, ha pl. összesorsolnak minket a leggyengébb csoportmásodikkal, akit két szerencsés meccsen legyőzünk. :-)
Így már talán kissé irreálisnak hangzik, de azt azért jegyezzük meg, hogy a mostani nagy mázlink (csoport-sorsolás) egyáltalán nincs befolyással a későbbi sorsolások eloszlásaira. :-)
Előzmény: Professzor úr (1575)
Grof Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1577
Az utánpótlás-válogatottakat tényleg igyekszik beépíteni, de mikor próbálja ki Bajzátot? Szerintem van olyan jó, mint mondjuk Waltner. Persze az igaz, hogy "kissé" hangulatjátékos.
A 2 szokásos kérdés:
Ebből a keretből a csehek elleni kezdőcsapatnak
- mit tippeltek?
- És milyen csapatot szeretnétek?

Kapusposzton pedig miért nincs Szűcs? Szerintetek hosszabb távon, ha Király nem lesz kezdő a Hertha-ban, akkor is marad 1. számú kapus?

Előzmény: karesz4 (1573)
h3o Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1576
Ez már tényleg minősíthetetlen! Akit egyszer megvádolnak, hogy az autójába hányt, annak örökké játszania kell, mert egyébként beismertetne a dolog? Vagy a kárpátok primadonnája az edzőtáborozó Fradiban többet van játékban, mint pl. Horváth Ferenc? Szamosi?! Győri? Kabátnak pedig legyen ez az utolsó lehetősége, mert eddig csak a ködös makedon meccsen adott egy gólpasszt, és semmi mást nem csinált a válogatottban
Professzor úr Creative Commons License 2002.02.04 0 0 1575
Véleményem a sorsolással kapcsolatban:

Összejött a sokak által álmodott lehető legkedvezőbb csoport.Még én is kénytelen vagyok elismerni,hogy szerencsés esetben a magyar válogatott elcsípheti a második helyet.Más kérdés,hogy utána pótselejtezőt kellene játszani,amely minden bizonnyal ismét megoldhatatlan feladat elé állítaná a magyar válogatottat.

Helldog Creative Commons License 2002.02.04 0 0 1574
Nem tudom, de mintha Gellei azt nyilatkozta volna 1-2 hónapja, hogy csak olyan játékosokat vesz be a keretbe, akik rendszeresen játszanak a klubjukban. Király még rendben is van, na de az Olajos Vili!
Előzmény: karesz4 (1573)
karesz4 Creative Commons License 2002.02.04 0 0 1573
Üdv!

(MTI) - Gellei Imre, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte azt a 26 játékost, akik részt vesznek a február 12-i és 13-i ciprusi négyes tornán.
A magyarok először Csehországgal találkoznak, majd másnap - az eredménytől függően - a házigazdák vagy Svájc ellen lépnek pályára.
A névsor:
Kapusok: Király Gábor (Hertha BSC), Babos Gábor (NAC Breda), Hajdu Attila (MTK Hungária)
Védők: Korolovszky Gábor (Újpest), Kuttor Attila (Debrecen), Gyepes Gábor (Ferencváros), Fehér Csaba (NAC Breda), Mátyus János (Energie Cottbus), Bodnár László (Dinamo Kijev), Juhár Tamás (Vasas), Szamosi Tamás (Zalaegerszeg)
Középpályások: Sebők Vilmos (Energie Cottbus), Böőr Zoltán (Debrecen), Halmosi Péter (Haladás), Pető Tamás (NAC Breda), Dárdai Pál (Hertha BSC), Lisztes Krisztián (Werder Bremen), Bárányos Zsolt (Lommel), Füzi Ákos (MTK Hungária), Győri János (MTK Hungária)
Csatárok: Tököli Attila (Dunaferr), Kabát Péter (Levszki Szófia), Ferenczi István (Levszki Szófia), Kenesei Krisztián (Zalaegerszeg), Waltner Róbert (Zalaegerszeg), Gera Zoltán (Ferencváros)
Budapestről nyolc futballista utazik szombaton, míg azok, akik klubjaikkal Cipruson edzőtáboroznak, a helyszínen csatlakoznak a többiekhez.

Karesz

kz_2 Creative Commons License 2002.02.04 0 0 1572
Véleményem szerint a sorsolás a lehető legkedvezőbb ti. elkerültük azokat a csapatokat amelyek ellen az esélyünk 0% lett volna. (pl. Anglia, Németország, Spanyolország, Hollandia vagy Franciaország) Most akkor a svédek ellen mennyi az esély? Több mint az előbb említettek ellen, legalábbis remélhetőleg itthon esetleg nyerhetünk, de legalább döntetlen eredmény elképzelhető. Persze főleg a győzelemhez bravúr kell. A magyar csapat ha jól felkészítik képes lehet egy-egy bravúrra. Jelen esetben 2 db bravúr kellene ti. a svédek és a lengyelek ellen. Azért ezek a csapatok gyengébbek mint az olasz válogatott volt ( itthon 2-2 ). Ha azt vizsgáljuk, hogy San Marino-t oda-vissza a lengyel és a svéd csapat símán veri, akkor nekünk hozni kell azt a két meccset, csakúgy mint a lettek elleni meccseket. Ez utóbbi 2 meccs kulcsfontosságú. Mindkettőt nyerni kell! Erre a mindenkori magyar válogatott képes kell legyen. Visszatérve a két nagy elleni meccsünkhöz kell a két hazai siker. A lengyel és svéd csapat egymás elleni mérkőzései sokat számíthatnak nekünk ha valamelyik csapat e kettő közül az egyik, az egymás elleni meccseiken 4 pontot szerezne (ami nem elképzelhetetlen), akkor a két hazai bravúrgyőzelmünkkel a második helyre odaérhetünk. Ez kellene, hogy a cél legyen. Mivel optimista vagyok el tudom a 2. helyet képzelni a csoportban, s akkor mivel veszteni valónk nemigen van még bármi megtörténhet. Ehhez bátran kéne a fiatalokhoz nyúlni, be kell építeni őket ( pl. Korolovszky, Simek, Halmosi, Gera esetleg Cvitkovics ti. ők legalább olyan jók mint a helyükön most játszó idősebbek )
bicycle-repairman Creative Commons License 2002.02.01 0 0 1571
Tulajdonképpen arra kéne rájönniük a fiúknak, hogy ez is egy óriási lehetőség, és élni kell vele. Ha rosszabb lenne a csoport, akkor meg azzal. Öregapaként arra fognak leginkább emlékezni, amit nem tettek meg, de érdemes lett volna. A helyükben nekem már nagyon elegem lenne, hogy mindig csak elszalasztunk nagy dolgokat, megszerezni csak kicsiket tudunk.
Helldog Creative Commons License 2002.01.31 0 0 1570
"De attól, hogy olyanokat nyilatkoznak, mint Lisztes, nem lesz semmivel se jobb a csapat..."

Az lehet, de legalább én jobban érzem magam.:-)

Na jó, komolyan. Én azt akartam mondani, hogy ha egy 3. kalapból húzott csapatnak nem sok esélye van az első kettőből húzott, és nem éppen lehető legnehezebb válogatott ellen, akkor kinek másnak. Lehet hogy Mátyus nyilatkozata reálisabb mint Lisztesé, de én inkább mondiallal értek egyet, az igazság a kettő között rejlik.

Előzmény: Ciani (1569)
Ciani Creative Commons License 2002.01.31 0 0 1569
Ezt most nem értem, hogy miért baj, hogy reálisan nyilatkozatot tett. Ez nektek miért egyenlő azzal, hogy egyúttal fel is adják a lehetőséget? Mindenki tudja, hogy nem minden meccset a jobbik csapat nyer! De attól, hogy olyanokat nyilatkoznak, mint Lisztes, nem lesz semmivel se jobb a csapat...
Előzmény: Helldog (1559)
Grof Creative Commons License 2002.01.31 0 0 1568
Ez kedves tőle, reméljünk hasonlókat.
Szegény svédek... :-)
Előzmény: kacsakacsa (1567)
kacsakacsa Creative Commons License 2002.01.30 0 0 1567
http://www.sportforum.hu/foci.asp?newsid=28713

A lengyelek velünk akarnak továbbjutni
2002 jan. 25 13:23 - Forrás: MLSZ.hu
Michal Listkiewicz, a Lengyel Labdarúgó-szövetség elnöke ekképp értékelt a sorsolás után: "Elsősorban annak örülök, hogy olyan ellenfeleket kaptunk, amelyek kultúrált futballt játsszanak és amelyek otthonában nem lesz gond vendégként fellépni, továbbá nem lesz gondunk az utazással, a szállással, mert jó körülmények várnak minket. Ez nagyon fontos, mert vannak kellemetlen tapasztalataink néhány keleti országból. Mindenképpen tovább szeretnénk jutni, méghozzá lehetőleg a magyarokkal együtt..."

Grof Creative Commons License 2002.01.30 0 0 1566
Azért ezt is megéltük, hogy Lisztes - akin régen már ránézésre látszott, hogy önbizalomhiánnyal küszködik - nyilatkozata a legoptimistább (vagy más nézőpontból elbizakodottabb).
Előzmény: mondial (1565)
mondial Creative Commons License 2002.01.30 0 0 1565
Visszafogott nyilatkozat(különösen tőle), lehetséges, hogy az van benne, amit Grof mond, nem tudom, igazából nem tudom mire vélni. Ami ezt alátámasztja, az az, hogy mostanában a Sebők Vili mellett mindig ő a sajtó(vagy a közvélemény) céltáblája és talán emiatt nem nyilatkozik úgy ahogy szokott, hogy ne őt találják majdan a vártnál rosszabb szereplés esetén meg.Nem tudom.

Remélem azért a játékosok véleménye a Lisztes,Mátyus nyilatkozat között van, valahol a Pető tájékán.

Előzmény: Grof (1558)
Grof Creative Commons License 2002.01.30 0 0 1564
A döntőt Ciprus ellen játsszuk, akik simán verik Svájcot, és döntetlen lesz, de 11-esekkel kikapunk.
Előzmény: Grof (1563)
Grof Creative Commons License 2002.01.30 0 0 1563
Tegnaphoz két hétre játszunk a csehek ellen, csúnyán elverjük őket.
:-)
mondial Creative Commons License 2002.01.30 0 0 1562
Én itt igazából arra gondoltam, hogy mindent kiadtak magukból, még akkor is ha ez az eredményen nem látszott. Szvsz a hazai litván meccset is ide lehet venni, mivel ott igazából az eredmény nem jött, de végig hajtottak, akartak. A románok elleni hazai meccsen éreztem egyedül azt és ez már nem a Bicskei féle csapat volt, hogy igazából csak a mezüket rakták ki a pályára, túl akartak lenni az egészen.

A románok és a grúzok elleni idegenbeli meccsen szerintem az akarat megvolt, csak a csapatnak semmi nem jött össze és ez egy idő után a csapat teljes széteséséhez, a maradék önbecsülés teljes elvesztéséhez vezetett.

Előzmény: mondial (1555)
Grof Creative Commons License 2002.01.30 0 0 1561
Ja, és miután az előző selejtezők alapján megy a kalap-beosztás, így véglegesíthetjük is a résztvevőket, igaz?
Aztán ezt meg lehetne csinálni magával az EB-vel is, így nem kéne mindig focit nézni a TV-ben.
Mátyuson azt érzem, hogy azt mondja, amit elvárnak tőle, pl. az előbbi folytatása:
---
Egyébként Mátyus telefonon már egyeztetett Gellei Imre szövetségi kapitánnyal, mert szeretne ott lenni a válogatott februári ciprusi tornáján. Most várja a hivatalos kikérőt, s mint mondta, nem érdekli semmi, ha hívják, ő jön. Még az sem tántorítja el elhatározásától, ha emiatt esetleg kikerül a Cottbus kezdő csapatából.
---
Előzmény: Helldog (1560)
Helldog Creative Commons License 2002.01.29 0 0 1560
Az utolsó mondatba azt akartam írni, hogy az első két kalapban lévő csapatok legyenek egyből résztvevők, de ez így nem is jó. Az 1. kalaposok autómatikusan jussanak tovább, míg a 2. kalaposok egymás közt lerendezik a továbbjutást.
Előzmény: Helldog (1559)
Helldog Creative Commons License 2002.01.29 0 0 1559
Na tessék! Egy nem nagyképűsködő nyilatkozat. Azért azt hozzá teszem, hogy ha nem sok esélyünk van, akkor minek egyáltalán a selejtező? Ezeknél nem sok könnyebb csapatot kaphattunk volna, úgyhogy ha így sincs szinte semmi esélyünk, akkor legközelebb nem is kell sorsolás. Legyen az első két csapat egyből résztvevő, ne szórakozzunk itt kvalifikációkkal!
Előzmény: Grof (1558)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!