Elnézést, hogy beilletlenkedek a topicba:-)
Kedvenc kutyám a tibet terrier, és most jött el az ideje, hogy beszerezzünk egyet.Sajnos mindenfelé elég kevés információt lehet a fajtáról találni.Most végigolvastam a topicot,(a többit is) és sokmindent megtudtam.
Úgy látom itt szinte mindenki a fajta nagy ismerője.:-))
Kérem, ha tudtok segítsetek az alábbi kérdések megválaszolásával:
Tudtok-e ajánlani tenyésztőt, mert mindenképpen csak jó helyről szeretnék kutyát.(ahol jelenleg van kiskutya)--gondolom, mivel ez nem a reklám helye, jöhetne mailban is.A regisztrált mail már nem műxik, ha van ilyen, akkor írok másikat.
Sehol nem találtam árral ellátott hirdetést.Milyen ársávban mozognak a kölykök árai?
Van egy westienk (a párom kedvenc kutyája),kan.
Neki is szeretnénk játszótársnak.(6 hónapos)
Tapasztalatok szerint a tibeti vérmérsekletéből kiindulva lehet-e problámánk a későbbiekben?
(falka rangsor viták, stb)
Mi a neve és mit tartalmaz, amit kapott???,
Reméljük, hogy csak egy kis kamaszkori túl hirtelen nővés, ne fessük az ördögöt a falra, hogy mostmár csak egy sántakutya lesz...........
Azért félek én a hirtelen növesztő tápoktól..
Reméljük rendbejön , biztos jó az orvosotok...
Nem kell mindennap gyakorolni,, de azért rendszeresen, a fésülések után, pár percet csak..
Egyik kis kanomnak, aki az Alpok -Adrián lett a HPJ---annak kellett plussz calciumot szedni, mert hirtelen nőtt, pedig ő kisebb termetű., mint Olga. Most 10 hónapos, de már rendnbejött, olyan örökmozgó, szintén nagykutyával, németjuhásszal játszik, azt túlmozogta magát......
Lépcsőn nem jár Olga ?, Ugye.azt mondtam, hogy nem szabad!
De csak jó képet szabad feltenni!!!!!!!!
Most a "gyógyszerészünk" kutyaszörre való kenceficét kisérletez a gyógyszertárban, ugyhogy Brandy jövőre fél méterrel maga után fogja húzni a szőrét....{ vagy kihullik az egész }
Egyszer megnézem azt a Galériát, de én is örökké be vagyok havazva.....még nyáron is.meg a házeladással, a másikkal}...itthon meg csak a kutyák érdekelnek......MI MÁS?
Képek még nincsenek, mert még nem sikerült letöltenem a fényképezőgépről.
Ma volt kiállítás megnyitóm, teljesen "el voltam havazva". De holnaptól ráérek..
Sziasztok!
Deee! én irok, és reggelig a topicokat kell olvasgatnom, mert irtó nagy lemaradásban vagyok , ugy látom..Ma délután lett kész a gép.
Olga és a picur Nenszy, hogy van???? Mi lett a végleges neve...Várom a beszámolót !!!!
Képek nincsenek?????
Yahbo
TALÁLT, SÜLLYEDT!
A vérvonala neki is egyedülálló, mint Olgának! nálunk, ez a párositás nincs, igy tökéletes minden szinű kiskutyusok várhatók!!!
És szerintem csontozatra , faroktartásra, szőrminőségre is jók lesznek,.....
Tegnap Olgának egy gyönyörű féltestvérét hoztam elsőválasztásúként járót, Astra papa, fehércoboly mama, aranycoboly a kislány..7 hetes, sötét maszkos!
Nagyon jó gazdi kell neki, aki néha kiállitásra is elvinné......
ÖP egy szöszi, megszállott állatbarát, mudija van, szintén ott volt az RC-standnál a CACIB-on........
m_anna két gyönyörű cica és egy korosodó kutyi gazdija..majd mesél róluk. { ugye anna? }
.önkéntes állatvédő...és intenziven tanul is mellette.. , ő szintén Bp.i, ÖP, nem .
Egyiküknek sincs TT-je , csak szimpatizánsok......
Szimpatizánsokat is nagy szeretettel látunk......
Reméljük a számuk gyarapodni fog!