új Casio G-schock óra 75 000,-ft HELYETT 45 000,-ft
Napelemes, multi band rádióvezérelt óra eladó LED világítás /akár autómatikusan is/ világ idő nem kell elemet cserélni benne visszaszámlálás 5ébresztés
A cimborámék kihasználatlanság (céges autó) miatt árulják a hármasgolfjukat. A kilométer tutkó, és tényleg jó állapotú a gép. A matricákat meg le lehet szedni... :-) Úgy tudom, az ár alkuképes.
215/60R17 Bridgestone H/P gyári Nissan Qashqai gumik, alig 8000 km-t futottak, méretváltás miatt eladósorba kerültek. A gumik 2008-as gyártásúak, de egy éve garagéban pihentek. A 4 db újszerű gumi ára 60,000-ft. Szerelés megoldható! Bp III.kerületében megtekinthető hétközben, 8-17 között. Kérésre képet tudok küldeni.
Ha kell, van hozzá 24 karátos, Libresse betétem.Ez ugyan nem EU jeles, de szerintem kompatibilis a tolladdal. Magyarország vezető nőgyógyászai is ezt ajánlják!
És most gigaakcióban: Kettőt veszel, a harmadikat is kifizetted!
Van egy eladó arany tokos töltő tollam, 18 karátos, 25gramm. A betét ki van fogyva, de nekem nincs kedvem vele foglalkozni. Kinek mit ér? Adok hozzá CD-t, üresen, rossz hangszórókat, paraszt-kolbászt. A lényeg hogy vigye valaki, mert az aranytól való kiütéseimet kezelő gyógyszerekre ráment az életem java. S mivel kifogyott, már nem tudom az orvosomnak járó csekket kitölteni. Tehát arany áron elvihető, azaz 20 kg vetőmag burgonyáért. Nem McDonaldsos!!!
Van egy eladó fejegységem: PANASONIC CQ-5355 USB-s, távirányítója nincs meg, de doboza, leírása igen, hibátlan, karcmentes. Ára 22000Ft
mailem publikus
Audio egység Teljesítmény: 50W x 4 MOS-FET végfok 1 bites DAC rendszer RDS-es tuner 24 memóriával 8x-os túlmintavételezés Előlapi USB bemenet Hátsó AUX bemenet
CD lejátszó CD-R/ CD-RW lejátszás MP3, WMA lejátszás ID3 Tag 3-sugaras olvasófej Pásztázás, keresés, ismétlés, véletlenszerű lejátszás Pillanat állj CD szöveg kiírás
Egyéb Telefon-némítás CD tár vezérlés 7 választható LCD háttérvilágítás Kezelőgombok megvilágítása: piros vagy zöld iPod előkészítés (CA-VDC3000) Bluetooth előkészítés (CY-BT100N) Levehető előlap Távvezérlő SQ3 hangszínbeállítások SRS-WOW 3D hangzás ISO csatlakozó
Mivel írtad, hogy F1 első, nem értem sokaknak miért nem volt érthető.Nekem lejött, talán mert figyelmesen olvasok.:))) 13" a mérete, így talán nem lett volna kérdés. :)
Nem mindegy hány collos? F1-es gumit szerinted ki akarna felrakni akármire is???? Gondolod, hogy sok F1-es autó van otthon tarcsiban nálunk? Dísztárgy, dekoráció, nagy hamutartó stb.