picit csodálkozom eddig úgy tudtam a crdi-ben nincs kettős tömegű persze lehet hogy verzió függő mindenesetre ezzel kapcsolatos meghibásodásról se hallottam még, más típusoknál pedig eléggé elromlékony ez a dolog
Teljesen kizárt a félreértés, mert váltóolaj szint, ráadásul automata nem is lehetett téma az autómnál. A motorolaj csere utáni túltöltést kifogásoltam.
Így kell ahogy írod. Egy pillanatra be vitt a hintába, mert ugye márkaszervíz vezető mondta. Azután elgondolkodtam, milyen egyéb "szakszerű" dolgokat követhetnek el még ebben a szervízben.
Nem járó, de üzemmeleg motornál a leíllítás után 5-10 perccel, hogy a körben lévő olaj visszacsurogjon. Lehet valami tényleg változott, de szerintem nem....:-) Ez nem márkaspecifikus dolog, puszta gépészet. Egy márkaszervíznek nagyon nem kellene rossz infókkal tömni a tulajokat! :-)
Valaki nagyon rosszul tudja! Lehet, hogy én lennék az? Jellemzően hideg motornál mérjük, bár vannak típusok, amelyeknél a gépkönyv szerint meleg motornál mérendő, de, hogy járó motornál, olyanról még nem hallottam.
Megosztom veletek egy márkaszervíz válaszát arra az észrevételemre, hogy (1cm a max. fölött) túltöltötték az olajat, "járómotornál kell ellenörizni az olajszintet".
Ez ugyan Pesten van a 16 kerületben, de ez a "szabály" bárhol az országban így van. Eddig még mindegyik új autómmal meg tudtam így csináltatni a kötelező szervizeket. Ha másként állítja a kiszemelt szerviz, akkor keress másikat.
Én vittem a 4 liter olajat, otthon kicseréltem a pollenszűrőt a szerviz előtt. Csak olajat cserélnek és a pollenszűrőt, ha Te nem cserélted ki magadnak eddig. (én 5.000km-enként kicserélem, mert ennyi idő alatt is nagyon koszos lesz.)
Az attól is függ, hogy van-e start-stop az autódban. A start-stop rendszer nagyobb kapacitású akksit igényel, ami viszont hamarabb elfárad. Nagyszerű találmány ez is, papíron biztos spórol pár gramm szennyezést, de a gyakorlatban egyrészt sokan kikapcsolják (én is), másrészt a hamarabb cserélt akksi szerintem jóval nagyobb környezetterhelést okoz...