Tudod, elemes, én ott voltam a Terror Háza megnyitóján. A fütyülés nem a műfajom, de a feleségemnek kellett bokán rúgnia, nehogy hangosan röhögjek O. beszéde alatt. Nekem ilyesmikben nincs veszélyérzetem, de neki jobb antennái voltak a környezethez.
Nekem semmi bajom egy kis füttyögéssel meg dobálózással, van ilyen mindenütt a világon, Schröder is kapott az arcába nemrég.
Csak nem ugassanak arról, hogy bezzeg ők milyen visszafogottak, polgárian moderáltak és jólneveltek. Csinálják, oké, csak utána kussoljanak. Aztán majd a nép eldönti, hogy tetszik-e neki vagy sem.
Szerintem Orbán sokkal jobban megszervezte a nyilvános szerepléseit annál, semhogy megkozkáztasson egy kifütyülést. Meg aztán, milyen alkalomból fütyülték volna ki...? Mondjuk, ha megjelent volna beszédet tartani a TEBÉSZ közgyűlésén, ott kapott volna füttyszót, paradicsomot, tojást. De egyébként...?
ha valaki nyugalmas közéletet szeretne, ami nem a rá fogékony tömegek felheccelkéséből áll, akkor az nem jelenti egyszerre azt, hogy visszasírja az egypártrendszert
egyébként meg valahogy az egész vigyük az utcára a népet pocskondiázni a politikai ellenfeleinket nem 2002-ben, az elveszített választásokkor kezdődött?
Személy szerint már nagyon szeretném , ha nem lenne Magyarországon fütyülgetés /főleg nem a mindenkori miniszterelnök és köztársasági elnök ellen/ , tojásdobálás , hazaárulózgatás, tüntetés, hídlezárás .
Orbánnak szerdánként volt, de ettől még a polgári baloldal nem érezte szükségét, hogy odajárjon szórakoztatni magát, ahol felszólal. Orbán általában biztos lehet abban, hogy a polgári baloldal nem olyan tahó, mint a jobb.
Személy szerint már nagyon szeretném , ha nem lenne Magyarországon fütyülgetés /főleg nem a mindenkori miniszterelnök és köztársasági elnök ellen/ , tojásdobálás , hazaárulózgatás, tüntetés, hídlezárás .
Nem lehetne már nyugton lenni a sok izgága feszültségkeltőnek és a mögötte álló politikának ???
Az intelligencia, hát igen, nem lehet mindenkiből einsteint faragni. De a kifütyülés nem annyira intelligencia kérdése. Gyurcsánynak van kedd reggeli rádióinterjúja, ott a téren a tömegben állóknak nincsen. Ők csak így tudják elmondani a véleményüket.
Nyilván kifütyülik, hiszen a 301 parcellánál a Mécs Imrét kifütyülők, a magukat nagyonmagyar polgároknak képzelő óriás kokárdákkal rohangálók, a korábbi ilyen alkalmakkor notórius fütyülők egyszer már nagy beruházásként megvették a sípjaikat. Sípjuk van, idejük van, intelligenciájuk, toleranciájuk meg nincs, hát mire számítasz?
A medián felmérése szerint a lakossák közel 20%-a különböző mértékben, de alapvetően gyűlöli Orbánt (illetve fél tőle, de ezen a szinten ez összemosódik).
Tipp: vagy kifütyülik, vagy nem. Inkább igen (Gyurcsány nem túl népszerű mostanában)
A kifütyülés a véleménynyilvánítás egyik módja, a miniszterelnök pedig, amikor felmászik e magas posztra, számítson arra, hogy nem mindenki fogja szeretni. Az alkotmánybíróság 36/1994-es határozatában kimondta, hogy a közszereplőkkel különösen pedig a közhatalmat gyakorlókkal szemben a véleménynyilvánításnak sokkal tágabb keretei megengedettek, mint egyébként.
Gyurcsány valóban a nemzet miniszterelnöke. Ugyanezt Orbán nem mondhatja el magáról. Ő ugyanis szándékosan megoszt. De 2006 tavaszára lehullik az utolsó álarc is. Orbánnak az első két gyereke metodista, a harmadik református, a negyedik és az ötödik katolikus. Ez mindent elmond erről a régi KISZ-titkárról.