Cia anya. Inkább nem részletezném itt most sok szem hallatára de akik hallottak azok tán emlékeznek. A kijutásom megoldódott semmi gond, sőt még Andris is felajánlotta hogy kivisz és Zabolán meghivott egy doboz cigire is és hubertusszal is jó viszonyba kerültünk a bulin meg cseresznyepálesszel is ugyhogy semmi gond a kérés inkább poén jellegü volt.
Sziasztok.Háát a buli az KIRÁLYvolt. Sajnos kicsit túllőttem a célon és sikerült jóvátehetetlenül sokat pofáznom amiért most és itt mindenkitől bocsánatot kérek. Ne haragudjatok rám, mármint az aki emlékszik még valamire mer én csak sejtem hogy kinek mit mondtam.
Hát Sünpapa a pezsgö valoban eldurrant érted meg a babádért, aztán neki is indultam vele éjszaka hogy mindenki igyon belöle és vagy fél orát keringtem a fák közt meg-megpihenve de azt hiszem végül mindenkit sikerült megtalálnom bár látni már nem nagyon láttam. Azért a buli jó volt meg az a három óra is amit sikerült odabent aludnom de Maci horkolt Zozo meg álmában beszélt ÉS EVELINÉK IGENIS BEJÖTTEK ELBÚCSÚZNI ÉS SZERINTEM MACIT IS KELTEGETTÉK DE Ö NEM KELT FEL! Hát csak ennyi hozzáfűzni valóm van és ZETOR amit nektek mondtam azt ne nagyon terjesszétek mert részeg voltam és az érintettek a végén még megskalpolnak ha neszét veszik mert titok volt. Ezt cojo el mariachi is üzenem!
Péterünk a babát hozván
Örömünkre okot ad,
Sünök közt egy új sün lesz majd.
Ők a három királyak: (egy kis költői szabadság)
Örsi, Örsi és az Örsi,
Mind a hárman fajínak,
Hallottam már hírét a merényletnek Emesétöl, bevallom, én is meghatódtam, no... Felírtam, hogy ne felejtsem el majd elmesélni neki, hogy az olvasótáborosok már két hónapos embrió-korában is pezsgöztek a tiszteletére:) Köszönöm! Sünenikönek külön is.
Sajnálhatod is! Mondjuk én éjfél környékén a fáradtságtól hanyattvágtam magam. Maci! Még egyszer köszi a sátrat, naon nagy arc vagy, szaladj ide egy pusziért... Cigo! Ilyet még vagy ötöt és garantált a kényszerzubbony... De majd taníts meg képeket beszurkálni, mert Macival megtaláltuk Zetor tablóképét, ami megér egy misét...
Sztár fotó sorozatom első epizodja (Nándi the star) befejeződött. A méllyen tisztelt csúcs vezetőség egyébb tagjai következnek. Ahol megprobálom őket mokás környezetben elcsípett fotokkal és a digitális techika ("Paint") segítségével ábrázolni! Az esetleges sértődések (ezek nem lehetnek mert probálom magam visszafogni) előre is elnézést kérek.
nah most eltudom mondani, hogy mi az ami sokkal rosszabb!Az, hogy Zozo akkorákat fingik mint az állat!Időnként olyat, hogy menekülni kell mert az oxigén az megszűnik létezni mikor eldurrant 1et vagy 2-t.De az mégrosszabb, hogy nekem kell szűrni a levegőt mert elereszt 1 adagot és elmegy és nem szol, hogy veszélyben vagyok!
sziasztok!Na mi van veletek?Remélem jol vagytok!Unatkozunk 1 kicsit zozoval!Jo lenne ha vmi jo csajok ide jönnének a könyvtárhoz és szorakoztatnának minket!!!De csak jo csajokat engedünk be!No meg olvasótáborosokat ha ugy van kedvünk. :)))))
And4!Még nem tértél magadhoz?Elhiszem! :))))
Evelin és Ádám!!!!!!!Rátok meg haragszom mert nem ébresztettetek fel mikor elmentetek, pedig szerettem volna elbucsuzni toletek!Reggel meg kerestelek titeket mindenhol, hogy hol vagytok!Nem volt semmi különösebb oka, csak kerestelek. :))
Amugy hopgyan sikerült a munka?Sikerült befejezni?Remélem igen és akkor kaptatok jo sok dellát :PP
most ettünk meg 1 családi pizzát Zozoval és addig ettük amig el nem fogyott.Most meg majdnem fetrengünk mert ugy tele van a belünk.Csak ugy vesszük a mély levegőt!De van ám ennél sokkal rosszabb is!
Keleti-nyugati Sünpapának üzenem, hogy igen, vonattal mentem. :))) (Szerencsére.)
Eninek mondom (bár biztos beszélünk nemsoká) hogy a nádas sajna vagy foglalt volt :) vagy elviselhetetlen volt a szél (egyik alkalommal úgy himbálta a kompot, amin ültünk, h az egész társaságnak tele lett az alsóneműje) de mindent meg lehet oldani. :) Amúgy szuper volt a hét, a szelet kivéve szerintem minden tökéletesen alakult. Na talán még a szervezéssel volt itt-ott némi probléma, de nem vészes. Jó idő, jó társaság, jó kaja-pia, hmm.. megyek jövőre is.
Csak már olyan jó itthon lenni, kb. 2 hónapja csak utazom. Na most is csak egy hetem van s mehetek Debrecenbe beíratkozni.
Tehát köv. találka szept. 4-én? És hol? Nekem 5-én van az évnyitóm, de majd vhogy lesz. Akkor megejthetnénk a cd csereberét, ha bennevagytok.
Mindenkinek köszönöm, főleg a lányoknak, hogy jelenlétükkel emelték a buli fényét, bár a nyuszik halála értelmetlen volt, ígyhát bocs a fölső erőktől és hatalmaktól a tápláléklánc szabálytalan menetéért.
Még nem nagyon tértem magamhoz. Valamint bocs azoktól akik már nem szerettek volna táncolni 4 óra körül de én meg akartam hogy akarjanak.
zoli kar hogy nem jottel itt vagyok meg hatvanba de hetfotol pestenn leszek remelem oszefutunk egy keveske idore legalabbbb.......a botkormany alta a sarat az este nandi is volt vagy 10 percre ...........
Minden szülinaposnak minden elkepzelhetö jot kivanok, a Buffalot tartsatok meg az eszmeleten maradas keretei között, nem muszaj folytatni Zozó nagy lopakodását. Lovasit es mindenki mast ölelek, szorakozzatok, mulassatok, fogyjon a nyúl!
Maci, Sunmama, koszonom hogy ennyire cibalnatok lefele, de nem talalok jo megoldast. 22h utan kellene atcseleznem a lezart varoson keresztul a Gellerthegyrol a Keletibe, aztan csomot vonatozni, mert akkor mar csak szemely megy, madj megtalalni a tabort, amirol kozelizo fogalmam sincs, hol lehet. Es persze mire bezuhannek, mar mindenki talalna maganak egy kellemes sarkot, ahol delirizalhat, en meg ott allhatnek mint a hideg vizben, kinzoan jozan allapotban.
Inkabb megeskuszom minden egi, foldi, es alvilagi hatalomra, hogy legkozelebb (ami szept. 4, ugye?) ott leszek. Az osszes szuletesnaposnak egy darab honaljig ero gratulacio!
Ha tud valaki 10-es vagy 11-es (vastags.) G-húrt (fém) hozni nekem nagyon megköszönném tényleg! Lehet választani is a törlesztési lehetőségek közül amiket persze ott kínálok föl. Előre is köszi nagyon fontos lenne.
Melyik tök(él)etlenkedik már megint? Nekem komoly problémáim vannak! Menjek stoppal? Az egyik üvegért cserébe biztos kivisznek... De sajnos akkor nektek nem jut.... Lelketek rajta!