Keresés

Részletes keresés

JEFFREY Creative Commons License 2010.03.25 0 0 874
 Milyen konzervati lesz a jobbik. Nem kellene a fogalmak jelentését tisztázni a jobbik szinpatizásainak, mielött képtelenségeket mondanak. A jobbik jelen állapotában, meghatározottságában, saját maga által jelenleg hírdetett nézetei alapján, soha nem lesz konzervativ, mert az egy másík párt. Igaz alakulásakor az egyetemi ifjuság által annak indult, de 2006 után mást írányt vett fel VONA-Novák vezetésével, s mára teljesen zürzavaros ideologiába futott és nem értelmezhető, ha csak az nem, hogy neobolsevik eszméket kever a széljobbos eszmékkel és nemzeti mázzal leőnti, de nem tudni, hogy ennek mi az értelme, mert amit tesz és elképzel, hogy megvalósít az meg pur nemzet ellenes.
Előzmény: kátyja (863)
willice Creative Commons License 2010.03.25 0 0 873

Cöcö

Ott nem volt garantált profit, ne keverjük a Gizikét a gőzekével

A Fővárosi Csatornázási Művek vagy Vízművek esetében viszont igen.

Előzmény: toloba (868)
kátyja Creative Commons License 2010.03.25 0 0 872

A "mifajtánkra" Morvai arra gondolt, hogy a magyar nemzet érdekeit védő.

Ha rasszista alapokon gondolkodol, akkor a (volt) férje tifajtánk, sőt Csurka szerint maga Morvai is tifajtánk...

Előzmény: furiosity killed the rat (864)
toloba Creative Commons License 2010.03.25 0 0 869

Hoppá!
Egy botrányos Fideszes jelölt...

Az Országos Választási Bizottság (OVB) csütörtök esti határozata szerint jogsértő volt, hogy Orbán Viktor Fidesz-elnök egy zuglói zeneiskolában kampányolt kedden.

http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=275970
toloba Creative Commons License 2010.03.25 0 0 868
Horn Gyula idején privatizálták hosszútávú titkos szerződésekkel a közműszolgáltató cégeket. "

Igen, rémlik, hogy a Fideszes Páva Zsolt akkor adta el Pécs vízműjét a franciáknak....
Előzmény: willice (866)
furiosity killed the rat Creative Commons License 2010.03.25 0 0 867
És YES! Azóta is az elcsatolt területkeből prosperálunk.
Előzmény: Törölt nick (865)
willice Creative Commons License 2010.03.25 0 0 866
Én is akartam reagálni erre a Horn áradozásra. Elég furának találom ezt tőletek, ugyanis, ha nem néztetek volna utána, Horn Gyula idején privatizálták hosszútávú titkos szerződésekkel a közműszolgáltató cégeket. Néhányról pont 2004 tájékán derült ki, hogy olyan módon, hogy a tulajdonosnak és a menedzsmentnek garantált profitot iktattak a szerződésekbe, amit a lakossággal fizettetnek a mai napig. Na, ha létezik olyan kategória, hogy hazaárulás, ez bőven az volt. A saját állampolgáraikat szolgáltatták ki maximálisan a monopolhelyzetet kapott globális tőkének. Furcsa, hogy milyen rövidtávú a pógárok memóriája. Én minden hónapban megemlékezem róla, a vízszámlám átvételekor.
Előzmény: kátyja (859)
furiosity killed the rat Creative Commons License 2010.03.25 0 0 864
Demokrácia????

Igazi fejlődés csak diktatúra alatt képzelhető el. Amikor a mifajtánk alázza le a tifajtátokat. Bármitis jelentsen ez. Majd kérdezd Krisztikét, vagy Gabót.
Előzmény: kátyja (862)
kátyja Creative Commons License 2010.03.25 0 0 863

Nézd.

Térjünk a lényegre és foglalkozzunk a tárggyal.

A Jobbik úgyem lesz hatalmon 4 évig.

Ha a 4 év alatt korrekt konzervatív, építő ellenzénként megmutatja magát, akkor a Fideszt le fogja söpörni.

Ha meg bohóckodik, el fog olvadni a támogatottsága.

Előzmény: Antifasiszta01 (860)
kátyja Creative Commons License 2010.03.25 0 0 862

Újabb érzékenység a demokrácia iránt!

Te közveszélyes vagy basz+!!

Helyet kellene cserélned Budaházyval.

Ő hozzád képest kismiska.:))

Előzmény: furiosity killed the rat (857)
Antifasiszta01 Creative Commons License 2010.03.25 0 0 860
Attól tartok keveset olvasod a jobbik szövegeit. Volt alkalmam Vonával beszélni, nem áll messze a rögvalóságtól.
Előzmény: kátyja (853)
kátyja Creative Commons License 2010.03.25 0 0 859

Én nem védem Hornt, de ő csak egy pufajkás volt , nem irányító anno.

De  mindenkinek meg lehet róla a véleménye, én csak ideírtam a véleményem.:)

Előzmény: Free D (851)
Igor. Creative Commons License 2010.03.25 0 0 858
A retegést vélem felfedezni amikor már csak ilyen kis pitiáner sza....-kal jönnek elő a (retegök)
furiosity killed the rat Creative Commons License 2010.03.25 0 0 857
Tudom, hogy nem vagyok a pajtásod, de kérlek, ne sértődj meg.

"..talan az eles loszerrel tomegbe lovetes az, ami szamodra minimum ilyen esetben "

Valóban: a magam részéről Gatling gépágyúval lövettem volna, számomra (libero-bibsi-libsi-maszopó-fidesznyik, egyszóval minden, csak nem Jobbant), ti eltakarítandó kosz vagytok. És vagyunk ezzel így páran.

Többen, mint ti.
Előzmény: Free D (841)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.25 0 0 856
Hogy úgy van!
Nem fasiszta, csak: numerus clausust bevezető - tekintélyelvű - paternalista - saját korához képest erősen idejétmúlt.
Neked nyilván (sokaknak) ezt tetszik/tetszene.
Nem baj.
Magyarország ezt érdemli.
#FF4500 Creative Commons License 2010.03.25 0 0 855
Egyelőre az összes párt közül egyedül a Jobbiknak van öndefiníció szerint náci képviselő-jelöltje. Persze, ha azt mondod, nem választották, hanem sorsolták a jelölteket, én készséggel elhiszem, tulajdonképpen magyarázatot is adna ennek a topiknak a tartalmára.
kátyja Creative Commons License 2010.03.25 0 0 854

Ja-ja!

Igazad van!

Előzmény: #FF4500 (849)
kátyja Creative Commons License 2010.03.25 0 0 853

Teljesen nem értek veled egyet!

Ha Vonától pozotív szempontból csak egyszer is meghallanám Szálasi nevét, akkor igazad lenne.

Vona csak a Horthy -rendszerre utal.

Az meg vitatott, de korántsem "fasiszta" és főleg nem náci.

Előzmény: Antifasiszta01 (844)
Antifasiszta01 Creative Commons License 2010.03.25 0 0 852
Több jobbikosról derült ki, hogy alkalmatlanok a képviselőségre. Sajnos ebben nincsenek egyedül.
Free D Creative Commons License 2010.03.25 0 0 851

ezt is megertuk, hogy hornnal lehet peldalozni...

...pozitiv modon... :/

...a pufajkajanak nagyobb sulya volt, mint szavainak, szerintem...

...s valoban nem a feje volt, hanem az okle modernkorunk tortenelmunk leghosszabban regnalo bunszovetkezetenek...

...valoban, gyula nem aljasult le addig, hogy bulifotokat kommental...

...csak a tomegbe lo...

...aztan ha par evtizeddel kesobb rakerdeznek, mikozben a barsonyszekben ul, csak megrantja a vallat... :(

...csak egyutt mulatott a hazudos feriekkel aztan, onmagat unnepel(tet)ve...

Előzmény: kátyja (833)
toloba Creative Commons License 2010.03.25 0 0 850
Mongyuk ez az LMP-s dolog bejönne...:)))
Előzmény: furiosity killed the rat (829)
#FF4500 Creative Commons License 2010.03.25 0 0 849
Az áldozásnak nem része, hanem előfeltétele a gyónás, illetve hát maga a kegyelmi állapot.
Előzmény: kátyja (843)
#FF4500 Creative Commons License 2010.03.25 0 0 847
Végül is igazad van, a bűnbánati ima az közös gyónás is.
Előzmény: Antifasiszta01 (840)
Ordas Gólya Creative Commons License 2010.03.25 0 0 846
"Gyámság alá helyeztette volna szüleit Sneider Tamás, a Jobbik országos listájának kilencedik helyén álló politikus két és fél évvel ezelőtt, mivel pénzügyi vitába keveredett velük. A szülők elmondása alapján a vita egy 8,5 milliós elszámolás kapcsán kezdődött, és Sneider így próbálta elkerülni a polgári pert, amely még napjainkban is zajlik. Sneider Tamás az üggyel kapcsolatban csak annyit mondott lapunknak: ez egy családi tragédia, amellyel kapcsolatban nem nyilatkozik.
"

8,5 millióért gyámság alá helyeztette volna szüleit a jobbikos politikus?
furiosity killed the rat Creative Commons License 2010.03.25 0 0 845
Sőt, mi több, Kham kollega általános leírása az úriemberről, tökéletesen illik a Jobbik jelöltjeire (kicsit átdolgoztam):

Általában frakkot hordanak, színes cilinderrel és egy fehér elefánt hátán közlekednek a városban, ha jókedvük van, megpörgetik a gombos sétapálcát és jégkrémet tüsszentenek, ha rossz, akkor kinyitják az esenyőt és muffint finganak.
Előzmény: Törölt nick (831)
Antifasiszta01 Creative Commons License 2010.03.25 0 0 844
Attól tartok, ha ajobbik kezében lett vona, akkor a nyilasok nemhogy ismeretlnek lettek volna, de (sajnos) követendő példa.
Előzmény: kátyja (842)
kátyja Creative Commons License 2010.03.25 0 0 843
Nem áldozik?
Előzmény: #FF4500 (839)
kátyja Creative Commons License 2010.03.25 0 0 842

Hát az szomorú.

De ugye nem is a Jobbik -kezében volt az oktatáspolitika 8 évig, sőt nem is a Fideszében.

Hanem a libsikében.

Írni-olvasni is felesleges megtanulni, bukni úgysem lehet.....

( Egyébként az egyetemisták tudnak különbséget tenni a nyilas és a Jobbik között. )

Előzmény: Antifasiszta01 (837)
Free D Creative Commons License 2010.03.25 0 0 841

A hsz-e(i)d alapjan nem vagyok a pajtasod.

A jobbik hive sem vagyok, ezt is benezted.

Az aljanepet a sajat *tragar) szavai, (alpari) tettei minositik.

Amint az akar a hivatkozott videobol is jol lathato (es meg ez volt a legkisebb bunuk az ott szereploknek, bar kozszereplokhoz ez is kifejezetten meltatlan - es akkor meg finoman fejeztem ki magam.

Irasodbol azt veszem ki, hogy nem elegszel meg azzal, hogy a dolgokat maskepp lato honfitarsaidat csak kadar-kolbasszal etessek...

...talan a szemkilovetest is keveselted...

...talan az eles loszerrel tomegbe lovetes az, ami szamodra minimum ilyen esetben - s esetleg ezert estel nekem, mikor a nyugati teren lovoldozo pufajkasrol ilyen kompromitalo videot linkeltem...?

Előzmény: furiosity killed the rat (829)
Antifasiszta01 Creative Commons License 2010.03.25 0 0 840
Meg az aki csak egyszer életében.
Előzmény: #FF4500 (839)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!