és ezt sem értem, hogy milyen 100.-ik a tied, hozzá szólásra gondoltál, hisszen az volt a 910.-ig, szóval már réggen tól vagyunk azon :-) vagy 1000.-ikre gondoltál és akkor rájöttél, hogy az meg azért messze van bár nam annyira.. és mi van ha véletlen nem a tied lesz mert itt vanak gonoszkodok akik a véredet akarják szívni :-)))) (és most csak a magam nevében beszélek)
Te tudod én ezen a kérdésen sokat gondolkoztam, most hogy is van ez, hoygan lehet a cd-ét rongyosra hallgatni, arra emlékeszem, hogy a kazettákat azt lehetet na mindegy :-)
A koncerte kapcsán meg nagyon úgy néz ki, hogy tutira akarok menni, mert tényleg jó éreztem magam, meg jó volt ujra egy kis régi filling, meg ha nagyon úg ynéz ki, hogy 2-en mennék, ha lesz még egy hely.
Te, mivel tegnap odavoltam bulizni, hogy írhatoma volna. Jaj még mindig nagyon fáj a fejem, puuu basszus, nagyon sokat ittunk, de jó volt volt még éjszaka egy kis mesztelen fürdözés a lánnyokkal :-) (ugyebár egy kemping volt kibérelva, ahól normális úszómedenve van) Amúgy meg nagyon fincsi lett a kaja, mondta is mindenki, hogy nagyon finom lett a kaja :-))), de tényleg és azt mondták isten vagyok :-) bármint a kajára, na itt egy fotó:
V. Laca meg megint állat volt :-) bármint lehetet nevetni.
Nekem nincsen kedvem vért szívni, hanem jobb dolgom lesz, megyek és fözők egy jó nagy adag marha pöcit, 15 kiló húsi van véve :-) és a buli után így fog mindenki kinézni:
Hajnalban megnéztük a Torrente 3-mat, ez is kurva jó meg ez a faszi egy állat, de ettől jó :-)) meg a dumáitól, Piszt piszt.. hé mi van baszd meg :-)) kis csákó rácskázunk, de semmi buzulás :-)))
Hát én is úgy gondoltam :-) csak nem volt tiszta, mert a 2. fotó az én ötletem volt, de már megbántam, így hogy nem folyik a nyál....szóval igazd van nem az igazi :-)))