Keresés

Részletes keresés

zabizebe Creative Commons License 2011.11.20 0 0 2075

szia tille r, légyszi írj a zabizebe@citromail.hu címemre, érdemes lenne tanácskoznunk, asszem :-))

tille_r Creative Commons License 2011.11.07 0 0 2074

Sziasztok! 2012 január végén vagy február elején szeretnék kb. egy hétre ide utazni. Sajnos egyelőre nincs kivel utaznom, egyedül pedig nem szeretnék. 37 éves nő vagyok, ha valaki betársulna, jelentkezzen.

mona.74 Creative Commons License 2011.11.01 0 0 2073

Sziasztok!

Február 10-én utazunk Zöld-fokra,a Melia szállodába.Nem jön véletlenül akkor valaki?

Benihill Creative Commons License 2011.10.24 0 0 2072

Sziasztok. Mi is szeretnénk elutazni a Zöld-Foki köztársaságba, de még nem tudjuk azon belül hova. Ti nem tudtok olyan fakultatív programokat, amik tényleg kihagyhatatlanok, vagy a helyi konyháról nem mondanátok pár szót?

Lindona Creative Commons License 2011.10.21 0 0 2071

Mi már nem tudunk válogatni, mert befizettünk ide. Ez a szálloda volt az akciós ajánlatban akkor. Szívünk szerint viszont a Riuba mentünk volna :). A többi szálloda, ahogy olvasgattuk kb. ugyanaz a színvonal. Minegyikről írtak jót és rosszat is. Nekünk már teljesen mindegy, hogy a Belorizonte milyen lesz, mert a lényeg, hogy ott leszünk. :)

Nektek van lehetőségetek, hogy válogassatok, ami nem egyszerű feladat. :) Sikeres döntést nektek!

Előzmény: Brigi1111 (2070)
Brigi1111 Creative Commons License 2011.10.19 0 0 2070

Szia Lindona!

Ha minden igaz mi is oda megyünk a párommal január 6-án.De ez még nem 100%. Mert még nemtudjuk eldönteni melyik szállodába menjünk.

Előzmény: Lindona (2069)
Lindona Creative Commons License 2011.10.17 0 0 2069

Sziasztok!

Mi 2012. január 6-án megyünk a férjemmel a Belorizontéba a Karthago tours utazási irodával. Jön ebbe az időpontba valaki ide? :)

mucsro Creative Commons License 2011.10.13 0 0 2068

Sziasztok. Február elején mennénk Sal szigetre. Olyankor milyen az idő? Annyi féle infot olvastam már, mindenki mást ír. Az oceánban lehet fürdeni olyankor? Mennyire szeles az idő?

Szorakozási lehetőség csak a szállodákban van?

Körülbelül milyen árakkla kell kint számolni? (pl vacsora, koktélozás, sörözés...)

Előre is köszönöm a segítséget.

hinkli Creative Commons License 2011.10.12 0 0 2067

Sziasztok!

Aki már volt Sal-szigeten, segítsen. Januárban mennyirre erős a szél? Nagy hullámok vannak? Vagy azért fürdeni, sznorizni?

nyulcsika Creative Commons License 2011.10.07 0 0 2066

Sziasztok !

Már évek óta tervezünk egy Zöldfoki nyaralást, úgy tünik most sikerülni fog, csak azt nem tudom melyik hónapban menjünk . Ami szóba jöhet az a január, február, vagy március mikor van legjobb idő,?Mi a Crioula hotelt néztük ki, olvastam róla jót is meg rosszat is.Akinek van tapasztalata várom az infot.

trabi_ Creative Commons License 2011.07.24 0 0 2065

Udv mindenkinek!

Lehet huje kerdes, de szeptemberben nem szokott ide menni senki? Meg az idojarasi tablazatok amiket lattam is oktoberrel kezdodnek:). Illetve van e valakinek valamilyen tapasztalata a RIU hotelekkel Sal-on.

Koszi!

heggab Creative Commons License 2011.06.27 0 0 2064
igyrogy57 Creative Commons License 2011.05.07 0 0 2063

A bulihely milyen volt?? Sajnos csak kívülről láttam:(

Előzmény: boze (2062)
boze Creative Commons License 2011.05.02 0 0 2062

Sziasztok!

Még, pár kép kedvcsinálónak.

Gyerekek

A"bulihely"

A part

A PART

Üdv'István

kisbogár82 Creative Commons License 2011.04.03 0 0 2061

Sziasztok.Köszönöm a válaszokat.Utánajártam az esküvönek de nem lehet hivatalos házasságot kötni.Bali meg Szardínia került szóba,arról nincs valakinek véletlenül tapasztalata?Megköszönném a hasznos infókat,tanácsokat.Már azon is gondolkodtam hogy saját magam szervezem meg,csak nem tudom "így" megéri-e mivel az utazási irodák állítólag kedvezményesebben jutnak mindenhez,repülőjegy szállások stb....Köszönöm mindenkinek szép napot!!!

pamand42 Creative Commons License 2011.03.31 0 0 2060

Esküvő ügyben ezen az oldalon megtalálod az összes infot:

http://www.capeverdetips.co.uk/weddings-cape-verde

Előzmény: kisbogár82 (2058)
nagynovesu Creative Commons License 2011.03.31 0 0 2059

Szia!

Lehet az biztos,mert amikor szigettúrán voltunk szóbakerült,hogy szoktak tartani.Az elintézési módját nem tudom arról nem volt szó,de egy utazási iroda biztosan tud felvilágosítást adni.Azért én a helyedben ezt meggondolnám,az állandó iszonyatos szél,meg a kopárság nem annyira egzotikus(nekem).Van ismerősöm akik balin tartották,na az igen!!Láttam a képeket itt ilyet nem tudsz csinálni.Bocs ,hogy nem csak a kérdésedre válaszoltam,de az én lányomnak nemrég volt esküvője itthon és egy kicsit elképzeltem ZF-on.

Előzmény: kisbogár82 (2058)
kisbogár82 Creative Commons License 2011.03.29 0 0 2058

Sziasztok.Azt szeretném kérdezni hogy valaki véletlenül nem tudja lehet-e hivatalos esküvöt csinálni a Zöld-foki szigeteken?Köszönöm

igyrogy57 Creative Commons License 2011.03.24 0 0 2057

Sziasztok!

Mi szombaton jöttünk haza vegyes érzelmekkel!!

A repülőút bírható volt bár leszálltunk  a kanárin így 10 órát mentünk. A cseh légitársaság elég unszimpatikus nagyon nem csípik a magyarokat az már tuti!

Mi a Criula hotelban voltunk hát 4 csillagosnak mondták de talán kettőnek ha megfelel. Jó szép nagyon a kert de a szobába hol volt víz hol nem. Meg műasnyagpoharakat adtak mindenhez ez nagyon zavart. Nem vagyok kukacos tényleg de nagyon sok pénz volt amit még nyögök egy darabig és ezért többre számítottam.

A szigettúra tényleg jó meg mi Fogóra mentünk át az volt a legszebb ott nem fujt  aszél és nagyon érdekes volt a az ottani emberek élete. Mondjuk mi kifogtunk nagyon szeles felhős két napot amikor kellett a meleg pulóver sajnos. De az óceán csodálatos és nagyon nagy élmény volt összességében. katamaránozni is voltunk de sajnos nagyon nagy hollámok voltak így nemigen láttunk semmit. Sőt alig bírtunk már eleve a mólónál beszállni a kiscsónakba ami kivitt a katamaránhoz annyira hullámzott az óceán. Szegény anyu vágighányta/márbocsi/ a felét. pedig volt már elég sokszor hajóval és sose volt semmi baja.

nem akatam rosszakat írni de muszály volt viszont tényleg nagyon klassz és egzotikus hely érdemes elmenni mindenképp egyszer aki teheti.:)

Sz37 Creative Commons License 2011.03.23 0 0 2056

sziasztok,

Én új vagyok ezen a fórumon a nyaralásunk már meg van szervezve , de a hidegebb időkre már keresem a megfelelő helyet. Meg tudnátok mondani, hogy a tapasztalat szerint november végén, illetve januárban milyen idő van ott? A 20-30fok elég tág határ :)

Köszi előre is!

Titike4 Creative Commons License 2011.03.22 0 0 2055

Szia!

Köszi az infókat. Az email címem: timeabiro@citromail.hu

Küldhetnél pár fotót! :-)

Még egy dolog; Travel Service-el utazunk. Velük még nem mentünk sehova. 2 vagy 3 ülés van egymás mellett? Kb. Malév kategória? 15 kg-t mennyire kell komolyan venni?

Előzmény: geebriell (2054)
geebriell Creative Commons License 2011.03.21 0 0 2054

Szia, nos akkor egy kis segítség :)

Mi a szoget túrára mentünk el, bár elég sok mindent zsúfolnak bele a napba, de érdemes megnézni az egész szigetet, és Zsuzsi az idegenvezető nagyon aranyos ,sok mindent meg lehet tudni,és hasznos információkat is.

Az én kedvencem, a Boa Vista sziget ,ami még szebb és érintetlenebb, és hihetetlen a homoksivatag ,nem bántam meg.

Nem tudok a 3.1 ről, bár én is olvastam, de maradtunk a borravalóval, azt biztos örömmel veszik pár eurót is :)

A gyerekek viszont nagyon örülnek a színes ceruzáknak :)

A hotelek a parton vannak sorban egy sétányon lehet végig követni mindet,és mi is ott voltunk, ez van a központhoz a legközelebb, egy 10-15 perc séta és ott vagy a mólónál, na az már a központ.

Nem tudom miért nem tudom feltölteni a képeket, túl nagyok de ka küldesz emailt,szivesen, szólj még ha bármi infó kell!

Nagyon jól fogjátok magatokat érezni, ez volt a legjobb döntésetek, ide egyszer mindenkinek el kell menni, fantasztikus ,és ami ott a mottó=

Cape Verde= No Sressz!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Előzmény: Titike4 (2053)
Titike4 Creative Commons License 2011.03.20 0 0 2053

Szia!

Megköszönném a képeket, nagyon érdekel!

Pár kérdés:

- milyen fakultatívra érdemes elmenni?

- mit rdemes megnézni a városban?

- igaz az, hogy 3 az 1-ben kávét szívesen fogadnak?

Mi a Novorizonte hotelbe megyünk, kb. milyen messze van a központtól?

Előre is köszönöm!

Üdv: Timi

Előzmény: geebriell (2052)
geebriell Creative Commons License 2011.03.20 0 0 2052

Szia én febr. elején voltam, de lehet megint ott kötök ki, egy élmény volt,és nagyon jól döntöttetek, csodás minden, ha kérdésed merülne fel és képekre is kíváncsi vagy tudok információval szolgálni :)

Előzmény: Titike4 (2051)
Titike4 Creative Commons License 2011.03.20 0 0 2051

Sziasztok fórumozók!

Mi április 2-án indulunk a Zöld-foki szigetekre, Sal-ra! 16-an megyünk, egy nagyon jó kis társasággal! Valaki jön oda ugyanekkor? Én már nagyon várom, megy a visszaszámlálás! :-)

Gazsi54 Creative Commons License 2011.03.18 0 0 2050

Szevasztok!

Salon több búvárcentrum is van. Mi a mólóhoz közelit  választottuk (ahol a jetski is bérelhető). Winni német és rendben van a dolog. Ne felejtsétek otthon a dive log-ot, a cucc reális áron bérelhető. Én 89EUR-ért merültem kétszer, ruhát és felszerelést béreltem és a zodiac-kal a feleségemet is kihozták snorizni. A sali videónk - www.youtube.com/watch?v=3jqQYT4VOC0  - 4 percétől van egy kis ízelítő. Nekünk azt mondták nem volt szerencsénk, mert a szél és a hullámzás miatt kicsi volt a látótáv, így igazi roncshoz nem mentünk. A vidón látható az kb. 5 méteren van.

Előzmény: Ke333ri (2045)
nagynovesu Creative Commons License 2011.03.12 0 0 2049

Hát ez nem jött össze! Majd igyekszem.

Előzmény: nagynovesu (2048)
nagynovesu Creative Commons License 2011.03.12 0 0 2048

kép

Előzmény: olsorsi (2044)
nagynovesu Creative Commons License 2011.03.12 0 0 2047

Szia!

Belorizonte azt hiszem,mert annyira egyben van a novo-val,hogy nagyon.A recepciójuk külön van,azon kívül a terület az étkezők teljesen közös használatban.Ebben van jó is, mert amikor az egyik bárban nincs vmi akkor van a másikban,még az is előfordult,hogy az egyikben nem volt kávé,mert elromlott a gép, átsétáltunk és a belo-ban volt.

Sharm-on még sajna nem voltam,de sztem attól csak kopárabb. A centrum(????) élet (???????), hááááát.A gyerekek akik ott futkosnak körülötted, meg a turisták,de ne egyiptomot képzeld.Ott az egy négyzetcentire jutó turisták száma egyenlő az itteni összessel. Persze lehet,hogy csak mi láttuk így.Nem tudom hány éves vagy ,diszkó szóba jöhet-e? Mert van, mi már nem az a korosztály vagyunk,ott biztosan más. Kedvesek a helyiek,közbizti teljesen jó,bár első centrumba menetelünknél azért kerülgetett a frász,de tök fölöslegesen.Nyugi az van pihenés,fürdés meg széééééééél. Az állandó.Idegenvezetők mondták,hogy mi úgy láttuk a szigetet,ahogy nagyon kevesen.A kiránduláson borult,szürke szárazköd volt,hűvös.Más állítólag napsütésben látja akkor szebb.

Van a "kék szem" ha ottlesztek meglátjátok,remélhetőleg,nekünk az is fekete volt.

Akartam képet felrakni,de mind nagyon nagy, és bocs de most olyan fáradt vagyok nincs kedvem foglalkozni vele,ma meg akartam váltani a világot itthon és akkora munkába fogtam,megcsináltam és teljesen hulla vagyok. Mikor mennél? Mert ha még van időd akkor van reményed,hogy egyszer rászánom magam.

Jó volt jól éreztük magunkat,de mégegyszer nem megyek,nem vágyom úgy vissza,mint egyiptomba.Itt tényleg nagyon jó volt a társaság,mindenkinek volt a másikhoz jó szava,bár itthon lennénk egymáshoz ilyen toleránsak,normálisak.

Üdv

Előzmény: olsorsi (2044)
luckyhunter Creative Commons License 2011.03.11 0 0 2046

Sziasztok Fórumozók, Kedves Nagynovesu!

Ma a Lidlben jártam, ugyanolyan Gint találtam.............., meg is vettem, ma nosztalgia napot tartok!

Köszönjük, mi is nagyon jól éreztük magunkat Veletek, és minden febr. 5.-vel. Sokat nosztalgiázunk itthon ZF.-ről.

Nagyon jó volt, a látványosság nulla. Az interneten mindenki megnéznéheti, hol mi a látványosság. Sztm, a Sal sziget a legkopárabb.

Itt van a repülőtér,/ talán itt volt a legegyszerűbb megépíten/ , ezért szervezik ide az utakat. Fakultatívon meg lehet nézni a többit is, de akkor min. 2 hetes utazát javasolnék! Üdv. mindenkinek, a képeket mai napig várom!

Üdv.: Györgyi

Előzmény: nagynovesu (2043)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!