Csevegés bármiről, ami a tisztelt olvasót érdekli, és ami nem ütközik az index szabályaiba és előírásaiba, :). Valamint az OFFolás ideális színhelye a Nagyágyúsok számára, :).
Almaecetes bedörzsölés jót tehet neki meg igyál sok folyadékot, mert állítólag dagadhat akkor is, ha nem iszol eleget, főleg ebben a hőségben, ami nálatok is tombol. A noklapja.hu fórumán is szoktak nagyon jó ötleteket adni a csajok, akik arra járnak. Gyógyulj meg, szívem! :)
Csajszik és NAR! Ha valakinek van ötlete.. A lábfejem még mindig akkora, hogy kisujjal taposom el Godzillát, egyszerűen semmit nem apadt, sőt, vannak részek, ahol nagyobbnak is látszik! Úgy néz ki a lábujjak alatt (de a felső részen), mint egy lufi, ami éppen kidurrani készül. Micccccsinájjjjak?
Héliám, első tíz rész a Dokiból kiírva, ha minden jól megy, hétfőn postára kerül (van ott egyéb kis elintéznivalóm is, grrrrr, hogy nem tudnak időben csomagot szállítani) és megnézheted, annyira SZUUUUUUUPER ez a sorozat, azt hittem, a harmadik már uncsi lesz. Hát nem. Kb 1 éve nem rágtam a körmöm. Most az összeset tövig :DD
Cserébe elmegyek Héliának álmodok Davidet, NAR-nak ott az msn azonosítóm az iwiw-en, Qkuc, leiszom magam, Aricé és Candy: megnéztem a Szabadság, szerelmet... tetszett!!!!! (amikor el tudtam vonatkoztatni attól, hogy ez DK)
Szegénykém! :-((( Jobbulást , szívem! Rohadt lépcsők... még jó, hogy ennyivel megúsztad. (Egyébként tudom, ez milyen, a bokarándítás világcsúcstartója vagyok, kiskoromban másfél-kétévente történt velem valami. A szalagszakadást is átéltem már, az mekkora élmény... Szóval kitartást, gyógyulgass.)
A Kiskegyed csúnyán lesüllyedt, én is emlékszem, hogy annak idején egész jó kis lap volt. Meg a Gyöngy is egy nagy xar lett, pedig régen abban olvastam a legjobb cikkeket. A Nők Lapja is dögunalom lett, legfeljebb a Lolás meg a gyereknevelős rovatot olvasom, egyébként ritkán hoznak össze egy-egy értelmesebb cikket.
Kíváncsi vagyok, hogy tetszik majd a Szabadság, szerelem, még én sem láttam. :-)
Kikegyed az nagyon bulvár...és ugye, hogy nem iylen volt? Én soha nem olvastam igazán, de most, mielőtt Neked elküldtem (nem most, még az előzőt) átlapoztam, és teljesen ledöbbentem, meg is kérdeztem anyát, hogy a Kiskegyed mióta bulvárlap, szerinte mindig is az volt. Na de enynire nem, több volt benne az életmód, igaz? Hát sajnos ez van, tudják, mi az, ami Mo-n eladható...
Köszönöm!:D) Nem tört el, csak csúnyán összegyűrődött minden, szalagok nyúltak, szalagok szakadtak. Yeah. F.szom a hülye lépcsőjébe!:SSS Lépcsőn csúsztam meg, aztán további 3-at zúgtam, a lábfejem befordult a bokám alá, én meg, a szerénynek éppen nem nevezhető súlyommal ráestem, a lábfejem és a bokám azonnal Godzilla méretűre dagadt, meg szééép színes lett. Yeah. Még egyszer!
Úgy örülök a filmeknek!! :D) Megvárom, míg a toaster kidobja a "bégölt", aztán Szabadság, szerelem!
Meg vagyok lepve amúgy, hogy a Kiskegyed milyen bulvár szintre süllyedt. Nem ilyen volt. :(
jaj, te szegény. :-((( Mi történt, hogy tört el a bokád? :-O
Egyébként az sms-edet megkaptam éjszaka, de felkeltem, hogy elolvassam, úgy örülök, hogy már oda is ért! Direkt nem szóltam előre, hadd legyen meglepi. ;-) És a gondviselés tett róla, hogy pont jókor érkezzen meg a csomag, hiszen mikor lehetne jobban filmeket nézni és pletykalapokat olvasni, mint most? :-)
Mielőbbi jobbulást kívánok, és remélem, ezek most majd egy kicsit feldobnak!
CANDY! Itt is! NAGYON-NAGYON KÖSZÖNÖM A CSOMAGOT! Úgy meglepődtem, egyáltalán nem számítottam rá...és micsoda kincseket rejtett!:D))
Megyek is filmet nézni nemsokára, úgysem sokat tudok csinálni, amióta szerdán kitörtem a bokámat, és fekszem sínben egész nap, mint egy idióta, mankózok keresztül a lakáson, ha éppen a legkisebb helyiségben van dolgom. Candy! You made my day!