Eléggé beszűkült az a kör ahonnét ezt a képet veszed, alkalmanként mozdulj ki a tanyáról.
Mondok egy jelenleg trendit:
Sportos cipő, divatos farmer, póló. Nem túl drágák, sokszor kínai is megteszi.
Hideg időben pulóver esetleg dzseki. 5-6 éves alsó középkategóriás kocsi, nem sok extra, tiszta, karcmentes, hátul gyerekülés.Cekker a csomagtartóban. Sok fajta cekker. Marokba összegyúrható gumírozottól a hagyományos hálóig, sőt erős nylon kötél fülekkel, csíkos vászonszatyor is. Mindez beleszórva a karkosárba. Hülye az aki gyümölcsöt, salátát sokáig zacskóban tart, vagy ha teheti nem hálós cekkerbe kéri.
Nekem semmi sértő nincsen benne ismerem a szó jelentését, elő tudom keresni az általam vitt kosárból, ha az asszony hátraszól, hogy adjam a cekkert abba szedi a vásárolnivalót. Te nem?
Ha teccik neked, ha nem, egy mondatot csak akkor tudsz hejesen értelmezni, ha nem ragadod ki a szövegkörnyezetböl.
Ez a mondat pedig egy olyan szövegkörnyezetben szerepelt, ahol Gyurcsány a társadalomról általában beszélt, - nem a nökröl, nem a gyermekekröl, nem a katolikusokrol külön-külön, - hanem a mai magyar társadalomról összesen.
Azt fejtegette, hogy tulajdonképpen mindenki jobbat, többet érdemelne annál, ( vigyázz, - nem anál!!! ) mint ami ma jut neki.
Sajnálatos, hogy a te brilliáns eszed nem emelte külön ki, - joggal tehette volna...
Az asszony sikítófrászt kap, mikor meglátja Vitykát, a teve + a pupját himbálja egyébként.
Szívesen hallanánk még több Gyurcsány szónoklatot.Gyurcsány ugyan még nem érte el Cicero vagy Marcus Aurelius szintjét ,de fejlődőképes,,bizonyára legközelebb megemlíti azt is valamelyik eszmefuttatásában a kamerák előtt,hogy az asszony verve jó polgártársak..vagy azt,hogy..nékem olyan asszony kell ha beteg is kelljen fel,főzze meg a vacsorát ,úgy várja várja úgy várja várja úgy várja várja az urát...
Bizony. miutan bocsanatot kert, utana mar rendkivul sportszerutlen tovabb cseszegetni. Sot, cseszegetes helyett inkabb meg kene bocsatani neki, ha Orban es ezek a noegyletek olyan keresztenyek. Ugye...?
de egyben biztos lehetsz: Gyurcsány nem fog több ilyen hibát ejteni...
ebben te szeretnel biztos lenni. nem olyan reg, hogy kiment a napra, es (fejbol):
"mi az hogy? nagyon is" (kerdesre, hogy tisztessegesen kereste-e a vagyonat)
"oregecskedo feleseg" (...)
"magyarorszagon nagy a jolet" (mar ezert is bocsanatot kert)
ennel sulyosabb, de csak a kozgazdaszok szisszentek fel:
"nem indokolt a gazarak emelese" (legfeljebb nem akarja emelni; az importarak ugyanis tavasz ota vagy 30%-kal emelkedtek. a nepszabadsag is hosszabb cikkben filozott azon, mit akarhat gyurcsany, mert nagyon szuk a mozgastere.)
szoval mondogat azert rendesen, es nem tul atgondoltan.
pedig meg a koltsegvetesi vita elott vagyunk, es az kemeny lesz.
"Az a kifejezés és képi világ semmi sértőt nem tartalmazott a nőkre, úgy en block."
Zsele segítek neked elképzelni az orbán által felvázolt - ezért számodra automatikusan elfogadott - polgári nőmodellt (playmate):
- otromba, magas szárú, piros műbőr kismama cipő,
- nylon alapú sárga-barna mintás otthonka,
- a fejen babos kendő, turbánszerűen kötve, ziherejsz tűvel biztosítva,
- jobb kézben egy bazira kinyúlt felismerhetetlen színű CEKKER (made in Nyergesújfalú), benne csöpögő csirkeaprólék,
- a polgári értékek iránti elkötelezettségtől lángoló tekintet.
Teccik a képi világ?
:o))
Az alcsuti divatdiktátor kijelentése valószínűleg - pártállástól függően - lehet sértő. Én nem tudom, nyilatkozzanak a lányok, az asszonyok. Egyébként rajtad csak azért nevettem, mert a Gyurcsány iránti vad ellenszenvedet olyan átlátszóan csomagoltad női jogokból szőtt cekkerbe.
Lehet, hogy Gyurcsány hatására az "öregecske" férjek iziben le akarták cserélni "öregecske" feleségeiket, de még a mai napig sem jött össze, sőt az asszony is megtudta, így most "mind a ketten" nagyon-nagyon fel vannak háborodva? :)
Lapunknak adott interjújába Gyurcsány úgy fogalmazott a kérdésről: "elmondtam már, milyen tisztelettel és szeretettel viseltetek édesanyám és feleségem, általában a nők iránt. Ezt tőlem elvitatni nem lehet. Azt gondoltam, egy interjúban elmondott hasonlatban megengedhető az irónia. (...) Belátom: az irónia rosszindulat nélkül is lehet bántó. Tanultam belőle."
Egyebirant a szeretet a megbocsatas es a tobbi keresztenyi sallang mellett a ravetodo tarsulasok a kovetkezok
A tiltakozó szervezetek Magyar Asszonyok Ezredévi Szövetsége Kiút Veled Egyesület PAX Gyermekvédő Egyesület Női Igen Egyesület Független Női Szövetség Több Nőt a Közéletbe Egyesület Evangélikus Női Misszió Asszonyok a Nemzeti Egységért Mozgalom Szilágyi Erzsébet Nőegylet Magyar Nők Világfóruma Magyar Polgári Nőfórum Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület
Ja, ezt ovatosan leteszteltem egy ismeros hazasparon. Ahol a ferj masodik felesegevel el, de az elso hazassagabol is van egy gyereke. Egyebkent csont fideszes mind a ketto, de mit mondjak, nem onfeledt kacagas volt a reakcio.
Szoval ha a fidesz fel tudja tornaszni ezt az ugyet a tarsadalom ingerkuszobeig -- egyelore meg messze vannak tole -- sok szimpatizanst veszithet vele Gyurcsany.
Gyurcsány azt mondta, hibát követett el, mert ami működik egy normális beszélgetésben, azt egy miniszterelnök szájából félreérthetik.
Nomármost az a férfiember jelentkezzen itten a höbörgök közül, aki még soha nem eresztette el társaságban a "Pénz számolva, asszony verve jó" címü örökbecsüt...
Kb. ezen a szinten kellene kezelni ezt a dolgot, - de egyben biztos lehetsz: Gyurcsány nem fog több ilyen hibát ejteni...
Nem tudom jár-e állami támogatás az öregecske feleségek lecserélésekor,illetve Gyurcsány úr tudja-e garantálni azt,hogy az öregedő feleségek helyett a magyar állampolgárok ifjú és üde tűzvörös hajú,kisminkelt,lakkozott körmű,darázsderekú,feszes keblű topmodellekre cserélhetik megunt lompos feleségüket.