Keresés

Részletes keresés

alfredoo Creative Commons License 2002.03.18 0 0 9
micuember

tehat???

conclusion???

itt akik vannak nem vannak! bocs! nincsenek!

itt akik a nincsenekkel vitatkoznak???

eszement....

pszttt....

azzal hogy vitatkoznak veluk megszokszorozva erezhetik magukat. ugyanolyan amokfutast csinalhatnak mint nehanyan a baloldalon.

az ignore egy teljesen racionalis allaspont.

ha jol ertelmezem azt a mit mondasz a tobbseg jobb es baloldalon teljesen NORMALIS. erre neemi bizonyitekot nyujt az 1994-es valasztasok 2/3-os eredmenye. es esetleges 2002 baloldali gyozelem(???) utan a 2006-os jobboldali gyozelem.

nekem ez a szcenario nem lenne nagyon antipatikus.

Előzmény: Törölt nick (4)
Festéktüsszentő H. Benő Creative Commons License 2002.03.18 0 0 8
SZVSZ pontos a logikai lánc. Én is valami ilyesmin morfondíroztam ma, amikor az utcán sétáltam (szabadság rulez :), bár nálam valamivel hangsúlyosabb volt a következtetésnél a bázis kissebb volta. De azt hiszem igazad van, nem a bázis kicsi...
Előzmény: Törölt nick (4)
Igneous Creative Commons License 2002.03.18 0 0 7
Én azt gondolom, hogy az normális jobboldali szavazó felismeri, hogy a kokárda március 15-nek szól, pártállástól függetlenül, nem pedig azt demonstráljuk vele, hogy én a jobboldalra szavazok.

Legalábbis szeretném azt hinni, hogy nem attól leszek "magyarabb", hogy a Fideszre szavazok...

Festéktüsszentő H. Benő Creative Commons License 2002.03.18 0 0 5
Már csak azt nem értem, hogy miért nem egyből a sárgával jöttél? Csak hogy tudd, hova kell lőni, mert te minden bizonnyal becsületes magyar ember vagy (miép-módra).

Hihetetlen, hogy az ember nyugodtan már nem is nullázhat, mert egyből előkerül egy agynélküli csirkepisti-fan és nekiáll zsidózni.
NULLÁZÁS ember, ismered? Ha nem, akkor minek ugatsz bele a topicokba? Irány olvasni, ismerkedni a helyi szokásokkal, aztán ha már tudod, mi az a nullázás, akkor majd zsidózhatsz kedvedre, de addig viszont kusspicsába...

Előzmény: Festéktüsszentő H. Benő (3)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.18 0 0 4
Igen, érdekes, hogy a beharangozott felhívások ellenére alig látni kokárdás embereket.

Ez dolog szerintem egy elég jó indikátora néhány jelenségnek, amit szerintem érdemes elemezgetni egy kicsit.

Az egyik a következö: induljunk ki egyszerü arányokból, 30% bal 30% jobb 40% nem menne el/nem tudja, ez nagy vonalakban stimmel. Létrejön a felhívás, aztán mit látni: ennél a 30%-nál az ünnep után kokárdás emberek száma nagyságrenddel, nagyságrendekkel kisebb.

Mire lehet ebböl következtetni ? Szerintem arra, hogy a jobboldali szavazók többsége nem elkötelezett. Leszavaz rá, mert éppen a lehetséges legjobbnak v. legkevésbé rossznak tartja, de nem kimondottan tekinthetö lelkes rajongónak. Nincs benne az a fajta kökeményen "nemzetmentö" elkötelezettség, ami itt a fórumon megfigyelhetö. Jóval passzívabb ennél. Azaz inkább a diákhitel és más efféle számára szimpatikus intézkedések miatt szavaz jobbra, és nincs benne ez a fajta kökemény "magyarok vs. magyarellenesek" dichtóm szemlélet.

Azaz: alapvetöen nincs hideg polgárháború az országban, mármint a nép, az emberek, a választók között. Kábé felük jobbra szavaz, és ezzel nincs is baj mert az a természetes, hogy az ízlések különböznek, de nincs meg bennük ez a kökemény "magyar vs. magyarellenes" harcos szemlélet, azaz nincs igazából az országban hideg polgárháború.

Kissé fura, hogy a kokárdától idáig eljutottam, lehet, hogy a logikai láncom foghíjas. De azt hiszem, ha a szavazók fele csupán azért szavazna jobbra, mert valamilyen oknál fogva jobban teccik nekik, hanem meglenne bennük az itteni kökemény "magyar vs. magyarellenes" szemlélet is, hát biztos kokárdával járnának a választásokig. Szerintem.

Festéktüsszentő H. Benő Creative Commons License 2002.03.18 0 0 3
Azon kívül, hogy sikerült megint villámgyorsan egy kis zsidózást keverni a topicba, mit is akartál mondani?
Ennyire sötét nem lehetsz, hogy nem veszed észre a nullázást. Illetve lehetsz... :(
Előzmény: K.Pista (1)
Igneous Creative Commons License 2002.03.18 0 0 2
Te sem vagy normális...
Előzmény: K.Pista (1)
K.Pista Creative Commons License 2002.03.18 0 0 1
Neked biztosan jobban tetszene,ha nemzetiszínű kokárda helyett kékszínű Dávid csillagot hordanának a szívük felett az emberek
Előzmény: Festéktüsszentő H. Benő (0)
Festéktüsszentő H. Benő Creative Commons License 2002.03.18 0 0 0
Dehogynem, bejött az :) Kicsit pontosabb előrejelzés, mint a közvéleménykutatások. A hibaszázalék 0.
Előzmény: sas1 (-)
sas1 Creative Commons License 2002.03.18 0 0 topiknyitó
Sajna, nem jött be, pedig szerintem jó kezdeményezés volt.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!