Senki nem vonja kétségbe, csak éppen abból a 3 hozzászólásodból ezt nagyon nehéz leszűrni. Annyi derült ki, hogy a rosszul alvóknak a város drága, láttál folyót, múzeumot, és a várat. Ez így nem túl informatív, szóval tök jó lenne, ha megosztanád a felhalmozott tudásodnak legalább egy részét, hogy tudjunk miből inspirálódni.
Lisszabonról két nem hosszú út után is valszeg többet tudok, jobban ismerem, mint itt bárki. Vetélkedőn sorsotok a tisztes második hely lehet. Bár... próbálkozzatok csak.
Köszi Janó a leírtakat!!! Nekem egy kis időutazás is volt, vissza a 3 és 5 évvel ezelőtti útjainkhoz. És "előre" is, hogy elgondolkoztat, tényleg vissza akarok-e menni oda, amiről azt gondoltam, hogy igen... Ahol nem jártam, azokról azért olvastam szívesen, ahol jártam, esetleg 2x is, azokról újra elgondolkodhattam. Nagyon sok mindent hasonlóan látunk, érzékelünk, értékelünk, amiket nem, azokat tanulságos más szemszögéből újra felfedezni. Lisszabonba én szeretnék még visszatérni, legalább egy kicsit beleszippantani abba a derűs világba, amit megtapasztaltam.
És igen... Madeirát eddig még semmi nem "überelte", amit láttam a világban, uh. az a legbiztosabb hely számomra. De hát erről már eszmét cseréltünk itt néhányan...
Még egyszer köszi, hogy két héten keresztül a te írásoddal kezdhettem a (munka) napomat:-)
ui. na persze nem a kerékhiánytól rázott ki a hideg, az egy más kategória. Vigyázzatok magatokra, meg üzenem a portugáloknak, h ők is vigyázzanak magukra!
Ahogy nézem ennek a Q2-nek se nagyon. De különösebben nem izgat, max ha defektem lesz.
Ha a Sixt megvádol hogy kiloptam a virslit a csomiból, akkor ráérek rajta agyalni. Majd visszaütök, hogy miért néztem volna meg, hogy ott van-e, hiszen végtelen bizalmam van a cégben. Álmomban nem gondoltam volna, hogy ilyen módszerekkel akarják kiegészíteni a soványka bérleti díjat amit fizetek nekik. (19.90 / nap)
Egyébként forgalmit sem kaptam. Nem adtak ezek semmit, csak egy kulcsot, oszt kilöktek a parkolóházból.
Majd meglátom. Ha az átvételkor rögtön a csomagtartót szimatolja az átvevő, akkor megyek az anyacéghez rinyákolni, hogy milyen mérhetetlenül beszopattak a portugál frencsájzék egy virslikerékkel.
2. A hideg is kirázott a szitutól. Csak néztem bambán pár másodpercig, pedig olvasás közben bevillant, h megvagytok, mert különben nem írhattad vna le.
Észak-Spanyolországban vtunk egy hasonló településen. Ennyire nem vt rendezett, de két lusta macskán kívül élőlénnyel nem találkoztunk. Illetve másnap felfedeztünk egy baromfiudvart + két kecskét:-) Még egy nyamvadt sörért (és akkor egyben már vacsoráért, mert evőhely sem vt) is el kellett autózni Astorgaba... Ilyen helyen eltöltött egy hét után csak győzzed feltölteni a normál stressz-szintedet.