Keresés

Részletes keresés

nukleo2002 Creative Commons License 2003.05.27 0 0 15932
Kaposvár-Körmend +2
Debrecen-Albacomp -11
Előzmény: Hajrá Olaj (15931)
Hajrá Olaj Creative Commons License 2003.05.27 0 0 15931
Tippjeim:

Kaposvár-Körmend +6

Debrecen-Albacomp +3

Előzmény: belfera (15919)
ultra1 Creative Commons License 2003.05.27 0 0 15930
Ezt év elején hallotam (Kaposváriaktól):
Ahol az Emír ott a...!:-))))))))))))
Előzmény: progress (15927)
pontty Creative Commons License 2003.05.27 0 0 15929
Ez érdekes. Viszont ha ez az alapvető probléma az alapszakaszgyőztes(!) Kaposvárral, akkor most Körmend-DVMSE döntőnek kellene lennie?!:-))))))
Persze mi zsákolnánk is...:-))
Előzmény: progress (15927)
Dormas Creative Commons License 2003.05.27 0 0 15928
Sziasztok! Nem tudom járatos-e valaki az alsóbb osztályokban? Vásárhelyről írok, a helyi csapat a hét végén NB I/B-be jutásért játszik a Közgáz és a MAFC KS ellen, tud róluk valaki vmit?
Más! Volt szerencsém a döntő első két meccsét megtekinteni. A legjobban az zavart, hogy a körmendi Toroman nevét kb. húsz féle módon ejtették ki a kommentátorok! Legyen kedves egy autentikus szurkoló árulja már el, hogy kell helyesen ejteni ennek a horvát srácnak a nevét (szerintem biztos nem angolosan, tormennek?)! Hanjie-ről (remélem jól írtam a nevét) már nem is merek szólni! Egyébként hajrá fiúk, győzzön a jobb (és sír a szívem, hiszen öt-hat éve még az A csoportban nyertünk bajnokit Körmenden...)!
progress Creative Commons License 2003.05.27 0 0 15927
Az alapvető problémát én kaposvári szempontból ebben látom: (hárompontosok / meccs az egész szezonban)
DOMBÓVÁR 9
MARC-KÖRMEND 9
SOLE-SZEDEÁK 8.4
UNIVER KSE 8.3
FALCO KC 7
DEBRECENI VADKAKASOK 6.7
MOL SZOLNOK 6.6
SOPRONI ÁSZOK 6
ALBACOMP 5.7
ATOMERÕMÛ SE 5.6
ZTE KK 5.6
KLIMA-VILL KAPOSVÁR 4.8
Sajnos nincs igazi hármasdobó emberünk. A megoldás szerintem a jelenlegi centerek, kifejezetten a Ronnie intenzívebb használata támadásban. Dzunics meccsenként átlag 5 gólpasszt tudna adni betőréseinél, ha időben leosztaná Ronnienak. Őt közvetlen közelről csak faulttal lehet megfogni.
rik-027 Creative Commons License 2003.05.27 0 0 15926
éccakai műszak jelen!

Simonéknak minden meccset meg kellene nyerniük

Távolodóban az aranytól -Lófa*t! :)

Mi volt az edző utasítása az utolsó támadás előtt? – kérdeztük Simon Balázst, a Kaposvári Klíma-Vill KK férficsapatának irányítóját, akit nagyon kevés választott el attól, hogy a meccs hősévé váljon vasárnap, a férfibajnokság döntőjének második felvonásán.
– Előtte időkérés volt, és azt beszéltük meg, hogy mivel csak két másodperccel maradt több a mérkőzésből, mint a támadóidőnk, végigjátsszuk az akciót. Középen maradtam, és arról volt szó, hogy utána egy az egyben, vagy kettő-kettőben oldjam meg a helyzetet, de, sajnos, amikor elindultam befelé, láttam, Németh Isti is befelé mozdul, aztán amikor felugrottam, ért egy kicsi lökés, de az ilyeneket nem szokták befújni, úgyhogy nem is okolok emiatt senkit. A végén meg, amikor már csak egy másodperc maradt a támadásunkból, kicsúszott a kezünkből a labda.
– Mennyire volt megelégedve a saját teljesítményével Körmenden?
– A védekezésem az első negyedben bizony lehetett volna jobb is, mert, ugye, én fogtam Toromant, aki jónéhányszor betalált, de a későbbiekben már javultam etéren. Támadásban összességében nem ment rosszul, ám ha még egy-két középtávoli dobásom beakad, talán meg is nyerjük a mérkőzést.
– Kettő nullára vezet a Körmend, azaz finoman fogalmazunk, ha azt mondjuk, nem áll jól a csapata szénája a fináléban. A mostani állás tükrében hogyan ítéli meg az aranycsata további kilátásait?
– Most már mindegyik meccset meg kell nyernünk, ha bajnokok akarunk lenni. Ennek ellenére úgy érzem, nem dőlt még el az elsőség kérdése, bár ennél nehezebb helyzetbe nem is hozhattuk volna magunkat. Csütörtökön itthon fogunk játszani, és remélhetőleg kihasználjuk a hazai pálya előnyét. Ha így alakul, a vasárnapi negyedik mérkőzés lehet a döntő, amin, ha megint ilyen szoros meccs lesz, szerintem még egyszer nem engedjük ki a kezünkből a győzelem lehetőségét.
– Mit gondol, hogyan lehet megfogni Némethéket?
– A legutóbb szerintem sikerült megfognunk őket, amikor a harmadik negyedben megtörtük a lendületüket, és mindenképpen meg kell akadályoznunk a kinti dobásaikat, mert ezúttal is sok triplát kaptunk. Amikor ezeket megoldottuk, le is ziccereztük őket, vagyis támadásban is fel kell gyorsulnunk, mert tapasztalhattuk, hogy ha visszaérnek és felállnak, ők is nagyon jól védekeznek.

imyke Creative Commons License 2003.05.26 0 0 15925
Megdöbbentő és egyben elgondolkodtató ez a, mondjuk úgy: éves összefoglaló, de valahogy nem tudok rajta csodálkozni! Ez alapján már összeáll a kép az idén történt furcsaságokból! Egy biztos: amíg ez a vezetőség van a klub élén ne várjunk kimagasló eredményeket, de ezt nem csak ennek okán írom, és sajnos nem csak én gondolom így!

HAJRÁ OLAJ!

uio Creative Commons License 2003.05.26 0 0 15924
"Cikked" elolvasása után bősz telefonokba fogtam.
Igazad van! Év közben elsiklik az ember ezek felett, de így összesítve rádöbben az ember:itt valami bűzlik...
Csodára nem számíthatunk. Lesz még jobb???
Előzmény: olaj1 (15921)
Zolika. Creative Commons License 2003.05.26 0 0 15923
szvsz elég világos...
Előzmény: csibe08 (15922)
csibe08 Creative Commons License 2003.05.26 0 0 15922
Ez melyik team? Mailben megírnád? Komolyan érdekelne...Üdv, "Csibe"
olaj1 Creative Commons License 2003.05.26 0 0 15921
Volt egy csapat, ahol furcsa dolgok történtek a bajnokság során!
Például összeverekedtek a játékosok az öltözőben, ezután nem is csoda, hogy az egyik nem passzolt a másiknak a meccsek alatt!
A magyar játékosok közül 3 részegen állít be az edzésre, ennek ellenére a klub igazolt játékosai még most is!
Magyar játékosok irreális követelésekkel, havi nettó 1M és egyéb juttatások - teljesítve, de miért???? Az edzőt kioktatja a kis kedvenc, hogy milyen jó az amit a pályán csinál.....Természetesen a nagyképűségtől egyik sem lát!
A csoda centerről kiderül, hogy még a kontaklencséjével sem lát! Nem véletlen ezek után, hogy egy labdát sem tudott megfogni a bajnokságban.
Az új légiós nem érti, hogy egy profi klubnál, hogy lehet az, hogy az edzés előtt 1 órával még nincsennek lennt a játékosok és az edzés után egy órával miért csak ő dobál....Miért csak ő kondizik, a többiek miért nem?????
A magyar játékosok arról panaszkodnak, hogy irritálja őket a csapat pontgyárosa és nekik fóbiájuk van ettől, ezért nem tudnak teljesíteni!!!

Szóval volt egy ilyen csapat, amely az utóbbi évek leggyengébb szereplését produkálta ebben a bajnokságban! Felelős az nincs, a magyarázat, csak egy meccsel kellett volna többet nyerni....

GDávid Creative Commons License 2003.05.26 0 0 15920
Kaposvár-Körmend -4
belfera Creative Commons License 2003.05.26 0 0 15919
Tippjeim:

Kaposvár-Körmend -4
Debrecen-Albacomp -8

Az összesítést már csak a abjnokság végén közlöm, hisz már csak 1-2 meccs van hátra.

belfera Creative Commons License 2003.05.26 0 0 15918
Egy érdekes glossza a Vas Népe vasárnapi számából.

"A Kaposvári kosárlabda-klubbvezetők a bajnoki döntő első felvonására a belépőjegyek kötelezően előírt tíz százalákát azaz 120 jegyet küldtek Körmendre, ami annak rendje és módja szerint pillanatok alatt elfogyott.
Az igazi fanatikus azonban nem könnyen mond le arról, hogy kedvenceit élőben bíztassa, így bősz telefonálásba kezd.
Elsőként a kaposvári klubot-ami a sportcsarnokban található-tárcsázza, ahol már kedden közlik vele, hogy sajna jegy az nincs. Ezt a szomorú tényt az interneten a kaposvári klub honlapján is megerősítik.
A fanatikus búskomorságba esik, de még ekkor sem adja fel, Somogy megyei barátját,barátnőjét,kollégáját,nagybácsikáját mozgósitja, hogy ugyan ballagjon már el a csarnokhoz hátha... És lőn.
A korábbi minden jegy elővételben elkelt strófához képest még szerda késő délután sőt, a meccs napján két órával a feldobás elött is lehetett jegyet vásárolni. Hogy ez hogyan lehetséges? Két magyarázata is lehet. Egy: Elszámolta magát a jegyfelelős, és az egyik fiókban időközben talált még párszáz bilétát. Kettő: Kaposváron nem akarták, hogy a köztudottan fanatikus körmendi közönség hatodik embere legyen a csapatnak.
Akár így történt, akár úgy, a 67-es úton mindegy 300 Körmendi drukker igyekezett Kaposvárra csütörtök délután, és igaz, mint az a bizonyos olajos hal, de bezsúfolódott a csarnokba , és kiszurkolta a Marc sikerét"

pontty Creative Commons License 2003.05.26 0 0 15917
Én speciel itt csak annyit írtam, hogy nem volt véletlen Isti viselkedése, hiszen a túlságosan is lelkes nép berohánasa a (csak a) a támadóidő lejártakor akár azt is jelentheti, hogy ha a szövetség nagyon-nagyon szigorú akarna lenni, akkor újra büntethetne. Alapvetően azt gondolom, hogy nem fog, és éppen amiatt, amire te is hivatkoztál Isti viselkedését illetően.
Egyébként kedvelem Némethet, szimpatikus, és jó kosarasnak tartom. Ugyanakkor viszont veled ellentétben nem tudom 100%-osan felmenteni, mert hiába volt a tét a bajnoki cím, akit durván meglökött akkor is csak egy 10-es éveiben járó kissrác volt, aki azt hitte vége a meccsnek és nyertek a kedvenci. Köztük az Isti is. Nyilván a rajongók viselkedését néha nehéz elviselni, de újra jelzem, Isti nem egy alkoholtól kótyagos, a meccsre, felgyülemlő agresszivítását kiadni lejáró 40-es munkásemberrel állt szemben, hanem egy kisgyerekkel, akinek elég lett volna szólni (akár hangosan is nem kell suttogni), hogy menjen vissza a helyére. Nekem ez volt a megmagyarázhatatlan magatartás, nem Hainje reklamálása. Utóbbi ilyen típus. Nem ment úgy a játék se neki, sem a csapatnak, ahogy kellett volna és túlcsordult a tenniakarás. Viszont nem egy kiskölköt lökdösött, hanem a Zsebe Ferit. Nem tudom ki akart belekötni Némethbe, nekem mindenesetre semmi bajom nem volt vele, de ő egy élsportoló, akinek ez a munkája. El kell(ene) tudnia viselni a nagy tétet is, meg azt is ha olyan bűn rosszul játszik vasárnap...
Ami az anyázást illeti, azt észre sem vettem. Ezt szerintem mindenki megtette volna a történtek után, sőt én a büntetővonalnál is elküldtem volna Sztojant a bocsánatkérésével együtt. Ebben semmi visszattetsző nincs, hiszen amit Ivkovics tett nem való sportpályára. Ki is állíthatták volna.
Különben meg az történt, amire szerintem nagyon sokan számítottunk. Hatalmas csatában, gyenge játékkal is nyert a Körmend, oszt 2:0.
Előzmény: némo (15912)
vazsi Creative Commons License 2003.05.26 0 0 15916
Kaposvár - Körmend +13
Debrő Alba -7
Előzmény: jani0625 (15913)
Olaj az Isten Creative Commons License 2003.05.26 0 0 15915
Ó Ó Ó, milyen sok hasznos info, főleg a buszos tetszett :-)))

(Juj de szar érzés, ugye sporti?...:-)))

De Davisről ezt tényleg nem gondoltam volna... :-)))

GRATULÁLOK AZ MTE ÚJABB SIKERÉHEZ!!

Belfera!

Én ehhez már öreg vagyok. Tessék szépen 25tel nyerni, és nem idegroncsot csinálni szegény OAZIS-ból !!! :-)))

Hajrá Körmend ! Spivey-t az Albacompba !! :-)

OAZIS

Előzmény: saabee (15914)
saabee Creative Commons License 2003.05.26 0 0 15914
OazIs!

Csekkjórmélplíz!

/csomóinfóbennevanalevélben/

csakakispest! :o)

jani0625 Creative Commons License 2003.05.26 0 0 15913
Kaposvár - Körmend +4
Debrő Alba +8
Előzmény: oilboys (15911)
némo Creative Commons License 2003.05.26 0 0 15912

Szerintem tegyük rendbe ezt a lökés dolgot. Természetesen nem kell felmenteni 100%-ig Istit (bár én megteszem), csupán átkellene gondolni, hogy vajon miért voltak a pályán a csapatok!? A bajnoki aranyért! Ez pedig magában hordozza a felfokozott idegállapotot, a körülményeket (majdnem sikerült elveszíteni egy megnyert meccset) és valszeg Istiben még benne volt Hainje megmagyarázhatatlan magatartása is.
Nem akarom másképp értelmezni a történteket mint ahogy valójában volt, de azt hiszem pár embernek ez a szitu azért jött jól, mert így beleköthettek Istibe.

Hasonló a véleményem az Ivkoviccsal történt afférról is. Szó mi szó, tisztán leolvasható volt Isti szájáról a K...a anyád népi mondás, melyet a kaposvári centernek címzett. 2x is.
A szituáció ugye ismert, rugásért Ivkovics szándékos hibát kapott. Az, hogy foglalkoznak páran Isti reakciójával szerintem azért van, mert mindenki számára érthető volt amit mondott. Mert ugye az angol, vagy a szerb káromkodásokat nem mindenki tudja leolvasni a játékosok szájáról, így fordulhat esetleg elő az, hogy a "picsku máteri"-t sokan "nincs semmi baj öreg, továbbra is haverok vagyunk"-nak hiszik.:-))
Ez alapján az mindenképpen tanulság lehet a magyar játékosoknak, hogy jobb ha TV-s meccsen az ellen játékosait saját anyanyelvükön "becézgetik"!:-) Gondoljatok bele, egy magyar játékos által az ellenfélnek címzett picsku máterinál a TV néző max. a "mit mondhatott?" kérdést teszi fel magának.:-))

Előzmény: pontty (15908)
oilboys Creative Commons License 2003.05.26 0 0 15911
Tippek:

Debrecen - Alba +5
Kaposvár - Körmend -4

HAJRÁ OLAJ!

csabesz

Kioto Creative Commons License 2003.05.26 0 0 15910
A Körmend most semmivel nem volt jobb, csak szerencsésebb...
Vasárnap egy óriási lehetőséget szalasztottunk el!
Ha csütörtökön is így fognak játszani a csapatok(remélem, hogy a Klíma sokkal jobban), akkor az hazai pályán szépítést jelent. Aztán már lehet akármi hiszen most is látszott, hogy a Körmendet is meg lehet szorítani otthon...
2:0 után óriási teher nyomja a Kaposvárt. Meglátjuk, hogyan bírjuk idegekkel.

Hajrá Klíma!!!

Debrecen - Alba -4
Kaposvár - Körmend +6

oilboys Creative Commons License 2003.05.26 0 0 15909
csaby1!

Mi lenne ha július 6-án lenne, és együtt rúgnánk be mondjuk Körmenden?

:-)))

csabesz

Előzmény: csaby1 (15905)
pontty Creative Commons License 2003.05.26 0 0 15908
És ha akarják megint megtehetik.
Nem véletlen bánt úgy Isti a kiskorú rajongóival, ahogy tette. Persze kicsit "érdekes" volt...:-((
Előzmény: Törölt nick (15907)
Artúr Doki Creative Commons License 2003.05.26 0 0 15906
Most néztem meg a tegnapi mjáccsot...
Hát...
Kapos:
Simon: remekül játszott,és kénytelen is volt sokat vállalni...
Dzunic:itt látszik,hogy már nem mai gyerkőc...nagyon úgy fest,hogy nem lesz bajnoki aranya.
Árcsbóld:meglett a kontaktlencséje,de akár hagyhatta volna
Dögré:húzóembernek bizonyult és ha a büntetőket is be tudná dobni,akkor nyerőember lett volna a titulusa.
Ivkó: szokásos
+
Bobó:percek
Szőke:-II-
Filip:megnyerhette volna a meccset,ha 67-69-nél bedobja a ziccert...

Kűrmend:
Toya: nyerőember
Isti: ez most a másik véglet volt a csütörtökihez képest.
Toroman:nyerőemner II. Az első negyed extraklasszis volt.
Mujke: Játszott? Ja igen,védekezésben emléxem rá.
Grebi: az elején ki is adta magából a lényeget.
+
Hainje:Hinnye ez a faszi nem semmi:
Már mindenkit lenyomott aki számít.A coach-al lezavart magánszma állat volt.
Trummer "félisten" Rudi: csoda hogy játszott...Angyalföld!!!
Rafi: szenzációs volt...ennyit asszem én is képes lettem volna ennyi idő alatt:)))

Játékvezetésre nem lehetett panasz: bár a végén Simon-eset nem volt támadó...
Ezt a tévedést viszont kompenzálták azzal,hogy megtalálták Arcsi lencséjét.

Best-off: a közvetítés:Ennyi hülyeséget összehordani...alegnagyobb álompáros számomra máris összeállt:Rónai "dilettáns" Egon&Gulyás "így mulatunk"László ideális páros lenne és esetleg a stúdióból Vitár Robi bácsi is hozzászólhatna...
De hogy miért erőlködnek ezzel a barom Buttás Pállal...nincs elég szakember a férfiligából???
na ennyi...
Győzzön a jobb!
HAJRÁ ASE!!!

csaby1 Creative Commons License 2003.05.26 0 0 15905
mínusz 1 a július 12-13-ra, az nekem nem jó.
Nameg július 6-án otthon akarpk berúgni a névnapomon :))
Előzmény: saabee (15880)
oilboys Creative Commons License 2003.05.26 0 0 15904
Ez korrekt!
Előzmény: rik-027 (15903)
rik-027 Creative Commons License 2003.05.26 0 0 15903
szvsz az a támadó belefért a hazai pályába, viszont ha a 4. negyed elején (asszem 2 percig volt gólcsend) csak 2 kosarat begyötrünk 60-63 -nál, akkor nem így alakul a vége. Dehát ez van.

HAJRÁ KAPOSVÁR!

Előzmény: oilboys (15897)
LD Creative Commons License 2003.05.26 0 0 15902
Gratula a Körmendnek! Szerintem 3-0 lesz, mert a Kaposvárban nem érzek erőt a további javulásra, az MTE viszont teher nélkül játszhat csütörtökön, és ez ismerve a stílusukat, kb. 18 triplát ígér. Viszont ha kikapnak még bármi lehet, mert 1 hét múlva újra rajtuk lesz a teher.

A tegnapi meccset majdnem elszúrta Zsebe, Keresztes behozatala döntő fordulatot hozott. Annak viszont nagyon örültem, hogy a végén elment Ivkovicson 2 támadóidő illetve faultolt kétszer feleslegesen, Németh felrúgásánál pedig az egész ország meggyőződhetett a legendás csibészségéről - már ha vannak olyan barmok akik az alattomos játékot annak hívják.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!