Ez a topic azért született, hogy a feleslegessé vált gyermekholmik új gazdát találhassanak. Az áttekinthetőség érdekében kérlek tatsd be a következő szabályokat:
1. Hozzászólás elején szerepeljen a KERES / KÍNÁL / CSERÉL stb.
2. Egy dologról csak 1 kép kerüljön fel - privátban bárki kérhet többet, ha érdekli a dolog vagy egy lista szerepeljen a kínált dolgok főbb paramétereivel, és egy link pl. Picasa Web-re / TeszVesz-re stb.
3. Ugyanaz az összeállítás max. 2 naponta egyszer szerepelhet
4. Aki komoly eladási / vásárlási szándékkal érkezik, legyen szíves az E-mail-jét publikussá tenni az adásvétel idejére
5. Ha valaki szeretne törölni egy hozzászólást, a 'Megkérdeztük az életmódit' c topicban kérheti (ugyanitt kérhető szankció a topic szabályainak megsértői ellen)
(6. A csevejeket inkább privátban / más topicocban kéretik bonyolítani)
Szia! Engem nagyon érdekel a medence, már a vaterán is szemezgettem vele:) Pár kérdés felmerült. Írtad, hogy van rajta néhány sérülés. Tudom, hogy meg kell ragasztanunk, de most akkor, ebben az állapotban használható? Láttam, hogy a vaterán 12 ezerért van a licitár, és látom, hogy itt 15-ért hirdeted. Elvinném a köztes árért, 13 ezerért. A másik, hogy Szentendrén lakunk és akár holnap is el tudunk érte menni, ha Neked is jó.
Van még egy Next Nyári Békás szettem 3.részes 6-9 hós de tovább hordható ill. adok hozzá még egy ugyan olyan Next Békás polót ami 9-12 hós, így egybe a 4 db 2100ft
1. Kirakható kockák - kaptuk, teteje nincs a dobozának 500.- 2. Gyöngyfűző, fa, tengeri állatok vannak benne, 1 zsinór van hozzá 700.- 3. 4db fa puzzle, dobozában, bontatlan, kaptuk 500.- 4. Macis öltöztető, fa 650.- 5. Habtapi, egyenként 17 cm * 17 cm, összesen 46 db; betűs 1.800 Ft
volna par kozepes es nagyobbacska lanynak valo vadiuj jatekszettunk, amibol vagy van mar, vagy van hasonlo, es nem bontottuk ki, stb. Ertelemszeruen mindenhez van doboz, csomagolasuk gyari. Az utazashoz en a dobozbol kiszedtem a jatekokat, mert nem fert a borondbe, most visszapakoltam bele mindent itthon. Nehany doboz serult kicsit a ragasztasoknal, de ez konnyen javithato, ha ajandekba szanja valaki.
1. MegaBloks Poni istallo szett. Hangokat ad, kockak vannak hozza, loverseny-kellekek, 2 lo es 2 lovas, macska, takarmany, stb. 19 darabbol all. Az elem kicsit gyengecske mar ami benne volt. 5000.-
2. Hofeherke es a het torpe szett. Ez az egyik legjobb jatek ami a kezembe kerult. 40 figura van hozza, ertelemszeruen a foszereplok, ezen kivul madarkak, mokusok, egyeb erdei allatok, butorok, stb stb.... a kepen latszik, hogy 2 helyszin van, a torpek haza es a mostoha palotaja, ehhez egy uvegbura is tartozik amit ha megrazunk, flitterek szallnak benne. Van egy gyuru is a szetthez, amiben egy "dragako" van. A figurak merete kb az ujabb kismeretu Polly Pockethez hasonlit, kb 4-5cm magasak. 6500.-
3. Hangot ado teaskanna-tunderke szett. Ilyenunk van nekunk is, a lanyom sokat jatszik vele. (a fiam a gombot nyomogatja, 3 hangot ad, nem zavaro, egy zene, egy teafozo futyules es egy vizcsobogas). Nagyon sok kiegeszito van hozza, asztal-szekek, szekreny, tuzhely, edenyek, stb... 2000.-
4. Nagy tunderes szett. Ebben tobb kiegeszito van, egyebkent ugyanaz a marka, mint az elozo, egymassal kompatibilisek. Hangtalan. Lovacska, hinto, almahaziko, tunderek, butorok, stb stb...... 2500.-
Ezen kívül eladó egy alig használt Sony Playstation 2 Slim konzol játékokkal. Eredeti dobozában, 2 kontroller, memóriakártya. Tökéletes állapotban van.
Tudom nem gyerek holmi, de talán ők is éleznék ezért beteszem ide is.
Egy nyarat használt 457X122 cm-s medence létrával, víztisztítóval, alátét és takaró fóliával és sajnos 5db pici fű okozta lyukkal eladó 15000 Forintért. Adunk hozzá javító szettet is. Személyes átvétel Fóton.
Köszi de sajna nincs a közelünkben C&A és egyáltalán nem járok mostanság üzletek fele mert szervízben van az autóm... azért is gondoltam hátha van valakinek és nem szeretné tárolni :)