Keresés

Részletes keresés

Kr.Kr. Creative Commons License 2023.11.23 0 0 129

Nehezen hiszem, hogy az RTL Tiborcznak szeretne fizetni bármi módon is :) :)

Előzmény: Ilhilla (124)
Kr.Kr. Creative Commons License 2023.11.23 0 0 128

Én nem hiszek abban, hogy Anikó ezt így átlátta. Ha azt mutatták, hogy Sváby Orsit mondta Nagy Zsoltnak, akkor miért nem mutatták, amikor épp Anikóval osztja meg az elképzelését, amire Anikó mindig hagyatkozik?

Azt mondjuk nem értem, hogy miért kellett mind a 3 nevet megsúgni Anikónak és rögtön az elején elindítani ezt az egészet, de lehet az volt a cél, hogy felpörgessék a játékot, tekintve, hogy csak pár napig tart. Ha végig teljesen vakon lennének, akkor a gyilkosoknak nem kellene taktikázniuk és félniük a lelepleződéstől.

Nem vagyok szerkesztő, de ha így van, akkor inkább a most visszatérő Lucának mondtam volna el a két nevet, mert egyrészt bevonhatnak még maguk közé egy főt és akkor Luca se tud mindenkit, ráadásul mivel ő csak 2 nappal később tért be közéjük, nem biztos, hogy ennyire készpénznek vették volna, amit mond. 

Szóval nekem nem kerek, hogy a még híresen nagy egóval rendelkező Tóth Szabi is szó nélkül beáll Anikó mögé és szívja magába az infókat. Viszont a Reggeliben kolléganőként dolgozó Szabados Ági annyira nem keresi Anikó társaságát :) ez persze összevágott anyag, de úgy tűnik más-más klikkbe kerültek. Ő annyira nem hisz Anikónak :)

Előzmény: flamingó88 (122)
Ashley-d Creative Commons License 2023.11.23 0 0 127

Bevallom, nagyon tetszik ez a műsor. Iszonyat izgalmas😌

Alpári Gnác Creative Commons License 2023.11.23 -1 0 126

Tippelj egyet, el fogod találni:)

Előzmény: Ilhilla (124)
Alpári Gnác Creative Commons License 2023.11.23 -1 1 125

Annak pont mi értelme lenne?

Amúgy gyilkosként szerintem nagyon nehéz ezt végig játszani, tehát az első körös gyilkosokat nem érzem, hogy benn tudnának maradni.

Sokkal jobb a vége felé bekerülni gyilkosnak, amikor már eleve kevesebben vannak és ki lehetett építeni egy bizalmi kört.

A gyilkosok számára egyetlen stratégia működhet, de az is csak ideig-óráig.

Kiszemelni egy semleges játékost és elhinteni a hangadók között, hogy az a gyilkos, majd a következő alkalommal megölni.

Így a hangadókra tudnák terelni a gyanút, csak azok meg hamar összeraknák, hogy kitől kapták az eredeti infót, így ha nem szavazzák őket ki, megint csak gyorsan lebuktatnák a gyilkost.

És borzasztóan kell figyelni a csoport dinamikát.

Szóval nem könnyű a gyillkos-élet...:)

Előzmény: trombitafújó (123)
Ilhilla Creative Commons License 2023.11.23 -1 0 124

Nem tudom, ez a kastélyszálló  kinek a tulajdona.

A TV2 Nagy Ő műsora Tiborc István kastélyszállójában játszódott. 

Előzmény: Mazsola0070 (120)
trombitafújó Creative Commons License 2023.11.23 0 0 123

Úgy vélem a reggeliző szoba fel van épitve a stúdióban.

Előzmény: Ilhilla (112)
flamingó88 Creative Commons License 2023.11.23 0 0 122

Egy Facebook csoportban vannak a szereplők közül is páran. Ott azt írták, hogy napi kb 18 órányi forgatás volt, azt vágták leadott anyaggá. Gondoltam, hogy nem látunk, hallunk mindent, ez minden ilyen műsornál így van. Többször leírtam már, hogy Anikó bármennyire is okos, egyszerűen abból a pár mondatból, amit mondott, teljesen biztosra mondani az árulókat, nem tűnik hihetőnek. Biztos volt még más beszélgetése is, vagy hallott, látott ezt-azt, amit mi nem. 

Előzmény: schanc (121)
schanc Creative Commons License 2023.11.23 0 0 121

Eleve 12 napra mentek be a játékosok, nagyon hosszúra nem lehetett ezt elnyújtani.

Amúgy kíváncsi vagyok, mivel töltötték az idejüket napközben? OK, volt mindennap egy kb. 15 perces feladat csapatonként, legyünk nagyvonalúak, 2 óra alatt forgatták le. Egyébként a nap többi részében a pusmogás maradt? Vagy aludtak, olvastak, gondolkodtak a szobájukban, aztán összeeresztették őket?

Előzmény: Törölt nick (119)
Mazsola0070 Creative Commons License 2023.11.23 0 0 120

Azt néztem, hogy ebben a Turai Kastélyszállodában, ami a forgatás helyszíne, elég horror szoba- és éttermi árak vannak, vajon mennyiért bérelte ezt ki az RTL és mennyi időre?

Vagy lehet, a szállodát ingyen (illetve a reklámért) adták oda neki, végül is a kastélyt hétköznap, főműsoridőben majdnem egy óra nettó műsoridőben mutatja az RTL, biztosan sokan kedvet kapnak, hogy elmenjenek oda pár napra.

Előzmény: Ilhilla (112)
Törölt nick Creative Commons License 2023.11.23 0 0 119
flamingó88 Creative Commons License 2023.11.23 0 0 118

Aki túlságósan gyanakszik valakire és szóvá teszi gyanús lesz vagy gyanúsítható.

Én is így gondolnám, de Anikóra mégse gyanakszik senki, meg V. Tomira se nagyon. Egyszerűen azt nem értem, hogy akit Tomi vagy Anikó mond, azt készpénznek veszik, ha meg más mond valakit, akkor az már gyanús, mert terelni akar. Első nap Tomi kitalálta Lucát, ki is szavazták. Most meg hasonló gondolkodás mentén Szabiban teljesen biztos.

Vagy Anikó: Sváby mondta neki Zitát, és akkor ez már biztos is (jelen esetben éppen igen, de ez számomra nem érv). Miért biztos abban, hogy Sváby nem tévedett vagy esetleg mondott másoknak is nevet Zitán és Orsin kívül? Mivel Zsoltnak Orsit említette, ezért biztos, hogy Zsolt terelni akar. Ezt a többiek elhiszik amit meg más mond gyanút illetően, azt meg nem.

Ferire miért nem mondják azt, hogy az a legjobb taktika, ha a kiszavazáson felírja Vanda nevét, hogy szerinte áruló, majd másnap likvidálják Vandát. Ezzel eltereli magáról a gyanút.

Anikó szerintem éppen ráhibázott, felépítette hozzá az indokokat is. Vagy valami erős 6. érzék működik nála. Ha a Feri vagy Orsi vonalon indul el, ahhoz ugyanígy fel lehet építeni az érvelést, mégis csak az egyik megoldás helyes. Vagy valami erős 6. érzék működik nála.

Orsi és Ádám kapta az ívet rendesen.

Orsi neve az első csapat játékánál merült fel többször, akkor nem tudták még , mi a játék. A második csapat bevallottan ABC sorrendben írta a válaszokat, hogy minél több pénz legyen, csak épp elrontották.

A 3. csapat is megbeszélhette, hogy kiket írnak, csak épp nem kötötték senki orrára.

Előzmény: derek (117)
derek Creative Commons License 2023.11.23 0 0 117

Igazából itt a hangadók vannak veszélyben. Aki túlságósan gyanakszik valakire és szóvá teszi gyanús lesz vagy gyanúsítható. A csendben szemlélődők nagyobb biztonságban vannak. Hátránya a műsornak , hogy celebek vannak benne , akik jól ismerik egymást. Ezért volt rossz ötlet a szerkesztők részéről a nézők és celebek számára is ismeretlen Lucát választani gyilkosnak. Ő még nem igazán forgott kamerák előtt és szerintem amúgyis beáldozták volna , mert ő nem celebhaver.

Vicces , hogy egyes celebek mennyire vérkomolyan veszik a játékot! Mintha tényleg meggyilkolnának valakit!Én mindig röhögök Árpán. Ahogy beszólogat meg ahogy odabaszta a földre Vanda fotóját! :-D

Kíváncsi leszek , hogy a boszorkányos játék után mennyire rendeződnek át a viszonyok. Orsi és Ádám kapta az ívet rendesen.

Apádfüle Creative Commons License 2023.11.23 -1 0 116

Jó volt a boszorkányos játék! ... Mondjuk azt a pár másodperces hisztit nem igazán tudtam hova tenni , hogy miért nem akart senki a máglyára állni? Poén lett volna , ha a máglyán levő embert beáldozták volna.

Meg is válaszoltad a saját kérdésedet. :) A játékosok is attól tartottak, hogy a máglyán levő embert beáldozzák. Naná, hogy senki sem akart oda állni!

Előzmény: derek (100)
Hattori Hanzo69 Creative Commons License 2023.11.23 0 0 115

lett volna

Előzmény: Hattori Hanzo69 (113)
Hattori Hanzo69 Creative Commons License 2023.11.23 -1 0 114

Banánhéjon csúsztak el, mert - hirtelen összetákolt tervben - valóban nem volt egyértelmű, hogy csak a parton álló csapatot sorolják ABC-sorrendben (és akkor nem számít bele Ferenc), vagy a teljes csapatnévsort. Pechükre az F betű volt a második. Onnan borult a terv... ráadásul nem is jöttek rá, hogy min, csak néztek, mint hal a szatyorban ...

Hattori Hanzo69 Creative Commons License 2023.11.23 0 0 113

Visváderék meg is egyeztek, csak elszabták, a kihagyott F (mint Ferenc) betű miatt. Ott elcsúszott a névsor. :P

Amúgy, olyan szempontból is nagyon jó lett volna volt az ötlet, hogy így tényleg nem lett sértődés.

Előzmény: Ilhilla (110)
Ilhilla Creative Commons License 2023.11.23 -1 0 112

Lehet, hogy majd jönnek még a "kísértetek"? Ehhez kell a kastély! :D

Különben is, mi lenne az alcíme a műsornak? "Gyilkosság a stúdióban"? A kastély jobban hangzik! :D

Előzmény: trombitafújó (111)
trombitafújó Creative Commons License 2023.11.23 0 0 111

Nem világos, hogy minek a kastély, ha a szereplőknek nem kell főúri módon öltözni és viselkedni?

Amiben az összebújunk és sutyorgunk nem szerepelhetne.

Ilhilla Creative Commons License 2023.11.23 -1 2 110

Tegnap már láthatóan több "hangadó" is visszavett. Remélem rájöttek arra: korai lenne még leleplezni a gyilkost(gyilkosokat), hiszen nagyon sok az ártatlan, távol vannak még a nyereménytől. Ha leleplezik a gyilkost, tuti még aznap, vagy hamarosan megölik őket, de mindenképpen célkeresztbe kerülnek.

Zitát (aki nagyon jól adja az ártatlant) egyre többen kezdték el védelmükbe venni, de azt hiszem Zsoltnak mégis "csengetnek"!

A boszorkányos játékot elrontották a csapatok, hiszen végig nézhették a többiek játékát. Meg kellett volna egezniük, hogy  a kérdésektől függetlenül mindig ugyanazt a nevet mondja a boszi és a csapat is, de nem tették.

Edi Mörfi Creative Commons License 2023.11.22 0 0 109

Kezd visszatérni a  megszokott rtl  sablon    vörös buxa  újra játékban, a gyalázkodás személyeskedés fő irány , 52 percből   3x10  perc reklám .  Ugyanaz az 5 ember szerepel állandóan .  A két szakértő Orsi  Ferenc azt sem tudja  mi zajlik   statiszták  szintjén vannak , a diplomáikat letagadhatják . Visvader megkergült  betette magát egy gondolati zsákutcába . 

Mazsola0070 Creative Commons License 2023.11.22 -1 1 108

Én is pont erre gondoltam, Svábynak pont ennyire szólt a szerződése, hogy közismert figuraként hitelesítse az új sorozatot ("lám ebben még a Sváby is vállalt szereplést") és az elején a többiek által is tisztelt emberként egy kicsit kavarja a fekáliát, aztán mehetett is haza, mert sok elfoglaltsága van. 

Előzmény: drag22 (107)
drag22 Creative Commons License 2023.11.22 -3 0 107

Nyilván "valamilyen szinten" megrendezett a műsor, de például nekem az is megfordult a fejemben (csak ilyen összeesküvés elmélet szintjén), hogy azért alakították így a dolgokat, mert Sváby a Napló műsor miatt nem tudta volna vállalni az egész játék műsort.

Őt pont megnéztem volna Árulóként.

Amúgy érdekes volna ha az Ártatlanok valahogy tudnának védekezni a gyilkosságok ellen, például abban a kastélyban elrejtenék pár gyilkosság kivédésére szolgáló kártyát, ha az egyik Ártatlan megtalálja és nála van, akkor azzal ki tudna védeni egy gyilkossági kísérletet.

Salvor2 Creative Commons License 2023.11.22 -1 0 106

Három ember kiesik a következő éjszaka? Zita még ott van, de Zsoltot nem láttam.

Salvor2 Creative Commons License 2023.11.22 -1 0 105

Valószínűleg ez történik. De aki (akik) meggyőzi őket, az honnan tudja?

Salvor2 Creative Commons License 2023.11.22 -1 0 104

Amit a mai műsorban mondott Anikó, hogy miért lett gyanús neki Zsolt, az hihető volt. Sváby Orsit és Zitát mondta gyanúsnak, de Zsolt Anikónak azt mondta, hogy ő csak Orsit hallotta, ezért lett gyanús neki Zsolt.

Előzmény: flamingó88 (101)
Kr.Kr. Creative Commons License 2023.11.22 -2 4 103

Én nem tudom elhinni, hogy Anikó ennyire átlázja a dolgokat ilyen rövid időn belül.

Ha valaki értelmes, okos, az más műsorokban is átjött volna. A Reggeliben ez nem látszódik. 

Előzmény: flamingó88 (96)
Julien_király2 Creative Commons License 2023.11.22 -1 0 102

Na ki nem volt az előzetesben? 😂

flamingó88 Creative Commons License 2023.11.22 -1 1 101

Ráadásul az első részben nem is mutattak egy jelenetet se, ahol Anikó Svábyval beszélt volna. Olyat viszont igen, ahol Sváby célozgat Zsoltnak Orsira, olyat is, ahol kérdezik Sváby tippjeit, de nem mondott neveket. Pont Anikónak mondta Zitát? Már rögtön a kiválasztás után? Ott mindenki tippelt valahogy. Konkrétan: Sváby Henryre, mert pszichopata kinézete van. Henry Orsira, Orsi Vandára, Vanda Évára (majd később Lucára), Éva Ferire. Ha már Ferinél tartunk: rá tippelt még Dani, Evelin, Zita, Szabi. Miért szálltak le erről a megérzésről/tippről?

Mohai Tomi mondta Zitát Daninak, mert hogy megváltozott, befeszült. Hiába hibázott rá Anikó, nekem az érvelése totál légből kapottnak tűnt, más játékosra ugyanúgy illett volna, mint ahogy ráhúzta először Zitára, majd Zsoltra.

Előzmény: Salvor2 (98)
derek Creative Commons License 2023.11.22 0 0 100

Igen, nem stimmel a dolog. Most már szinte mindenki magabiztosan Zsoltot es Zitát mondja, de miért? 

A meggyőzés ereje. Vannak könnyen befolyásolható játékosok. Elhintesz egy nevet és az illető már szinte csak rá fog fókuszálni és minden apró elejtett megjegyzést , gesztust gyanúsnak talál és megerősíti magának , hogy biztos ő a gyilkos , mert.

Jó volt a boszorkányos játék! Itt azért sikerült pár embert megsérteni. Mondjuk azt a pár másodperces hisztit nem igazán tudtam hova tenni , hogy miért nem akart senki a máglyára állni? Poén lett volna , ha a máglyán levő embert beáldozták volna. 

Előzmény: Salvor2 (98)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!