Ez nem is rossz, de mindenképpen kellene vkp is. Dárdai jó, de nem játszik. Habira és Lipcseire gondoltam, mint rutinos vkp-s. + Tőzsér a Fradiból és kész.
Sidibét én is honosítanám. Én a kispestből és sopronból is behívnék egy két fiatalt, meg el ne feledjük a székesfehérvárt! A külföldön játszók megnézésével az a baj, hogy senki sem játszik... Thorgellét a válogatott közeléből is elkergetném! Őrültek ne képviseljék hazánkat.
Én kiegyeznék egy Kiprich- Mészöly G.- Csertői hármassal. Ha már magyarokat akarunk, legalább jókat. Persze fő állásban egyik sem tudná elvállalni. Bár inkább külföldi edzőnek kellene lennie, hogy tudjanak még ők is tanulni tőle! Estleg egyikőjük másodedzőnek elmehetne.
középpályán: Bank, Rósa D., Tóth N., Halmosi, Bori, Kanta, Sándor T., Böőr, Gera, Lisztes, Simek, Sándor Gy., Dárdai, Dzsudzsák, Hullám?, Czvitkovics?
támadók: Rajczi, aztán egy nagy űr és ott Tisza, Priskin, Torghelle, Szabics, Hrepka, Márkus?
(még biztos lenne pár név, de most csak összecsaptam)
na most ha ezt a felsorolást megnézem, sokuk közt közös pont az, hogy utánpótlás korúak, és nem rég még együtt játszottak (Fülöp, Máté, Juhász, Vanczák, Regedei, Bank, Bori, Sándor Gy., Tisza, Priskin...) néhányan közülük egy csapatban játszanak: Tisza-Rajczi-Vanczák, Bank-Priskin-Sándor Gy.-Regedei, Kanta-Bori-Hrepka, Máté-Dzsudzsák, az idősebbek közül pedig páran velük egy csapatban játszanak Máté/Dzsudzsák-Éger, Tóth N-hármukkal is... szal valami ilyesmi koncepció alapján gondolnám, egy Lisztes, egy Gera, egy Szabics, vagy egy Torghelle meg beférne még melléjük ha épp úgy tűnik, hogy indokolt meg nem sérültek ipp
És ennek miért kéne így lennie?Azért, mert Lotharral így működött?
Szerintem akár Beenhakker, akár Gregory sem összevethető a bajorral.
Magyar edzőkből láttam már eleget.Csak Kispesten elég visszagondolni a Reszeli-Tornyi-Őze-Bognár vonulatra, velük szemben meg a Kuusela-Dolcetti páros eredményeire.
Én olvastam, és tényleg képben van. Ami külön érdekesség, hogy alig van válogatott játékosunk, akik játszik is.... Ti összetudnátok hozni egy 20-30fős keretet?