Utoljára, mert ilyen jó szívem van: az ezer forintos benzint nem riogatásként írtam, hanem teória arra, hogy csökkenne a forgalom, mert sokan találnának hülye (meghatározás tőled) helyettesítő megoldást.
Nagyon ügyes vagy, hogy megtaláltad az Auchant.
Ha nem tudod értelmezni a hozzászólásokat összefüggéseiben, azon én nem tudok segíteni. Vannak erre szakemberek.
Most éppen ennyien. Ha sokkal drágább lenne a benzin, akkor még többen. Tehát most is tudnának járni tömegközlekedéssel, de mivel számukra jelenleg nem drága a benzin, ezért nem azzal járnak.
Nincs ékezet és pont. Persze ha telefonról írok, akkor van, mert ez még azt is kijavitja, amit nem kell :) Ha nap közben van dolgom, én is puslogok, hogy ezek nem dolgoznak? A 20 forintról meg annyit, hogy 120 kellene
Ezt éppen 2 éve írtam, de mennyire igaz mostanra is hiszen mindenki autóval jár dolgozni (is):
"kiköltöztem" néhány évtizede a városból, azóta nap, mint nap 3 buszmegálló mellett megyek el, annak idején a műszakos buszra várók száma megállónként ca. 30-40 ember ( tömeg volt csuklós buszra várók, már régóta nem jár csuklós busz minek, kevés az utas ) volt, mostanában jó ha 2-5 embert tudok megszámolni."